Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Uskoro saopštenje Radne grupe

Nemanja Nedović, foto "Žurnal"

Radna grupa oformljena da odluči kakva će biti budućnost KK Crvena zvezda sprema se da se obrati javnosti saopštenjem u kojem će biti obelodanjeno kakvi su dosadašnji rezultati urađenih analiza i rada, kao i koje su odluke donešene povodom daljeg bitisanja košarkaškog kluba.

„Vrlo brzo ćemo se jаvnosti obrаtiti putem zvаničnog sаopštenjа, posle čegа će mnogo više poznаto“, rekao je predsednik Radne grupe Aleksandar Boričić.

Podsetimo, u ovom telu su i Mladen Simović, Željo Pešut, ali i neizbežni Mirko Pavlović, koji i pored svih kritika od strane navijača i bivših igrača, nema nameru da se tako lako odrekne svoje pozciije.

Jedino pozitivno jeste što je gro igračkog kadra vezano dugoročnim ugovorima za Mali Kalemegdan, te da istina neisplaćenih zarada ima, ali daleko manje nego što je to bio slučaj prethodnih godina, tako da osipanja igrača  – kao što je bio čest slučaj poslednjih deceniju i po – ne bi trebalo da bude.

Crvena zvezda već ima oformljen veći deo ekipe, koji bi uz nekoliko pojačanja trebao da se „prošeta“ kroz domaći šampionat, a onda u duelima sa NLB ligašima obezbedi ponovno učešče i u tom takmičenju.

Повезане вести

8 comments

Comments are closed.