Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Stojić: „Čava korak do Zvezde“

Miloš Dimitrijević

Ako je verovati Ranku Stojiću, čoveku koji je zimus rekao da posle Kaluđerovića niti jednog igrača više neće pustiti u Crvenu zvezdu, Miloš Dimitrijević je postigao dogovor o prelasku u naš klub, ostalo je samo da se Rad dogovori oko svojih uslova.

„Ostao je još jedan korak od finalizacije transfera – saglasnost Rada. Miloš će izabrati najbolju opciju za njega, to zaslužuje. Ne bi trebalo da bude problema“, izjavio je Stojić.

Pohvalno se o Dimitrijeviću izjasnio i šef stručnog štaba Robert Prosinečki.

„Dimitrijević je pravi igrač, baš po mom ukusu. Imam jasnu viziju na kojoj bi poziciji delovao, čeka nas dogovor klubova“, rekao je Prosinečki.

Mogućnost da mali Čava stigne na Marakanu često se odbacivala obzirom da je sin nekadašnjeg fudbalera Partizana, kao i da su iz mnogih izvora stizale inforacije da je veliki poklonik crno-belih. Opet, Miloš to nikada nije javno demantovao niti potvrdio, a neki drugi kažu drugačije.  Mnogo toga će biti jasnije (ne)realizovanim transferom.

Dimitrijević je novopečeni reprezentativac Srbije, a u karijeri je pored dresa Rada branio boje Nanta i Grenobla, svakog po tri sezone.

Повезане вести

47 comments

Comments are closed.