Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мрђа: Верујем да је ово почетак серије победа

1275840_597069747020592_2105131454_oУ најави утакмице са Спартаком говорио је тренер Стојановић о тома како током недеље посматра нападаче и шансу указује оном за кога му се учини да га током недеље најбоље служе нишанске справе. Рекао и погодио са Драганом Мрђом који је на другом мечу у који је ушао као стартер забележио хет-трик.

– Надам се да ће нам ова убедљива победа донети много тога доброг. Постигли смо пет голова и сматрам да нам је овакав тријумф потребан због самопоуздања и наставка првенства. Очекујем да сусрет са Спартаком буде преломан у сезони и да убудуће играмо добро у континуитету – истакао је Мрђа.

У убедљивој победи против Слободе из Тузле крајем седамдесетих Здравко Боровица постигао је хет-трик у 12. минуту у победи против Слободе из Тузле 9:1. Данас је на семафору стајало исписано Мрђино име три пута у 21. минуту, с тим што је актуелни нападач сва три поготка постигао у периоду од 10. до 21. минута. Ипак, за повратника међу црвено-беле победе су битније од имена стрелаца.

– Сигурно да ми много значе голови, као и сваком нападачу, али они на значају добијају тек када екипа побеђује. Надам се серији победа у наредним колима. Смањили смо разлику на табели на три бода, сматрам да је сад све поново отворено и да се равноправно укључујемо у борбу за титулу. Већ од сутра окрећемо се припреми меча са Чукаричким који играмо следеће недеље – закључио је Драган Мрђа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

Ajduk Veljko окт 1, 2013 at 05:00

Ovaj nije normalan….necu ni da ga komentarisem 😎 😎 😎 , nego mene zanima da li neko zna u kom minutu je Zdravko Borovnica protiv Slobode iz Tuzle, krajem sedamdesetih, postigao 1. gol…. ❗ ❓ ❗ ❓ ❗ ❓ Uzgred….pohvale Mrdji…. 💡 💡 💡

Reply
Panteri FMP сеп 30, 2013 at 15:46

Zvezda je vec privatan klub na celu sa Ćokijem,Džajom,Kokezom i Vesićem.Bolje se fuzionisati sa Zeleznikom i kao u kosarci navijati za svoj FMP

Reply
dusan сеп 30, 2013 at 16:04

naravno, ko ce bolje znati o fuzionisanju od grobarcica – strucnjaka za fuzionisanje! najbolje je osnovati se u zagrebu, fuzionisati se sa nk konkordijom, uzeti pola reprezentacije ndh, i to sve na celu sa dr franjom tudjmanom. vi imate samo jedan problem u beogradu – ne voli vas narod. imate po 500 gledalaca. zamisli da igrate u pristini ili zagrebu – pa dolazile bi hiljade, odnosno tisuce. kakva bi onda to dominacija bila. ali, ne treba da se svadjamo. ajde da zapevamo nesto zajedno. siguran sam da ovu znas: „svako dete zna, ceo grad to zna, da ste p..ke vi, da su vam vodje sve murija!“

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT сеп 30, 2013 at 15:04 Reply
Звезда шампион! сеп 30, 2013 at 14:59

Мрђа ОООООООООООООООООООООООООООООО

Reply
nikola сеп 30, 2013 at 13:54

najvise raduje sto su konacno napadaci poceli da daju golove..Dauda vec par utakmica po meni ako ne i najbolji igrac,ne samo zbog golova,vec i zbog pasova,odlicnog otvaranja igre i kretanja.. Veoma je intaligentan i ne srlja (onaj potez ako je neko primetio u drugim poluvremenu kad je propustio kroz noge loptu na desnom boku.. vratilo nam se za neke nesrecne promasaje (narocito protiv vozdovca).. Koliko mi nismo toliko glodari jesu imali srecu.. i mislim da ce jos mnogo bodova da se gubi na obe strana,a stvarno mislim da je kvalitet na nasoj strani i da mora da dodje do izrazaja..Liga je mnogo izjednacenija nego ranijih godina (mada pitanje je da li su drugi klubovi ojacali ili mi i glodari oslabili).. u svakom slucaju tek je pocelo i bice jos svasta..

Reply
marko окт 1, 2013 at 01:45

u pitanju je i jedno i drugo..ostali klubovi su jaci ali zvezda i partizan su slabiji nego pre..ne racunam zadnje 3,4 godine..

Reply
ja сеп 30, 2013 at 11:48

ne treba biti euforican, tako je i murinjo pobedio bsk sa 7 golova prosle sezone, a posle su nas opet punili kako su hteli

Reply
tutoric сеп 30, 2013 at 10:22

dali neko zna ko ce prenositi euroleague u kosarci osim sport kluba.. nemam sport klub gde da gledam koj moj u ovaj sjebani zajecar. Hvala unapred.. pozdrav za mrdju zlogrdju, kidaj care

Reply
tutoric сеп 30, 2013 at 10:24

da li*

Reply
Lazaris сеп 30, 2013 at 21:50

Mislim da samo sportklub prenosi,tako je bilo prosle sezone.

Reply
Panteri FMP сеп 30, 2013 at 01:25

Bravo Mrdja dilejo

Reply
STARA ŠKOLA сеп 30, 2013 at 08:58

On je nešto postigao u životu, a ti ćeš zauvek ostati mali miš, miš koji voli hrvate, jugoslovene, šiptare, balije, letonske faš.iste i slične…

Reply
mirko cz сеп 30, 2013 at 10:01

A frka ti?Napunio si gace….obecavam ti nece Mrdja na derbiju dati 3 komada,dace vam samo 1.Ali za Daudu i ostale ne garantujem… 🙂

Reply
Panteri FMP сеп 30, 2013 at 14:04

Ma kakav Dauda,golove će dati Vučić i Ćoki

Reply
ja сеп 30, 2013 at 01:18

Ozbiljni tim bi nam dao neki gol, odbrana nam je i dalje ocajna i busna, sreca ovi iz spartaka nista ne znaju

Reply
ZvezdaRs сеп 30, 2013 at 10:43

Ali brate pogledaj malo bolje, nije u pitanju samo odbrana, jer nam lako probiju vezni red,brzo i lako nam dodju do zadnje linije… Odbrana pocinje od napadaca zato moraju poraditi na kretanju i zatvaranju malo vise..

Reply
Darn сеп 30, 2013 at 16:18

To je ključ – kompletan vezni red ispada u dva pasa, a pozadi nemamo kvalitet da to zakrpi. Otud i ovoliko zicera za sve naše protivnike, ali srećom Spartak nije umeo to da iskoristi. Ne smemo tako dalje, opet će nas kazniti neko.

Reply
ncz сеп 30, 2013 at 00:24

ja sam te kritikovao,ali si me demantovao….SVAKA CAST SAMO TAKO NASTAVI!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 30, 2013 at 00:00

Samo naprijed Mrdja pa da se vrati titula sa tobom na nasu Marakanu ,reci ostalim suigracima da nema stajanja kada se igra utakmica nego ima da se igra tokom citavih utakmica bilo da se to radi ovako na Marakani kad igrate ili u gostima svejedno poruka neka nam nasa Crvena Zvezda igra lepo za oko i njemacki Mrdja ,sve cestitke jos jednom tebi na hek triku u Zvezdinom dresu 😀 😀 😀

Reply
... сеп 29, 2013 at 23:55

Ubedljivo najbolji tim imamo,bivsi reprezentativci (Milijas,Pecnik,Ninkovic,Mrdja),mladi reprezentativci (Petkovic,Kovacevic,Milunovic),povremeni omladinski reprezentativac (Savicevic),Jokic koji je odradio pripreme sa prvim timom partizana,odlicni Dauda,iskusni Mijailovic,najbolji mladi golman Evrope Rajkovic. Samo je problem u glavama,ako to resimo osvajamo titulu.

Reply
davorpkcz сеп 29, 2013 at 23:52

4-4-2!

Reply
drmr сеп 30, 2013 at 12:05

Do Beograda :))

Reply
davorpkcz сеп 30, 2013 at 13:00

Hahaha. 😀 Salu na stranu… U svaku utakmicu treba da ulazimo kao favoriti i da igramo 4-4-2, a ne da se plasimo od tamo nekog Vozdovca. Dakle, od prvog minuta, juris ka golu, ka pobedi, ka tituli!

Reply
Denis сеп 29, 2013 at 23:49

Neka si zapusio usta mnogim kriticarima na ovom sajtu. Mrdja ima njuh za gol, za razliku od mnogih u ovom timu Zvezde.

Reply
Spartanac сеп 30, 2013 at 00:41

Ne ….nisi u pravu decko nikome nije zapusio usta…Ja sam ga licno gledao u Kragujevcu kada je prvi put bio starter pre mesec dana….bio je jako los!Slabo je kapirao igru,trcao u pogresnu stranu….jednostavno decko dugo nije igrao i to je to……onda je poslednjih dvadesetak dana sklonjen iz prvih 11….decko je morao da pojaca treninge…pojacao je,digao formu i dobili smo ovo danas.Znaci sasvim je normalno da nekoga kritikujes kada je los i hvalis kada je dobar……lose je igrao,sada igra dobro i to je to.Samo neka nastavi.

Reply
PEĐA J7 сеп 30, 2013 at 02:12

E bravo…
Kao da je to nesto nenormalno, da se losa igra kritikuje a dobra pohvali.
Po meni, treba biti sto ostriji sa kritikama, cak i sada posle 5-0, jer je u odbrani promaja, mogli su ladno da nam daju bar 3 komada.
A i ovako, sad ima da se opuste, najbolji su i te fore, daj Boze da dobijemo Cukaricki, jer u suprotnom ova pobeda je jalova…
BRACO DELIJE KOLIKO MI VOLIMO OVAJ KLUB, A???

Reply
mirko cz сеп 30, 2013 at 10:12

Mislim da je mrdja kao i milijas bio los ranije ali to ne znaci da ne znaju ili da nemaju kvalitet vec prosto nisu bili u formi,mozda nisu ni na treninzima radili dovojlno ne znam ali znam da na terenu nisu dobro izgledali…ocigledno je bilo potrebno malo vremena i ako je taj isti mrdja u vosi bio najbojli stelac lige mislim onda moze i u zvezdi samo neka ga zdravlje posluzi.Svako treba da bude cenjen po prikazanom dole na terenu,dzabe voli zvezdu ako igra lose…evo ja ponovo pocinjem da cenim bajka koji skida zicere vec nekoliko utakmica (pu,pu da ga ne ureknem) a iskreno zeleo sam da mu vidim ledja posle par kikseva,prmljenih golova iz peterca njegovom krivicom.Sad smo krenuli i ne treba da stajemo,idemo da uzmemo prvo mesto pre drbija.

Reply
Denis сеп 30, 2013 at 14:07

Razlika je u tome sto Mrdja i Milijas imaju kvalitet i oni mogu ispasti iz forme i isto tako uci u nju, ali mnogi ne mogu, jer nemaju potreban kvalitet. Ne brinem ja za njih dvojicu, kao ni za jos nekolicinu, ali ipak mnogi nemaju to potrebno znanje. Sve u svemu bio je previse kritikovan, pa cak i vredjan sto je totalno van pameti vredjati igrace.

Reply

Leave a Comment