Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Џудисти Звезде са Милениумом за успехе у Европи

Џудо клуб Црвена звезда и компанија Милленниум Теам у просторијама медија центра у Љутице Богдана, потписали су данас уговор о сарадњи. Стављањем потписа, Иван Тодоров, први човек ЏК Црвена звезда и Стојан Вујко, генерални директор Милленниум теам-а, најавили су нове успехе.

-Велико нам је задовољство што смо успоставили сарадњу са компанијом Милленниум теам, брендом са којим нас спајају заједничке вредности, традиција, квалитет и спортски дух. Уверени смо да ће наша два бренда, заједно низати нове победе- истакао је Иван Тодоров, први човек ЏК Црвена звезда.

Џудо клуб Црвена звезда у Милленниум Теам-у добио је новог спортског пријатеља и спонзора. Успешна компанија бави се изградњом и одржавањем хидротехничких објеката , гасовода, консалтингом и инжењерингом у грађевинарству.

-Милленниум теам је друштвено одговорна компанија а имајући у виду да сам некада био активни спортиста сматрам да смо нашли прави начин сарадње. Традиција, квалитет, борбеност и истрајност, вредности су које смо препознали у Џудо клубу Црвена звезда -рекао је Стојан Вујко, генерални директор Милленниум Теам-а.

Да је компаније Милленниум теам имала успеха када је у питању рад у спорту најбоље говоре остварени резултати Ватерполо клуба Црвена звезда.

-Поносни смо на сарадну са Ватерполо клубом Црвена звезда који је минулу сезону завршио тријумфом у Лиги шампиона. Управо то су наше амбиције и у џудоу. Сасвим је логично да се клубови и компаније које имају мотив да буду најбољи, не само у земљи већ и на ширем подручју, препознају и сарадјују-закључио је Стојан Вујко, генерални директор компаније Милленниум Теам.

 

 

Повезане вести

1 comment

Goran сеп 27, 2013 at 16:08

Pratim vas na FB. Srećno!

Reply

Leave a Comment