Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Николина Лукић: Ми смо шампионска екипа, друго место нас не задовољава!

923345_521275917933309_648222853_nНиколина Лукић није навикла на поразе у црвено-белом дресу, али после Суперкупа очекује да ће екипа извући поуке и да ће се вратити на шампионски колосек.

Овом приликом честитам екипи Партизан Визуре на освојеном трофеју. Желим да кажем да ми нисмо били ми од прошлих пар сезона када смо освајали титуле и имали игру која нас је карактерисала. У прва два сета, по мом мишљењу, смо имали игру у својим рукама и све је зависило од тога шта ћемо ми да урадимо. Када су дошли кључни тренуци и поени нисмо знале шта да урадимо и мислим да је то једино што је данас пресудило. После два сета као да смо пале у главама, изгубиле мотив, што убудуће не би никако смели да дозволимо себи, јер ми јесмо шампионска екипа и окупљене смо да би освајале трофеје, а не да се задовољавамо другим или трећим местом. Желим да поручим и играчицама и самој себи да размислимо о самој утакмици и да извучемо поуке.

Било је доста нервозе у екипи и на терену.

Сигурно је после прва два сета које смо имале дошло до нервозе, јер када играте егал два сета и изгубите на крају дође до нервозе. То је и нормално јер смо ми младе играчице и надамо се да ћемо у будућности боље реаговати.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Milos окт 3, 2013 at 22:24

Vi ste uvek naše šampionke !!!

Reply

Leave a Comment