Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Stojić: „Zvezda bi Dimitrijevića, Kaluđeroviću tražim novi klub“

Andrija Kaludjerovic

Lice koje je ne baš popularno među simpatizerima Crvene zvezde, Ranko Stojić, izjavio je u intervjuu za „Blic“ da i naš klub, kao i komšije, želi Miloša Dimitrijevića, te da je blizu toga da nađe novi klub za Andriju Kaluđerovića.

„Verujem da će Andrija do sredine nedelje pronaći u inostranstvu novi klub. U ovom slučaju poklapaju se njegova, Zvezdina i moja želja. Ponuda iz Nice još nije dovoljno ozbiljna, ima i primamljivijih. Neću da pričam unapred, ali ja ga vidim u novoj sredini“, rekao je Stojić.

Andrija kaže za isti list da nije siguran koliko Prosinečki računa na njega.

„Ostajem na moru do četvrtka kad se vraćamu Beograd. Nisam u toku ko i šta nudi, sve sam prepustio Stojiću, koji je posredovao i u mom prelasku iz Rada u Zvezdu. Kad se vratim, videćemo šta je najbolje za moju karijeru. Ne znam da li trener Prosinečki računa na mene. Koliko vidim, on traži dvojicu napadača iz Brazila, pa se pitam gde sam u njegovim planovima. Ako ostanem, pokušaću da svojim golovima pomognem Zvezdi i u idućoj sezoni, pogotovo što joj predstoje utakmice u Evropi.“

Iznenađuje informacija da je naš klub zainteresovan (ako je verovati Stojiću) za veznog fudbalera Rada Miloša Dimitrijevića, koji nije potpisao ugovor sa Kjevom. Miloš je sin legende Partizana, i prema mnogima, navijač crno-belih.

„Kjevo je zakasnio da mu ponudi novi ugovor do 15. maja, pa više nema pravo prioriteta u pregovorima s njim. Oni hoće da ga zadrže bez obzira na promenu trenera. Zainteresovani su i Zvezda i Partizan, ali ne zaboravite da je u Italiju otišao iz Rada, pa ću u razgovoru s njim videti šta on želi. Kako god, o njemu i Kaluđeroviću odlučujem ja“, ističe Stojić.

Повезане вести

25 comments

Comments are closed.