Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Муслин: „Приватизација једино решење“

Иако је на последњој седници УО актуелни тренер добио подршку, међу навијачима и медијима влада и даље велико неповерење према Славиши Стојановићу и верује се да ће морати да напусти место шефа струке после следећег кикса. Једна од највећих жеља навијача је Славољуб Муслин, нарочито јер смо за време његовог рада примали мали број голова, а садашња одбрана је бушна на све стране. Он је своје ставове изнео за Спортски журнал.

Славољуб Муслин
Фото: МН Прес

– Пратим шта се дешава у Звезди, али са велике удаљености. У оваквој ситуацији тешко неко може да помогне. Приватизација је једино и најбоље решење. Звезда мора да гледа како да се извуче из кризе, а не видим друго решење осим приватизације. Комунистички систем „свачије – ничије“ никоме не одговара. Ко уложи личне паре у развој српског фудбалског гиганта, неће дозволити да се ниједан динар одлије без провере – каже познати тренер.

Он такође сумња и у квалитет играча који се представљају као појачања, имајући у виду да пре неколико година не би баш са сигурношћу могли да играју у Звезди.

– Разумем навијаче, у просеку их је 20.000 на утакмици, заслужују боље резултате. Питање је, међутим, има ли квалитета за тако нешто. Видим да се у Звезду враћају играчи за које је некада процењено да нису довољно перспективни. Гледано са стране, или су они напредовали, или су се критеријуми смањили – сматра Муслин.

Причу о промени тренера Црвене звезде је повезао са стањем у фудбалској репрезентацији Србије.

– Ништа се не може променити преко ноћи. Сви смо напали Синишу Михајловића, јер смо нестрпљиви. Реално, када се погледа за успех су недостајали голман, центарфор и мало среће. У Белгији је требало да водимо у првом полувремену, потпуно смо надиграли Хрватску. Био је велики ентузијазам када је селектор долазио, сада би сви да га терају. Не треба кривити струку – тврди Муслин.

На крају разговора са дотакао и свог рада у Краснодару који је напустио овог лета.

– Дошло је до раскорака у вођењу спортске политике. Радили смо по плану, али смо били мало нестрпљиви. У моје време нису се куповале ведете. Сада су довели фудбалере из Спартака, ЦСКА, Ђенове. Са друге стране, са Александром Марјановићем, директором омладинске школе сам направио добар посао. Услови за рад у клубу су одлични, могу да буду бољи од градског ривала Кубања – закључио је Славољуб Муслин.

Славољуб Муслин је са Црвеном звездом у три сезоне узео три титуле.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Srba сеп 29, 2013 at 19:25

„Комунистички систем „свачије – ничије“ никоме не одговара. Ко уложи личне паре у развој српског фудбалског гиганта, неће дозволити да се ниједан динар одлије без провере – каже познати тренер.“

Ovo ja govorim 7 godina a svi me pljuju. Covek je lepo sve objasnio. A vi se iz „uprave“ u „upravu“ zaludjujte.

Reply
miki сеп 28, 2013 at 17:02

Jedino resenje je da se nasa Crvena Zvezda privatizuje i da na mesto trenera-tim menadzera dovede Slavoljub Muslin koji ce onda imati potpunu samostalnost i odabiru i selektiranju tima.A onda nema zime za nas-grobari znaju zasto 🙂

Reply
Teks Viler сеп 28, 2013 at 15:31

Zvezda ima trenera,Zurnal je pokrenuo pricu oko Muslina da bi se zataskala frka Nadj-Djuric.Za to vreme je objektivni Kurir bacio prasinu u oci javnosti oko visine transvera Onjila.I ko sada govori o nestalom novcu od prodaje Mitrovica Anderlehtu?Zavad

Reply
Petak 13-ti сеп 28, 2013 at 15:19

Vrati se Musline!Zvezda te čeka da ovim partizankama uzmemo ono što nama pripada,a to je titula!Gine se za Grb,za Čast,zaTitulu i Nas!

Reply
ЦЗХН сеп 28, 2013 at 11:33

Да смо успоставили систем тим менаџера када је он тражио,касније покушао РП,данас разноразни неби доводили „појачања“ и због губљења својих,таленте тражили у другим школама.

Reply
Nemanja сеп 28, 2013 at 11:59

To je to…

Reply
Spartanac сеп 28, 2013 at 11:22

Sve je receno u prethodnih dvadeset dana………covek je sve u pravu.Iz Evrope ,ostalo je jos da nas izbacuju ovi iz Bosne,Crne Gore i Makedonije…..to je to……..

Reply
Cira сеп 28, 2013 at 14:01

Pa kako da nas oni izbace kada sa njima nismo igrali…hehehe

Reply
M сеп 29, 2013 at 03:00

Pa igracemo mozda zbog slicnom koficijenta u Evropi sa takvim timovima.

Reply

Leave a Comment