Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Радоњић пред Игокеу: „Тежак пех одсуство Катића“

Кошаркаши Црвене звезде Телеком и у другом колу АБА лиге играће на гостујућем терену. Жреб црвено-белима није био нимало наклоњен, јер после традиционално врућег терена у Широком Бријегу изабранике тренера Дејана Радоњића очекује дуел са Игокеом у Лакташима, а Звезда у званичној утакмици још није успела да савлада популарне Игосе.

radonjicОтежавајућа околност за Црвену звезду Телеком је и податак да ће у Републици Српској бити силно ослабљена. Наиме, репрезентативни центар Рашко Катић доживео је повреду скочног зглоба и неће бити на располагању тренеру Дејану Радоњићу:

– Задесио нас је тежак пех, али шта је ту је. Рашко Катић неће бити у тиму, али сви остали играчи су максимално спремни и покушаће да надоместе његово одсуство – почео је причу тренер Радоњић који има велики респект за екипу Игокее:

– Тим из Лакташа је прошлогодишњи освајач првог места у лигашком делу регионалног такмичења. Екипа која је остварила тај велики успех је делимично измењена, али то је и даље врло искусан и квалитетан састав који зна да игра на резултат.

Стратег црвено-белих после стартног пораза у Широком имао је замерке пре свега на одбрану, а такође сматра да ће овај сегмент игре бити кључан и за коначан исход дуела у дворани у Лакташима:

– Очекујем да ћемо се показати у много бољем светлу него у првом мечу, посебно у фази одбране. Мораћемо да будемо на много више нивоу када су у питању чврстина и агресивност него што је то био случај у дуелу са Широким, јер само тако можемо да победимо Игокеу.

Радоњић је још једном похвалио састав Игокее, али појединце није желео да издваја:

– Мислим да је Игокеа састављена од великог броја квалитетних играча, што им омогућава и велики избор у ротацији. То су кошаркаши који имају велики број поена у рукама, зато наша одбрана мора бити много јача него што је то био случај против Широког. Кроз стриктно испуњавање одбрамбених задатака морамо да наметнемо наш стил игре чиме ћемо у знатној мери повећати наше шансе за тријумф – закључио је Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

22 comments

Djole-Jagodina окт 9, 2013 at 11:01

Najveci peh je sto si ti trener i to ce skupo da nas kosta!!!!

Reply
Forum smrdi окт 8, 2013 at 22:27

Ima najava da Katić želi da ide… Nadam se da je dezinformacija.

Reply
marko окт 8, 2013 at 22:02

Ako neko oce da gleda andjusa!!!
http://www.rtvuzivo.com/kopernikus-kcn-3-nis/

Reply
rade savic окт 8, 2013 at 21:49

Sigurno da bi svi mi voleli da Zvezda ima kvalitetnog trenera,ali realnos je trenutno Radonjic.Da li je tako moralo da bude????Sigurno na nije da su se pitali navijaci.Ipak Covic i uprava su njega doveli.Videce se u narednih par utakmica da li ce tu i ostati?
Trebalo bi svi da shvatimo da bar 80% trenera forsira odbranu,kao glavni elemenat u igri,jer bez dobre odbrane nema ni napada.Pogledajte Obradovica:najbolji evropski trener igru zasniva na jakoj odbrani i to donosi rezultate.Ko ne voli lepu i atraktivnu igru,ali bih vise voleo da dobijemo sve utakmice u euroligi sa 62:60,nego da natrpamo 90 koseva ,a da izgubimo.Ovaj tim ima kvalitet i to treba samo da pokaze na terenu,sa Radonjicem ili nekim drugim videcemo.Samo da ZVEZDA pobedjuje….

Reply
marko окт 8, 2013 at 21:21

E moja Zvezdo od koga si ti izgubila! cccc :facepalm:
Gledam sad kako Radnicki DEMOLIRA taj isti Siroki! Strasno!

Reply
VIP окт 8, 2013 at 20:59

RADONJIĆU ODLAZI ODLAZI ODLAZI….

Reply
Brutalno realan окт 8, 2013 at 20:50

Raško izgleda odlazi tj. traži raskid ugovora 👿

Reply
Sasa окт 8, 2013 at 19:26

Imam info da Katic nije povredjen nego nije u dobrim odnosima sa vodecim ljudima u klubu i da ga ceka ista sudbina kao i Savovica ako je ovo tacno onda stvarno nisu normalni sta nam rade

Reply
Sasa окт 8, 2013 at 19:28

I velika je steta sto ovakav tim vodi ovaj trener Radonjic sve ce upropastiti

Reply
Mickey окт 8, 2013 at 21:31

Ne znam od koga imaš taj „info“ i zašto širiš lažne vesti…čovek je danas bio na Banjici i noga mu je u lošem stanju a povredio se na treningu juče.Pauziraće minimum dve utakmice.
Stvarno nikada mi neće biti jasni ovakvi „navijači“ koji smišljaju i izmišljaju haos.

Reply
Sasa окт 8, 2013 at 22:55

Nije izmisljeno 100 posto tacna informacija kazu kao nije zadovoljan u klubu kako to odjednom :facepalm:

Reply
DS RS окт 8, 2013 at 18:56

Sve se moze kad se hoce,Zvezda po meni ima dovoljno jak tim da uzme Aba ligu i domace prvenstvo.Samo me u oci bode ovaj Radonjic,ajde da kazem da je to bio samo los dan,ali opet tu su bile neke ogromne greske koje se nisu smjele desiti,i onda se sjetim prosle sezone i zakljucak je da je trenerova krivica.Ali opet to su Coviceve odluke i koliko god ga gotivim napravio je uzasnu gresku sto se Vukoicica tice,a procitao sam i neke komentare da on ne zeli da tu bude neko veliko ime kojem ne moze naredjivati,da je tvrdoglav ..itd.Radonjic ima sansu protiv Igokee,prosle godine smo izasli iz dvorane pognute glava,nadam se da to tako nece biti sutra.

Reply
emirko svemirko окт 8, 2013 at 17:38

Odraćemo filijalu Partizana to je očigledno… kada igraju u Pioniru protiv komsija igraju bez srca i borbe sto je zalosno… nadam se da će im se vratiti za nameštanje i da ćemo ih razvaliti 20 razlike !!!! 😀

Reply
Djoksonidis окт 8, 2013 at 16:59

Od EL ne ocekujem previse, 3/5 pobeda u Beogradu, na strani nema sta da trazimo protiv Lokosa,Ritasa,a pogotovo Panate i „Ponosa Izraela“ . Da budemo makar 5. ali onda s v i m silama da napadnemo Evrokup od druge faze, gde bi sigurno bili medju 2 od 4 tima, a onda od osmine nokaut faza!!! ABA je i dalje primarna, medjutim npr. i skor 20:6 , kao i 16:10 garantuju F4, pa je kljuc u polufinalnom duelu, tamo negde u aprilu. Shvatam da je novopecena armija navijaca gladna pobeda ,ali isto tako bitno je dati sansu Mitru,Cveletu,a lagano uvoditi i Ristica. Rebic i Tejic za KLS bice ok. Do Nove godine doci ce novi igrac ili dva. Takodje, ubedjen sam da cemo slaviti u prvom derbiju, pred njihovim navijacima, a stranci ce „poludeti“.
Ne smemo da letimo u ocekivanjima, svake godine (od 2011.) po korak dalje i Bog da nas vidi.
Rasku zelim da se oporavi za debi u Areni!
Zvezda oOoOoO

Reply
forza stella rossa окт 8, 2013 at 15:45

Ovaj covek ne moze da vodi evroligasa,to je valjda jasno?!Pogledajte koje „ale“ vode nase rivale i sve ce vam biti jasno.On je na ovom mestu zato sto je jeftin,zato sto mu je prag dostojanstva nizak,te zato moze da istrpi Covicevu torturu.Vlada Vukojicic je dostojanstven covek i izuzetno obrazovan trener,pa je zato „pukla“njegova saradnja sa vlasnikom kluba.Covic napusta fudbalski klub(ako Vucic dozvoli),a vrlo je blizu odluke da na kraju ove sezone raskine ugovor sa Zvezdom.

Reply
emontije окт 8, 2013 at 15:26

Radonjic je kratkotrajan samo je pitanje jos koliko utakmica treba da izgubi, koliko jos treba da oteza poziciju sledecem treneru koji ce posle da juri Partizan u ABA ligi, da juri normalnog igraca na pleju, cetvorci pa cemo onda da slusamo price kako on nije birao roster, kako nije prosao pripreme i tako do sledece sezone sto nam moze biti i u sklopu imena.
Postajemo komican kolektiv sa izrazito gubitnickim mentalitetom bez smeka ni u fudbalu ni u kosarci bez ljudi koji vole klub iskreno vec sa nekakvim Toncevima, Lukicima, Vesicima, Kokezama, Radujko, Antic tj. sa najgorim kriminalnim-lopovskim miljeom.
Ali jedna stvar koja mene zabrinjava vise od svega je Coviceva podrska Radonjicu. Da li je moguce da on ne moze da vidi sto mi svi vidimo a to je da ovaj covek pa sve i da zna sta radi jednostavno nije za ovaj klub. Nije bre za Beograd i tacka. Zabrinjavajuce je da mi svi to vidimo i da jedino Covic ne vidi. Ja ne zelim da imamo predsednika kao sto je Morati. Da ne mozemo da osvojjimo nista ali da dovodimo svake godine ronalda i sl. Postavlja se pitanje ako ovo nije ocigledno sta onda i mozemo inace da uradimo. I ne pricajte kako je to samo jedan poraz jer nije. On je vec izgubio ABA ligu, prvenstvo i zamalo evroligu koju nismo zasluzili. I ako pobedi sada par utakmica, mi sigurno necemo nista osvojiti jer nam za Duleta ipak treba savrsenstvo svuda.

Reply
Zvezdas S окт 8, 2013 at 14:41

Radonjicu kakav si trener da imas Sekil O Nila u timu ,nebi osvojio titulu.Poraz u Laktasima je siguran.Kad si izgubio od Sirokog ,pokazo si kakav si trener,od tima koji se bori za opstanak.Po meni Radonjic je ubedljivo najveci krivac sto smo ponizeni protiv Partizana ,u finalnoj seriji i Sirokog.Samo neznam kolko ce mo jos ponizenja doziveti sa ovim trenerom.

Reply
Guerrini Champion окт 8, 2013 at 14:19

Dzenkins,Nelson,Blazic,Silb,Katic i Marjanovic…Ja se kladim da imaju ukupno sto poena u rukuma po utakmici,a ovaj navalio i samo prica o odbrani…strasno…

Reply
Marko окт 8, 2013 at 13:49

Covjek samo odbranu spominje a napad nista,od sramote ni ne moze reci.Iako pobjedimo sutra (a to ce biti tezak zadatak) za mene si i dalje 0 od trenera.

Reply
Zlatko окт 8, 2013 at 13:22

Bolje bi ti bilo da pobedis

Reply
All окт 8, 2013 at 13:16

Kako me nervira kad čitam neki ovakav tekst a nigde se ne napiše kada se igra utakmica i u koliko sati… Sugestija autorima…

Reply
marko окт 8, 2013 at 12:46

radonjicu nemoj puno da kenj.. nego sa tim timom melji po ligi pa ako nekad i izgubis niko ti nece reci nista ruzno..isti si kao devojke na banovom brdu..samo kenj… u izjavama a na terenu nula..

Reply

Leave a Comment