Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

I Đuričić interesantan Zvezdi?

Anđelko Đuričić

Doskorašnji golman protugalske Lerije i nekadašnji čuvar mreže kulskog Hajduka, Anđelko Đuričić, mogao bi ovog leta da obuče dres Crvene zvezde, prema pisanju „Sportskog Žurnala“. Zvezdu će u ovom prelaznom roku verovatno napustiti Saša Stamenković, za koga je zainteresovan azerbejdžanski Nefči.

U slučaju Stamenovog odlaska, u Zvezdi bi kao čuvari mreže ostali mladi Dmitrović, kao i Bajković, koji je ovog proleća smenio Stamenkovića sa gol-linije. Đuričić je slobodan igrač nakon rastanka sa Lerijom i lako bi mogao da nastavi karijeru na Marakani.  Reprezentativni golman kaže da nije dobio ponudu našeg kluba.

Odmaram u Srbiji, čekam da Leirija izmiri preostale finansijske obaveze. Izdržao sam sve prljave igre u Portugalu. To nije prepreka da biram novi klub, okrenut sam ka inostranstvu. Nisam dobio ponudu sa Marakane. Ukoliko stigne, najozbiljnije bih je razmotrio. Bilo je i ranije šansi da pređem u Zvezdu. Sada me niko nije kontaktirao.“-ističe Đuričić.

Zvezda je pored Đuričića zainteresovana već duže vreme i za još jednog golmana reprezentacije, Bojana Šaranova iz OFK Beograda, ali i on ima inostrane planove.

Повезане вести

11 comments

Comments are closed.