Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Драган Џајић отворио клуб навијача у Пожаревцу

Dzajic_MilojevicОтворене су просторије Клуба навијача Црвене звезде у Пожаревцу. Отварању су присуствовали председник Црвене звезде Драган Џајић и некадашњи голман Звонко Милојевић.

Пре тога, Драган Џајић је заједно са Звонком Милојевићем био у Градском здању где су га примили градоначелник Миомир Илић и његов заменик Миодраг Степановић.

Након речи добродошлице домаћина, председник Црвене звезде рекао је да између клуба и Пожаревца постоји нераскидива веза, те да је утакмице увек посећивао велики број људи из овог града. Поменуо је и „Бата Шулета“ који је неговао везе са спортским друштвом и организовано водио навијаче и пријатеље клуба на мечеве. Он је изразио задовољство што млађи људи данас преузимају тај посао. Такође, велики део свог говора Џајић је посветио Звонку Милојевићу.

– Био је један од најбољих голмана који је стајао на голу нашег клуба. Дивим се твојој вољи и сигуран сам да ћеш једнога дана доћи на своју „Маракану“ ходајући, а не у колицима. Захваљујем се и домаћинима и сигуран сам да има простора за још бољу сарадњу града и клуба, не само на спортском плану – казао је Драган Џајић.

Потом се отишло до просторија клуба навијача које се налазе код вртића Бамби у Љубовијској улици. Тамо су навијачи скандирањем имали прилику да поздраве свог „Џају“ и „Милоја”.

Треба напоменути да је клуб навијача из Пожаревца први регистровани клуб навијача који се води као удружење грађања, у складу са статутом ФК Црвена звезда, и то је први клуб навијача који је начинио овакав корак.

Повезане вести

5 comments

Rade Delija сеп 28, 2013 at 18:59

Pozdrav za moje Požarevačke Delije

Reply
bbb сеп 28, 2013 at 19:10

odakle si Rade ?

Reply
Rade Delija сеп 28, 2013 at 19:36

Svinjarevo

Reply
bbb сеп 28, 2013 at 20:03

Petka

Reply
Deremo ih сеп 29, 2013 at 16:11

Ja Uzice.

Leave a Comment