Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Основан клуб навијача у Добоју

image (1)У суботу 5. октобра у просторијама Дома војске у Добоју основан је клуб навијача фудбалског клуба Црвена звезда. У дупке пуној сали за председника удружења једногласно је изабран Горан Стојић, за потпредседника Славиша Миливојевић, док је за генералног секретара такође са свим гласовима „за“ именован Љубомир Његомировић.

Поред Звездаша из Добоја, на скупу су били представници навијачких клубова из других градова Републике Српске. Као почасни гост оснивачкој Скупштини присуствовао је капитен Златне генерације црвено-белих Стеван Дика Стојановић, који је са новоизабраним руководиоцима клуба навијача разменио пригодне поклоне са обележијма најтрофејнијег српског клуба. Иако је повратак за Београд био планиран за поподневне сате, одлична атмосфера у ресторану „Тројка“ где је одржано „треће полувреме“ ове свечаности натерала је присутне госте да се у Добоју задрже до касних вечерњих сати. Навијачке песме и бакљада и овога пута биле су неизбежан део прославе. Дилеме нема, Република Српска навија за Звезду.

У наредном периоду, планирано је да се у још неким градовима оснују нови клубови навијача. Њихова љубав према клубу је бескрајна, сати проведени у путу на утакмице, навијање, хуманитарне акције… довољни су разлози да се браћи са оне стране Дрине укаже велико поштовање.

Од суботе је и званично Добој цео црвено-бео.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Teks Viler окт 10, 2013 at 18:07

Hvala,braco,vi ste ukras nase nacije…pravi Vukovi sa Vucjaka i Majevice.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 10, 2013 at 13:34

Kad ce bree u Prijepolju, glodari imaju a mi ?

Reply
delija окт 10, 2013 at 08:53

Svaka cast Doboju, i ja sam iz jednog grada iz RS i mi smo takodje pokusali da organizujemo klub navijaca ali su se pojavili nama dobro poznati likovi koji su to pokusali da iskoriste radi licne promocije a takodje iz politickih struktura i sve je propalo, i jos nesto nedavno smo uradili par grafita koje su po odluci opstine prefarbani iako nista nije radjeno vec 15 godina u smislu krecenja javnih povrsina u gradu

Reply
INĐIJA окт 10, 2013 at 00:49

Ovo je odlicno, samo dzaba vam sve to ako ne idete organizovano na utakmice.

Reply
Goran окт 10, 2013 at 00:48

I preko Drine za Zvezdu se gine!

Reply
Цигани бојДо окт 10, 2013 at 00:06

копре недри!
Добој навија за Звезду!!!

Reply

Leave a Comment