Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошарка: Промоција новог дреса у среду

i-71Кошаркашки клуб Црвена звезда полако се у тишини спрема за нову сезону, играчи и стручни штаб вредно раде на побољашњу игре, а и организациони део клуб не седи скрштених руку.

Наиме, сутра у хотелу Метропол Палас у 12 сати биће одржана промоција новог тима Црвене звезде, као и промоција нових дресова у изради америчке компаније Чемпион.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

veliki pravi zvezdas сеп 27, 2013 at 00:13

Bravo presednice kosarkaskog kluba nase Crvene Zvezde sada bih te zamolio da podjes zajedno sa Dzajicem kod Vucica da nas FK Crvena Zvezda privatizije i da dobiju nas FK Crvena Zvezda Arapi ili sejici jer je to jedini spas za nas FK Crvenu Zvezdu Covicu poruci to Dzaji i ostatku uprave naseg FK Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
AcoCzv! сеп 25, 2013 at 13:40

Kosarkasi vi sigurno necete obrukati Zvezdin dres sveti! Verujemo svi u vas!

Reply
Sike сеп 24, 2013 at 20:58

Dakle, dajte malo da pogledamo razumno…

1) Savovic jeste imao dobrih partija, ali je na kraju sezone takodje jednostavno nestao. Nigde ga.
2) Odbrana, ledjna tehnika, snaga mu nisu bas jace strane.
3) U ovakav sistem igre kao kod Radonjica se on tesko uklapa.
4) Imamo Amere koji ce da sutiraju dosta lopti, zato su i dovedeni. Pored njih Rasko i Boban ce imati svoje lopte, evenutalno i Simon koju i to je to. Ostali treba da giljaju u odbrani, Boris nije takav tip igraca.

Zakljucak: jeste Boris dobar igrac, i posteno je odradio sezonu. Svaka mu cast. Ali jednostavno, sada nam je trebao neko verovatno jeftiniji a da je veci radnik. Imamo vec dosta sutera.

Mislim da se trebamo pustiti kritike i pre nego je sezona pocela a u predsezoni imamo 12 uzastopnih pobeda. Samo polako, veme ce pokazati.

Puna podrska strucnom stabu, igracima i Covicu. Dobro rade i svaka im cast. Pogledajte samo raspad u FK. Uzas. Zato podrska od prve utakmice.

Pozdrav svima.

Reply
Estrella Roja сеп 24, 2013 at 20:20

Taman pomisliš da bar u košarci ove sezone imamo razloga za radost,kad ono pacerska rokada,koja će se predstaviti kao konačno dovođenje „kvalitetne četvorke“.Da li oni smatraju da smo sisali vesla..igrača relativno mladog sa konstantnim dabl-dabl učinkom zamenjujemo perspektivnim 29godišnjakom koji se još nije pronašao.Ma,bravo!
Videće se posle prve dve utakmice u Evroligi koliko je to velika greška,takođe videće se i limiti Mitrovića da odgovori potrebama ambicija za veća dela u ovoj sezoni.To ne znači da ne treba koristiti Mitrovića,ali postepeno uz nekog iskusnijeg igrača na toj poziciji.Radenović nije taj nivo.

P.S. Spiritusu i Milanu svaka čast za komentar!

Reply
Estrella Rioha сеп 25, 2013 at 12:40

Ko se potpisuje u moje ime? 😀

Reply
Zdravko сеп 24, 2013 at 20:19

gospodine Covicu ti si kralj Zvezde hvala ti na svemu !

Reply
ja сеп 24, 2013 at 19:13

koji smo smesan klub….kao dovodimo milicica dzordana…na kraju cemo opet da ga izduvamo. da oteramo najkorisnijeg igraca sa dabl dabl ucinkom a dovedemo nekog tamo nesrecnika…..to moze samo zvezda

Reply
emirko svemirko сеп 24, 2013 at 19:08

Strasno da smo raskinuli saradnju sa Savovicem. Sram te bilo Covicu !

Reply
MILAN KG сеп 24, 2013 at 16:53

strasno je da grupa od 10 lljudi odluci da bojkotuje aba ligu i to se predstavlja kao stav vatrenih pristalica nije samo sever Zvezda svi smo mi Zvezda!!!!!!

Reply
Spiritus сеп 24, 2013 at 17:47

Kaze izreka: Dodju tako vremena kad pametan zacuti, budala progovori a fukara se obogati … Nazalost ovi pametni zato sto cute-trpe budale i fukare ! Tih je deset kriminalaca u velikoj meri doprinelo propasti I FK i KK, a sada bojkotuju KKCZ zato sto se radi kako treba pa ne mogu da mesetare. Pametan ce razumeti … Al tako ti je to u Srbiji … Svako moze da radi sta mu padne na pamet a ako pritom ima vezu i daje odredjenji procenat – niko ga ne dira. Pre su se krili iza Srpstva i kojekakvih praznika, a sad kad vise to ne mogu sad su im svi krivi. Frka im … Najgore od svega je sto i oni koji bi dolazili na utakmice – ne smeju upravo zbog tih deset. BOJKOT SEVERA !!!

Reply
marko сеп 24, 2013 at 16:41

Tako to ide… Dodje JEDAN covek na celu kluba, i on o svemu odlucuje! Rezultate vidimo! Igramo EL, dobra finansijska konstrukcija, zdravi temelji…!
– Kamo srece da je tako i u FK-u… Ali tamo odlucuje 10 ljudi… 10 razlicitih misljenja, 10 interesa… I dok se sve to namiri… Mi nazadujemo i dalje!

Reply
Villa сеп 24, 2013 at 15:23

Treba im pruziti sto vecu podrsku na svakoj utakmici. Da Pionir ove sezone bude neosvojiva tvrdjava.

Reply
Goran сеп 24, 2013 at 14:51

Sa srećom svima nama! Jedva čekam da počne.

Reply
Zvezdaš сеп 24, 2013 at 12:54

Nadam se da će se konačno posle dugo godina na dresu naći i ime kluba! Evo kao poput ovih koje smo nosili na pripremama, mnoogo je bolje i lepše. Inače mislim da smo odabrali pravu komapniju „Cempion“, oni prave odlične dresove.

Reply
Veteran сеп 24, 2013 at 17:39

To što si napisao je notorna budalaština. Na dresu treba da se nalazi ime sponzora ili dva i to daj bože finansijkski veoma moćnih 😆

Reply

Leave a Comment