Moja Crvena Zvezda
ОсталоРагби

Прекид у Новој Пазови

radnicki-np-czДерби кола између Радничког и Црвене звезде у Новој Пазови, неславно је завршен у 70 минуту утакмице. Главни судија уткамице Петар Бевења одсвирао је крај пре времена јер га је неколико домаћих играча вербално вређало и напало. Занимљиво је да делилац правде након што је одсвирао прекид није поднео пријаву против играча који су били виновници такве одлуке. У тренутку прекида гости су водили са 6:40 (6:12).

Иначе, прво полувреме протекло је у изједначеној игри оба тима. Око 200 гледалаца, као и многобројни поклоници рагбија 13 који су гледали пренос преко стрима уживо, могли су да уживају у не баш квалитетној, али заиста неизвесној, правој првенственој утакмици.

Гости су дошли у водство од 6-0  већ у 7 минуту есејем Милановића и након гола Војислава Дедића. Само четири минута касније узвратио је Кесеги есејем, а гол је постигао Славиша Зекић за изједначење 6-6. Исти резултат остао је све до 35 минута када је нову предност гостима донео Васиљевић. Војислав Дедић поново је био прецизан за ново водство од 12-6, што је уједно био и резултат првог полувремена.

На самом старту другог полувремена, црвено-бели крећу силовито, и већ у првом минуту преко Ивана Ђорђевића и поново непогрешивог Дедића повећавају водство на 18-6. Ово рано водство као да је пореметило редове домаћих, који су врло добро одиграли већи део првог полувремена и на моменте чак били  бољи ривал од реномираних гостију. Нервоза домаћиј је била приметна, а кулминирала је у 43 минуту када је репрезентативац домаћих Перо Маџаревић добио црвени-картон након високог обарања. У том тренутку сва игра домаћих просто се срушила као кула од карата. Утисак је да више нису могли да се сконцентришу на игру, већ су константно вршили притисак на судију, коме није ништа друго преостало него да утакмицу прекине 10 минута пре краја.

РАДНИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА     6-40 (6-12) 

Нова Пазова 28.09.2013, Стадон: ФК Раднички, гледалаца 200, Судија: Петар Бевања, Делегат: Јован Вујошевић: Црвени картон: Перо Маџаревић 43 минут (Раднички)

РАДНИЧКИ: Бајић, Радовановић, Кнежевић, Ђурковић, Маџаревић, Зекић 2 (гол 1/1), Бурсаћ, Поткољњак, Јовановић, Молосављевић, Кесеги 4 (7 мин), Ковачевић, Цојић Резерве:Крањчец, Денчић, Косановић, Божић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Зоговић, Живановић 4 (63 мин), Васиљевић 4 (35 мин), Милановић 4 (7 мин), Штрбац, Пулен, Војислав Дедић 20 (есеји: 46 и 56 мин, голови 6/7), Србљанин, Владислав Дедић, Ивица Ђорђевић, Јовановић, Ћалић, Иван Ђорђевић 4 (41 мин), Резерве: Јанковић, Жељић, Срећковић 4 (45 мин), Бибић

Текст преузет са : http://ragbiligesrbije.rs

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

mujo сеп 30, 2013 at 18:14

Где то може да се гледа преко стрима?
Па рећите када и где је следећа утакмица да можемо да дођемо.

Reply
gagi окт 2, 2013 at 04:28 Reply
Звезда шампион! сеп 30, 2013 at 14:48

Како битан спорт човече,баш сам огорчен на судије

Reply
Kastro сеп 30, 2013 at 14:03

Gledao sam ove momke uzivo, pojedinci zastrasujuce izgledaju. Razbise sve pred sobom 😀

Reply

Leave a Comment