Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Čeka se rasplet u rukometnom klubu

Igor Butulija i Nenad Peruničić - Da li od njih nešto zavisi?

Rukometni klub Crvena zvezda nalazi se trenutno u nezavidnoj poziciji. Igračima se duguje do osam plata, a kada će dugovi biti namireni ne zna se. Sa druge strane igrači još uvek imaju strpljenja, ali su svi gotovo listom saglasni da će naredne sezone nastupati u nekim drugim sredinama iako ističu da im je u Crvenoj zvezdi bilo lepo.

– Menadžer Bata Ilić se vraća u sredu u Srbiju i tada ćemo videti šta ćemo i kako ćemo. Moram da mislim i na porodicu, uskoro postajem otac. A što se kluba tiče, najradije bih negde daleko od Bakana, ističe Vladimir Đurić.

Nišlija Boban Živković ističe odličnu atmosferu u klubu, ali:

– Još ništa ne zna. Što se druženja tiče meni je bilo sasvim lepo u Zvezdi, ali klub ima dosta dugovanja. Kada bi se situacija sredila ostao bih. Voleo bih da na kraju sve bude dobro. Generalno i bez novca smo napravili dobar rezultat. Bili smo drugi i u prvenstvu i u kupu. Poslednje utakmice smo odigrali slabo i obrukali smo se. Postoje neke najave iz fudbalskog kluba da će pomoći, ali videćemo.

Srđan Trivundža u Banjaluci čeka rasplet:

– Ugovor sa Zvezdom mi je istekao. Razgovarao sam sa Peruničićem i Butulijom. Imaju razumevanja za našu situaciju. Postoje obećanja da će u dogledno vreme dugovi biti izmireni. Ja sam im otvoreno rekao da ne nameravam da tužim klub. Sačekaću. Znam da je svugde kriza.

 

Повезане вести

11 comments

Comments are closed.