Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Стојановић: Бољи у наставку

image (1)Шеф стручног штаба Црвене звезде Славиша Стојановић, рекао је да је његова екипа успела да се избори са тешким бременом и савлада екипу Пролетера.

– У првом полувремену смо се мучили. Очигледно је да имамо бреме на леђима због претходних резултата, међутим, успели смо да постигнемо гол након чега нам је спао терет и у другом полувремену смо похватали конце, компактније смо стајали. Такође, и две измене које смо направили донеле су доста тога доброг. На крају смо остварили убедљиву победу захваљујући два прелепа гола Дауде. Имамо велики фонд играча и можемо да вршимо ротације, па сам се одлучио да изротирам неколико играча. Сезона је дуга, доћи ће до картона, повреда, а нас у недељу очекује и трећа утакмица у седам дана, и уједно ново доказивање – рекао је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

Sladajac сеп 26, 2013 at 12:40

Doro bi bilo da su 60-te, 90.000 gledalaca bodri svoj tim dlanovima i glasom, znalo se ko sta igra :bek je bek,half je half, polutka je polutka, centarfor je centarfor.Imali smo jednu od jacih liga i reprezentacija na svetu Zvezda bila strah i trepet za celu Evropu do pocetka 90-ih.Onda rat i pametni zacute a progovore budale i suse postane bek -spoljni,zadnji vezni koji povezuje svaki ofanzivni napad -kvari igru, polutka -univerzalac, centarfor -spic, nas klupski fudbal i nasa Zvezda -najslabiji timovi u Evropi!!!…

Reply
Mmilan сеп 26, 2013 at 11:45

Ajmo Zvezdo

Reply
Kecho сеп 26, 2013 at 10:57

Omega mora da igra štopera,videla se mirnoća igre kod njega,ne paniči odmah kao Lazić,sva podrška i Laziću mlad je još nek uči ali za sada sa klupe..

Reply
RUK сеп 26, 2013 at 09:38

Добро, победисмо, макар сеоску екипу која је у првом полувремену физички била веома равноправна са нама. Весић је Индијанац, то се видело још у прошлом првенству. А тренер? Ми већег филозофа нисмо имали у историји клуба на том месту.

Reply
masinac77 сеп 26, 2013 at 07:47

Ovaj (SS), ili je lud ili nas sve zajebava!!!

Reply
Nenad сеп 26, 2013 at 07:38

Ko je za to da Slavisa Stojanovic treba da ostane na klupi Zvezde, neka lupi (-), ako je za to da treba da ode neka lupi (+).

Reply
marko сеп 26, 2013 at 02:11

ovaj vesic je krs od golmana..5 tekmi branio napravio jedno 10 gresaka boli glava..a onakav mali sjedi na tribinama..pa daj zvezdo vise majku mu..

Reply
otpisani101 сеп 25, 2013 at 23:43

realno govoreci ni ova utakmice ne uliva bilo kakvu nadu za bolje dane sa trenerom stojanovicem…igra ocajna,nije je ni bilo,bez trcanja,bez motivacije i kao bez trenera…tgrener je posebna prica…prvo,zasto je rajkovic treci golman a reprezentativac,to zna samo smuseni stojanovic,koji na 2-0 pojacava izmenama defanzivnu liniju da bi sacuvao rezultat i to protiv proletera…mucice navijace stojanovic kao i prosle godine jankovic do negde -15…nesposobna uprava ce bas kao i prosle sezone kada svi ocekujemo smenu stojanovica,on dobiti podrsku i to zamislite jednoglasnu…jer samo crvena zvezda u svetu funkcionise u formi kolektivne odgovornosti…gde se uprava sastaje da jednoglasno odlucuje i o zalivanju trave na marakani…po principu svi smo krivi za propadanje zvezde i u isto vreme niko nije kriv…za razliku od dzajica i nikakav vladan lukic je bar casno i posteno preuzeo svu odgovornost na sebe za ocajne rezultate zvezde…nije se krio iza upravnih odbora i raznih komisija…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Darn сеп 25, 2013 at 23:16

Loša igra, do zla boga. Da ne bi dobrih golova iz ničega, ko zna kako bi se završilo. Nigde sistema, nigde da vidiš šta to trener pokušava… Ufff.

Reply
marko сеп 25, 2013 at 22:59

stavljaj malog rajkovica kakav crni vesic zvani greska..pravi od petkovica prvog beka pusti ne skolovanog vesovica sto se pati da zatvori i centrira..omega je za lazica bekenbauer..igraj sa postavom,rajkovic,petkovic omega,martin ili arauho,mijailovic,kovacevic,pecnik,vukan,ninkovic,dauda i mrdja ili onjilo..

Reply
A сеп 25, 2013 at 20:01

Slavisa,Slavisa pravi si Slavisa sto bi rekla legendarna budala Miloj.. Pan…

Reply
bane сеп 25, 2013 at 18:42

mec je pokazao par stvari… prvo da Omega treba da igra, ne sto je toliko dobar nego sto nije toliko los… Mihajlovic slabo igra, zacementirao je sebi klupu… Dauda definitivno prvi spic, kao drugog bih uveo Onjila, brz je i moze da bude nezgodan… sve u svemu, mora mnogo bolje, u nedelju svi na Marakanu!!!

Reply
Sladajac сеп 25, 2013 at 18:11

Rezultat dobar ostalo klaj klaj, zasto Vesic a ne Rajkovic? zasto Vesovic a ne Petkovic, zasto nema Jokica,Ninkovic nije plej on je oduvek bio leva polutka, Savicevic iza dva napadaca i desna polutka Pecnik!!! … Ovaj se prepao i uveo Mikija i Tenka da ocuva pobedu ili jesi ili nisi?, tu se dokazuju mladi …

Reply
aca nis сеп 25, 2013 at 18:53

Kakve polutke, nije ovo 1960-ta godina. Ninkovic je je klasican moderan vezni igrac i igra svuda na sredini, radilica i dobar timski igrac sa dobrim osecajem za igru. Pecnik je igrac koji dejstvuje iz drugog plana, i to radi vrlo dobro, malo sebican, malo lenj vise lenj kad se vraca u odbranu ali ako koriguje to moze da bude vrlo dobar. Nema vise klasicnih pozicija, traze se igraci koji igraju na vise pozicija, tzv univerzalci, a oni koji imaju samo jednu poziciju, tipa Vesovic, klasicna stara polutka, vidimo kako prolaze.

Reply

Leave a Comment