Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бламажа Звезде на Бановом брду

1274082_599578683436365_766779842_o

Црвена звезда је забележила и други узастопни пораз на гостовањима у првенству Србије. Бољи од нашег тима био је Чукарички, који је на Бановом Брду заслужено славио са 2:0.

Стадион: Чукаричког
Гледалаца: 4.000
Судија: Новица Анђеловски (Качарево)
Стрелци: Стојиљковић у 1. и Славољуб Срнић у 76. минуту за Чукарички.

ЧУКАРИЧКИ: Ристић, Пјасентин, Д. Срнић, Тодоровић, Стојиљковић, Матић, С. Срнић, Павловић, Стојковић, Бољевић, Брежанчић.
Резерве: Стевановић, Стаменковић, Секулић, Јанковић, Динчић, Грујичић, Крчмаревић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Мијаиловић, Мартиновић, Омега, Вешовић, Ковачевић, Нинковић, Милијаш, Печник, Дауда и Мрђа.
Резерве: Весић, Петковић, Крнета, Милуновић, Касалица, Мирић и Гогић.

Утакмица није ни почела, а Црвена звезда је већ примила гол. У првом нападу, Славољуб Срнић је био бржи од одбране црвено-белих, упутио је центаршут, а лопта кроз ноге пролази Омеги и долази на „зицер“ Стојиљковићу, који у 17. секунди тресе мрежу нашег тима. Као што је примила гол, Црвена звезда је могла и да га постигне, одмах након поласка са центра. Милијаш је у 2. минуту шутирао са дистанце, голман Ристић је одбио до Печника који са неколико метара погађа пречку.

То је уједно била и најбоља прилика Црвене звезде у првом полувремену. Вредни помена још су и покушаји Милијаша из слободног ударца у 8. минуту, односно ударац са дистанце Печника који је Ристић одбранио. Било је евидентно да су фудбалери Чукаричког били веома мотивисани, те креатори игре нашег тима – Нинковић, Милијаш и Печник нису ни на тренутак остављани слободни, а након иоле опаснијих ситуација, уследио би фаул над нашим фудбалерима. Црвена звезда није умела да одговори на агресивност и покретљивост противника, па је нервоза, како је време текло, била све присутнија у редовима црвено-белих.

Очекивала се боља игра Црвене звезде у другом полувремену, али осим јалових покушаја, наши фудбалери нису успели да створе ниједну стопостотну шансу. Покушао је тренер Славиша Стојановић увођењем Филипа Касалице да размрда своје играче, али ни то није допринело бољој игри нашег тима. Са друге стране, Чукарички је преко Славољуба Срнића најпре имао стопостотону прилику у 72. минуту, али је бивши Звездин фудбалер био непрецизан. Ипак, четири минута касније, Игор Матић је сјајно асистирао Срнићу који из другог покушаја није погрешио. Није се радовао поготку брзоноги фудбалер, али то представља малу утеху за навијаче нашег клуба.

Испоставило се да је Срнић у 76. минуту поставио и коначан резултат утакмице. Оно што треба да брине, поред лошег резултата је и чињеница да Црвена звезда, осим у другом минуту, није успела да створи нити једну стопостотону прилику за гол. Следи пауза у првенству, на коју црвено-бели одлазе са заостатком од четири бода за првопласираним, а следећи меч Црвена звезда игра против Новог Пазара на Маракани.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

364 comments

Skrillex окт 8, 2013 at 03:20

Prvo hvalite Omegu,sad ga pljujete,taj Omega igra pod pritiskom da ne napravi gresku jer zna da ce cim napravi gresku da ide na tribine,od pocetka utamice se videlo da ima veliku tremu ,tu je najvise trener kriv .Inace je za Martinovica tata, gledam ovaj prvi gol kako je Srnic uspeo da pretrci Martinovica iako je bio 3 metra u zaostatku,i mnogo se umorio dok je jurio Srnica tako da je morao da izadje 🙂 Takodje i Onjilu treba da se pruzi sansa,igrao jednu utakmicu i odma tribine. Arauho nije ni dobio priliku,iako bude dobio priliku igrace isto kao i Omega pod pritiskom da ne sme da pogresi.Opet Milijas u postavi ne moze se bez njega,pa normalno da se ne moze kad umesto Milijasa ubacis Gogica koji je jos gori,dok ti Savicevic greje klupu,Zasto se Vesovic forsira kao desni bek,kad je doveden desni bek? Zasto MIlunovic ne igra po strani,kad ima brzinu i dribling? Ninetu i Kovacevicu svaka cast svaku utakmicu daju sve od sebe al dzabe.Trener je nula,svaku utakmicu menja postavu,pa ekipa se sastavlja na prijateljskim utamicama,a ne u sred lige.

Reply
Sale окт 8, 2013 at 19:23

Ti što napadaju Omegu su jedni neverovatni licemeri. Ceo tim odigrao očajno, za čistu nulu, a pojedini mediji i navijači su počeli da melju najnegativnije za Omegu, ostali se ni ne spominju…već je predstavljen kao nešto najgore u istoriji Zvezde, a svima je bio odličan u prethodna 2 meča! Pa i protiv Čukaričkog je Omega imao dobrih intervencija tokom utakmice, dok se „miljenici navijača“ Pečnik, Dauda, Mrđa, Ninković nisu videli na terenu, nisu centar prešli. Što opet nije njihova krivica, koliko je trenerova.. Ali ne, za sve u Zvezdi je sad kriv Omega. Ma… naša posla…

Reply
Dokle vise?! окт 7, 2013 at 23:08

Zelim da kazem nesto vezano za pojedine igrace koje ljudi prozivaju kako su losi, itd… Molim vas procitajte ceo tekst, iako je poduzi, pa mi dajte i vase misljenje, zanima me. Ok, da razjasnimo:
1. Onjilo – Covek jos nije dobio pravu sansu, ako je odigrao sveukupno jedno poluvreme mozda… A vi sto pricate kao pokidao protiv nas, Bog ga pogledao taj dan, imao srece, inace nema pojma, to nije tacno, a imam i argument. Jel neko gledao Partizan – Javor prosle ili pretprosle sezone, nisam bas siguran tacno kad? Partizan je pobedio 2:1 (strelac za Javor upravo, pogadjate, Onjilo), tako sto je imao igraca vise jer su iskljucili upravo Onjila koji im je decu pravio tu utakmicu!!! a iskljucili su ga tako sto je dobio DRUGI ZUTI KARTON ZBOG SIMULIRANA?! pa je l’ neko cuo za tako nesto u istoriji fudbala??? I pritom je to „simuliranje“ bio cist penal koji nije sviran za Javor! A naravno, jedan od ova 2 gola partizan je dao iz penala, i naravno, nepostojeceg, tacnije postojeceg ali po tom kriterijumu onda Onjilo nije trebao da dobije drugi zuti=crveni karton za simuliranje, nego je onda i to trebao da bude penal. E sad, mala digresija, tako „komsije“ osvajaju titule, i za one koji kazu nije nam tole kriv, sami smo krivi, tacno je da smo sami krivi za ovo sto nam se desava, ali ne shvatate da je tole na ovaj gore navedeni nacin zasluzan za to sto komsijama cvetaju ruze, umesto da i njima smrdi kao i nama, imaju iste lopove u klubu kao i mi, samo sto mi nemamo toleta, i to je prevaga koja donosi titulu. Nego, da se vratimo na Onjila, poslednja stvar vezano za njega, bori se trci kao lav, i fizicki je mnogo jak, dok se Dauda, koji zna fudbal i ima fudbal u malom prstu, iz ne znam kojih razloga se seta po terenu, i uvek odigra bledo onda kada nam je potreban, a proradi na 4:0 protiv Spartaka, ili prosle sezone na minus 11 kad je sve bilo izgubljeno.. Ne bih da zvucim paranoicno, ali to mi je malo sumnjivo..
2. Milunovic – Ovako, je l’ neko od vas koji ga prozivate gledao i jednu utakmicu mlade reprezentacije?? Ja se slazem da nista ne pokazuje kad udje na 20-30min (osim borbenosti, jer je Zvezdas, Zvezdarac, zivi sam svedok koliki je Zvezdas), ali da li je neko gledao utakmice mlade reprezentacije? Ja sam gledao kad god je bilo prenosa, i to je sasvim dovoljno utakmica da steknem pravi utisak, a to je da on ima i fudbalskog znanja i uopste da jeste kalibar za Zvezdu, bar takvu kakva je sada.. jer u mladoj kida, nosioc je igre, stvori bezbroj prilika i za sebe i za druge (izmedju ostalog, stvori ih i za njegovog „ekvivalenta“ Jojica iz komsijskog tabora, i Jojic ih upropasti, a on je tamo gotovo redovan, za razliku od Luke kod nas). Moja poenta je, da mislim da je uzrok njegovih losih igara (kad dobije priliku) kod nas to sto se ne snalazi pod pritiskom, sto Zvezdastva, sto toga da treba da pokaze sve sto zna za 15-20min. Dokaz njegove skolovanosti kao igraca je i to sto ga je Sa Pinto onda na jednoj utakmici kad se neki bek povredio a nije imao vise izmena njega stavio na beka.
To je to, za sada. Odabrao sam ova dva igraca jer je disproporcija izmedju njihovih kvaliteta i njihove osporavanosti najveca.
Dajte vasa misljenja, pozdrav 🙂

Reply
Pera окт 7, 2013 at 17:08

Tako nam i treba kada nam trenera dovode Misko taksista i raspali Andjus!!!!!! 😈

Reply
Goran окт 7, 2013 at 15:41

Zvezda joooooooooooooooj 😆

Reply
bek окт 7, 2013 at 15:38

sto je tu cudno prvo najgore trenere neznalice imamo u omladinskoj skoli vasiljevic kaplanovic koji nigdje nije sastavio sedam dana a vodi generaciju gdje ima 6 sedam repezetantivaca 97 godiste kadeti znaci nijedan nece postati igrac posto ce ih unistiti nikoga za to iz uprave nije briga lopovi samo gledaju gdje ce se ugraditi i dzaja je u tom kolu ljudtio se neko ili ne miric da ulazi prije savicevica koji nije ni medu 18 sramota a djete 10 puta jaci igrac od vinjaka milijasa koji nemoze nigdje iograti pa kombinacija i po zvedinim ledima mi sve primamo miric igrac stojadinovica lopovcine koji je pukao u menaderskom poslu a stoperi najlosi ne samo u jsl vec pitanje u 3 ligi dali bi imali mjesta nije to onaj stari lopov dzaja ovo je neki dvojnik ja vjerujem

Reply
emontije окт 7, 2013 at 13:44

dzajic koji kraducka ali eto namesteno mu je i on jadan se nista ne pita, kokeza koji je kriminalac, toncev koji voli da se slika sa borisom petkovim, antic sps-ovac verovatno se konsultuje sa ruzicem, i stojadinovic koji verovatno je i pola svojih para i zaradio na zvezdi sa sve zajedno strucnjakom markom nikolovskim.

vi ocekujete da pobedimo bilo koga? mi smo jos i dobri…

Reply
Nebojsa окт 7, 2013 at 12:22

Ko nas sisa, sami smo krivi. Vode nas kriminalci i „menadzeri“, pravo u propast, a mi ne umemo glas da dignemo. Tako nam i treba. Ja na stadion vise ne idem, ko zna ko puni dzepove od mojih para. Najmanje para ide ovom bolesniku na aparatima za odrzavanje zivota, koji se zove Zvezda. Jedino cu na stadion da dodjem kad se budu trazile promene!!!

Reply
veliki pravi zvezdas окт 7, 2013 at 12:20

http://www.kurir-info.rs/vlada-stosic-srbija-nema-gotove-igrace-clanak-1021287 evo nesto sto je ozbiljan covjek rekao u vezi citavog klupskog fudbala tako i nase Crvene Zvezde upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
sof окт 7, 2013 at 11:50

Tu ni izbliza nije kraj problema u Zvezdi. Ni skoro godinu dana posle promene rukovodstva klub se nije pobrinuo za najosnovnije potrepštine igrača, među kojima su ledomat, minerali, proteini, zavoji, bandaže, elastični zavoji. Anegdota kaže da je jedan fudbaler stezao mišić tokom utakmice izolir-trakom u nedostatku one prave, da se igrači osvežavaju nakon treninga razblaženim sirupom od limuna i da sami nabavljaju led iz obližnjeg ugostiteljskog lokala. Takve prilike bile bi sramne i za nižerazredni klub, a mi pričamo o bivšem prvaku Evrope, koji na papiru ima velike ambicije u ovoj sezoni

Reply
kalio gulić окт 7, 2013 at 10:41

beogradski zonaš C.ZVEZDA izgubila još jedan lokalni derbi.jedini fudbalski bivši „gigant“ u svijetu koji se nije uklopio u globalizaciju.novi termin u Srbiji za izraz „frustriran sam“ je „zvezdaš sam“,ali hvala,ja sam već godinama samo simpatizer i to nekih prošlih vremena ovog kluba.ovom klubu je potreban totalni stečaj:financijski,mentalni,kadrovski.čak bi rekao da je postao i sramota srpske države!

Reply
aikido окт 7, 2013 at 17:37

kako ono kažu klimavi stup (od četiri) srpstva….vala baš postala je sramota.

Reply
cincar окт 7, 2013 at 10:10

Igraci dolaze i odlaze, treneri takodje, a sve ostaje isto. Ko god da igra, ko god da bude trener – sve !isto, jad i beda. Zaista cudno! NESTO TRULO, TRULO ALI NE SMRDI I NE ZNAMO GDE JE TRULEZ I STA JE:

Reply
aca nis окт 7, 2013 at 13:18

I smrdi na kilometar i znamo gde je. Jel znas sta je resenje? Da se izadje pred stadion kao sto se i ide na sever i da se rastera onako seljacki i bahato, motkama sve one seljacine koje ni recenicu ne umeju da sastave i da im se da do znanja da nisu pozeljni. Znaci, svi pred marakanu i rasterati govna govnjivom motkom.

Reply
Japaja окт 7, 2013 at 17:37

Dobro zvuči, ali sever neće ni „uprava, napolje“ da skandira, a kamoli da je rastera. Svi znamo i zašto.

Reply
Зоран окт 7, 2013 at 09:58

Каква туга..Зар је могуће да Савићевића нема нигде,зар је могуће да је један Мирић бољи од Савићевића (или Чикића)зар је могуће да је Вешовић на десном беку ,а не Петковић,зашто Рајковић није голман,зашто Арауха нема? Зашто не игра Оњило,а кожу нам је одрао? Убише нас Срнићи и Стојковић,наша деца се поигравају са нама..СРАМОТА ! Калачу одмах дати оставку,ПОДХИТНО!!!!

Reply
ja окт 7, 2013 at 15:29

pa miric mora igrati on je stojadinovicev igrac treba drvo prodate izgleda da su svi bolji od malog savicevica ali samo kod ove uprave sto se mene tice mogu svi ici pa i dzaja ionako nicemu nesluzi u klubu

Reply
superheroj окт 7, 2013 at 09:40

Ne mogu da shvatim da su svi napali na Omegu? Onaj gol je krivica Martinovića za kojega su ne tako davno pricali kako je dosao prespreman. Svi su osuli po Omegi. Sto? Jer je stranac?!

Reply
aardvark окт 7, 2013 at 13:41

Svi smo videli da je Martinović bio bliži lopti, da nije ni gledao u nju, da je počeo da trči prekasno, i da je duplo sporiji od svih ostalih. Ali Omega je neometan i sam uklizao sa dve noge na loptu koja se rutinski izbija iz kaznenog prostora – mislim da je to bila intervencija u rangu Lazićeve protiv Voždovca, sramotno. Dakle, nema ni trunke opravdanja ni za jednog od štopera.

Reply
Realno окт 7, 2013 at 09:03

JA NE MOGU DA RAZUEM ZBOG CEGA SE NAVIJACI LJUTE NA BRACU SRNIC????????? ONI NISU KRIVI ZBOG TOGA STO SU IGRALI U SOPOTU I SEDELI NA KLUPI I ZA 4 GODINE SAMO JE SLAVOLJUB DEBITOVAO PROTIV OFK-a NA 10 MINUTA I ZA TIH 10 MIN POKAZAO VISE NEGO NEKI ZA 90, A SADA IM KRIVO KADA IM NJIHOVI IGRACI DAJU GOLOVE, A NEKI LJUDI IZ UPRAVE SU IM REKLI PRE ODLASKA „JA MOGU DA VAM OBECAM PO 30 MIN NA PRIPREMNIM UTAKMICAMA ??????????????? PA GDE TO IMA????????

Reply
Mark0 окт 7, 2013 at 03:12

Od svih ovih „igrača“, ostavio bi samo par njih, a to su: Bajković, Rajković, Petković, Savićević, Ninković, Kovačević, Mihajlović, Dauda i možda Aruha pošto ga još nisam gledao, ali ne verujem da je tolika vezara kao ova četvorica što se non-stop vrte…Msm to kad bi se ja pitao, ali pošto se ne pitam mogu samo da se češem… :/

Reply
marko окт 7, 2013 at 04:32

To je sve sto vredi! Mozda i Jokica posto ga do sada nismo videli na delu!
– Ostalo prodati, pokloniti, ili sta god…

Reply
Понос града окт 7, 2013 at 01:33

Главни кривци:
1.Управа
2.Тренер
3.Играчи

Колико је мени познато управа је довела овог тренера и играче. Само бих да питам што су довођени ако немају квалитет за Звезду?
Тренер се види да је тешка незналица, не уме ништа од тактике до мотивације играча, све то стоји. Али њега је управа довела није он сам дошао.
Ови играчи сигурно играју најбоље што умеју, нису они криви што немају квалитет за Звезду, криви су ови што су их довели на место где не припадају.
СВИ НАПОЉЕ ОД УПРАВЕ ДО ГОЛМАНА!

Reply
Ajmo crveno beli!!! окт 7, 2013 at 01:28

Zule, desni bek oteran iz zvezde, covek zaustavio, sta zaustavio, stavio u dzep onog Mijailovica, levi bek i levo krilo braca Srnic iz Sapca, decaci su dovedeni iz sabacke Macve kao ogroman potencijal, mi smo i to oterali…sve smo oterali sto valja, a ostali samo panjevi na terenu…Ono veceras sto sam gledao, bilo me sramota, kao da sam gledao zvezdu u spanskoj ligi kako je nemocna protiv barse ili reala i onda se trgoh da je to samo cukaricki koji je povratnik iz druge lige i umalo ne zaplakah.. 😥

Reply
otpisani101 окт 7, 2013 at 01:26

ja sam ovde napisao da je pobeda protiv cukarickog kao liga sampiona…objektivni navijaci su me razumeli….uprava nesposobna,dzajic ,je gori od lukica ma sta vi mislili…lukic je imao petlje da bude presednik,prihvati svu odgovornost na sebe i prizna da je zeleo najbolje a nije mogao i znao…dzajic samo statira kao presednik i covek u njegovim godinama i ne moze vise,a krije se iza raznih komisija,upravnih i nadzornih odbora…uprava?…mi smo jedini klub u svetu koji je doveo reprezentativnog golmana da bude treci golman-to nema nigde…pojacali smo poziciju treceg golmana…doveli smo napadaca iz javora koji je u zivotu dao golove samo zvezdi…placen je skupo i sada je peti napadac zvezde…i mnogo promasenih investicija i mnogo nasih izgubljenih nerava…trener slovenac je gori od najgoreg trenera zvezde jankovica…uspeo je da u 8 kola nanize 3 poraza,to je za ne verovati i to nije uspeo ni jankovic…iii sta dalje?…promene i promene i promene-sve dok ne osvojimo titulu…samo je zvezda zivot, a dzajici,kokeze,stojadinovici,covici,vesici su samo slucajni prolaznici kroz istoriju zvezde…dakle, napolje deda dzaja jer ne radi svoj posao,napolje trener koji je izgubio sve sto je mogao i napolje svi fudbaleri koji su zalutali u crvenu zvezdu…poromene na svim nivoima….

Reply
Dejan CZ окт 7, 2013 at 01:03

Od pocatka sam govorio da trener koji gotovo da nije makao iz lige Slovenije nije dorastao Zvezdi, ali sam tada bio iznapadan da je to smesno. Stoji i to da nije sve njegova krivica. Mnogi mu se mesaju u posao, igraci deluju nezanteresovano, ali on treba naci nacin da ih trgne, a on slepac veze nema. Nije on za Zvezdu.

Reply
Ajdúk Veljko окт 7, 2013 at 00:57

Al kolko mi zao Ninkovica samo….

Reply
DEKI окт 7, 2013 at 00:27

Veceras Krneta odigrao za 10, a usao kad su nasi pali i uplasili se resenja u napadu nije bilo, spaso jos dva gola , a stace kad se Martinovic isfolira i pobeze jer nema ni srca ni snage, za omegu 0,

Reply
aikido окт 7, 2013 at 17:41

da li si vidio kako Krneta pokušava da uputi centaršut?Napominjem pokušava..imao je šansu za dva pokušaja…

Reply
Armija 5 окт 7, 2013 at 00:11

U klubu nam trenutno većina igra da bi se prodali jer para nema, oni što igraju ne bi se prodali ni u Moštanicu, a kamoli neki veći klub, zato lepo daš drugoj postavi šansu uz pojedince iz prvog tima i nema veze rezultat, bitno je da će svako iz sadašnje prve postave da radi da bi igrao u prvoj. Drugih sankcija nema, da ih udariš po džepu? Kom džepu? Samo igra, ono što je fudbal nekad bio, ljubav prema lopti, ko je najviše voli, nek izvoli, ostali ili u zaborav ili neka krenu da igraju, što svi znamo da mogu, protiv Spartaka na trenutke i tika taka i akcije i trčanje, nego izgleda da čovek treba da ih bije po ušima da bi igrali…

Reply
dex окт 7, 2013 at 00:09

Potpuno rasulo! Jedino kada bi se klub privatizovao moguce bi bilo napraviti neki rezultat….ovako…mrka kapa….Zvezda sluzi zadnjih godina da u UO dolaze neki ljudi kojima sam klub nista ne znaci (to znam pouzdano) i da tu ostvaruju svoje ambicije….Novac su isisali i nikom nista! Niko nije iz prosle i pretprosle uprave pozvan ni da se bar izjasni u kratkoj formi sta se sve u klubu desavalo(setimo se da je je Agrobanka bila jedan od sponzora) a o pozivu za ozbiljniju odgovornost da i ne govorimo… Cukarickom svaka cast! Razvili su nas!

Reply
Goran окт 7, 2013 at 00:04

Kada primiš onakav gol u 17. sekundi…ma ne znam, sad sam video gol i plače mi se. Vratite Krnetu umesto Omege.

Reply
ZOF окт 7, 2013 at 00:24

Napolon pravo resenje, i decko igra srcem!!!!

Reply
Skrillex окт 8, 2013 at 03:27

Ma kakav crni Krneta sporiji od Milijasa i centarsut ne zna da uputi. Nego da se Omega opusti da vidis kako ce da igra.

Reply
burago окт 6, 2013 at 23:56

Lukas stoper Cuke je najbolji u ligi, ne samo zbog ove utakmice, vec je i sve ostale utakmice bio odlican

Reply
CZV окт 7, 2013 at 00:11

Tako je pricano i za Omegu i za mnoge i samo kod Lazovica se nije omasilo.

Reply
Dusan окт 6, 2013 at 23:55

Jel ste sad shvatili da nema nista bez privatizacije?

Reply
vladan окт 7, 2013 at 07:18

Jesi li 100 % siguran ?

Reply
veliki pravi zvezdas окт 6, 2013 at 23:31

Ovo je nocas PRAVA SRAMOTA bila NASE CRVENE ZVEZDE ,JEDINO PRAVO RESENJE JE DA NASA CRVENA ZVEZDA BUDE PRIVATIZOVANA JER NAM JE PRIMJER DOBRE PRIVATIZACIJE POKAZAO UPRAVO BIVSI PROTIVNIK CUKARICKI ,ZATO DZAJO I COVICU PODJICETE KOD VUCICA DA SE NASA CRVENA ZVEZDA PRIVATIZUJE I DA NASU CRVENU ZVEZDU PREUZMU ARAPI ILI SEJICI JER JE TO ONO STO JE POTREBNO BAS OVOJ NASOJ CRVENOJ ZVEZDI STO PRIJE ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
DOSTA! окт 6, 2013 at 23:44

Nece nas ni Arapi ni Seici ni Kinezi rekao je Vucic da bi bilo lepo da hoce ali nemaju nista oni od toga osim armije navijaca sto im vise znaci Steaua 😆 Nece nas uzeti najvise dokle mozemo stici su Amerikanci koji su hteli Hajduk iz Splita.A UO moramo hitno da teramo svi na ulice.

Reply
Goran окт 6, 2013 at 23:24

Donji Srem, Javor, Čukarički…a nekad je Real ispraćen sa 4 komada u mreži, ne tako davno i Roma sa 3.

Reply
Delija mp окт 7, 2013 at 13:50

Sada to deluje kao nauca fantastika 🙁

Reply
Ja окт 6, 2013 at 23:14

Imam neki osecaj da se vraca Pizon ako ovog smene.

Reply
DOSTA! окт 6, 2013 at 23:16

Pizon je imao +6 na polu sezoni.Treba ih sve oterati vreme je da se cuje sa Zapada i Istoka nase tribine posle Severa UPRAVA NAPOLJE!Moramo kao groblje da ih teramo sa krstacama i sanducima sve od Stojadinovica do Kokeze i Antica.

Reply
Teks Viler окт 7, 2013 at 07:09

O NEEE…

Reply
DOSTA! окт 6, 2013 at 23:06

Ljudi da pocnemo mi polako da teramo upravu iz kluba sa krstacama i sanducima.Za mnogo manje stvari su terane uprave ,a ova se trpi.

Reply
Rambo sa Balkan окт 6, 2013 at 22:59

Драги моји лечите се до приватизације гледајући дечије лиге, ту се учи,зна и воли фудбал, за разлику од балвана који не знају, не уче и не воле фудбал !!!!!!!!!

Reply
aca nis окт 6, 2013 at 22:59

Komedija, cuka nas odvalila od zivota. Nisam gledao i nije mi krivo. Kakav vikend za klubove Crvene Zvezde. Pa posle kazite da volite ove poluamatere placenike a ne solidnu zvezdinu decu koja su srcanija od solidnih placenika. Miric je na klupi, Savicevic ne. To sve govori. Vi balavci i ostali koji se mnogo razumete udarajte dislajkove koji mene licno totalno ne pogadjaju ali govore koliko se ko razume u sport. Igra zavisi od Milijasa i njegove inspiracije, Pa priznajte to ili nemojte. Uprava napolje, samo to mogu da kazem.

Reply
aca kš окт 6, 2013 at 23:30

pa mali Žule nije imao mesto zbog ovog invalida Vešovića što nezna gde bije mamlaz jedan istripovani,a Žuleta i Srniće vređaju i pljuju danas kao izdali Zvezdu,nisu oni izdali Zvezdu nego je Zvezda izdala njih.

Reply
aca nis окт 7, 2013 at 00:28

Ja sam tog Filipa Stojkovica prvi put gledao protiv zenita(mislim da je putin bio tad na stadionu) i mislio sam da za nas nema zime. Decko je pojeo kako je odigrao, pored njega Zorica mi se svideo, Causic, jos par fantasticnih momaka tad(podsetite me), ali dziberima ne odgovara da igraju momci nego invalidi sumnjivog kvaliteta najblaze receno. Ipak ima zime, i to sibirske i nece proci dok neko ovoj kradji ne stane na put, ako ne gasimo se i kraj. Molim Boga da ne osvojimo titulu jre ako osvojimo ovi nazovi strucnjaci nikad nece otici. Zato, sredina tabele, ovi manekeni se nece prodati, nema profita i to ce ih oterati sa stadiona jedino. Siguran sam da ce se pojaviti neko da se spasimo, Zvezda je velika da ovo traje.

Reply
pidza окт 6, 2013 at 22:42

Nemoj da se javljaju oni koji su kukali nevalja Robi, koji istinski voli zvezdu i dokazao vise puta .On je gurao klince u igru i bolje je tad bila igra nego sad.Da je on ostao sad bi na njima zaradili min 20M.

Reply
koordinator окт 6, 2013 at 22:25

Nas klub je u potpunom rasulu. Najveci krivac je kompletna uprava tj onaj ko ih je tu postavio. Prelazni rok je sproveden na nacin da je svakom clanu uo bilo dozvoljeno da dovodi svoje igrace i na racun toga uzima provizije. Pomenucu samo Onjila koji je placen neverovatnih 450.000 evra plus procenat od prodaje, a nema ga ni na klupi. Slucaj Mladenovic je jos drasticniji. Letos je odbijena ponuda Evijana od 800.000 evra, da bi sada otisao bez obestecenja. Iza ovoga stoji neko ko ce njega udomiti u sledeci klub bez troskova za taj klub i na racun toga naplatiti veliku proviziju. Dakle, klub je ostao bez para, od kojih ce deo otici privatnom licu…….svi na dobitku osim Zvezde. Ovo su samo ocigledni primeri rada uprave. Visinu duga vise niko ne spominje. O treneru i igri je suvisno pricati.

Reply
belocrkvani...... окт 6, 2013 at 22:21

„bravo devojke“

Reply
Brutalno realan окт 6, 2013 at 22:20

Za početak da nauče da se fudbal igra u pokretu a ne iz mesta.Cilj je pronaći slobodnog igrača, dodati mu loptu a kasnije graditi akciju.Ali kome ja to pričam,ovim amaterima?

Reply
Brutalno realan окт 6, 2013 at 22:16

Tole je kriv,jel tako vođe?

Reply
D окт 6, 2013 at 23:10

svaka cast na komentaru!

Reply
Pop окт 6, 2013 at 23:16

Što volim vas što se pravite pametni sa Toletom. Tebi je Tole dobar, vidim stalno ga nešto hvališ. Kakve veze sad ima on sa ovim? Ako nemaš šta da pišeš onda začepi.

Reply
monteniger окт 6, 2013 at 22:16

Ajde ovako da kazemo, pi..ice su nas razocarale. Nailazi ovaj skraceni odmor od 15 dana gde treba da se definitivno odrade sledece stvari. Prvo i osnovno trener da se promeni. Prednost bih dao Goranu Djorovicu posto covek zna sta znaci C.Zvezda a verujem da bi i sama promena vise motivisala igrace. Koliko sutra bih izvrsio tu promenu da bi se igraci naviknuli na novog trenera. Druga stvar zahvalio se igracima tipa Krneta, Omega, Onjilo, Kasalica, Milunovic. Ljudi ja sam se ceo zivot kosarkom bavio i laik sam za fudbal ali iz aviona se vidi da su pomnuti igraci limitirani. Najiskrenije ali najiskrenije ne vidim zbog cega jedan Kasalica ili Milunovic imaju vecu prednost od Mihajlovica. Pa garantujem da bi mali kidao vise od pomenutih. Savicevic i Jokic su igraci koji ne bi nista losije odigrali ako ne cak i bolje od danasnjih igraca. Problem je u tome sto igraju igraci menadzera samo da bi se prodali. Pa ljudi jeli zasluzuju u Zvezdi da igraju Mirici i Krnete i raznorazne neznalice. Pocinjem stvarno da verujem ko sto neki pricaju da je neko od ovih igraca platio nekom u Zvezdi da igra samo da bi se lakse kasnije prodao.

Reply
Pop окт 6, 2013 at 23:19

Što onda nisu prodali Mladenovića za 800 000?

Reply
marko окт 6, 2013 at 23:59

Cenkali smo se za milion! :mrgreen:
:facepalm:

Reply
Brane65 окт 6, 2013 at 22:14

Gospodo iz Uprave, radite li išta osim što uzimate lovu?
Ako je do fudbalera ko ih je selektovao ?
Ako nije do njih, već do trenera ko je njega doveo na klupu Crvene Zvezde?
Šta je ovo, kakva je ovo igra, šta radite od Zvezde….?????

Reply
Sladajac окт 6, 2013 at 22:14

Procitao sam pazljivo sve komentare :Lepo kaze jedan navijac,, Nemam vise snage ni da vas napadam „.Stojanovicu idi nemoj da se brukas a oni se kriju iza tebe, nije Sa Pintu lud video covek koliko je sati i otisao a pojedinci odma napad kukavica napustijo ekipu na cedilu e pa nije tako Pobegao od mafije!!!…

Reply
aca kš окт 6, 2013 at 23:32

tako je

Reply
marko окт 7, 2013 at 00:00

Kamo srece da nas svi igraci napuste, i iz sazanjenja ne traze kintu!

Reply
slobal окт 6, 2013 at 22:13

Mislim da ce mi jako dobro doci tri nedelje odmora od ove i od ovakve Zvezde, uz nadu da ce se ispred svega promeniti trener, brze, bolje, vec sutra, jer ovaj nema vise sta da trazi u srpskoj svetinji… Od njega lepo da krene… Kriv, ne kriv, najmanje je bitno, prosto mora da snosi odgovornost, a ponasanje, bezanje u maniru p…. , od javnosti, od navijaca, od svih, ne zelim da komentarisem… O n prvi mora da ide… I tacka !
…Dovesti konacno kvalitetnog i dokazanog strucnjaka, ma ko to bio, a ne polovna resenja… Na zimu ponovo rezovi u timu, pa dok ne napravimo ekipu kadru tog svetog dresa… Igras ko p… , letis… I to je to… Pa neka oni koji ostanu igraju ko p…. !!! …Da vidimo…
Privatizacija ? DA ! Kome se svidja , svidja, kome ne, ne, ali to je neophodnost…

Reply
marko окт 7, 2013 at 00:07

Trener je kriv, ali nije ni najveci krivac!
Jedsnotavno mi imamo los igracki kadar. tj. losu selekciju!
– Trener je trazio da mu se dovedu 2 ozbiljna stopera, i to na vreme, umesto toga dobio je 3 klinca (Lazic, Aruho, Krneta), i 2 igraca (Omega, Martinovic) koja nemaju kvalitet za nasu ligu uopste, a kamo li za Zvezdu… 3
– Ko god da dodje, malo sta ce moci da uradi a da bude pozitivno!
– Fali nam: Dva centralna beka, jedan levi, jedan centralni da zameni Milijasa, Fale nam 2 krila dok se Laza ne vrati… To mu sve ukupno dodje 6 igraca… Ali 6 ozbiljnih igraca…
– Znaci Bajko, Petkovic – centralni – centralni – levi bek, Kovacevic – vezni – ninkovic – krilo – krilo – Dauda!
– Prodati: Vesovic, Martinovic, Omega, Mladenovic, Milijas, Milunovic, Kasalica, Miric, Onjilo…
– Sus. dzaba pisem, nema nista od toga…

Reply
Shila delija окт 6, 2013 at 22:11

Napolje iz Zvezde!!! 👿
Selekcija igraca letos najgora u istoriji kluba. :facepalm:
Stojadinovic, Toncev, Kokeza neka ih vode u surdulicki ligu.

Reply
zvezda окт 6, 2013 at 22:06

Uprava napolje!!!!

Reply
miki окт 6, 2013 at 22:05

Lukicu sve ti je oprosteno…

Reply
belocrkvani...... окт 6, 2013 at 22:05

kad vidim ove fudbalere u pokusaju,pa i 5 MESTO JE ODLICNO…

Reply
sax окт 6, 2013 at 22:04

Kakva tuga,bruka,nemoc!!!
Koliko godina pratim zvezdu,ali ovo je dno dna!!!
Uopste nije vazno dali smo izgubili od cuke,vozdovca,zonasa,najveca tuga je sto mi igramo antifudbal,pa mi ne znamo da ustopujemo loptu,ne znamo da uputimo pas,centarsut,o sutu na gol i da ne govorim!!!
pa sta ako su primili gol u 17 sek,nisu primili gol od bajerna,utakmica se igra 90 min,jel onaj ANTI TRENER koji citam nema nameru da podnese ostavku vidi to???
Dali ce izaci i priznati da nema poima,pa nije samo trener da uvezbava tim,nego i psiholoski da stabilise ekipu,da digne ekipu i kada ne ide!!!
Jos se on sprda,i kaze kao nece da bezi,da je ovo normalan klub,on nikada ne bi ni seo na tu klupu!!!
i jos ubacuje Mirica,na kraju,pa gde su centarfori Onjilo,Milunovic,valda kad gubis ides na sve ili nista!!!
kakva sprdnja za Zvezdu,sramota!!
Dali ce neko iz uprave da izadje i da kaze OVO VISE NE MOZE OVAKO!!!
Dali postoji neko u zvezdi ko moze da da izjavu,izadje pred navijace,i kaze sta se desava,dali postoji nekakva odgovornost i konacno dali ce neko preuzeti odgovornost i napustiti klub!!!

Reply
tuco ramirez окт 6, 2013 at 22:04

KO JE VAS GLEDAO NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI!!!

Reply
Shone окт 6, 2013 at 22:05

Slusa se Marchelo… 😉

Reply
Shone окт 6, 2013 at 22:02

U prelaznom roku obavezno dovesti 2 stopera, kvaliteta kao Vilotic, Spajic, Adi, Jovanovic, Maksimovic.
Dovesti ofanzivnog veznog obavezno, ako je moguce dovesti dva ofanzivna vezna. Nekog koji ce umeti da razigra ekipu, neko kome ce igra biti ispred demagogije. Neko koga nce obozavati navijaci Zvezde, ali neko ko ce umeti da gurne loptu u prostor i napravi sansu.
Pre prelaznog roka treba da dovedemo brkicu koji je prosle godine trenirao Sremce, a ove godine trenira Javpr.

Reply
Shila delija окт 6, 2013 at 21:59

Mars iz Zvezde!!! 😈 Selekcija igraca letios nikad gora u istoriji Crvene Zvezde. :facepalm: Stojadinovic, Kokeza, Toncev neeka ih vode u novobeogradsko-surdulicku ligu!!!

Reply
CzvBoys окт 6, 2013 at 21:55

Igrajte srcem,kad ne znate nogama!

Reply
belocrkvani...... окт 6, 2013 at 21:59

koje srce?oni razmisljaju na kom ce splavu da izadju i ostalo,brate ovde samo usrana motka pomaze

Reply
ja окт 6, 2013 at 21:54

vidim komentrisu o miricu pa cudime da neznate da smo za njega platili obestecenje 500 000 eura inace stojadinovicev igrac pa to atako ide u zvezdi mi nesto pricamo kao dauda ima kvalitet majketi zasta ima kvalitet jedino resenje je privatizacija i nista drugo pa ova uprava samo dleda gdje ce se ugraditi zaboravio sam reci da je dauda isto stojadinovicev igrac dok se dzaje bas nista nepita a kako radi ova uprava vidi se sad da hoce jos da dokrajce omladinsku skolu posto stvarno imamo najlosije trenere u skoli kaplanovic itd a doveo ga je neznalica vasiljevic kome niko nesmije uruciti otkaz nezaboravimo da generacija 97 ima 7 repezetantivaca kadetski koji ce najvjerovatnije otici ili na kalenje u neki klub dozivotno posto imamo mirica i take talente

Reply
Shone окт 6, 2013 at 21:56

Da si ubo bar jedno veliko slovo procitao bi ti komentar.

Reply
Milos окт 6, 2013 at 22:02

A vidim ti si mnogo pismen.

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 22:06

Mogu priznati da nemas problema sa vidom… 😉

Reply
Звезда шампион! окт 6, 2013 at 21:54

Мени није јасно како њих није срамота да туже клуб,па треба они Звезди пенале да плаћају што срамоте име и грб великана.

Reply
marko окт 6, 2013 at 21:56

To se zove „pogresna procena“!
– Ja bi’ naterao da im placa onaj ko ih je i doveo!

Reply
rade savic окт 6, 2013 at 21:52

Ono sto me odusevljava i sto je zaista vredno pomena su navijaci ZVEZDE.Koliko energije i upornosti prema klubu…Njima svaka cast.Ovaj tim i igraci svojim igrama to ne zasluzuju.Nije nije samo vecerasnja utakmica slaba ,i ostale su manje vise takve.Pitam se da li trener i igraci znaju za koji tim igraju?Svi oni kojima to nije jasno treba da zaglave na vrata.Zar ih nije sramota da gube utakmice od prosecnih timova.Sigurno je da su i pare vazne ,ali ima li ljudi neko ko ce da gine na terenu ,a ne da se seta i ceka da utakmica prodje.Nek i ove godine ne osvojimo titulu,ali bar da dodje trener sa vizijom i da napravi ekipu od igraca koji ce da da se bore za grb Zvezde.Mozda se varam ,ali mi se cini da je Robi bio na putu da napravi tako nesto…Veliki pozdrav svim navijacima Zvezde…

Reply
Milos окт 6, 2013 at 21:51

Ljudi sta reci vise…sta smo mi kome zgresili bre da nas drkaju 6 godina?? PA DOKLE VISE???DOKLEEEE BREE? JA NE ZNAM STA DA MISLIM VISE OVO JE SAMO DA SE COVEK UBIJE…Nek mi kaze neko nesto pametno ako ima…

Reply
Shila delija окт 6, 2013 at 21:50

Toncev i Kokeza sa ovim polu svetom od igraca nek igraju u Surduluci.

Reply
tuco ramirez окт 6, 2013 at 21:46

I na kraju utakmice prelep dribling mladog trenera Stojanovica..iako je obecao da ce dati kratku izjavu za arena sport on se nije ni pojavio..ne ide to tako moj treneru izadji i pogledaj u lice kamere i reci gde je danas zapelo,prosvetli nas..pa Zvezda ruku na srce svaku utakmicu igra na domacem terenu iz

Reply
torh окт 6, 2013 at 21:45

VIDEO SAM OD NEKOG LIKA NA FB , ISTINA …
Продаше малог Бинића, он нас убио кад смо играли против Радничког.
Деспотовић, прво наш, па на каљење у Сопот, да би играо у Спартаку и ту нас кар*о.
Продаш Спајића за лиценцу, и онда дођу неки Украјинци и они нас Кар*ју.
Ево, сада Срнић, даје гол и плаче, а наши га продали, а оставили Мирића…
Кол’ко је дјеце дато на каљење и продато, да би нам давали голове…
А ми трошимо паре на неке жњ, који ништа не ураде. Ионако смо у дуговима, они се задужују. А ове младе смо ’95 продали.. тако да сада немамо те.. циркус. Ожеговић прослеђен, дјеца не играју.. И онда се питамо зашто нам не иде. А како да нам иде?! А дјеца би играла, мања плата, боље све.

Reply
Dejan окт 6, 2013 at 21:58

Upravu si brate.I evo opet se sve ponavlja,ispred Vukana Miric.Doveli Jokica ni za njega mjesta nema,a da ne pricam o Rajkovicu.I vec znam sta ce se desiti.Cekace,ali doce i taj dan kada ce traziti raskid ugovora,pa cemo se mi pitati zasto?!A svi ti momci su trebali biti Zvezdina buducnost,donjeti titule,a poslje i biti prodani za dobru lovu.Njima dobro,Zvezdi dobro.A sta mi radimo,da li smo izbacili ijednog mladog momka,npr kao komsije pa zadarili na njemu.Prepustamo ih vjetru i onda se pitamo zasto smo tu gdje jesmo.Nekada imam osjecaj da svi rade protiv Zvezde,cak i ovi koji se trenutno nalaze u upravi,da samo zele da je sve vise uvlace u dugove.Ni sanjati nisam mogao da ce ovi dani doci,samo nam privatizacija moze pomici inace…

Reply
Shone окт 6, 2013 at 21:45

Da Nine nema sa kim da igra. Blago njemu, na kraju sezone ce imati najlosiji ucinak od svih igraca koji ce imati ucinak, ali ce on imati alibi jer „on nema sa kim da igra“.

Reply
zvezdaš iz gradiške окт 6, 2013 at 21:44

Ljudi moji, ovako stoje stvari:u upravi je buljuk kojekakvih sumnjivih tipova, koji svaki vuče na svoju stranu. menadžeri su takođe pustili korinjenje. Dovode se sumnjivci od igrača, kojima je bruka i sramota dati zvezdin dres. Tu prije svega mislim na Omegu, Onjila, Martinovića, Krnetu,Mladenovića, ma skoro svi. A onda nam naša djeca, prema kojima se uprava ogriješila, drže lekciju. Ta djeca su povrijeđena, ali znalački koriste svoje šense za osvetu.Ej ljudi, Mirić u Zvezdi, a Srnić nema mjesta. Sjetimo se Čaušića, Filipa Jankovića, Simića, Despotovića, Šurđevića, nekoliko mladih golmana.Sutra će nam se svetiti Ožegović, i drugi. Sramotaaaaaaaaaa.

Reply
Milek окт 6, 2013 at 21:44

Zbogom titulo na Q te nabijem…

Reply
Saša окт 6, 2013 at 21:43

Ама људи нема квалитета и крај приче. Погледајте реално. Чак и они што га имају ништа не показују. Нинковић мисли да је Марадона лично. Дај ту лопту некоме друже, ниси ти баш толики доктор фудбала. Печник такође. Мијаиловић ко да се труди да створи што компликованије ситуације. Само онај мали Ковачевић игра фудбал, мада је киксао код гола. И причајте шта хоћете али какав бре Омега, какав Мартиновић??? Погледајте кретњу Мартиновићакод гола. Креће у средину у једном моменту!?!?! Или си узео паре да продаш или везе немаш. Мрш напоље из клуба бре. Оног несрећника Омегу да не коментаришем. Трагичан фудбалер. Једини штопер који макар нешто вриједи је Крнета а ви га пљујте до прекосутра.
До сад сам мислио да тренер и није толико крив али сад дефинитивно видим да он не може да покрене екипу. Види се јавашлук у игри (прије свих код Печника и Нинковића). Нема дисциплине и заиста дјелују као разбијена банда. Потребан је тренер са ауторитетом ако мислимо да спасимо што се спасити може.
Срећом, и стока је кикснула, 4 бода није много поред овако катастрофалне игре. Може све да се надокнади али мора да се дјелује брзо и без грешке. Неко мора да лупи шаком о сто и да каже “од сад ћемо овако“ и крај приче.
И не заборавите, у поразу се не понизи. То важи за нас навијаче а не за оне бабе на терену.

Reply
Psychedelic_CZV окт 6, 2013 at 23:07

Svaka cast druze za komentar ! Sva sreca pa ide pauza zbog reprezentativnih obaveza, da se strasti smire i ohlade glave i naravno neke promene pod hitno!

Reply
Shila delija окт 6, 2013 at 21:41

Trener je najmanje kriv. Selekcija igraca letos je ocajna nikad gora u istoiriji Crvene Zvezde!!! Neka sa njima igraju Toncev i Kokeza u novobeogradsko-surdunickoj ligi. MARS IZ ZVEZDE!!!! Privatizacija Zvezde.

Reply
belocrkvani...... окт 6, 2013 at 21:40

a kvota na cukinu duplu pobedu u kladionici 28.00

Reply
mile окт 6, 2013 at 21:39

Dzaja, vrati nam Robija. Sad ili nikad.

Reply
Marko окт 6, 2013 at 21:44

Ma kakav Dzaja taj muda nema da otjera lopove iz kluba,a kamoli da vrati Robija,a nije ni on lud da dodje..jer mu je klub kojeg voli okrenuo ledja,kao i mnogim mladim momcima koji su napustili Zvezdu.

Reply
Звезда шампион! окт 6, 2013 at 21:38

Не зна се ко је био гори..почећи од великомученика Нинета преко Дауде до Омеге.

Reply
ds окт 6, 2013 at 21:36

Ne mogu vise ni da psujem,samo cu jedno reci.Za ovo su najmanje igraci krivi,jer ko ih je doveo?Uprava,nesposobnog trenera?Uprava..Kasnili sa pripremama,nemamo kondicionog trenera,igrace su nabacivali jedne po jedne.Alo,pa oni su doveli 14 igraca, problem je na svakoj poziciji trebao biti rjesen.Ali ne,samo se kod nas ovakve stvari desavaju.Tri stopera preko noci od kojih dvojica blage veze nemaju,a jednog nismo ni vidjeli eto toliko o njihovoj strucnosti i zalaganju da Zvezda stane na noge.Prodali Spajica za sicu,a obrukali smo se u Evropi.Pa odbrana nam je prosle godine bila duplo bolja od ove.Rajkovic i Petkovic zakucani za klupu ee toliko toga ima ali ne mogu vise pisati i nervirati se.

Reply
torh окт 6, 2013 at 21:36

Zasto je Moja Crvena zvezda u rukama kojekakvih Kokeza , Blokeza ??

Reply
Shila delija окт 6, 2013 at 21:36

Ko je selektirao igrace neka odmah bezi iz Zvezde!!!!!!

Reply
marko окт 6, 2013 at 21:53

Oni odlaze, procenti ostaju! :facepalm:

Reply
NIKOLA окт 6, 2013 at 21:35

Nemogu vise, ali zaista, da trpim ovo sto ovi manekeni predvodjeni nepismenim trenerom i nadobudnom upravom rade od moje Zvezde. Posto se ocito nista promeniti nece, za mene, ko Zvezdu voli vise od svega, fudbalska sezona je zavrsena, makar kojim cudom i slucajem i prvaci bili na kraju. I tako ce biti dok na klupi sedi Vlasotinacka spodoba, a sveti dres nose diletanti poput Vesovica, Mirica, Martinovica, Krnete, Omege, Kasalice, Mladenovica,Milunovica i ostalih kreatura ciija imena me je sramota da vise izgovorim kao fudbalera Zvezde. MARS BRE VISE IZ NASE ZVEZDE, NOSITE SE, DA VAS VISE NIKAD NI SLUCAJNO PUT NE DOVEDE DO MARAKANE !!

Reply
rade savic окт 6, 2013 at 21:35

Ono sto je evidentno i sto je zaista vredno pomena su navijaci ZVEZDE i njima svaka cast za ovoliku podrsku koju ovi igraci i njihova igra ne zasluzuju.Nije samo vecerasnja utakmica slaba takve su i ostale.Nije mi jasno da li trener i svi igraci znaju u kome se timu nalaze i da li su spremni da se bore za nase boje ili ne.Onaj ko to ne razume treba odmah da zaglavi na vrata.Znam da su i pare vazne ,ali ljudi postoji li neko ko ce da gine na terenu,a ne da se seta i blamira klub.Neka izgubimo titulu i ovu sezonu,ali nek se dovede trener sa vizijom i neko ko ce svim talentima pruziti priliku da igraju.Zar je normalno dovesti talentovanog igraca i prebaciti ga u treci tim isl.Steta za Roibija sto nije ostao cini mi se da je tada Zvezda igrala mnogo bolje nego danas.Pozdrav svim navijacima …

Reply
ja окт 6, 2013 at 21:33

zvezdaski majmuni sa tribina uzimaju lopte a mi jurimo rezultat
vredjaju bespotrebno srnice, a odgovara im miric i slicni
procentaska uprava dovela konjila za 400 000 arauha 200 000 a koliko je samo nase dece pobeglo mrzi me da nabrajam, stalno nam presudjuju,njih nismo imali da platimo.

Reply
Божа окт 6, 2013 at 21:32

Изгубио сам наду за титулу после ове вечерашње бламаже. Чукарички као да је играо против Уба или такве некаве екипе. Да ли је могуће да ми не можемо да доведемо пристојан штоперски пар? До сада сам био против приватизације али сам вечерас променио мишљење. ПРИВАТИЗОВАТИ ПОД ХИТНО!!!!!!

Reply
MVP окт 6, 2013 at 21:31

Odigrali smo požrtvovano večeras, kako su to činile sve legende Crvene Zvezde. Dajemo uvek 100%, mi ne igramo za pare mi igramo iz ljubavi prema Zvezdi, i ponosni smo na naše požrtvovanje i na naš uspeh večeras… Brilijantna igra odbrane, dobra kretnja napadača, borbena sredina, sve nas je to krasilo večeras i u toku cele ove nove sezone. Trudimo se svako veče da provedemo što više vremena na splavovima i ispijanju što kvalitetnijeg pića i hvatanju što jeftinijih devojaka… A kad dođe utakmica, mi smo 100% spremni da šetamo na istoj (nismo plaćeni da trčimo) i uvek smo takođe spremni da brukamo naš klub, jer naši navijači to zaslužuju. A što se tiče ljudi iz uprave, spremni smo da rasprodamo celu omladinsku školu za burek i jogurt, a da ih kasnije dovedemo za velike pare… Nama to nije teško, para ima kol’ko oćeš. Spremni smo da dovedemo i novih 11-12 igrača u zimskom prelaznom roku a da ne prodamo ni jednog, zdrava konkurencija je bitna… Nekoliko igrača su dobili ponude od ozbiljnih modnih kuća, pa ćemo razmotriti i te ponude… Kad već ne umeju da igraju makar da budu MANEKENI…

Reply
torh окт 6, 2013 at 21:30

Vikend za zaborav , basket fudbal …. :facepalm:

Reply
Звезда шампион! окт 6, 2013 at 21:34

Не заборави да је Ђоле разбио Чачкагузу,барем нешто позитивно.

Reply
vuk окт 6, 2013 at 21:29

matic okrece milijasa,a on kad je vec pijanica bez daha umjesto da pravi faul gleda doktorski pas za srnica..UZAS !!!

Reply
bane окт 6, 2013 at 21:28

ma i trener i UPRAVA napolje!!!! dosta je bilo..

Reply
torh окт 6, 2013 at 21:27

Zvezda je 5 na tabeli , Zvezda je od mogucih 24 osvojila 13 bodova , Zvezda u 8 utakmica ima 3 poraza i 1 remi , Zvezda je gubila od : Javora , Vozdovca , Cukarickog . Zvezda je remizirala sa Donjim Sremom . Zvezda je primila 10 golova na 8 utakmica . Zvezda je …………..

Reply
Божа окт 6, 2013 at 21:33

Брате, то није Звезда

Reply
Manager окт 6, 2013 at 21:26

Najjaca mi je SlaviCa Stojanovic. Kao nesto ljuta rekao bi covek ima svima posle kolena da im izlomi, a zivot bi dao da on nikad na treningu ni viknuo nikome nije. Nego dodje Kokeza da mu na papir startnih 11 i on onda saopsti igracima ko igra. Ko misli da onaj nesrecnik sastavlja tim grdno se vara. Samo se za pitajte zasto jos nije debitovao Arauho. Pa majku mu jbm da su nam stoperi Vidic i Subotic usao bi jednom makar u zadnjih 5 min. A da ne pominjem da smo pola utakmica odigrali sa jednim spicem a imamo 7 na raspolaganju. Ne preostaje nam nista drugo nego u utorak da neko pita Andjusa ima li Misko nekog drugog pika, a ako nema sami nekoga da nadjemo. A ubedljio najgori mi je Vesovic toliko je los da to ne moze da se opise recima.

Reply
Realan82 окт 6, 2013 at 21:24

sta reci,a ne zaplakati?

Reply
milos окт 6, 2013 at 21:24

Za mene je potpuno realno ili ocekivano da dozivimo poraze protiv Vozdovca i Chuke. Treba biti realan, na organizacionom nivou smo kao klub maltene dotakli dno, imamo ocajnog trenera i nekolicinu ocajnih igraca, mislim da u tom segmentu prednjaci odbrana, pre svih Vesovic i Martinovic. Jadno i tuzno do kojeg smo stanja stigli, iole ozbiljniji ljudi nam dele packe, jer ovo je na nivou Palilulca

Reply
Realan82 окт 6, 2013 at 21:25

nekolicinu mislis 7-8

Reply
Daj boze окт 6, 2013 at 21:22

Sa ovakvom igrom daj boze da budemo drugi………. :facepalm:

Reply
Nemanja окт 6, 2013 at 21:22

Nenad Milijaš – 360.000€ godišnje

Marko Vešović 130.000

Filip Kasalica 83.000

MORATE DA RAZUMETE IGRAČE,NJIMA JE BAŠ TEŠKO!!!

MALA IM PLATA NISU ZADOVOLJNI ZATO IGRAJU LOŠE!!! 😛

MA DAO BIH IM JA .I. DA ISTERAJU OČI!!!

Reply
marko окт 6, 2013 at 21:27

Plate nema! 😀
Ako ‘ocete platu, predjute u Cukaricku (tamo su redovne zarade, info iz prve ruke)!
– Kamo srece da svi navedeni odu… :/

Reply
Nemanja окт 6, 2013 at 21:32

Realno!!! 🙂

SVI TREBA DA ODU IZ OVIH DANAS 11 SVI OSIM Kovačevića,Daude,Ninković,Pečnik 50-50 ostalu gamad neću ni da kom!!!

Reply
Ivan Nikolic окт 6, 2013 at 21:19

Kompletna ekipa na dobos,ukljucujuci i trenera i upravu.Lepo sam ja rekao da ovom timu nema spasa.Primer doveli su ovnog Arauha platil i pretplatili,a covek nije odigrao ni jedan jedini minut.Treba ju omladinski tim da izvedu da igra bar bi ljudi ginuli po terenu,a koliko sam video iz prenosa,bilo je pitanje sa koliko ce ih golova napuniti.Stvarno sramota za klub renomea Crvene Zvezde.Postoji li sansa da se proda ceo tim komplet sa sve trenerom,neka mi neko odgovori.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 6, 2013 at 21:25

ajde napad i nekako..al brate primamo gol u 17-oj sekundi bicemo sad na svim TV spicama…kad vidim onog Martinovica,Vesovica,Omegu… meni se povraca…dajte sansu Arauhu i Petkovicu bar su mladi i neka perspektiva a ove dati nekom za dzabe samo da ne smetaju

Reply
Realan82 окт 6, 2013 at 21:26

koji omladinci,oni su vec pobegli preko.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 6, 2013 at 21:18

po spisku od Dzajica i cele uprave…mamu svima a najvise Kokezi i Toncevu doveli najgoru odbranu u istoriji kluba…odma oterati Vesovica,Lazica.Martinovica.Omegu,Krnetu

Reply
Vojihna окт 6, 2013 at 21:16

Naravno da su navijaci pljuvali Srnice, i treba! Vi bre ne znate sta pricate. Njih dvojica i Filip Stojkovic bili su Zvezdini igraci na pozajmici u Cuki. Trazili su raskide ugovora sa nama, pa ih povukli u dogovoru sa klubom koji je za uzvrat morao da ih proda. A nisu povukli tuzbe iz ljubavi prema Zvezdi nego da bi stigli da se registruju za Cuku na vreme, jer bi proces oko tuzbe, kasnije i zalbe, potrajao. Ako je prema nekom klub bio korektan, u igrackom razvojnom smislu, to su oni. Kalili su se gde treba i kad je trebalo da predju u prvi tim odbili su. Ko ih j… Luka Jovic zapamtite to ime, kakvi Srnici kakvi bakraci

Reply
Ja окт 6, 2013 at 21:18

Gledaju svoj interes. U cemu je problem?

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 6, 2013 at 21:21

tako je brate..Srnici su prosecni igraci…kljuc je odbrana koja je najgora u istoriji zvezde..pored Martinovica,Omege,Lazica,Krnete.Vesovica svaki rekreativac daje gol..a kad nam pored takve copave odbrane prosecni igraci daju go mi ga odma dovedemo i taj zavrsava karijeru jer on samo nama moze da da gol

Reply
Звезда шампион! окт 6, 2013 at 21:29

потпуно си у праву ја не могу очима да их гледам

Reply
marko окт 6, 2013 at 21:32

Taj L.Jovic je Faljijev igrac… Nece taj ni docekati prvi tim… Jbg. nema Falji vremena da ceka nekog da napuni 25. godina da bi stekao uslov da zaigra za prvi tim!
– A sta je problem u tome sto su Srnici hteli u zdravu sredinu?
Pod zdrava sredina podrazumevam: Redovne isplate, igras konstantno, napredujes… Znaci imas sve uslove da se razivjes kao igrac… I da kasnije to sve naplatis…

Reply
aleksandar sd окт 6, 2013 at 21:15

STOJANOVICU ODLAZI I POVEDI KOKEZU COVICA I OSTALE LOP.OVE!!!!

Reply
Spiritus окт 6, 2013 at 21:15

Dal ebe ovaj onoga, il onaj ebe ovoga … Ebem li ga ko koga vise ebe … ? :facepalm:

Reply
Mirko CZ окт 6, 2013 at 21:15

Ja sam po prirodi optimista ali ovi su mi ubili svaku nadu,dusa me boli…nemam snage ni da ih vredjam.

Reply
vuk окт 6, 2013 at 21:26

to je pravi komentar,BRAVO !! dalje ne citam 🙂

Reply
srki je sisa окт 7, 2013 at 00:17

tvoj sam fan sa Monda 😀

Reply
ncz окт 6, 2013 at 21:14

BRAVO DEVOJKEEEEEEEE

Reply
Marko окт 6, 2013 at 21:14

Eh sto nisam bio rodjen tih slavnih godina i gledao pravu Zvezdu.Ovako 6 godina,nigdje titule,dobrih rezultata.A svake godine je sve gore i gore.Najzalije od svega sto ce otjerati navijace,a mi smo bili jedino dobro.

Reply
PEĐA J7 окт 6, 2013 at 21:14

Partizan nema sanse da dobije u Jagodini sledece kolo, ali problem je sto mi ne mozemo nikad kad treba da dobijemo…
Imamo male igrace, koji nisu ni za Dubocicu iz mog Leskovca…

Reply
MVP окт 6, 2013 at 21:16

I nasa Dubocica bi izvukla makar X sa Zvezdom… 😉

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:12

MRŠ IZ ZVEZDE !!!

Reply
Senad окт 6, 2013 at 21:12

Neka mi neko kaze nesto pozitivno da se ne ubijem,ja ovo vise ne mogu da podnesem

Reply
laki окт 6, 2013 at 21:13

Nasi igraci poslusali navijace i otisli na splavove?

Reply
Senad окт 6, 2013 at 21:15

hvala

Reply
opticus окт 6, 2013 at 21:28

Iskuliraj brate, nema tu kvaliteta za bolju igru i treba biti realan i shvatiti da cemo se boriti i za 2 mesto.

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:12

BEM LI VAM….. BEDNICI !!!

Reply
monteniger окт 6, 2013 at 21:11

Pogledajte izmene, ali nijedan igrac nije vredan Zvezdinog dresa. NIJEDAN!!!!! Druga stvar mi ne umemo da igramo sa 4 igraca u sredini, ne znamo. Posto sam misljenje da treba da nam u ovoj ligi igraju 2 spica onda bi se opredelio za formaciju 3-5-2. Kad vec primamo ovakve golove svejedno je da li imamo 3 ili 4 igraca u odbrani. Ovo je jedna velika nula. Ne znam kakvo je vase misljenje ali ja bih pustio da ovu ekipu vodi Goran Djorevic.

Reply
ACA окт 6, 2013 at 21:11

Jos jedna velika sramota. Cukaricki je potpuno zasluzeno pobedio. Odbrana katastrofa, ne zna se ko je gori. Martinovic spor, Omega jako los, a bekovi su posebna prica. Mijailovic ne moze da uputi jedan centarsut, a Vesovic je toliko los, a Petkovic sedi na klupi. Sramota! Sto se tice veznog reda, veoma nepovezano i bez energije.Ninkovic nema sa kim da igra. Napadaci odseceni, a Dauda se veceras posebno lose kretao. Citav tim je odigrao veoma lose, tesko cemo do titule sa ovakvom igrom. Trener jos jednom ne daje izjavu posle meca, kakav je to covek! Bruka klub svojim ponasanjem. Privatizacija je jedino resenje!

Reply
Shone окт 6, 2013 at 21:45

Da Nine nema sa kom da igra. Blago njemu, na kraju sezone ce imati najlosiji ucinak od svih igraca koji ce imati ucinak, ali ce on imati alibi jer „on nema sa kim da igra“.

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:11

MRŠ BEDNICI IZ ZVEZDE !!!

Reply
Milos окт 6, 2013 at 21:10

ma ne treba privatizacija, mnogo je lakse izvrsiti AMATERIZACIJU posto vec igraju ko amateri … ovo treba u zonku polsati da se kali dok eventualno stigne do superlige pocece da lici na tim

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:10

MANEKENI-BEDNICI TERAJTE SE U QRAC !!!

Reply
pera окт 6, 2013 at 21:10

PA KADA BI PARTIZAN DO KRAJA PRVENSTVA SVE IZGUBILA MI NE BI SMO STIGLI 4 BODA

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:09

BEDNICI BEDNI !!!

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:09

BEDNI BEDNICI !!!

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:08

BBEDNICI !!!

Reply
perus окт 6, 2013 at 21:07

ma koja privatizacija!? lopovi hoce da uniste klub i zato po novinama poturaju pricu o privatizaciji, jer ce oni dobiti pare od toga. kao prvo, od nove godine stupa na snagu finansijski fer-plej koji kaze da mozes da trosis samo koliko zaradis. to znaci da gazda ne moze da donese 50 miliona evra i resi probleme! kao drugo, kad se jednom zvezda proda nema nazad! ili prodaja nekom drugom magarcu ili gasenje. NE VERUJ NOVINAMA, UKLJUCI MOZAK!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 21:10

Dovoljno je da su igracima redovne plate, i dovoljne je da taj privatnik ulozi 20 milki godisnji, dovoljno da dovedemo kvalitetne igrace..

Reply
perus окт 6, 2013 at 21:12

pa ne moze da ulaze ni milke ni najlepse zelje! sta je tu nejasno?

Reply
Mani окт 6, 2013 at 21:38

Jesi ti druze svestan sta pricas?! Finansijski fer-plej znaci da ne mozes da trosis vise od onog sto zaradis, ali nas klub od ranije vuce dugove i naravno da onaj ko kupi klub moze odma da isplati dugovanja!!! To odma menja sliku i lakse je dovesti pravog igraca kad mozes da mu das vecu i redovnu platu!! A i pitanje je jos sta ce biti sa tim fer-plejom… Privatizacija je jedino resenje i ne mogu da razumem te mozgove koji ne misle tako a to se radi u celoj evropi!! Jel samo mi treba da budemo drugaciji?! Pogledaj samo Cukaricki koji je privatizovan, sve plate idu mesec dana unapred, svi bonusi na vreme, sjajna organizacija i sve ostalo, pogledaj im stadion i na kraju krajeva pogledaj kako igraju!!!

Reply
homer окт 6, 2013 at 21:07

BEDNICI !!!!!

Reply
Sasa окт 6, 2013 at 21:07

Daj bre lepo da stavimo katanac i bog da nas vidi! Da ne brukamo ime Zvezde vise!!!! Sto nam treba ovoliko nerviranje? Srce hoce da mi stane,zasto zbog cega,zbog koga breeeeeeeeeee???

Reply
Vanja окт 6, 2013 at 21:06

Ok svi su sramni ali „igra“ vesovica i krnete jednostavno vrijedja svakog navijaca Crvene zvezde, ponavljam i ostali su ocajni ali njih dvojicu jednostavno ocima ne mogu da vidim u dresu sa svetim grbom kojeg kaljaju kao niko do sad.

Reply
ivan окт 6, 2013 at 21:14

dosta mi je vise da gledam crnogorca na beku, zasto smo doveli petkovica? el sada jasno pljuvacima zasto mladenovic hoce da ide? zato sto nece grejati klupu pijanduri obicnoj. ovo vredja svakog navijaca zvezde, ova karikatura od trenera moze da vodi samo domzale i vlasotince odale je vec

Reply
Ћошке окт 6, 2013 at 21:06

Само треба погледати период између 38-40 минута када смо били у нападу и крај десне корнер заставице лопту држи Печник чини ми се а у шеснаестерцу буквално стоје три наша играча а на ивици двојица и нико да се помери и приђе да прими лопту. Сви стоје и чекају дриблинг и центаршут. ТРЧАЊЕ кључ свега. Последњи пут су играчи Звезде потрчали како треба против Бордоа што је још била последица рада великог жутог.

Reply
Čuka čuka za Čuku окт 6, 2013 at 21:04

Dobri ste bili, cigoši, samo mi nije jasno što vam ne valjaše ovi Srnići?
Ne bojte se, nećemo ni grobarima dati ni bod! 🙂

Reply
miki окт 6, 2013 at 21:04

Samo se vi jos lozite…Sta i koga da idem da gledam? Ranije su menjali trenere zbog neresenog rezultata ili dva poraza, a sada imamo 3 poraza u pocetku prvenstva i nikome nista, to govori kakva je situacija u klubu, j… nas ko stigne od sudija pa nadalje… Ovo sad polako prerasta u cirkus! Prvo sam mislio samo da trenera treba oterati sto stoji posto opet pogresne igrace menja! Mrdju menja a Daudu koji se nije veceras video ostavio u igri…Strucno nema sta! Onaj mijajlovic decko ne moze da centrira…Cinjenica je da imamo limitirane igrace ali za ovu nasu jadnu ligu bi trebali da budu dovoljni ali sta vredi kad imamo trenera koji ne vidi da ne moze da mu igra Omega stopera, da se Pecnik umori i ne moze da trci posle 65-tog minuta, da je vesovics skroz van formne, da mijajlovic poslednje 4 utakmice ne iga ama bas nista… itd,itd… Sve u svemu u zescem smo kanali i pitanje je na kojem mestu cemo zavrsiti na kraju sezone! A oni ce i dalje da drze Stojanovica… Cirkus!

Reply
FK Crvena Zvezda окт 6, 2013 at 21:07

Porazi od: Javora, Vozdovca, Cukarickog…. :facepalm:
– A tek trebamo da igramo sa 100kom, Vosom, Radom…
– Rad uprave se vidi na delu! Kakva uprava takva i igra!
PROCENTASI MARS IZ KLUBA! P**** LI VAM M****!

Reply
torh окт 6, 2013 at 21:04

Kad sam napisao posle spartaka da je odbrana busna , 20 minusa … nema veze …

Reply
belocrkvani...... окт 6, 2013 at 21:03

jos jedna sezona mucenja se nastavlja,stigo je svako da se sprda sa nama.mislim da je vreme da janez dobije otkaz.koliko vidim na kraj sezone bice opet 300-400 000evra za srnica i plus 30%od sledeceg transfera.ali bitno je da miric pelezinjo ima mesta u ovom timu,a nasa decu teramo sa usranim motkama,pa nam ta deca objasnjavaju kako se igra,jos jedna sezona prolazi pored nas.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 6, 2013 at 21:06

ma kakvi Srnici isto beda..samo brate pored nase odbarane sa Martinovicem i omegom moze svako da se naigra…ovakvu odbranu nisam video za moje 47g..bravo za Kokezu

Reply
DUSKO окт 6, 2013 at 21:16

TACNO. TAKVA PROTUVA, JOS I NEPISMENA KAO KOKEZA U ZVEZDI. NEKAD TAKAV NIJE MOGAO NA STADION, DANAS MOZE U UPRAVU. ZALOSNO.

Reply
ja окт 6, 2013 at 21:25

sto kokezu…dzajic je insistirao za omegu

Reply
ja окт 6, 2013 at 21:03

tole lopoveeeee, tole lopoveeeeee ahaha jel i dalje tole kriv
postali smo bre predmet sprdnje

Reply
aikido окт 6, 2013 at 21:02

http://youtu.be/KTQ15koqS1k…..a jesi li i ti fudbaler?

Reply
Rajko Delija окт 6, 2013 at 21:02

:facepalm: :facepalm: :facepalm: Za igru 👿 👿 👿 👿 Za trenera 😈 😈 😈 😈 😈 😈 Za upravu ➡ ➡ ➡ ➡ ➡ NAPOLJE I TRENER I UPRAVA A I GOMILA DEVOJČICA

Reply
sasa окт 6, 2013 at 21:02

ocajna igra a danas pored ostalih jako los ninkovic pecnik i dauda a kad to ne igra pobeda je nedostizna

Reply
IvanCg окт 6, 2013 at 21:02

Kako sam tuzan kad se setim moja jedina, koliko si me samo osramotila. Ozbiljno tuga i samo tuga, ne postoje rijeci za ovo.

Reply
Spasoje окт 6, 2013 at 21:01

Sad smo peto mesto,sad sam već naviko da gledam kako gube ili igraju izjednačeno,to mi više ništa nije strano i prestao sam da se nerviram, jer za ove ne vredi ići na utakmice ,navijati, pokisnututi,ako uprava hoće neka nešto menja ako neće slobodno klub možete smatrati ugašenim.Jednom rečju OČAJ!

Reply
Marko окт 6, 2013 at 21:01

Ooo zivot ti jebem,pa jel ovo moguce??Ne znam da li bi plakao ili se smijao od muke.Mi nizasta nismo,a najgore od svega sto ni Marakane vise pune vidjeti necemo sa ovakvom upravom,trenerom i igracima.Jedina svijetla tacka svih ovih godina smo bili,a sada nikome pasti na pamet nece da gubi svoje zivce zbog invalida.Od sad molicu se Bogu da nas neko kupi!!

Reply
bakalis окт 6, 2013 at 21:00

Koliko lose igramo,koliko nemamo ama bas nista mi smo i dalje bodovno blizu a do kraja nas ceka jos mnogo toga,ali ja mogu da zamislim da ovaj tim osvaja prvenstvo koja bi to ludnica tek bila,fudbal je cudo sacekajmo nikada se ne zna!!

Reply
Realnost окт 6, 2013 at 21:00

Hvala ti Zvezdo sto si nam opet u lice pljunula.. :facepalm:

Reply
FK Crvena Zvezda окт 6, 2013 at 21:02

Navijaci izvinite!

Reply
aikido окт 6, 2013 at 21:04 Reply
neshha окт 6, 2013 at 21:00

Na pocetku da pitam ljubitelje lika i dela Pecnika i Daude zasto oni danas nisu bili u postavi?Ups jesu,ali se postavlja pitanje zasto jesu???Dauda da nebitne golove na nebitnim utakmicama i svi ga dizu u nebesa.Jos kad se setim da su Mudrog oterali zbog njega dodje mi da nekog prebijem.Pecnik je danas imao ucinak isti kao i ja iz moje fotelje.Vesovic sve vise lici na Mladenovica iz prosle sezone.Svaka cast navijacima za ovo sto rade,ali opet glavni krivac nije na tapetu,on samo ode u svlacionicu!Naravno pricam o zalizanom nazovi strucnjaku,coveku koji je ekstremni antitalenat za trenera.Prosto je neverovatno da se neko bavi poslom o kom totalno nema pojma.I nemoj samo da neko kaze sta moze trener sa ovim igracima.Moze,i to mnogo,samo mora da ima bar minimum znanja o fudbalu,a ne kao ovaj.Pa covek nije bukvalno nista svoje ugradio u ovaj tim i igru otkako je dosao.Samo je kukao kako nije imao ceo tim na pocetku priprema i vec tri meseca to spominje.Robi bi sa ovim timom harao.A za one koji kazu da je Robi imao igru a ne rezultate-u prevelikoj ste zabludi.Uzeli smo Kup,a grobari su nam bili redovne musterije.Svi vrlo dobro znamo da je za sampionsku titulu potrebno mnogo vise od ucinka na terenu.Izvinjavam se zbog dugackog komentara.Imam 39 godina i ovako tesko mi je bilo samo u eri Janevskog,a nazalost,sve ponovo podseca na taj period!:(((

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 21:02

Citav tim je odigrao ocajno, a Dauda da bi postigao gol, treba da dobije upotrebljivu loptu care !!!!

Reply
neshha окт 6, 2013 at 21:03

Da bi dobio loptu mora bar jednom da se otvori ili zagradi,a ne da se krije iza halfova kao da je uplasen!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 21:03

To je tacno, njegova najgora utakmica..

Reply
FK Crvena Zvezda окт 6, 2013 at 21:05

No Sanse = No Golovi = No Fudbal!
– Prosto!
– Kad naucimo, da fudbal nije driblanje, mozda uspemo nesto da napravimo! Pa nama ni Tole ne bi mogao da pomogne!
– A zasto ne igramo, brze, jednostavnije, vise na prvu, to stvarno ne znam… Pitam se sta li rade na treninzima!

Reply
laki окт 6, 2013 at 21:03

Ajde reci mi koliko je igraca bilo bolje od pecnika ili daude?ili manje gore

Reply
bojan62 окт 6, 2013 at 21:00

ETO VAM GA OMEGA!!!!!!!!!

EM KIKSARA EM NEMA TEHNIKU ….posebno mi upada u oci da mu tri puta dolazi igrac sa desne strane i vrsi pritisak,i on lik ne zna da iz prve levom nogom doda beku loptu,vec se namesta na desnu.,..i sva tri puta je zamalo da izgubi loptu

Reply
marko окт 6, 2013 at 21:01

Lazic, Krneta, Martinovc, Omega = isti K, samo drugo pakovanje!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 21:03

Lukas Pjasentin, covek nijednu gresku tokom meca nije imao, trebali smonjega dovesti, a ne Omegu. 😐

Reply
ja окт 6, 2013 at 21:26

da dzajic ne da sad i tog lukasa pola miliona…dobar mu skauting

Reply
nebitno окт 6, 2013 at 21:26

Prozivati samo Omegu da je loš je krajnje licemerno kad su praktično SVI su danas bili očajni u timu Zvezde… Šta, da nisu večito hvaljeni Dauda, Ninković, Mrđa, Pečnik bili bolji od Omege danas?? Čukarički je jednostavno bolja ekipa u ovom trenutku…to je to.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:59

Igra Zvezda ko Barsa !!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Reply
torh окт 6, 2013 at 20:58

Da mi zavezu krevet za ledja pretrco bi Martinovica na 100 metara …

Reply
Cira окт 6, 2013 at 20:57

Glupo je bilo sta komentarisati…reci cu samo jedno
-Gledao sam sve ekipe u JSL i svaki klub bio on bolji ili losiji ima neku igru ili bolje receno igra ima nekog smisla.Mi nemamo ni igru niti ta igra ima ikakvog smisla.Od dolaska famoznog malog Murinja,pa do danasnjeg dana na zalost moram reci bez obzira na plasman u vrh tabele nasa Zvezda je sasvim,sasvim prosecna ekipa,pocev od uprave,struke,pa sve do ovih nasih jadnih igraca koji nisu krivi sto su u Zvezdi.

Reply
Mani окт 6, 2013 at 20:57

Opste rasulo i sprdnja!!! Koliko smo smesni to je neverovatno, svi losi da losiji ne mogu biti!!! Martinovic, Omega, Vesovic posebno!!!! A trener magarcina kad god izgubimo ne pojavi se na kraju da daa izjavu, krije se ko pic.ka!!! Privatizacija pod hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Igor окт 6, 2013 at 20:53

Pljujte me koliko god hocete ali privatizacija je jedino resenje. ❗

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:54

Ko te pljuje covece, to je jedino resenje bree

Reply
DeckyStrasni окт 6, 2013 at 20:57

resenja ima puno. ali nas odbrana na celu sa bajkovicem 6 godina kosta titule i evrope. to je jedino sto je 100% sigurno

Reply
neshha окт 6, 2013 at 21:02

Sta Bajkovic???Pa cupa nas vec nekoliko utakmica zaredom!!!Da nema njega bili bismo pri dnu tabele.

Reply
Sasa окт 6, 2013 at 21:10

Sta bre pricas? Pa da nije Bajkovica mi bi po pet komada primali po mecu!!!

dusan окт 6, 2013 at 20:59

ne znam sta vi podrazumevate pod privatizacijom, ali ne moze se privatizovati ono sto je vec privatno. zvezda je udruzenje gradjana. ona nije ni drustvena ni drzavna svojina.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 21:00

Ajde molim te ne lupaj !!!!!!!

Reply
dusan окт 6, 2013 at 21:20

jel ti znas sta je privatizacija? privatizacija je proces u kome se drzavna ili drustvena svojina pretvara u privatnu. zvezda je trenutno u svojini udruzenja gradjana – dakle, ona je vec u privatnoj svojini. da bi se doslo do privatizacije iz ovoga gde smo sada drzava bi morala da klub nacionalizuje – da ga prevede u drzavnu svojinu, pa tek onda da ga privatuzje odnosno da ga proda (ako ima nekog ko je lud da ga kupi a ko je istovremeno iskreno tu zbog fudbala). razumem da je dosta komplikovano, ali mozda si nesto shvatio.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:53

Je bem vam ma ter !!!!!

Reply
laki окт 6, 2013 at 20:52

nananana ROBERT PROSINECKI …ne bih da lozim mase i to,al nadam se da ce se vratiti

Reply
Dejan окт 6, 2013 at 21:53

Ne shvatam takve kao ti sto misle da ce se Robi vratiti. Kome? Zbog cega? Covjek kad’ je otisao rekao kako je sve u raspadu, kako je pozajmljivao igracima novac, kako igraci nemaju nista i dalje da ne nabrajam. I sad’ ce se on opet vratiti da radi za DZ i u cijelu tu propast?

Reply
Nemanja окт 6, 2013 at 20:51

BRAVO DEVOJKE!

Reply
Milek окт 6, 2013 at 20:59

ma kakve devojke, devojčice…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:51

Ajmo skidajte dresove !!!!!

Reply
Čuka čuka za Čuku окт 6, 2013 at 20:51

‘Ajmo Čuka do tituleeee!!!
Mi Brđani!!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:50

Auuuu kako se sprdaju Delije, svaka cast !

Reply
laki окт 6, 2013 at 20:49

Odlicna igra nasih provtimaca.Vesovica je krasila kreativnost i nesebicluk,Martinovica brzina,Krnetu i Omegu sigurnost i cvrstina,Mijailovica dobra pas igra i precizni centarsutevi,Aca tenk je bio najgori,Ninkovic skoncetrisan,Milijas los i prebrz,Pecnik odlican realizator,Dauda se odlicno kretao i postavljao,Mrdja je imao vrhunski mec bez ijednog pogresnog pasa,dok je Filip Padalica,ovaj Kasalica bio veoma cvrst i duelima,Kakve je samo prodore imao Miric..

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:51

Od svih njih najlosiji Nine, pa ti crkni od muke, ali tako je.

Reply
laki окт 6, 2013 at 20:53

Ti ocigledno nisi prepoznao komentar…Ninkovic skoncetrisan,sto znaci da nije.Martinovic brz,sto znaci da nije.Shvatas?Aca tenk je bio najbolji kod nas

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:56

To sto si napisao za Nineta je mnogo lepo, carno i bajno, kako je on ustvari igrao. Ako si vec hteo da stavljas neke kontre, trebao si za Nineta napisati najbolji.

Reply
Tom окт 6, 2013 at 20:48

UPRAVA I STOJANOVICU NAPOLJEE!!!!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:48

ajmo sad Privatizacija !!1

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:52

Ma ko je lud da kupi tim sa debelim minusom i ovakvim igrackim kadrom!

Reply
mariachi окт 6, 2013 at 21:02

Onaj sto nam je davao krediti po niskoj kamati! :mrgreen:

Reply
Darko Ca окт 6, 2013 at 20:52

ko je udario minus, nek’ mu crkne plazma 😀

Reply
Darko Ca окт 6, 2013 at 20:47

Mislim da je cak i vrapcima na grani jasno…i opet, da nije ovoliko zalosno, bilo bi smesno…necu vise nista reci, reci ovde nista ne pomazu! Na ulice da izadje 100 000 delija, pa da vidimo sta je problem!!! Motkom su se go*na uvek terala, kad nece fino da odu!!!

Reply
Joe окт 6, 2013 at 20:47

Fantasticno sa ovakvom igrom ‘ladno dobijamo Partizan iz drenovca pod uslovom da su im 4 kljucna igraca povredjena a ostali imaju grip i da je golman pre utakmice bio na svadbi

Reply
Darko Ca окт 6, 2013 at 20:48

..i onaj sa Bumbarevog brda kod Knica !!!

Reply
ja окт 6, 2013 at 20:50

taj sa bumbarevog tesko…imaju brzog stopera.moyda odigramo 0-0

Reply
Darko Ca окт 6, 2013 at 20:55

slusaj mene sta pricam…kako zaboravih na coveka !? 😀

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:47

toooooo breeeeee 2-2

Reply
Gagi окт 6, 2013 at 20:45

Hajde sad da skidamo Stojadinovica Dzajica Kokezu itd………..

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:44

igraci stojanovicu je… vam mater nesposobnu indijansku..gubitniciiiiiiiiiiiiiiiii

Reply
Nije Tole kriv, mi smo g....! окт 6, 2013 at 20:44

1. sut na gol u drugom poluvremenu. To je 45 min. necega.

Reply
ja окт 6, 2013 at 20:44

potezi uprave otkad je stigla:ostavili murinja taman da ne mozemo da stignemo stoku, raspustili najtalentovaniju 95 generaciju, taksista doveo trenera, odbili ponudu za mladenovica od milion sad ih tuzi i trazi raskid ugovora, za onjila dali pola miliona i procenat…..ima jos kolko oces….stopera trazili dva meseca pa onda doveli dva drveta i decka koji nikoi ne zna sta zna

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:47

Da se nadovezem!
– i dalje ne znamo koliki nam je dug!
– i dalje se ne isplacuju redovno zarade!
– zadrzali su Milijasa, i ako nisu morali… (rezultat vidimo, kao i potez ostavljanja Jankosana)
– Nisu doveli dva krstena centralna beka, i ako je trener molio da se to uradi na vreme…
– Deca nam i dalje ne dobijaju sansu (lepse je kupovati)…
– Mladje kategorije i dalje u rasulu…
Ima jos dosta toga… ovo su samo jos neke stvari…

Reply
ja окт 6, 2013 at 21:00

ostavili vasiljevica za direktora…mozda i najgori potez

Reply
Vanja окт 6, 2013 at 20:43

Ja gledam i ne mogu da vjerujem da oni mogu ovoliko da se brukaju? Oni jednostavno igraju kao da nemaju glavu kao da su retardirani. Mijailovic,krneta i vesovic oni kao da nikad nisu loptu sutnuli a treniraju 15 godina?!! Sto se mene tice do kraja mogu da rade sto god hoce ali za mene su mrtvi.

Reply
Tipsa окт 6, 2013 at 20:43

Predmet sprdnje. Eto to smo postali.

Reply
Hez окт 6, 2013 at 20:43

Poodavno.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:45

Mi se sprdamo sami sa sobom !

Reply
mimi окт 6, 2013 at 20:43

nek nas pune nasa deca kad smo glupi…ispustili smo ovakve igrace kao sto su Stojkovic i Srnici..

Reply
@rTiljeRo окт 6, 2013 at 20:42

postava zvezde : bajkovic drvo,drvo,drvo,drvo,tenk,puz,drvo,drvo,drvo,padalica

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:44

ali padalica! 😀 hahahhaha

Reply
@rTiljeRo окт 6, 2013 at 20:45

nazalost, ali je tako

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:50

Pa jeste… Ali dobro si ga ukomponovao! 😀
– Jbg. doslo vreme da se sprdamo sami sa sobom…

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:42

Sad ce Nine da da het trik…

Reply
DeckyStrasni окт 6, 2013 at 20:42

za ovo ne postoji rec

Reply
StefanVR окт 6, 2013 at 20:42

Boze sta sam ti zgresio pa me ovako kaznjavas

Reply
Ja sam окт 6, 2013 at 20:41

Вечерас је најгори у тиму био Филип Младеновић! :mrgreen:

(Пу, маму вам **** неспособну, менаџерску и подпредсеничку!)

Reply
ja окт 6, 2013 at 20:46

a predsednik jadan se nista ne pita, pa on nije kriv

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:40

Auuuuuuuu kako lepo igramooo, odavno nismo bolje, samo da ovako nastavimo….. 👿 👿 👿

Reply
milos окт 6, 2013 at 20:40

stojan je bivsi,lepo je napisah prosli put,zasto da ga smene na 6 kad moze na 9 ili 12 razlike ali sreca njegova ti je i partizan los,moje prognoze su da ce ili vojvodina ili cuka ako izdrzi biti prva….

Reply
A окт 6, 2013 at 20:40

jeste da je rezultat los,ali igraci su se borili ……….
veceras sreca nije bila njihov saveznik….
nadam se da ce vremenom sve doci na svoje mesto….

Reply
MVP окт 6, 2013 at 20:45

Vremenom??? Kasnooo je brate, kasno….

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:39

ima li iko mozga na terenu na tribinama u srucnom stabu..kakva tuga od nemocne zvezde..sve levat do levata..

Reply
Delije_Austrija окт 6, 2013 at 20:38

hahahaha evo ga miric….boze sta smo docekali…nemam reci..

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:39

Docekali smo to da Izlazi hvaljeni Nine, a ulazi nista losiji Miric.

Reply
ja окт 6, 2013 at 20:41

da je srece taj miric u zivotu ne bi krocio na marakanu…zbog takvih nas kidaju nasa deca…

Reply
laki окт 6, 2013 at 20:37

Vidite kako je stojanovic fin,kad sam se smorio posle drugog gola izmamio mi je osmeh uibacivanjem mirica.Bravo Slavica

Reply
bensada окт 6, 2013 at 20:37

ewo ga miric..tako je streneru legendo pa idi sam odma

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:36

Na teren ulazi Marko Miric. Koliko smesno izgledao on i koliko god smesno zvucalo kad cujes njegovo ime. Ja vise ocekujem od njega nego od Milosa Nineta Ninkovica.

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:38

tarmi ricMi… 😀

Reply
Andrej окт 6, 2013 at 20:36

Najvise me je sramota od ove stoke na tribinama! Igraci ne znaju, a ovi sto ih „bodre“ nemaju mozak i to pokazuju svako malo…zbog cega vredjaju Srnica, je l’ on kriv sto mu nije pruzena sansa u Zvezdi?! Zasto Prosinecki nije njemu ukazao sansu umesto sto je dovodio majstore fudbala kao sto su Miric, Nenadic, Maksimovic, Mladenovic i ekipa?! Sve vreme je bio u klubu, ali su treneri imali svoje pikove, e pa sad uzivajte u ovome sto gledate…

Reply
bbb окт 6, 2013 at 20:35

neznam da li sanjam…ovo nije istina…svi stoje , milijasa predriblali kao da je baba , ninkovic se vratio da pokriva strelca gola dok ostali nepomicni…

Reply
Mimi окт 6, 2013 at 20:35

nek nas pune nasa deca kad smo glupi…

Reply
Hez окт 6, 2013 at 20:35

Najsramnija partija do sada.

Reply
laki окт 6, 2013 at 20:34

Svi pljujete srnice i stojkovica,a decko place sto je dao gol.Veci je cigan od svih osim od Ninkovica Bajkovica i Miluna.Niko se ne pita dal je njima lepo da ne igraju jer nisu Faljijevi,Stojicevi itd…Jel bi ste vi voleli da ste zamena vesovicu?Treba da im se skandira,a ne da ih gadjaju lopticama teniskim

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:37

jbs. Srnice… Kupili smo Onjila za 400.000e! :facepalm:

Reply
aikido окт 6, 2013 at 20:34

sad je sve mnogo jasnije i lakše…..bar znam da ništa ne očekujem…gonite se,šabani…

Reply
Milos_Zr окт 6, 2013 at 20:34

E,moj Stojanovicu.Odlazi bre vise,i ti i ovi tvoji cirkuzanti koje treniras!Tornjajte se bre svi u 3pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
joda023 окт 6, 2013 at 20:34

ovo je poslednja utakmica koju sam ispratio. ne zbog poraza nego zbog ove nazovi igre.

Reply
Petre Makedonija окт 6, 2013 at 20:50

Zadnja utakmica sto gledam, a nisam propustio nijednu 35 god.Hvala vam svima redom,od uprave do zadnjeg igraca. Vise nemam snage da gledam Zvezdu ovakvu.

Reply
demax75 окт 6, 2013 at 20:33

Ne postoji psovka koju bi upotrebio.

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:33

Tako se bre igra fudbal! Pez mnogo komplikovanja, samo je pustis iza ledja odbrane i cao…
– Jbg. mozda i uzmemo titulu, kad naucimo da igramo fudbal!
UPRAVA NAPOLJE!

Reply
Forum smrdi окт 6, 2013 at 20:33

Bravo Srniću! Zbogom titulo! Kako radimo, takvi su i rezultati!

Reply
Libijac окт 6, 2013 at 20:33

doslo vreme da nas j*b* i kurta i muta!!! Ovo je najveca kriza u istoriji kluba! Bogu zaplakati!!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:32

👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:32

Bravo Zvezdo, svaka cast

Reply
laki окт 6, 2013 at 20:31

Srnic place sto je dao gol….

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:31

Treneru ostani.

Reply
aardvark окт 6, 2013 at 20:29

Mislim da je sad svima jasno da mi ne možemo ove godine biti šampioni ni kad bi groblje igralo s omladincima… Ovo nigde ne može biti prvak, ni u Albaniji.

Reply
aardvark окт 6, 2013 at 20:27

Fala ti Srniću što realizuješ k’o da si još u našem dresu…

Reply
delija_101 окт 6, 2013 at 20:26

Evo pesme za moju bracu delije, pesme toliki broj puta ispevane za ovih 6 i kusur godina http://www.youtube.com/watch?v=lnwtC11Dzvs

Reply
delija_101 окт 6, 2013 at 20:36

Ako vam se ne svidja pesma, daj te bolju za ovu situaciju.

Reply
aardvark окт 6, 2013 at 20:26

Kad bi iščupali bod, dobro bi bilo. Groblje ne može doneti niejdan iz Jagodine naredno kolo, a mi ćemo kući valjda bar jedan… Pa da smanjujemo polako…

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:23

Kako su nam napadaci ograniceni, Nine im naparavi 10 stopostotnih sansi, a oni gol ne umeju da daju.

Reply
DeckyStrasni окт 6, 2013 at 20:25

ja gledam tek od sedmog minuta. kakvo je sranje napravio bajkovic?

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 20:28

kad je Ninkovic ijednu dobru loptu dao, molim te cuti !!!!!

Reply
Marko окт 6, 2013 at 20:40

Lik je ironičan… 🙁

Reply
ivan окт 6, 2013 at 20:21

Ovo je……….E,ko je nama otisao,a ko dosao od odbrambenih..tuga..da su sad oni tu,plus Nine,Pecnik…itd..bilo bi mnogo bolje.

Reply
kako lupeta окт 6, 2013 at 20:16

Batali fudbal pustite Pink Cova nesto kao prica

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:18

E govece jedno.

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:12

Ovo je isto kao juce nas KK… Napad bezidejan, odbrane nigde!

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 20:04

Ma Nine je doktor fudbala, kako jednom prilikom rece Dejan Stankovic, sto dokazuje i predhodni potez…

Reply
marko окт 6, 2013 at 20:00

Moj komentar posle utakmice sa Spartakom i totalne EUFORIJE!
——————————————————————————————————
Polako ljudi, sta se palite odma’… Kako smo odigrali drugo poluvreme (kao i sva do sada), protivnik je ladno mogao da nam „shukne“ 2-3 komada! Nista ovo nije specijalno… Jednostavno se desilo… I sa Jankosanom smo cini mi se tako nekog tukli kod kuce 7:0 (ili tako nesto)… Pa na kraju ponovo K***!
– Ja i dalje nisam zadovoljan… Sve na individualni kvalitet, i dalje nema igre… Jedina akcija koja mi se svidela, i koja je licila na neku igru, je ona kada smo igrali na prvu, razminili nekoliko brzih pasova, i stvorili sansu! Ostalo nista posebno!
Akcija na 2:04min
http://www.youtube.com/watch?v=qklvS8brYxc
takaf fudbal zelim da gledam, jednostavno, brzo, na prvu… A ne ono carinjenje!
——————————————————————————————————-

Reply
Zvezdas S окт 6, 2013 at 20:00

FK Stojanovic i KK Radonjic dva velika strucnjaka Zvezda, ima .Uprava sacuvajte ta dva nasa trenera ,odlicni su ,fenomenlni strucnjaci neprocenjive deficicitarne vrednosti.Nadam se da ce Miric uci u igru i napraviti preokret,Stojanovic ,u njega ima veliko poverenje.Mihajlovic ,Savicevic nemogu da se nose sa igracima Cukarickog.Anjus i Misko ,taksista imaju puno poverenje uprave Zvezde,znaju ljudi koga dovode i sta rade ,i za koga rade.Veliko bravo za Upravu CZ,Stojanovica,Andjusa,Miska Taksistu i da umalo ne zaboravim trenera KK Radonjica,sa vama nema nam spasa,osudjeni smo na propast. ❗

Reply
grobar ns окт 6, 2013 at 19:58

nego sta ce biti s kucom?!

Reply
Б.Р окт 6, 2013 at 20:05

Ништа, немате је .

Reply
Rajko Delija окт 6, 2013 at 19:56

Ajde treneru šetaj…… ali u Deželu nisi ti za Zvezdu a sa sobom povedi nesposobnu upravu ili ko je već dovodio ove karapampule od igrača. A tim će da vodi i sastavlja golub Radoje možda će biti bolje. 😉

Reply
grobar ns окт 6, 2013 at 19:56

omega nije ni za berbu banana… kakav potez ono je bilo za likvidaciju… covek sa dve ispruzene noge skace unapred i lopta mu prolazi… promsila je zvezda cist zicer a dobro je krenula posle primljenog gola. brzo je stala. zasto neki igraci tavore na klupi pored ovakvih mijailovica, vesovica, omege, kovacevica to samo zna onaj konj trener…

Reply
ncz окт 6, 2013 at 19:55

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahaahahaahaaaaaha

Reply
laki окт 6, 2013 at 19:54

Duboko u srcu se nadam da ce se vratit robi.Dobija otkaz verovatno i zasad je interesovanje pokazao samo Dinamo a on je rekoa da nikad ali nikad ne bi isao u dinamo.A realno,vratio se Nine,imamo sasvim solidne igrace,ne vidim razlog zasto ne bismo uzeli titulu.

Reply
Miki окт 6, 2013 at 19:53

Sta reci….Groblje kiksne na svom terenu i poveca prednost na tabeli…

Reply
sasa cetnik окт 6, 2013 at 19:53

Lose,lose ali ima jos jedno poluvreme.Dobi cemo 2:1.

Reply
delija окт 6, 2013 at 19:52

A,losa nam bila prosla odbrana?Pljuvali ste i njih!Oni ovakve greske nisu pravili!

Reply
CzvBoys окт 6, 2013 at 19:52

Haha,e sad mi je vec svejedno da li cemo pobediti,toliko smo jadni da i sve ako pobedimo nemamo nikakvih sansi za titulu,jer sa ovakvom igrom kiksamo vec na sledecoj utakmici! Tuzna li si Zvezdo,da tuznija biti ne mozes. Trenera i vecinu igraca najuriti koliko posle utakmice,zabraniti im prilaz stadionu!

Reply
marko окт 6, 2013 at 19:50

Cukaricki je jedini klub u ligi, koji isplacuje redovno zarade! Nije ni cudo sto ovako trce i bore se! A i Srnici su u bili u pravu kada su rekli da su najboljeorganizovani klub u ligi!

Reply
Trece oko окт 6, 2013 at 19:49

OMEGA=MATRIX
Martinovic=komandos al sakati

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:47

Da mimoidjem malo ironiju.
Ninkovic je ocajan, mozda on nema sa kim da igra, ali on pokazujem manje od ovih sto ne znaju, mozda njihovo neznanje mnogo utice na Nineta, ali Nine je danas bio bolji samo od Martinovica.

Reply
H окт 6, 2013 at 19:47

Mislim da smo jedini tim na bijelom svijetu koji na svakih 3 000 kornera postigne jedan gol…

Reply
ja окт 6, 2013 at 19:46

ovo sto nam rade srnici i stojkovic sledece sezone ce savicevic. na klupi sedi miric a za vukana nema mesta. eeeeeeeeej breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mrs bre seljacino iz slovenije

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 19:46

Place mi se !!!!!!

Reply
laki окт 6, 2013 at 19:44

Nasa jedina sansa je pobedimo sa 0-3 zbog nemanja lopti za nastavak meca.

Reply
aikido окт 6, 2013 at 19:42

a jel fora s loptama ono…kad ne znate šta ćete s njom onda vam i ne treba,a? :mrgreen:

Reply
Andrej окт 6, 2013 at 19:51

Majmune koji su uzimali lopte treba milicija da olesi od batina…svakakva stoka danas sebe naziva navijacima…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 19:42

Ma dajte vise, koje su ovi nasi manekeni pi c ke, ma daj iskoristite kiks groblja !!!!!

Reply
Laik окт 6, 2013 at 19:41

krš

Reply
laki окт 6, 2013 at 19:41

Sta je pio Mijailovic?

Reply
dusan окт 6, 2013 at 19:35

sta je sa ovim mijailovicem? glumi mesija? niko ne moze da preda loptu bez deset dodira, niko ne moze da uzme loptu bez faula, ne mozemo da izvrsimo nikakav pritisak. ovih 300 kornera koje imamo ne sluze nicemu. bolje da se odmah vracamo nazad nego da ih milijas izvodi. ovo ne lici ni na sta.

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:38

Sto ne dodas da Nine igra vrhunsi i da je problem sto nema sa kim da igra?

Reply
dusan окт 6, 2013 at 19:47

ninkovic je van forme i zato je los. nas problem je sto su nam ovi ostali u formi

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:51

Dobro, kako ti kazes. Samo se bojim da Nine nikad nece uci u formu…

Reply
laki окт 6, 2013 at 19:31

Nasi igraci na 100 metara trce 67 metara 😀

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:28

Steta sto niko ne moze da isprati Nineta, momak stvarno igra vrhunski prodje po pet sest protivnika, al dzaba kad nema kome da doda loptu.

Reply
vanja окт 6, 2013 at 19:27

Kako se zove ovo sto igra marko vesovic??? Ja u zivotu nisam vidio glupljeg fudbalera od njega, sramota me kako je odigrao ovih prvih pola sata.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 19:26

Ovaj Lukas Pjasentin je Nemanja Vidic za sve nase stopere breee !!!!

Reply
Samo ti окт 6, 2013 at 19:26

Kakvi su ovi Srnici, kako me nerviraju…auuu

Reply
laki окт 6, 2013 at 19:30

Sto te nerviraju,sto znaju da prodju i centriraju?

Reply
aikido окт 6, 2013 at 19:24

25:29…Vešović i dribling s desne strane….plakao sam …ukratko budala.. :facepalm: :mrgreen:

Reply
delija_101 окт 6, 2013 at 19:24

Zule Stojkovic je igracina za Vesovica!

Reply
dusan окт 6, 2013 at 19:23

srnici nemaju mesta kod nas? vesovic ima prednost u odnosu na filipa stojkovica? interesantno

Reply
aikido окт 6, 2013 at 19:20

ako izgube utakmicu…ne treba od igračatražiti da skinu dresove,nego i gaće,a trenera skinuti do gole kože pa ispljeskati po goloj…g.u.z.i.c.i….. 😆

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 6, 2013 at 19:19

Opusteno bree, dobija Zvezda 100 %

Reply
Rajko окт 6, 2013 at 19:49

Šta dobija još neki gol (to je lako moguće)

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:17

A ovaj mali Stojkovic, Zuca Muca kako li ga vec zovu, ne lici na fudbalera, a vi ga velicate kao Ronaldinja.

Reply
dusan окт 6, 2013 at 19:24

sreca je sto vesovic lici na fudbalera

Reply
ja окт 6, 2013 at 19:17

sta nam rade nasa deca….samo ovi su otkacili postenog nam dzajica

Reply
ja окт 6, 2013 at 19:16

krneta i omega stoperski tandem….jos 3 primamo sigurno…ovaj klovn na kluopi nije normalan….

Reply
delija_101 окт 6, 2013 at 19:15

Zule Stojkovic izmislio fudbal za Vesovica!

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:15

Martinovicu treba pola minuta da pretrci 30 metara…

Reply
Alex Unders окт 6, 2013 at 19:15

JBT, Krneta mora da uđe da krpi odbranu u 15-om minutu!? E, to pokazuje gde smo bolje nego išta drugo.

Reply
Alex Unders окт 6, 2013 at 19:12

Kako grizu Srnići, brate mili…

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:12

Steta sto Nine velemajstor nema sa kim da igra.

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:10

Nine zasad nabolji, steta sto nema sa kim da igra pa svaku loptu sto mu posalju saigraci (nesposobnjakovici) mora da izgubi.

Reply
marko окт 6, 2013 at 19:43

Jbg. to je najveci problem! Sto se lose krecemo bez lopte… Nine nema kome da preda loptu, pa mora da solira, a svi znamo kako se to zavrsava protiv agresivnog veznog reda!

Reply
ja окт 6, 2013 at 19:08

hahahhahaha…pa ovo je smesno…nije vise ni tuzno. omega majstor svog zanata, njega i onjila je mogao dovesti samo neko ko se debelo omrsio, a zna se ko voli da krade.

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:10

A Martinovic dobaaaaaaar, ne znam, ja mislim da je on najbrzi covek na svetu.

Reply
ja окт 6, 2013 at 19:13

nisam ja rekao da je martinovic dobar, samo nije covek kriv sto je spor. al ovom ma lou mniku lopta prolazi kroz noge i pada kao pokosen

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:07

Primamo ga i sad.

Reply
krava окт 6, 2013 at 19:06

Šta je ovo – dok mi prođe onaj ad na početku, mi primismo gol?!

Reply
milos окт 6, 2013 at 19:03

kako je zvezda primila gol tako je krneta ustao sa klupe za zagrevanje,o boze hahahahahahahahahahahaha

Reply
Andrej окт 6, 2013 at 19:03

Bravo za Omegu, radio je dobro 17 sekundi…

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:02

Sad ce Omega biti kriv, naravno, a sto martinovic ne moze da stigne puza, to nije problem.

Reply
zvezdajezivot окт 6, 2013 at 19:02

E moka zvezdo u 17 sek ri primis gol…

Reply
marko окт 6, 2013 at 19:01

hahahah 17sek. 1:0
UPRAVA NAPOLJE!!! (NESPOSOBNA)

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 19:01

Seta Martinovic puza, nailazi covek i kaze mu bas ti lep puz, a odgovara mu Martinovic: „me imo sam ja i lepseg, samo mi utko“…

Reply
krava окт 6, 2013 at 19:07

BUAHAHAHAHAHAHAHA!

Reply
propain окт 6, 2013 at 18:58 Reply
Severac окт 6, 2013 at 18:55

GAZIMO…….vidjećete 😈

Reply
ShoNe окт 6, 2013 at 18:53

Nije mi jasno zasto je Onjilo zapostavljen. AKo nista protiv Srema je iznudio iskljucenje, ne znam sta je to Miric uradio da bi bio u prednosti u odnosu na njega.

Reply
Samo ti окт 6, 2013 at 18:51

Jel ima neko link?

Reply
YO окт 6, 2013 at 19:01

Dajte link, e!

Reply
Milek окт 6, 2013 at 19:03

Ima prenos na Areni 1, al kod mene u RS na Areni 1 prenose usranu bosansku ligu…

Reply

Leave a Comment