Moja Crvena Zvezda

Повезане вести

155 comments

Mississauga сеп 23, 2013 at 22:12

MNOGO VECI EFEKAT BI BIO DA SU IM NAVIJACI OKRENULI LEDJA I SAMO CUTALI. OVAKO „SVI“ SMO PONIZENI !

Reply
Cira сеп 23, 2013 at 20:34

Stanje u klubu je sve gore i gore i prosto nemam sta pametno da kazem…
Naslutio sam sve ove jos za vreme prelaznog roka kada se jasno videlo da se u upravi nezna ko pije,a placa sigurno Zvezda.
Svi ti nezdravi odnosi u upravi…pitanje navijaca ili njihovih vodja…ocajno stanje tima i mnoge druge znane nam i ne znane stvari dovode me do zakljucka da je u Zvezdi nikad gore i nikad teze.Skoro sam pricao zeni i cerki kako se osecam na marakani kada igra Zvezda…da mi se podigne dijafragma u pluca i da se sav tresem od uzbudjenja…to ushicenje i posebno stanje duha i tela skoro da je nemoguce opisati…te radosti i tuge…
Gledale su me zabezeknuto..u cudu…ne shvatajuci da je sve to moguce i to samo zbog fudbala…Zvezde,a ja sam sasvim siguran da je to poseban segment zivota i ko to nije doziveo ostao je uskracen za taj carobni osecaj.
Prijatelji podjimo od nas, izaberimo sebi,Zvezdi vodje…ne najjace,vec najpametnije…ne placene,nego kojima ce ljubav prema Zvezdi biti plata…
Prvatizujmo klub da bi nam svima bilo bolje…da bi velika fudbalska imena igrala na MARAKANI…ne bojkotujmo nasu Zvezdu zbog par nerazumnih glupih stavova…ne opstujirajmo napredne ideje zbog interesnih grupa…
razmisljajmo svojim glavama,a ne glavama uprave ili vodja u bilo kom obliku.Zbijmo redove i krenimo u bolje sutra jos danas…ranjena Zvezda nas zove i vapi za pomoc.

Reply
objava сеп 23, 2013 at 18:51

NOVO!!! upravni odbor potvrdio da se nece raspravljati o treneru

Оцените коментар:

Reply
homer сеп 23, 2013 at 19:06

tako i treba,jer tako radi ozbiljan klub! nećemo valjda praviti opet istu grešku kao sa Piižonom i Robijem !!! poraz kao poraz bolan ali igra se još! više mi je mučno bilo ovo posle utakmice nego cela utakmica i poraz !!! 🙁

Reply
Suarez сеп 23, 2013 at 18:32

Ako je neko kriv za ovakvu situaciju kriva je uprava. Ne kaze se dzabe „Sto vise babica kilava deca“. Da se ja pitam daja bi osto predsednik, Vladimir Jugovic bi bio sportski direktor, Dragoslav Stepanovic bi bio trener, trener golmana bi se svakako promenio kao i portparol kluba (obavezno)

Reply
Dio сеп 23, 2013 at 18:27

Sta reci, Zvezda ima armiju navijaca koju niko nema sadasnji sastav je po imenima vredan titule ali nesto fali? Izgubila se i hemija izmedju navijaca i igraca jer niti igrac sme da dozvoli da bruka klub i izlaze ga ponizavanju kao svoje navijace niti navijaci treba da reaguju tako sto prete batinama igracima. U vrzinom kolu smo i treba se iz njega izvuci a tu nam je potrebno JEDINSTVO.

Reply
darko сеп 23, 2013 at 17:57

Dugo pratim ovaj sajt od Ibrahima gaja do onog sto voli onu Anku… Jednostavno volim da provirim ovde i procitam vasa misljenja.Vasa misljenja se menjaju iz utakmice u utakmicu i to je nevalja gospodo.Ja razumem da neko ne voli nekog igraca ali da ga toliko unistava svaki put i da ga kritikuje kako nema pojma ili ima dve noge ili sta ti znam.Svaki igrac zna da igra fudbal ali isto tako svako nema kvalitet za Zvezdu realno.To sto se tice skidanja dresova i ja sam za.To nije nikakav skandal jer to dokazujemo samo da nam igraci nisu toliko bitni kao klub.Setite se samo vrhunskih asova koliko su prosli kroz nas klub pa su otisli…kao sto neko rece svi dolaze i odlaze samo klub i navijaci ostaju.Sto navijaci nisu skinuli dresove Bajku i Ninetu?Pa videli smo da su se borili i da su zasluzili da nose taj dres.Nadam se da ce ih ovo trgnuti malo da zapnu u svakoj utakmici.Sto se tice igrackog kadra ja bi ovde promenio dosta mada necu o tome ovde da pisem jer svako ima svog idola i svog igraca koji mu se svidja…Podseticu samo na dvojicu igraca o kojima se malo pise a to je iz nase skole.Grujic i Cikic…Prvi me je u Novom sadu uverio da ima mesta u prvih 18 a ovaj drugi moj cale ga jednom gledao sa prvim timom na zlatiboru, i rekao je da je igracina ali da niko nece da mu doda loptu…Sto se tice uprave to treba sve oterati kad svako misli da je gazda u klubu…Nama treba jedan predsednik sto ima onu stvar da bude odgovoran za sve.Bilo sta da se odluci treba da pitaju njega a ne kurta i murta da se pojavljuju u javnost.Sportski direktor koji ce dovoditi igrace i ovaj upravni odbor.Direktor omladinske skole treba da bude Mladenovic jer vidi se da covek voli Zvezdu i treba mu dati sansu.Mislite da mi je drago sto razni Zivkovici,Markovici,Mitrovici stasaju u igrace a mi nikog nismo izbacili vec godinama….Volim Zvezdu i volecu je uvek makar i petoj ligi igrala ali mora nesto da se menja.Porucujem navijacima da krenemo na Marakanu u sto vecem broju i da istrebimo sve grobare naseg kluba…Nisam zato da se navijaci mesaju u klub ali mora da se krene iz pocetka braco…Makar i ove godine ne osvojili titulu moramo da krenemo od nule.Cak bi i raskinuo sve ove ugovore sa igracima osim sa par da ostanu tu…jbg bice minus ali nasi klinci ima da igraju iako ne osvoje prvenstvo videcete da cemo u ligu evrope uci.Izvinjavam se na ovakom dugom tekstu i na greskama pri pisanju ali jednostavno nemogu vise da cutim…Pozdrav svim pravim navijacima

Reply
DeckyStrasni сеп 23, 2013 at 17:54

ljubav, odanost, vernost i doslednost im nisu pomogli da ucine nesto 6 godina. mozda im ovo otvori oci. ne smemo se pogresno razumeti, sport je sport, nekad dobijes nekad izgubis. ali nacin na koji gube, to mene licno najvise boli i nervira. ne sporim kvalitet ovih igraca, i znaju oni sta znaci igrati u Zvezdi. ali nemaju psihu (muda) koja je (su) za to potrebna.

Reply
Realan Zvezdas сеп 23, 2013 at 17:43

Ipak mislim da je ovo preterano,ali i jesu ovo zasluzili

Reply
Teks Viler сеп 23, 2013 at 17:06

Uprava,dovedite Danila Pantica,otac njegov je stari Zvezdas.Stojadine,ti to mozes i moras uraditi.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2013 at 15:50

citam razne komentare..a mene jako zabole k.u.r.a.c i za kosovo i za dunjica i za cedu i tzv. vodje navijaca i sve te krimi likove…mene samo zanimaju rezultati..ja hocu da ponovo dolazim na Maru i da se radujem bez ovih debilcina

Reply
miki сеп 23, 2013 at 21:07

Bravo za komentar.Mi koji tako razmisljamo nismo u manjini ali ne mozemo da dodjemo do glasa.Mada se i to polako menja.20-ak vodja i jos 300 maloletnih poslusnih-izmanipulisanih debilcina ne mogu da namecu nama ostalim pravim navijacima koji iskreno volimo klub bez da za to dobijemo odredjenu materijalnu satisfakciju sta cemo i kako cemo da reagujemo i sta da pevamo.Ja o Dunjicu,Misicu,Bogdanovu i ostalim maloumnicima ne zelim da pricam a kamoli da skandiram njihova imena.da je ovo pravna drzava oni bi vec tucali kamen u nekom kamenolomu jer bi za njih zatvor bio samo banja!!!!!

Reply
Marko сеп 23, 2013 at 14:36

Sto se mene tice,drago mi je da su im skinuli dresove.Zasto?Koliko puta smo ih podrzavali,dolazili u najvecem broju,pravili koreografije pokusavali na neki nacin da nadomjestimo svojom atmosferom ako ne ide na terenu,da im damo vjetar u ledja… toliko toga ima.Iznova i iznova oprastali i gledali 6 god. kako se sve rusi i opet govorili bice bolje sledece sozone itd.Da li nam je iko do sada vratio za to?NE definitivno nije.Navikli su oni da stalno imaju nasu podrsku,pricali kojekakve pririce navijaci ce nam pomoci,podrzace nas igracemo za njih,za Zvezdu i opet nista samo puste lazi.Neka su im dali doznanja da vise ovakvo nezalaganje necemo tolerisati.Ljudi shvatite,ovakvi igraci ovakva uprava,trener ma svi samo ce otjerati navijace,narod ce dolaziti u sve manjem broju niko nece gledati i nervirati se.Do juce je svaki 3 Srbin navijao za Zvezdu,danas novije generacije ne vole gubitnike za nekoliko godina glodara ce mozda biti i vise nego nas.Sada sam vise nego ikada za privatizaciju,molicu Boga da nas onaj Arap uzme ili cemo jos dugo gledati ovakvo stanje.

Reply
bosko сеп 23, 2013 at 14:21

Zamislite samo da su umesto ovakve reakcije navijaci zapevali ajde igraj i bori se ili kad tesko je, uglavnom nesto da igracima pruze podrsku. Danas bi vam komentari bili skroz drugaciji, pisali bi kako su sve to placenici koji ne smeju da skandiraju nista lose da ne ostete svoj dzep. A onda bi usledili komentari tipa vidi ga ovaj Vesovic, vidi ga Milunovic dve leve ima itd. A sad ste svi dobri zao vam sto su ovim manekenima skinuli dresove. Licemerni ste.

Reply
ds сеп 23, 2013 at 14:39

Meni se cini kao da bi vecina ovde najvise volela da su oni vodje, pa samo raspravljaju sta treba da se peva, da narucuju pesme kao da su u kafani.

Reply
ja сеп 23, 2013 at 14:44

kad su svi terali lukica, oni su ucutkivali navijace sa severa

Reply
bosko сеп 23, 2013 at 16:59

Nemoj da lazes, bilo je ajde da igracima pruzimo podrsku. Uvek ista situacija kad se peva protiv onda sramota, kad se peva za onda su placeni. Pa odlucite se vise, nikad vam nista ne valja.

Reply
Slavisa сеп 23, 2013 at 14:17

Daj Boze da posle skidanja dresova pocnu da igraju kao VATERPOLISTI …

Reply
Nebojsa сеп 23, 2013 at 14:06

Nemam obicaj da se slozim sa bilo cim sto Mihajlovic izjavljuje u zadnje vreme, ali u pravu je kada kaze da nisu krivi igraci koji su ovde, nego oni koji su ih ovde doveli. Jbg, kad igraju ispod prosecni igraci samo da bi kokeza sutra uzeo nekoliko hiljada evra, ne mozes drugo ni da ocekujes. Omladinska skola se raspala, ostali samo oni koji imaju veze sa upravom u klubu, bez obzira na talenat, a oni stvarno talentovani momci su kilometrima daleko od nas. Nema nista dok ne uzmemo motku u ruke i ne razjurimo bandu!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2013 at 13:58

ovde cim pomenes krivce Kokezu,Tonceva i par tzv. vodja navijaca odma minusi..prepoznaju se bednici koji nas iz dana u dan ponistavaju…neka idu samo oni na utakmice bez nas

Reply
emontije сеп 23, 2013 at 13:36

e druze moj crvena zvezda kao interes ne postoji odavno a prvi koji su su je zakopali su njene legende i „najverniji“ navijaci. pod legendama mislim na one koji su je i stvorili onakvu kakva jeste. pogledajmo prvo nase najvece legende…
1. sekularac koji postuje zvezdu i cuti samo dok prima penziju od nje (od preduzeca koji na dobrovoljnoj osnovi daje nekome penziju a u dugu je 50 mil)
2. pizon koji voli zvezdu samo jer jedino od nje moze da uzme neki dinar, nezavisno od toga da li ce ona biti prva ili poslednja, vazno je da je blizu.
3. dzajic koji je kraduckao
4. piksi koji je za reprezentaciju davao godisnje milione evra
Krenimo dalje, Jugovic koji otima nasu decu, Ivic koji je najskuplji menadzer ikada, Dule Savic koji ne zna ni sta vise pokusava, Mihajlovic koji nema ni gram postovanja, Lukic, Adzic, Dika Stojanovic itd itd. svi su i jedino samo tu zbog uticaja i para.
A sada malo o navijacima. Imamo navijace koji ce pre da prodaju ulaznicu falsifikovanu za 50 dinara koje ce da stave sebi u dzep nego da klub uzme 500 dinara. Koji pevaju o Dunjicu, Kosovu i o ostalim vrednostima koje nemaju ama bas nikakve veze sa Zvezdom. Deca koja bespogovorno slede ideal krimalaca bez smeka sa pesmama koje su narodnjacke, placljive, bez imalo navijacog smekerskog duha koji smo nekada imali. Jedina dobra stvar su koreografije. Pogledajmo sadasnju upravu – Kokeza, Toncev, Antic, Dzajic, Radujko itd. sve kriminalci, lopovi-politicari i sl.
I sta mi ocekujemo?
Ova Zvezda nema apsolutno nikakve veze sa Zvezdom koja je osvojila Bari jer ja da sam prvi put u zivotu video ovakvu Zvezdu stvarno ne bih imao nijednog valjanog razloga da navijam za nju jer se krsi sa vim mojim moralnim principima i inteligencijom.

Reply
ds сеп 23, 2013 at 14:03

Za legende si upravu, ali ne razumem da nekom smeta sto se peva o nasem Kosovu, pa valjda smo mi pre svega Srbi, a u ovoj zemlji jos samo navijaci imaju neku nacionalnu svest. Kome takve stvari smetaju, po meni nikako ne pripada severu, a ne mora ni da navija za Zvezdu ako mu trebaju neki razlozi da bi navijao.

Reply
ja сеп 23, 2013 at 14:13

Zato sto je mnogima muka od Kosovskog mita, Kosovo jos izgubljeno 1999, sad ga je finalno Vucic i Dacic priznal ako ne znasi. Na svim utakmicama bilo klubova bilo reprezentacije vise se spominje Kosovo nego Srbija, za koga se uopste navija. za 1.5 mil albanaca na Kosovu. Po jugu Srbije Nis, Kursumlija, Albanci su poceli da kupuju stanove nelegalno a u tome im pomazu Srbi sa Kosova. E za par decenija pevace se Nis je srce Srbije. E bas me briga kad smo ga sami prodali i i dalje ga prodajemo ostatak Srbije i treba da propadnemo kao zemlja. To isto vazi i za Zvezdu nase legende i najvatreniji navijaci su nas upropastili i dalje to rade.

Reply
emontije сеп 23, 2013 at 15:35

@ds
Aha malo dilujemo gudru, malo lomimo glave Srbima, malo krademo na ulaznicama, a malo sudimo o nacionalnoj svesti pojedinaca.
Inace, smo svi dobri ljudi i velike patriote osim ovih sitnih mana koje imamo. Mi svake nedelje cistimo stadion i bavimo se humanitarnim radom.

Burazeru, ne sudi o drugima.

Sta vredi da pricas o ’99 kad pola severa je tada imalo 3 godine.

Reply
emontije сеп 23, 2013 at 15:37

Inace, jedna licna stvar. U zadnje vreme postoji nekoliko pesama koje su krs po meni za stare pesme i od kojih me je sramota – hajde plavi moj safiru, kad tesko je, zvezdo crvena, narodnjaci – kafana je moja sudbina, toma zdravkovic itd itd. imam utisak da se ove pesme vrte u krug svake utakmice. Hajde da otvrimo temu o ovom pitanju posto mislim da nikada u istoriji nismo imali gore uspavanke i seljacke, placi-pic..ske pesme na severu…

Simke сеп 23, 2013 at 18:20

Ti, koji se potpisujes sa „ja“ trebalo bi da se stidis kao i svi oni koji te podrzavaju. Kosovo je 99 god okupirano a nije izgubljeno. Za ono sto je nase se treba boriti (ne kazem ratom). Mi cemo ga sigurno kad tad vratiti makar proslo i 100 godina. Makar mi to i ne doziveli. Ali ce sigurno nasa deca, unuci. Siguran sam da ce biti tesko sto zbog mocnika sto zbog takvih kao sto si ti. Kosovo ce biti konacno izgubljeno tek onda kada na to pristane i poslednji zivi Srbin. A to se nece dogoditi.

Reply
ds сеп 23, 2013 at 19:01

Druze trebalo bi da te bude sramota da tako pricas. Ja bi rekao da ste izgubljeni svi vi koji tako razmisljate. Nismo mi prodali Kosovo vec nam ja uzeto, al ne vredi raspravljati ovde.

Reply
e j.e.b.i.g.a сеп 23, 2013 at 20:21

Mnogo je negativna cela ta priča oko Zvezde, našeg sporta, da se opasno razmišljam da batalim praćenje istog i nerviranje zbog kretena. Tužno….

CIGANIN DO GROBA!!! сеп 23, 2013 at 20:00

Stidim se svakog ovog plusa na komentaru potpisanog sa „ja“. Gospodo navijači, meni je kao Srbinu Srbija broj JEDAN, a Zvezda odmah ispod toga. I ko god se ne oseća tako ima problem shvatanja prioriteta. I još sto drugih problema.
Ti što se potpisuješ sa „ja“, tom kosovskom „mitu i legende“, kao što ti kažeš, presvlače se čarape u Ravanici.
Ovo je slika tvog „mita i legende“: https://www.google.rs/search?q=mosti+kneza+lazara&biw=1680&bih=941&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LnhAUrjWHcXQ4QTdz4GYCg&ved=0CCkQsAQ
pa se prosvetli. Sramota me je svaki put kad vidim da uopšte u mom narodu ima takvih kao ti, a kamoli među mojim Delijama.
Sram da te bude bre. Mislio sam da su komentari takvih kao ti mogući jedino na šifrovanoj televiziji, a ne na sajtu jedne Zvezde.

Reply
... сеп 23, 2013 at 20:41

Nevezano za Zvezdu ali sramota je da Srbi dizu ruke od kosova, pa oko 50 zemalja na svetu ga nije priznalo, sto znaci da nije stavljena tacka, ali ako srbi budu dizali ruke od njega sta dalje ocekivati

djole сеп 23, 2013 at 13:35

Ovo više ne liči ni na seoski klub a ne na klub Zvezdine veličine. Sve ovo što se događa kao da je slutnja nečeg mnogo crnjeg u budućnosti. Ovo nisu pravi navijači već huligani koji su ovakvim činom ponizili klub za koji navijaju. Par puta sam u životi išao na sjever da navijam i zaključio sam da tamo bar polovina ljudi ne prati utakmicu već izvodi neki svoj performans često uz pomoć raznih vještačkih stimulansa..Nije istina da ovaj tim Zvezde nema kvalitet bar za domaću ligu, čak naprotiv, ubijeđen sam da je igrački najkvalitetniji u zemlji. Momci su pod neviđenim pritiskom, umjesto da poslije utakmice idu u svlačionicu i slušaju ribanje od trenera oni idu „na noge“ „navijačima“ koji ih ponižavaju pred čitavom javnošću..Zvezdi i njenim igračima je u ovom trenutku mnogo bitnija bezrezervna ljubav i podrška sa tribina nego konstantno omalovažavanje i vrijeđanje. Ovim se samo stvara kontra efekat i ko zna na što će to ličiti u sljedećoj utakmici..Neka se „navijači“ sa sjeverne tribine zapitaju koliko su koštali Zvezdu u posljednjih 10-15 godina, koliko je kazni plaćeno zbog njihovog ponašanja. .Gomila licemjerja je tu prisutna, bojkotovali su ABA ligu ali im nece smetati da dolaze na utakmice Evrolige koja je izborena upravo kroz tu ligu bez njihove podrške, ponose se vaterpolo titulom prvaka Evrope a napadaju Čedomira Jovanović ,koji ni meni nije politički baš omiljena, ali koji je puno doprinio Zvezdinom vaterpolo vaskrsnuću, ne dolaze na utakmice koje padaju na Uskrs (koje su znale biti i presudne u borbi za titulu) a pritom veći dio njih nije nikad u životu kročio u crkvu..Ne mogu oni voljeti Zvezdu više od Ninkovića koji je mogao da igra u mnogo jačoj ligi za mnogo veće pare a došao je da igra u Zvezdu uz obećanje da će vratiti godišnju platu ukoliko ne bude titule ove sezone…Bakljadama, koreografijama i petardama se više ne dobijaju utakmice ni protiv Donjeg Srema, to jedino mogu uraditi oni koji su na terenu. Njima treba pružiti maksimalnu podršku i poštovanje i rezultati neće izostati. Makar nas bilo 1000 na Marakani..A svi koji na stadion dolaze da se iživljavaju na igrače, upravu, klupsku kasu, neka zaobilaze Marakanu u širokom luku jer Zvezda živi od rezultata a ne od njih..

Reply
JACZ сеп 23, 2013 at 14:48

„Par puta sam u životi išao na sjever “ ovo sto si napisao ja bih tu odma stavio tacku na ovaj tvoj tragi-komicni tekst… Ali ne mogu da dozvolim da neko pljuje one koji su uvek tu, i koji daju svoj glas grlo i dlanove ( naravno ne svi i ono sto meni smeta je ta istina koju ti kazes, da ima ih dosta koji dolaze na tekmu, a ni sami ne znaju sto su tu. ) Druga stvar sto se tice ovih manekena dole, cast izuzecima…

„Momci su pod neviđenim pritiskom, umjesto da poslije utakmice idu u svlačionicu i slušaju ribanje od trenera oni idu „na noge“ „navijačima“ koji ih ponižavaju pred čitavom javnošću..Zvezdi i njenim igračima je u ovom trenutku mnogo bitnija bezrezervna ljubav i podrška sa tribina nego konstantno omalovažavanje i vrijeđanje. Ovim se samo stvara kontra efekat i ko zna na što će to ličiti u sljedećoj utakmici.“

Pa cekaj bre ko uvek prvi krene sa zvizducima, da nije Sever ili su to Zapad i Istok. Dosta im se pruzala podrska posle svih ovih brukanja i svih ovih nezalaganja, valjda vidis da to nije urodilo plodom, i da njih zabole za Zvezdu, opet cast izuzecima. Mnogo im je bitnija ljubav i podrska, a sta im je pruzano na svim ovim utakmicama. Pazi i uopste mi ih nije zao, ovako su i dobro prosli, bolje da su im skinuti dresovi nego da su dobili samare a i to su zasluzili. Bez obzira sto nisu oni krivi sto ne znaju i sto nisu oni krivi sto su tu. NE BORE SE I NE TRCE a to svako zna da radi. A u ovaj treci deo i tvoja konstantacija o Delijama, o tome necu da trosim reci jer ti sa tim nemas veze i sam si rekao da si bio na severu par puta. Samo mi nije jasno kako mozes da sudis o necemu sto nemas veze niti si u toj prici. To sto si indirektno i mene nazvao huliganom i jos 20000 hiljada ljudi koji konstantno bodre nasu Zvezdu sa Severa, to nek tebi ide na cast. I na kraju ovo za Ninkovica… „Ne mogu oni voljeti Zvezdu više od Ninkovića koji je mogao da igra u mnogo jačoj ligi za mnogo veće pare a došao je da igra u Zvezdu uz obećanje da će vratiti godišnju platu ukoliko ne bude titule ove sezone…“ Ja nikada necu da priznam da neko voli Zvezdu vise od mene, to sto je on mogao da igra bla bla, svaka njemu cast on je mene kupio i hvala mu, ali decko ne moze sa balvanima. Jos jednom NIKO NE MOZE DA VOLI ZVEZDU VISE OD MENE, pa ni Ninkovic, a verujem da svako od nas tako razmislja. I jos nesto, nemoj da pljujes delije, videces utakmicu sa spartakom i pogledaj gde je zapad gde istok a kakav ce biti sever. Mi smo ti koji smo uvek tu i uvek uz klub, mi smo ti za koje vi smatrate da smo placeni navijaci, da obicno klub koji je u dugu 50 miliona evra placa navijace, da nije tuzno bilo bi smesno. Samo malo z dravog razuma… Pozdrav!

Reply
aca nis сеп 23, 2013 at 18:33

Sto posto si u pravu, ako nekog treba da skidaju neka skidaju one stoke iz uprave sto su ih doveli a niko ne preuzima odgovornost, a ne igrace. Da je gore sve u redu i igraci bi imali rezultate, ovako svuda rasulo, pa normalno da je i na terenu jer riba od glave smrdi. Daj bar da pokazemo da nismo kao grobari, ali na zalost, izgleda isti smo

Reply
superheroj сеп 23, 2013 at 13:13

Džaja i Muslin treba da zakopaju ratne sjekire. Ovo nije pitanje njih dvojice već zajedničkog interesa – Crvene Zvezde. Muslin za trenera!!!

Reply
laki сеп 23, 2013 at 12:46

A mogao bi Sinisa Mihajlovic da postane trener?Kad pogledate nije on lose postavljao igru,samo je igrao sa pogresnim igracima.Protiv Belgije smo mogli 3-0 da vodimo u prvih pola sata,protiv Hrvata smo mogli x da igramo tamo,protiv belgijana u belgiji…to je*iga,al ono,bar covek igra napadacki fudbal,ne bi igrao sa dva zadnja vezna protiv VOZDOVCA

Reply
Rade Delija сеп 23, 2013 at 12:40

Sramota šta huligani rade.Ovo nisu Zvezdini navijači ovo su plaćenici Kokeze i Tončeva .Nisu igrači krivi što nemaju trenera koji može da sprovede svoju igru nego mora da sluša šta mu drugi kažu.Mislite da je momcima lako da igraju u strahu i pod pritiskom huligana. Siguran sam da bi oni igrali mnogo bolje i pobeđivali sve redom ali samo ne treba da ih vređamo i pritiskamo kao što sada radimo. Pa i oni su samo obični ljudi ko i svi mi, i oni imaju osećanja. Verujem da je njima najteže .Zato umestu vređanja dajmo im podršku i kad je najteže pa će i oni nama uzvratiti pobedama. MOMCI GLAVU GORE I NEDAJTE SE :

Reply
ds сеп 23, 2013 at 14:18

Jadni oni imaju barem 10 puta vece plate od igraca vozdovca, a ovi ih pojeli. Niko ih nije vredjao do sad, pa su izgubili sve sto su mogli.

Reply
marko сеп 23, 2013 at 12:29

kada se krsevi predstavljaju kao pojacanja to tako bude na terenu..ovakvi su pre kupovali karte i sa tribina navijali za asove..

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2013 at 12:14

tzv. vodje navijaca par krimosa i huligana vode nas milione navijaca….zalosno i bedno..ko su oni da vredjaju milione nas koji umiremo za nasom zvezdom…oni lepo zive a nas klub srozavaju i doveli nas tu gde smo sada…kad ocistimo tih par huligana i oteramo Kokezu i Tonceva a pustimo da Stojadin i Covic odrade prelazni rok mozemo se necemu nadati…

Reply
pedja сеп 23, 2013 at 12:04

Za trenera dovedite mene.Plan rada.Od 9 do 12 trcanje 40 km.Po podne gledanje utakmica zvezde 80 i 90 ih po tri sata.Da vide kako se igra kako ide lopta ko sta radi na terenu kako se pravi sansa kako se daje gol.A ovim satro navijacima da pogledaju recimo utakmicu zvezda vest bromvic pa da vide kako se navija.Nema baklji parola koreografije.Paravojna formacija ste postali.Vi ste najvece zlo nase zvezde.

Reply
JACZ сеп 23, 2013 at 14:59

ne nego ste vi, odnosno takvi kao ti najvece zlo, da nema nas koji se deremo odavno bi se ovo ugasilo,PA GDE STE BILI KAD SU BILI KONOBARI I OSTALA BAGRA, ko je jedini bio na stadionu? da nisu placeni navijaci mozda? sram vas bilo, ma lepo sam reko bio jos pre gade mi se Zvezdasi, svi se kao biju u grudi kad ide, a kad dodje tuga samo pljuju i kritikuju!!! Gadite mi se svi koji tako nesto pisete i pricate… a sad izlupajte minuse

Reply
... сеп 23, 2013 at 11:47

“Дресови су сада најмања брига играчима, али ми им нећемо окренути леђа. Ту смо и увек ћемо бити ту. Само тражимо да се боре“.

Reply
Raxi сеп 23, 2013 at 11:23

Ne razumem ovakav stav placenika da maltrtiraju momke
koji jednostavno nemaju kvalitet da igraju u Zvezdi.
Pa ne moze da dodje 10 igraca iz Javora i Srema i da se ocekuje
da uzmu titulu samo zato sto igraju u Zvezdi!
U zivotu si od nekog bolji,od nekog gori i to je to…
Placenici treba da poskidaju Tonceva i Kokezu,ali ne,
oni ih finansiraju,vade iz zatvora,obezbedjuju provode,ugodan zivot…
Zato lece komplekse na ovim momcima koji se bore na terenu;
ali jedno je boriti se,a drugo znati.
Tako i ja vec 10 godina pokusavam nauciti da vozim jugica,ali ne ide,
sve je super dok nema guzve,a onda haos…
Jednostavno majka me rodila duduka za voznju,i dovidjenja

Reply
ds сеп 23, 2013 at 14:29

Koliko god da su losi, po imenima imamo daleko najjaci tim u ligi, pa ko to igra u drugim ekipama, a bore se i igraju. Jeste kvalitet nasih igraca nikakav za evropu, ali u nasoj ligi skoro da ne bi smeli da izgube utakmicu, e sad zasto to ne pokazuju na terenu to je teze pitanje.

Reply
Darn сеп 23, 2013 at 15:24

Da je daleko najjači – nije, ali jeste približnog kvaliteta glodarskom. U normalnim uslovima, mogli bismo da se borimo s njima za titulu. Ovako, sami sebe onemogućavamo u tome.

Reply
delijaaaaa сеп 23, 2013 at 10:07

Vidim da su mnogi protiv, a sta je trebalo da im skandiraju MAJstori ili aplaudiraju da trako i sledeci mec igraju.. Samo po dzepu udariti i nista vise to je u srbiji provereno deluje

Reply
Libijac сеп 23, 2013 at 11:30

udareni su oni po dzepu fraeru! Vise para su primili igraci Donjeg Srema od nasih!!!

Reply
gagi сеп 23, 2013 at 11:30

Da Stojadinovica Kokezu Dzajica po dzepu!!! Igracima su vec sve uzeli ali ne vredi kad nemaju kvalitet!

Reply
Darn сеп 23, 2013 at 09:30

Obrukali smo se na prvo na terenu (na šta smo se već i navikli), a zatim i na tribinama, čime smo se konačno spustili na komšijski nivo – otužno.

Reply
Maksa сеп 23, 2013 at 09:07

Draga moja braco ciganska… O tome koliko sam otrovan Zvezdom suvisno je pricati, reci cu samo da sam putovao na mec sa Slovanom dva sata posle dedine smrti… Secam se da su mi svi govorili kako me nije sramota, kako nisam normalan ali, to gostovanje nikad necu zaboraviti. Dosao sam u predgradje Bratislave sa drustvom u neki hotel na brdu Tatrov, poznat kraj kao kod nas Dedinje. Izasao sam sa drustvom kao da razgledamo okolinu i tamo upoznam poljaka koji je lud za bivsom Jugom, koji voli Zvezdu vise od bilo cega (takav sam ja bar utisak stekao). Pricao nam je koliko ljudi u Poljskoj vole nas derbi i koliko simpatija nasa Zvezda ima kod njih ali, rekao mi je i to da se ne zaludjujem i ne letim jer ce nas Slovan pobediti (i pobedio nas je), rekao mi je da je Zvezda u krizi i da ako se nesto ne promeni propascemo. Tada nisam mogao da poverujem u to. Rekao sam nema nista od toga, Lukic nam je tada obecavao titule, Zvezdani grad, projekat za ligu sampiona… Posle par godina sad mi se vracaju reci tog coveka i shvatam koliko je bio u pravu. Samo mi nije jasno kako to da stranac bolje vidi situaciju u mojoj Zvezdi nego ja i to jos predvidi par godina u napred sta ce se desiti? Odgovor sam nasao tek juce dok sam ponizno gledao u beton dok sam se polako spustao niz ulicu Gospodara Vucica i vracao slike sa ove utakmice u kojoj nas je Vozdovac pobedio. Iskreno, kada kazemo bruka onda omalovazavo Vozdovac. Zasto bruka? Zar niko u ovoj zemlji nema pravo da se bori za titulu ili smo samo mi i groblje fudbalski, a ostali su amaterski klubovi? Nije mi zao poraza, zao mi je zbog necega drugog. Mi smo ljudi moji pukli po svim savovima. Prvo, plasim se da nam je navijacka svest pala na najnize grane, to sto se radi to nije podrska vec stvaranje pritiska na igrace, sezona je tek pocela, a mi smo im natovarili pritisak i imperativ pobede, a i sami znamo i jasno je kao dan da ni ove, a ni naredne bar dve godine nema nista od titule. Za svo zlo u klubu najlakse je okriviti igrace koji su najmanje krivi. Oni su ljudi profesionalci, igraju fudbal najbolje sto umeju, a to ako mali Lazic kiksne, ako Milijas na svakoj utakmici trazi gde je izgubio plucno krilo, ako je je Bajko linijas… To nisu krivi oni vec onaj ko ih je selekirao. Jesmo izmenjali sve, trenere, uprave, igrace i sta jos mi mozemo da promenimo? Nasusna je potreba privatiacija ali na taj nacin da svi mi imamo pravo na akcije kluba. Dakle, proceni se koliko vredi jedna akcija kluba i svako od nas koliko moze toliko kupi svog udela u klubu i na taj nacin prodati 49% kluba, a 51% privatniku ili kome vec naravno, uz jasno definisane odredbe o nacinu poslovanja, zabrani menjanja delatnosti, imena i t.d… Mnogi ce sad reci kako je propao Portsmut i jos parmanjih klubova ali, ja cu vam dati primere Steaue ili npr Cernomoreca ili Libereca. Jesu li oni losiji od nas, manji? Gde su oni, a gde smo mi i ko je sad tu pametan? Sto se mene tice, dok se ne ostvari ta privatizacija za koju garantujem da se zalaze svaki pravi ljubitelj fudbala i sportskog rivalstva mene do tada stadion vise nece videti. Necu vise da budem deo mase koju kontrolise par placenih vodja, koji sebi daju za pravo nekome dresove da skidaju, a na platnom su spisku onih koji nam urusavaju klub. Sram neka je svakoga ko kaze da podrzava onakvu bruku. Da ima makar malo svesti medju ovim klincima pa da kazu „necu da slusam sta placene vodje traze da skandidam, idem na istok, zapad, jug i navijam za svoju Zvezdu, a ne da glumim budalu“. heeeej bre, skidati dresove igracima, a kleti se u isto vreme u taj dres. Sram vas bilo, to nije navijanje vec bruka i sramota. Pozdrav svim pravim ciganima, zakletim zvezdasima. Malo nas je ostalo.

Reply
miksa сеп 23, 2013 at 09:02

Nije u redu da im skidaju dresove, ali sta ce mucenici moraju da daju, jos ako je tacno da su kancelarije navijaca odmah pored svlacionice. Sta ce mucenici, jel treba da se protive, pa ovi da ih osakate. Nisu oni toliko krivi, koliko uprava. Pa ljudi moji, ceo UO dovodi igrace i ko je jaci, njegov igrac je u prvih 11. Jos malo pa cemo igrati sa 5 zadnjih veznih. Gde nema domacina, nema napretka, a ovi iz UO, hoce da svi budu domacini. Igracima je najteze, jer su izmedju dve vatre (UO i navijaci). Tacno je da mnogi nisu za ZVEZDU, ali nisu ni oni krivi sto su tu, vec onaj ko ih je doveo. Ovaj trener nema svoje ja, a i ne zna. Pisao sam jos u junu da imamo nase ljude za trenera- Lalatovica, Zivkovica, Momcilovica… ali ne, bolji je neko sa strane, neko ko nema pojma sta je ZVEZDA. To verovatno ne zna i velika vecina iz UO-a, jer su u isti usle neki koji samo gledaju kako da se ogrebu! Pruziti ovim momcima (jer druge i bolje nemamo) podrsku, i osloboditi ih straha. Sta ce posle svake utakmice ispred tribine?! Bolje ta tribina neka tera upravu da bolje radi i da bude jedinstvena, a da ove momke oslobodi pritiska.

Reply
Runi сеп 23, 2013 at 08:56

Sta pricati o nasim navijacima kada oni oteraju jednog Piksija posle dve duple krune, i dve lige evrope. Oterali su ga samo zato sto nije hteo da ih placa i da im povladjuje. Skandira se protiv takve legende, a protiv Lukica, Vesica, Kokeze, Tonceva itd nikad. Po starom verovanju kada se slomi ogledalo sledi sedam godina nesrece. Iako smo zasluzili , nadam se da teranje Piksija iz Zvezde da ce se odraziti kao jedno slomljeno ogledalo. Veliki iskreni pozdrav svim pravim i iskrenim navijacima .

Reply
Zidan сеп 23, 2013 at 16:06

U centar majstore, bravo!

Reply
Vuco сеп 23, 2013 at 07:53

Kada vidite face i procesljate proslost ljudi u nasoj upravi dolazite do zakljucka da su Kokeza(tehnicar za „procente“-srs) i Toncev(limar sa „diplomom fakulteta“-sps) najobicniji kriminalci i banda. Zato smo i tu gde jesmo. Napolje iz svetinje Milosevicevi zlotvori.

Reply
mile сеп 23, 2013 at 07:39

Ovo je sramota severa. Ovo je sramota nad sramotama.Videcete sad kako ce da igraju. Uterujete im strah u kosti, zato i igraju ovako sputano i bezvoljno. A mislite da ste pravi navijaci. E moji vi…

Reply
Goran сеп 23, 2013 at 07:38

2:41 na videu navijaci bacaju dres na teren,onaj klinac ulece,mazne dres,sakrije ga pod majicu i tutanj,a lik ga juri hahaha,koji je kralj onaj mali 🙂

Reply
Mississauga сеп 23, 2013 at 03:36

OVO SKIDANJE DRESOVA JE NASA NAJVECA SRAMOTA OD KADA ZNAM ZA ZVEZDU , A PRATIM JE OD ’82. BEZ OBZIRA KOLIKO SU IGRACI BILI LOSI , ONI SU POSLEDNJI NAJODGOVORNIJI ZA OVO STA SE DESAVA U ZVEZDI. DOSADA SU SAMO NAVIJACI BILI JEDINA „SVETLA TACKA“, ALI SA SU SADA I ONI USRALI MOTKU. NA ZALOST NAMA NEMA POMOCI BEZ PRIVATIZACIJE I TACKA. NADAM SE DA CE SE OBISTINITI VEST DA CE DO PRIVATIZACIJE DOCI DO KRAJA GODINE. A SADA JOS SE NAJAVLJUJE I POVRATAK PIZONA? MISLIM DA NAM SAMO JOS ON TREBA PA DA IDEMO U …!!

Reply
Djole1978 сеп 23, 2013 at 02:36

Da sam ja bio na mestu igrača NIKAD ZNAČI NIKAD NEBI SKINUO DRES NA OVAKAV NAČIN ….sad se pokazalo kako nemaju svoje JA i kolicni im je karakter čast izucecima Bajkovića i Ninkovića ….!!!

Reply
Djole1978 сеп 23, 2013 at 02:37

Izuzetcima….

Reply
Djole1978 сеп 23, 2013 at 02:38

Koliko sam besan ni pravopis ne znam više :facepalm:

Reply
CIGANIN DO GROBA!!! сеп 23, 2013 at 08:49

Nebitno je, ali tek da znaš, kad si već potegao, gramatički je ispravno izuzecima, bez tog „t“. Pozdrav brate.

Reply
Djole-Jagodina сеп 23, 2013 at 09:31

Gospodine sudijo dali je ispravno da ja sa petoro dece zivim u supu a moj direktor sa jednim detetom u trosobnom stanu?
SUDIJA: Ne gospodine ispravno je u SUPI!!!!
Ovo je slika i prilika naseg stanja jer se stalno zaobilazi problem a raspravlja se o nevaznim stvarima!!!!!!POZDRAV

Reply
Ryber Palunko сеп 23, 2013 at 12:04

Majku mu, pa gdje svi stanete?

MILAN KG сеп 23, 2013 at 02:49

ja bi skinuo sto da se inati neko da ga posle olese oni bolesnici

Reply
goranko сеп 23, 2013 at 04:10

Alo bre nisu zasluzili ni da dodju navijaci kako igraju na svakoj utakmici Zvezde ima nas oko 10hiljada i sta dobijemo sramotu nisu zasluzili da nose dres Zvezde

Reply
vladimir сеп 23, 2013 at 08:28

svaka cast nakomentaru isto mislimo !!!!!

Reply
RedDevil66 сеп 23, 2013 at 02:03

Nisu samo igra;i krivi vec ceo sistem. Kako su se dovodili igraci ko su im menadzeri ko ima postotke od prodaje. Doveden je onjilo za velike pare ali ne moze da igra jer igra dauda koji je direktorov covek .Duada ne moze da da ko sa tri metra. Trener postavlja taktiku sa dva zadnja vezna i JEDNIM NAPADACEM protiv DRUGOLIGASA . Igraci moraju da ispunjavaju ono sto im kaze trener. Ne kazem da igraci nisu krivi .Mogu da ne ynaju ali ne mogu da se ne BORE.Sad treba sve promeniti Od UPRAVE pa na dallje.I ove godine smo izgubili titulu sad treba dati sansu ZVEZDINOJ DECI Savicevicu, Mihajlovicu…….. pa onda ima i buducnosti ovako nema nista od TIMA

Reply
goranko сеп 23, 2013 at 04:14

Pametni batice dali mi gledamo istu Zvezdu Dauda je najbolji najvise se trudi kad god ima sansu da gol o cemu ti pricas. Bolje bih ti bilo da naucis da pises

Reply
zvezdaš iz gradiške сеп 23, 2013 at 06:09

kakav drugoligaš.Babović je u rangu Ninkovića,Milovanović Kovačevića,Šilas Daude, Perić Bajkovića. Moramo biti iskreni, u Basttinoj generaciji od ove ekipe samo bi Ninković i Bajković mogli biti rezerve. Pa Kasalica, Milunović i ostali su do juče igrali u klubovima iz donjeg dijela tabele. Dovode nam krševe, a naša djeca bježe po svijetu.U tome je rpoblem.

Reply
Realno сеп 23, 2013 at 01:48

Za naše uslove pojedinci imaju abnormalno velike plate, nisam za skidanje trake i dresova ali valjda su sad naučili šta znači grb i da 90 % njih ne vrede ni trećinu onoga što primaju.

Reply
ja сеп 23, 2013 at 01:33

Sezona je tek pocela a mi smo se oprostili od titule, prosle godine smo izdrzali malo duze u jesenjoj sezoni.
I zamislite sad, pored toga sto su ovi igraci limitirani, oni ce igrati totalno preplaseni i pod stalnim pritiskom od ovih huligana i delikvenata. Igrace jos gore, Jednostavno sever treba bojkovati
Dajte nam Pizona, joj sa kakvim je on neznalicama bio prvi na tabeli.

Reply
Aleksandar сеп 23, 2013 at 09:28

sve se slažem, sem zadnje rečenice. Pižon je prevazidjen i njegovo shvatanje igre. Treba nam relativno mlad i prevashodno sa autoritetom.

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 23, 2013 at 00:54

Preporucio bih za upravu Crvene Zvezde na celu sa Dzajom jednog igraca iz Mladosti iz Podgorice a to je Stefan Mugosa ,Dzajo pogledaj dobro ovog igraca Stefana Mugosu sto igra za Mladost iz Podgorice dovedi ga u nasu Crvenu Zvezdu Dzajo ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
marko сеп 23, 2013 at 00:51

nenad lalatovic milovanovic ozegovic predsednik i jos par igraca.sve kao zvezdasi..ma goni te se bre u pm..ja da igram protiv zvezde nebih mogao da potrcim..kad vidim samo koliko mse raduju a vidi trulih grobara kako stite svoj partizan..nije mi jasno da se bivsi zvezdasi toliko raduju kao slepi..niko zvezdi da pomogne a kao kunu se u nju..

Reply
Делија ДБЦ сеп 23, 2013 at 00:59

Ајде не тупи ту бре, је л треба неко да их пусти можда да победе?

Reply
marko сеп 23, 2013 at 01:12

da treba ako su zvezdasi..da ozdraVI ZVEZDA DA OZDRAVI I NAS FUDBAL..SAMOMSVOJE DUPE GLEDAJU KAO OBOZAVAJU ZVEZDU..

Reply
a сеп 23, 2013 at 01:27

Videcemo kako ce protiv groblja da igraju i oni a i donji srem,javor i ostali koji su kidali na zivot i smrt protiv nas.

Reply
Ajduk Veljko сеп 23, 2013 at 01:49

A Radnicki KG….???

Reply
Darn сеп 23, 2013 at 00:50

Vreme je za bojkot severa!
Mislio sam da ovo neću nikad reći jer sam se, i u ovim tužnim godinama, ponosio našom vernošću, brojnošću i upornošću. Ali sada kad su nam (po ko zna koji put i bez trunke stida) pljunuli u lice, mislim da se mora, u cilju kakvog-takvog opstanka kluba, pribeći poslednjoj meri. Najmoćniji ljudi u upravi voljenog nam kluba surovo su se narugali našoj odanosti crveno-beloj boji, našoj podršci na neviđeno, našoj borbi protiv korumpiranog fudbalskog saveza, našoj ljubavi prema Zvezdi.
Vreme je za bojkot severa!

Reply
Sasa Cetnik сеп 22, 2013 at 23:58

Igramo lose i nesto mora da se menja.Ako je za utehu za razliku od siptara barem igramo posteno.Zamislite kad bi oni izgubili da im je kod protivnika trener bivsi igrac,predsednik bivsi clan uprave i jos nekoliko bivsih i pozajmljenih igraca.Vidi Bog sve vrati ce se sve.Treba prespavati i sutra doneti odluku hocemo li dabudemo prvaci ili to nije bitno.

Reply
Spiritus сеп 22, 2013 at 23:47

Sramota !!! Ovo samo u Srbiji moze … Koje su ovo njuske na severu i ko im dozvoljava sve ovo ? Da li se oni pitaju za sve u klubu ? Mafijasi, kriminalci, propalice, olos … Da smo iole ozbiljna zemlja ovi bi odavno bili po zatvorima sirom Srbije ! BOJKOT SEVERA za spas Zvezde !!!

Reply
CVETKO сеп 22, 2013 at 23:45

Posto navijaci imaju prava da ih skidaju na terenu a da pri tom niko iz uprave ne sme da se oglasi, onda je jasno da istima ne moze niko nista pa cak ni Vucic, Covic…Dakle, sve isto kao za vreme Vladana…Stojanovic je samo posledica blistave radne grupe, a igraci su ti na koje se najmanje ljutim jer oni samo odslikavaju atmosferu u citavom klubu. Poslednja slamka je ta privatizacija za koju sam takodje skeptican jer mnogim mocnim igracima ne odgovara. Sve to zna i Vucic i zato se mora propasti skroz da bi siva eminencija dozvolila privatizaciju odnosno shvatila da nema vise sta da se cerupa. Ici na utakmice i zanositi se eventualnim pomakom u igri ili nekom titulom je cista zabluda koja produzava agoniju. Elem, smatram da je najveca pomoc nasem klubu u ovom trenutku ignorisati odlazak na stadion do daljnjeg. Meni je to standardna aktivnost koje se moram suzdrzati neko vreme jer u suprotnom pruzam podrsku sporijem propadanju a samim tim i sporijem dizanju voljenog mi kluba…

Reply
gagi сеп 22, 2013 at 23:34

Dali je neko osim igraca odgovoran za rezultate ili predsednik kluba ili sportski direktor ?Igrace je neko doveo nisu sami dosli, trebalo bi da Dzajic i Stojadinovic dodju ispred navijaca i da se skinu goli!!!

Reply
Лија Де сеп 22, 2013 at 23:31

Какав је ово зачарани круг без иједног изгледа за излазак из њега, па то је стварно за не веровати.
Највише ми је криво што ће комшије, поред још једне титуле, да избаце још једног феноменалног играча, Андрију Живковића, а ми ћемо опет да упропастимо наше клинце који су у његовој генерацији били можда и бољи и већи таленти.

Reply
Nenad сеп 22, 2013 at 23:27

ovo je sramotno, da navijači ili možda bolje nazovi navijači postrojavaju igrače, vređaju ih i teraju ih da skidaju dresove…svaka čast navijačima kada se navija i bordi klub, ali da ne zaboravimo razne ispade koje su nas koštale para i para…sramotna partija igrača, ali to se drugačije rešava, po džepu od plate, a ne ovako…skandal

Reply
kastiljo сеп 22, 2013 at 23:25

Prvo pojacanje zvezde u zimskom prelaznom roku u najavi Adam Marusic ! Koji nece sici sa tribina stadiona nasega… 😳

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 22, 2013 at 23:17

Hocemo privatizaciju sto prije nase Crvene Zvezde jer je to jedino resenje ,hajde Dzajo i Covicu dogorite se sa Vucicem da Arapi ili sejici preuzmu nasu Crvenu Zvezdu tako nece bit tamo nekih Kokeza i Tonceva ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 😀

Reply
MaRe Delije сеп 22, 2013 at 23:12

Privatizacija pod hitno!!!

Reply
Neko iz mase сеп 22, 2013 at 23:12

Svi znamo da su igraci krivi, ali cemu pominjanje majki? Zar mislite da njihovi roditelji ne gledaju Zvezdine utakmice i treba da slusaju ovako nesto?! Za skidanje dresova nekako mogu i da shvatim (isto su uradili i navijaci Djenove, cisto da znaju oni da se to moze i pored privatizacije) ali te psovke nikako…ipak je te igrace neko drugi doveo u klub, a roditelji kao roditelji vole svoje sinove i njima je dovoljno sto oni ovako lose igraju…rekao sam da je Stojanovicu trebalo dati otkaz nakon Srema, a evo sta je uradio, izveo isti tandem stopera iako su oni glavni krivci za oba gola u proslom kolu, dok stranci poput Arauha i Omege su na klupi ili nisu ni u protokolu. I da, Tole nije kriv za Srem i Vozdovac (ali pogedajte ko sudi) ali KRIV JE za Novi Pazar, tako da sad ne bismo zaostajali 6 nego 3 ili 4 boda…

Reply
... сеп 22, 2013 at 23:33

Bravo druze za komentar. Isti ti njihovi roditelji sede na tribinama nema potrebe to da slusaju. Medju tim roditeljima mozda ima i ljudi koji su na marakani vise vremena proveli i od nas i svih onih sto su danas skandirali, sve u svemu sramota.

Reply
Neko iz mase сеп 24, 2013 at 00:40

Nista druze, samo sam realan i pokusavam da kazem sta je ljudski a sta neljudski. Budimo ljudi iako smo Srbi. Mada mislim da vecina to i ne bi skandirala ali kad krene onda to pjevaju i drugi, da li ih povuce pjesma ili su izritirani i igrom i rezultatom, to ne znam. U svakom slucaju ne treba psovati sta god da su uradili.

Reply
monteniger сеп 22, 2013 at 23:09

A ja se nadam da vise nijedan igrac nece dati nijednu izjavu. Znaci zaista vise ne trebaju nista da nam pricaju, mene oni vise ne zanimaju. Sledeca konferencija molim samo bez igraca. Muka mi je od njihovih obecanja.

Reply
Vladimir сеп 22, 2013 at 23:05

UPRAVO NAPOLJE!!! Danas smo posle meča videli ko upravlja klubom (a i ranije). Ako to niste vi UPRAVO, onda marš odatle kad se ništa ne pitate. Ili stanite iza igrača ili se još dublje uvucite u nečije analne otvore.
Nekada moj ‘kope’…šta to postade od tebe? Ko ste vi?
Igrači…bojkotujte sve mečev! Nek’ igra ko hoće. Sad imaju dresova na pretek.

Reply
100% сеп 22, 2013 at 23:02

Krivi Bajkovic, Milijas, e moji Zvezdasi ovde nije problem u brzini jednog igraca, vec je problem mnogo slozeniji. Kada nam nema tog Milijasa mi igramo jos gore. Zvuci cudno ali istinito. Dalje ovaj trener sa svojim izmenama bi izgubio i od Bregalnice iz Stipa. Ne moze svaki covek u upravi da vuce na svoju stranu i da gura svog igraca, a sabotira druge. Dzajic i Covic da ostanu a ostali svi iz kluba.

Reply
Milan сеп 22, 2013 at 22:52

Nadam se da će nam se klub ugasiti samo da ne gledam neradnike izobličenih lica kako pi*aju po njemu.

Reply
... сеп 22, 2013 at 22:58

Aj ne prdi

Reply
Kastro сеп 22, 2013 at 22:51

Sta reci. Ovo sto nam se desava je veoma zalosno za klub, ali to ne daje pravo navijacima za raznorazne uvrede. Da se razumemo ja ne opravdavam i ne branim igrace, ali kada njima budu redovne plate i kada bude sve funkcionisalo normalno a oni ovako igrali onda ce zasluziti uvrede, a do tada sve preko zvizduka je preteravanje. Citao sam da se pojedinci raspravljaju da li je pritisak navijaca prevelik, pa sigurno je da jeste, jer titule nema vec 6 godina i to je pritisak sam po sebi i nema smisla raditi nesto slicno kao komsije (skidati kapitensku traku). Sigurno da je daleko lakse igrati kada su igraci rastereceni, ali ni to ne opravdava ove momke. Zakljucak je da je pritisak prevelik i da oni nemaju samopouzdanje kao sto je i Ninkovic neki dan izjavio. Navijaci su tu da bi pomogli klubu i na njima je da klub bodre, nose pesmom, a ko to ne zeli ne treba ni da dolazi na stadion i odmaze svom klubu. Nadam se da ce se nesto uskoro veoma bitno promeniti jer ovako ne ide.

Reply
mariachi сеп 22, 2013 at 22:43

Bacise 900 evra na tribinu :mrgreen: Najaci mali klinja uze dres i pobeze :mrgreen:

Reply
dusan сеп 22, 2013 at 22:30

ovo je velika sramota za sve nas. izivljavanje nad igracima je odvratno. drzave nema inace ovako nesto ne bi bilo moguce.

Reply
Branislave сеп 22, 2013 at 22:35

Igrače ???? Da nisi možda mislio šetače!

Reply
dusan сеп 22, 2013 at 22:38

to su igraci zvezde. nisu oni jadni krivi sto vecina njih nema veze sa vezom. ali to sto ces da se deres na njih od njih nece napraviti bolje fudbalere – oni naprosto ne umeju. a to sto u zvezdi igraju poluigraci za to je kriv neko drugi, zar ne?

Reply
Branislav сеп 22, 2013 at 22:45

Varaš se prijatelju? Da li je taj neki Đilas bolji od njih ili samo gine za svoj klub ?
Razmažene zvezdice (da ih ne nazovem drugačije) su danas Zvezdini fudbaleri!

Reply
dusan сеп 22, 2013 at 22:52

ja imam tu srecu (ili nesrecu jer sam mator) da se secam kad su za ovu zvezdu igrali pizon, rajko janjanin, milos sestic, milko djurovski, bora cvetkovic, marko elzner, halilovic i mnogi drugi (da uopste ne pominjem piksija, deju, robija, panceva jer su oni bili cudo i van konkurencije. ti meni moras da verujes – ovi momci danas osim ninkovica nisu nikakve zvezdice. oni nemaju pojma i kad su igrali ovi koje sam prethodno naveo oni ne bi mogli da udju na stadion ni sa kartom, a kamoli da igraju. oni nisu krivi sto ne znaju, krivi su oni koji su ih doveli…

Branislav сеп 22, 2013 at 23:30

Razumijemo se mi Dušane…sa SEVERA Marakane sam bodrio sve te majstore koje si nabrojao. I jeste da su ovi danas daleko ispod njih, ali me niko ne može ubijediti da se od Mijailovića, Petkovića, Arauha, Ninkovića, Mrđe, Savičevića…ne može napraviti tim koji će biti prvi u ovoj našoj jadnoj ligi.

Reply
aleksandar sd сеп 22, 2013 at 22:39

Zasluzili su svaki skinut dres. Javor, Donji Srem na proslavi 50 god stadiona, Vozdovac. Sta ces vise. 6 god se glupiraju.

Reply
Ryber Palunko сеп 22, 2013 at 22:47

Postoji zakon, onaj protiv ‘mobinga’ na radnom mjestu, ali naravno, kod nas ako zakon postoji, to je najveći razlog da ga se ne fermaje pet posto!
Pitam sam već, ali da opet upiatm:’Ko će odgovartai (paltiti) za onu sramotu u Odesi u iznosu od 100000 evra? Ili je to podvig, natovariti klubu sto hiljada kazne u momentu kad je jednom nogom u grobu?’

Reply
Ryber Palunko сеп 22, 2013 at 22:23

Ništa sramotnije u istoriji našeg kluba se nije dogodilo! Ako uprava ostane nijema na ovo, onda nek’ se goni u tri pi*** materine, skupa s predsjednikom. Ćime oni upravljaju? Da im ‘radnike’, kakvi su da su, neko ovako ponižava. Nine, ako Boga znaš, kupi se i bježi. Zar ti je ovo potrebno? Sveta privatizacija, pa šta bude.
Uzgred, ko će da plati onih, skoro 100000 evra iz Odese?

Reply
... сеп 22, 2013 at 22:57

Retki su oni koji realno razmisljaju u danasnje vreme. Svima nama poraz tesko pada, ali ovo ne sme da se ponavlja. Samo se steti klubu. Zar nam je potrebno da nam komsije igrace nazivaju striptizetama i ismejavaju se na nas racun, ali tako nam i treba kada par usijanih glava vodi tribinu. Prvo pali baklje u evropi, pa pokupi kaznu, zatim izvizdati kapitena, i onda poskidaj dresove igracima. Stoji da igraju ocajno, ali nakon ovakvih scena nece zaigrati bolje to je sigurno. Ponavljam igrace treba izvizdati posle meca nekoliko minuta, ali ovo sa dresovima je smesno i zalosno u isto vreme.

Reply
Gaja сеп 22, 2013 at 22:21

Jbte ljudi o cemu vi pricate??? Vi poredite Man utd i Man city sa utakmicom zvezda – vozdovac. Alooooooo da li ste normalni. A ako vec poredis koliko je to Man utd izgubio utakmica od pocetka sezone, a koliko ove nase babe??? E donji srem, vozdovac, javor . . . Pa dokle vise? Koga vi branite? Raspustenu bagru kojoj je vazno samo da kazu da igraju u zvezdi i da traze pi..e po splavovima. Manekeni m’rs iz zvezde.

Reply
monteniger сеп 22, 2013 at 22:18

Daj brate i vi ga preteraste, pa sta ako su ima pevalo mars iz Zvezde i skinite dresove. Pa zar nisu ne tako davno osvanule slike gde su u diskoteci i na zurkama kod drugara na ispijanju piva. Pa cekaj prijatelju profesionalac si, imas 100000 eura godisnje sto je za ovo kako igraju prepreprepremnogo. Tvoje je da igras da kidas da se boris ma da pisas krv za te pare covece. Ja imam 15000 dinara mesecno i dao sam 5 % svoje plate danas ali za sta. Pojeo pljesku i dao za ulaz. Dodjem izdvojim pare i samo od njih trazim pobedu. Pa cekaj ko koga ovde zajebava. Jedina im je ta obaveza u zivotu, da treniraju. Neka mi neko kaze da li oni imaju ijednu brigu u zivotu. Da li razmisljaju sta ce sutra jesti, obuci, kako ce putovati do posla, koliko ce prevoza promenuti, da li ce uspeti da plate kiriju na kraju meseca. Sta to njih sputava u zivotu pa nam ovako vracaju. Daj bre dosta vise te sentimentalnosti nisam vodja ali sve prema zasluzi brate. Jeste boli njih racku sto se ja sad nerviram. Vecina od njih ce veceras da piju skupoceno vince i da jede kavijar a posle toga ce pasti i neka manekenka.

Reply
zvezdan сеп 22, 2013 at 22:11

PRODAJA POD HITNO DA BI KOKEZICE I TONCICI I OSTALI MUTIVODICI KOJI DOLAZE SA SVAKOM NOVOM UPRAVOM KONACNO NAPUSTILI ZVEZDU .PRODAJA POD HITNO ILI NAM NE GINE KATANAC.LUPAJTE MINUSE DO MILE VOLJE ALI TO JE NASA REALNOST.

Reply
Branislave сеп 22, 2013 at 22:34

Brate nema minusa….ako ne bude privatizacije, očigledno neće biti ni Crvene Zvezde!

Reply
marko сеп 22, 2013 at 22:07

ovaj gogic je dugo dugo posmatran i pogodak pravi..a ha ha ha ha ha ha..pa ko ovo dovede..aaaaaaaaaaaaaa

Reply
marko сеп 22, 2013 at 22:05

skinite dresove dosta ste skidali gace vezare trule od fudbalera..ko vas dovede ovih 7 godina majko mila..kakvi hibridi igraju u velikoj zvezdi..to jest velika je bila a sada nije bar na terenu a ni u struci i omladinskoj skoli..

Reply
propain сеп 22, 2013 at 22:02

Bio sam,bacio sam pare,nisam huligan,bogu hvala 42. godine uz Zvezdu i opet cu da idem,jer sam bolestan covek i sta sad!!!
A sto se tice bacanja dresova,pa sta!!!Ja bih im svima oduzeo i kola i dao po bus plus,pa tako na trening!!!Da vide malo sirotinju koja daje 500 kinti da udje i na kraju gleda sprdanje sa svetinjom!!!

Reply
mariachi сеп 22, 2013 at 22:28

Tako je brate, Da se udari malo po dzepu igracima i strucnom stabu! NEka vide kako je nama sa 200 evra mesecno! Boli njih uvo sto ce neko da dobije infrakt od nerviranja! Njima je samo u glavi ona stvar i splavovi!

Reply
sof сеп 22, 2013 at 22:00

на прошлој утакмици ставили су транспарент „праве вредности нису на продају“ смејурија, нормално кад се приватизујемо неће моћи баш ови навијачи да управљају клубом као сада

Reply
sof сеп 22, 2013 at 21:55

Наша игра јесте срамота, али не могу да верујем да се одобрава понижавајуће понашање ове руље према играчима. Ти хулигани нек оду да негодују код управе и „спортске комисије“ која их је довела, али неће јер их они плаћају за ово циркузирање и скандирање против толета

Reply
Branislav сеп 22, 2013 at 22:41

Rulja??
Da li sam i ja pripadnik te rulje? Daleko sam od Beograda 500 km i nakon današnje utakmice je moja reakcija bila ista kao kod tih navijača na tribinama.
Možda ima „navijača“ koji u svemu ovome i imaju neku korist, ali ogroman većina iskreno pati dok gleda urušavanje voljenog kluba. Zato i ne čudi onakva reakcija. Javna je tajna da tzv.fudbaleri loču po splavovima, da ganjaju kur.e, pa ništa drugo nisu ni zaslužili. Dosta je više sprdnje sa Zvezdom!

Reply
ds сеп 22, 2013 at 23:21

druze dodji jednom u zivotu na tekmu, ili cekas da te neko plati

Reply
miki сеп 22, 2013 at 21:55

Privatizacija i tacka. Nema se tu vise nista dodavati i vise nista novo reci…sve ostalo su prazne price i utopija koja ce nas dovesti do nestanka.PRIVATIZACIJA!!!!!

Reply
aca kš сеп 22, 2013 at 21:53

inreresuje me dali nešto smeju da kažu Kokezi i ekipi ili zajedno plivaju u ovom ludilu.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 22, 2013 at 22:29

sta da kazu Kokezi i Toncevu kad ih oni finansiraju..ne bi imali burek da jedu..samo nas sramote..gadim se takvih huligana

Reply
zoran сеп 22, 2013 at 21:52

Ma znas kad bih im ja skinuo i bacio dres ,sto rece tu neko sramota me je sto sam u istom kosu sa ovima koji sebe nazivaju delije .Sta vi mislite dali su navijaci mancestera trazili da se igraci maktretiraju protiv sitja

Reply
aleksandar sd сеп 22, 2013 at 22:20

Taj mancester je sampion eng , mi da smo sampioni bili bar jednom u 6 god ne bi bilo ovoga.

Reply
aaa сеп 22, 2013 at 21:50

sta reci za vodje navijaca oni su najveca bruka i korov srbije , normalno da nece privatizaciju ko ce im davati pare

Reply
aca kš сеп 22, 2013 at 21:47

gledam SOS i neki snimak ovog malog Živkovića iz patlidžana dade gol i ne trči prema jugu nego prema klupi,a naši igrači se takmiče ko će pre do severa,da se razumemo nemam ja ništa protiv toga ali kad se da gol Bajernu ili Juventusu,a posebno me nervira ono odlaženje ispred severa posle utakmice,pa nisu Zvezdini navijači samo na severu,dovoljno bi bilo sa centra pozdraviti sve navijače i to je to.

Reply
dexino сеп 22, 2013 at 21:42

Zvezda je igrala ocajno!!! Ali…ovi igraci se ne smeju ponizavati! Nikako! Neki od njih sigurno bi trebalo da igraju u Zvezdi jos par sezona….istina, ima i prilican broj rekreativaca. Medjutim, ovo danas nije smelo da se dogodi jer kome se ne svidja ne mora ni da dolazi na utakmice. Ovim se ponizava ceo klub, njegova istorija, trofeji, velike pobede, sjajni igraci, mnogo toga, nasa secanja, emocije…. Ovi isti navijaci nisu protestvovali kada je, recimo, u klubu u UO bilo vise bararaba nego na ulici….setimo se UO iz vremena Lukica… Svi smo ljuti…ali…dostojanstvo moramo zadrzati….

Reply
crni сеп 22, 2013 at 21:34

Delija sam ali ovo igraci nisu zasluzili.

Reply
laki сеп 22, 2013 at 21:31

Boze me sakloni ko su nama vodje…Bas razmisljam vidi cuda nisu pevali o dunjciu kad samo krece skandiranje -.- i imam osecaj da im nebi skidali dresove da nisu novi,al jelte sto da ne uzmu ovaj septembarski dizajn…

Reply
Nemanja сеп 22, 2013 at 21:29

1-Zašto nema Vukana u prvih 11,dečko za 5 min protiv srema pokazao više nego pola igrača od početka sezone!?

2-Zašto protiv Voždovca igramo sa 2 zadnja vezna? ZAŠTO!?

3-Zašo Vešović igra krilo danas kad tu poziciju nije igrao 2 godine!?

4-Zašto je sramota da se Milijaš stavi na klupu(a ne da prodajete priču da je povređen)!?

5-Omega i Arauho mogu da odigraju dar kao Lazić(jeste dana posle kiksaimao par „dobrih“ čišćenja,ali vidi se da je ZELEN) zašto njih nema!?

1000 ZAŠTO A NI JEDNO ZATO-ZATO ŠTO JE KOD NAS U FK-u NORMALNO KAD NIŠTA NIJE NORMALNO!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 22, 2013 at 21:28

sramno navijanje huligana..ugledali se na g.l.o.d.a.r.e i Kimija ..ovo nema nigde u svetu..mene je sramota sto sam zvezdas…sto ne skandiraju onima koji su krivi za ovo blamiranje..igraci su najmanje krivi…i posteno je reci da nemamo igrace extra klase..najmanje su jadni krivi igraci i trener jel im Kokeza i Toncev uvalili skart dok se Dzaja i Stojadin ne pitaju za nista…braco pa koja je samo blamaza sportska komisija koju su osmislili dva najveca olosa koja su ikad postojala u zvezdi…kokeza i toncev su za zatvor

Reply
MILAN KG сеп 22, 2013 at 21:26

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!,http://www.youtube.com/watch?v=yjGMRkvXekI

Reply
opticus сеп 22, 2013 at 21:24

Nisu krivi igraci, igraju koliko mogu i znaju. Sramota je sto su navijaci postupili tako.

Reply
brale сеп 22, 2013 at 22:43

jel ovo ironija?

Reply
nesa сеп 22, 2013 at 21:21

ko je bio na utakmici vozdovac crvena zvezda bacio je 5oo dinara

Reply
marko сеп 22, 2013 at 21:21

A jel se zna, kakav je stav navijacke grupe DS, hoce li se podrzati nas KK i u ABA ligi!?
– jer je apsurd, imati jedan propali FK i 40.000 navijaca, gde sve gori… I jednu zdravu sredinu nas KK, gde im izostaje najvatrenija podrska sa tribina tokom ABA lige, iako se zna da samo kroz ABA ligu mozemo do EL!

Reply
ja сеп 22, 2013 at 21:49

Pionir je bio pun i bez ovih fudbalskih praznoglavaca nek nastave bojkot ABA lige, zar hoces ove huligane

Reply
marko сеп 22, 2013 at 22:49

POenta price… Kad treba da dodju, onda bojkotuju! Kad se izbori EL, Oni ce doci! A mnogi koji su bili na tribinama ABA lige ce ostati bez karata…

Reply
vladimir сеп 23, 2013 at 09:03

akoimaju obraza boljkotovace i evro ligu 🙁 😎 😎

Reply
nesa сеп 22, 2013 at 21:13

velika sramota da zvezdu pobede njeni igraci koji su ponikli crvenoj zvezdi bajka u napad,

Reply
Cira сеп 22, 2013 at 21:09

Mile u pravu si…bilo je opasno prolaziti pored marakane za vreme prelaznog roka…mogli su da vas svrate i uzmu u tim…

Reply
rajo сеп 22, 2013 at 21:08

Sramota sto rade od najveceg kluba u Evropi,ne zasluzuju da nose crveno bijele dreseve zajedno sa trenerom

Reply
mille сеп 22, 2013 at 21:06

Нису криви играчи , а ни тренер, већ онај ко их доводи….

Reply
Cira сеп 22, 2013 at 21:05

Bas sam se naostrio da pisem,ali necu…cemu…

Reply
nesa сеп 22, 2013 at 21:02

velika sramota sta dozivljava evropski prvak crvena zvezda na sta je spala da u njoj igra ko hoce i kako hoce,

Reply
PEĐA J7 сеп 22, 2013 at 20:59

Klub koji je najvise propao u zadnjih 20 godina na svetskom nivou – Crvena zvezda Beograd!
Od prvaka Sveta do grupe amatera…srce mi se cepa vise, ne mogu da svarim i da ih gledam vise…

Reply
miki сеп 22, 2013 at 20:58

E sada lepo da nam kazu ko je ovog neznalicu stojanovica doveo da bude trener!
Ja tvrdim da je jedini i iskljucivi krivac ove blamaze trener koji nema veze sa vezom!

Reply
cz сеп 22, 2013 at 20:57

privatizacija ili katanac,trece nema

Reply
koordinator сеп 22, 2013 at 20:45

Pitam gde su clanovi uprave da zastite igrace i izvedu ih sa terena. Igraci lose igraju, ali to nije razlog za ovakvo ponasanje intetesne grupe sa severa. Sledeci put ce ih lincovati……sramota za sve kojim je crveno bela boja na srcu.

Reply
torh сеп 22, 2013 at 20:49

Sramota je prijatelju moj ovo danas , ko da su kastrirani , pa gde je tu volja , drskost . Pa ako ne volis Zvezdu , barem ispostuj taj posao koji radis .

Reply
aleksandar sd сеп 22, 2013 at 22:27

Jesi ti koordinatore gledao utakmicu? gde si 6 godina bio ko da si sad sa neba pao… Ti znas sta je razlog a sta ne. Koga ti branis covece ne verujem da i dalje ima ljudi kao sto si ti.

Reply
torh сеп 22, 2013 at 20:35

Ko ode na sledecu utakmicu je lud !! Ljudi nije Zvezda samo fudbal i kosarka . To su 2 najveca sporta . Hvala Bogu pa nam u basketu ide . Tako da delije birajte , basket , rukomet , vaterpolo , odbojka . Toliko sportova gde se bore i gde mozemo da im pruzimo podrsku

Reply

Leave a Comment