Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Учинак Звездаша: Евандро, Каду и Славко Перовић наставили голгетерски низ

Као што сте навикли, МЦЗ Вам и ове недеље доноси учинак Звездаша у својим клубовима у такмичењима која су била на програму током викенда.

7d693

Крећемо из Португала. Брага је уз доста муке савладала најпријатније изненађење Ешторил са 3:2. Евандро је наставио са добрим играма, па је и у 4. колу постигао погодак, његов 4. у исто толико кола што му је донело треће место на листи стрелаца.

Гол Евандра погледајте ОВДЕ.

Бенфика је са 3:1 савладала код куће Пакош Фереиру. Немања Матић је за тим из Лисобона одиграо свих 90 минута, док је Филип Ђуричић меч одгледао са клупе. Митровић није био у протоколу за ову утакмицу. Порто је такође био сигуран у 4. колу, као домаћин је савладао Жил Висенте за који је 34. минута одиграо Хамину Драман.

У Турској су овог викенда одигране утакмице 4. кола. Генчербирлиги је угостио Кајзериспор и на крају је било 1:1, а тим Роберта Просинечког примио је гол у надокнади времена. За домаћи тим цео меч одиграо је Душко Тошић и зарадио жути картон, док је Срђан Мијаиловић за Кајзериспор такође одиграо свих деведесет минута.

Ерчијеспор је као домаћин савладао Аксишар са 1:0, а за гостујући тим наступао је Бруно Мезенга у стартној постави, али је замењен у 58. минуту. У другој лиги Турске било је такође доста узбуђења, а Манисаспорт је као домаћин са 3:2 испратио куће госте из Мерсина. Славко Перовић је још једном одиграо доста добро и постигао погодак у 50. минуту, док Никола Микић није био у протоколу.

У Серие А је овог викенда било доста изненађења. Торино је одиграо 2:2 на свом терену против Милана, Никола Максимовић је утакмицу одгледао са клупе за резервне играче. Удинесе није успео код куће да савладао Болоњу, било је само 1:1, а Душан Баста није био у прилици да помогне својим саиграчима због повреде. За гостујући тим није наступао Урош Радаковић, утакмицу је одгледао са клупе за резервне играче.

Nenad+Tomovic+ACF+Fiorentina+v+Pescara+Serie+s4_zwKu6xg4lНенад Томовић одиграо је свих 90 минута у ремију Фиорентине и Каљарија (1:1). Верона је наставила са добрим резултатима, а овог пута савладали су Сасуоло са 2:0. Бошко Јанковић ушао је на почетку другог дела игре за домаће.

Енглеска Премијер Лига настављена је овог викенда, а Манчестер Јунајтед је са 2:0 савладао гостујући Кристал Палас. Капитен Немања Видић одиграо је цео меч за великана из Манчестера. Лепа вест је и да се Никола Жигић полако опоравља од повреде, а овог викенда је у мечу других тимова постигао феноменалан гол за Бирмингем.

Гол Николе Жигића погледајте ОВДЕ.

Гројтер Фирт је са 2:0 поражен код куће од Бохума, а за домаћи тим није наступао Огњен Мудрински. У Молдавији ништа ново, Шериф је са 7:0 у гостима савладао Академију, а стрелац трећег гола за госте био је Мендеш Каду.

У Белгији се чини да Андерлехт полако хвата ритам. Овог викенда са 5:0 савладали су Мехелен, док је Лука Миливојевић био у стартној постави и у 66. минуту је напустио игру. Монс и Беверен одиграли су 1:1, а асистент код гола Беверена био је Иван Тричковски који је одиграо свих 90 минута за гостујући тим.

Фаворити су овог викенда били у великом проценту успешни у Француској. Лион је једини кикснуо, одиграли су само 0:0 на свом терену против Рена. У стартној постави Лиона био је Милан Бишевац, али је замењен у 66. минуту. Ница је са 2:0 „покорила“ Лил, а у стартну поставу тима са Азурне обале вратио се Немања Пејчиновић и одиграо свих 90 минута.

Тулуз је на свом терену одиграо мирних 1:1 са Олимпиком из Марсеја. Урош Спајић провео је свих 90 минута на терену, док је Павле Нинков био у стартној постави, али је напустио терен у 85. минуту. ПСГ је са 2:0 славио у Бордоу, док Вујадин Савић ни овога пута није био у протоколу за утакмицу.

Нант је голом Филипа Ђорђевића савладао код куће Сошо, 1:0. Ђорђевић је одиграо доста добру утакмицу и провео је свих 90 минута на терену. Његов гол можете погледати ОВДЕ.

У Шпанији је овог викенда сва пажња била усмерена на дуел на „Ел Мадригалу“, где је домаћи Виљареал дочеко Реал Мадрид, а утакмица је завршена резултатом 2:2. За домаћи тим није играо Александар Пантић, док је Дејан Лекић у 83. заменио Стефана Шћеповића у утакмици у којој је Хихон са 2:0 савладао Ла Коруњу.

Бразилски Гремио поражен је код куће од Атлетика са 1:0, а Ернан Баркос одиграо је свих 90 минута за домаћи тим. У шампионату Мексика наступа Кристијан Борха, а његов Веракруз поражен је код куће са 1:0 од Леона. Борха је одиграо цео меч за свој тим.

310404_hp

У Русији је све мање ученика Звездине школе. Реми Краснодара и Самаре (1:1), Душан Анђелковић је одгледао са клупе домаћег тима.

Што се тиче све јачег шампионата Кине, тамо углавном наступају нападачи који су играли у црвено-белом дресу. Милош Трифуновић одгледао је утакмицу Лионанга и Вухана (1:1) са клупе, док је Александар Јевтић играо до 64. минута за свој Ђиангсу који је код куће поражен од Тијанђина.

Овонедељни учинак завршавамо са утакмицама Лиге Шампиона. Бенфика је са 2:0 као домаћин савладала Андерлехт, а први гол за домаће постигао је Филип Ђуричић, који је напустио игру у 75. минуту. Целу утакмицу одиграо је Немања Матић, док је за госте цео меч одиграо Лука Миливојевић.

Гол Филипа Ђуричића погледајте ОВДЕ.

Манчестер Јунајтед је са 4:2 савладао Бајер из Леверкузена. Одбрану Јунајтеда предводио је Немања Видић, са капитенском траком око руке.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

Tomo сеп 19, 2013 at 10:23

Svaki igrac koji ode iz Zvezde proradi u nekom drugom klubu … Sjetite se Klea u Zvezdi nije mogao nista cim je otisao poceli su da se otimaju klubovi oko njegaa … Tako isto i za ovee … Ne bi me cudilo da Mudrinski u Njemacku ligu da 15 golova,a kod nas nije mogao u 18 da spane

Reply
delija_md сеп 19, 2013 at 13:08

Kleo je u onakvoj Zvezdi pokazivao dosta solidne igre, ali to nije bilo vrijedno cijene koju je njegov klub postavio (nešto se pričalo oko 700-800 hiljada), a ni Zvezda te pare nije imala. To da svi prorade je tačno.

Reply
deki сеп 18, 2013 at 15:51

a gde nam je eli babalj,novi viduka,i oni koji su govorili kako ce da razbija u inostranstvu…

Reply
Collonelo сеп 18, 2013 at 18:44

Eno ga na Kamp Nou trenira Mesija 😀

Reply
delije_101 сеп 18, 2013 at 15:01

Bas mi je krivo za Evandra kojeg su skoro svi ovde pljuvali, a jadan decko ovde nije imao skim da igra i kao takav je davao ili gol ili asistenciju svaki drugi mec. Pogledajte sada Milijasa i Evandra i uporedite ih i sve ce vam biti jasno(imaju priblizno iste plate tj. Evandro je imao dok je igrao u Zvezdi).

Reply
deki сеп 18, 2013 at 15:52

evandro je imao ovde 350 000 a tamo igra za 35 000 …

Reply
STARA ŠKOLA сеп 18, 2013 at 16:02

Tamo ima 5.000e mesečno, znači 60.000e godišnje, kao naši omladinci kad dođu u prvi tim, a ovde je imao rastući ugovor, da je ostao još sezonu primio bi 460.000e.

Reply
CIGANIN DO GROBA!!! сеп 18, 2013 at 16:22

Moglo je Evandru da piše da ima u Zvezdi i 10 mil €, kad ionako nije dobijao ni dinara, kao ni niko tada od igrača.
Zato sad imaš Onjila brate, kad smo navodno štedeli na Evandru, pa uživaj!
P.S. „preskupog“ Kadua neću ni da pominjem.

Reply
STARA ŠKOLA сеп 18, 2013 at 17:52

Za Kadua se slažem, taman se uklopio u naš fudbal, a i plata mu je bila manja od recimo Čave, ali Evandro je… nemam reči. To je najbolji dokaz zašto smo u ovolikom minusu. Igrač od 60.000.e prima 460.000.e?! Možda ih tada nije dobio, ali dobiće ih sigurno, ako već nije, zbog UEFA licenciranja. Moje mišljenje je da je on toliku platu talio sa nekim iz kluba. O Onjilu ne bih pisao, toliko obeštećenje i procenat, verovatno će Javor podeliti sa nekim našim funkcionerom, onim koji je i potpisao tako sul.ud ugovor. Nadam se da će otići pre nego što uguši Ožega i Mihajlovića.

Reply
Ja сеп 18, 2013 at 12:49

Sad’ kad’ pogledas da oni svi igraju u Zvezdi gde bi nam kraj bio?!
Ali to je kada je novac preuzeo primat u fudbalu,i mafija u slucaju Srbije!

Reply
Zvezdaš сеп 18, 2013 at 11:59

Blago ovima čime se bave! Nama se Fk C. Zvezda raspada i tonemo svakim danom sve dublje i dublje, a ovi pišu kako igraju naši bivši igrači Evandro, Perović i Kadu! Božeeeeeeee kao da se radi o legendama kluba a ne o nekim običnim šarlatanima koji su došli da uče fudbal u Zvezdi.

Reply
Luka сеп 18, 2013 at 13:55

Ova rubrika postoji od početka rada sajta i ne planiramo da prestanemo. Ako te ne interesuje slobodno preskoči svaki put kad se pojavi (jednom u 7 dana) i nema problema.

Reply
Cira сеп 18, 2013 at 11:47

Sta to vredi///vratote ih i u Zvezdi ce biti vezare.

Reply
Srba сеп 18, 2013 at 18:49

Ako ti tako kazes. Nece oni biti vezare, ali problem je sto se od svakog povratnika u srpski fudbal ocekuje da bude najbolji na terenu

Reply
... сеп 18, 2013 at 10:43

Svi beze u inostranstvo,traze bolji zivot,igranje… Bolji zivot i mogu da nadju tamo ali sto se tice igranja,tamo greju klupu. Radakovic,Pantic,Savic… Pantic je hteo da ovde bude u prvih 11,posto je mogao samo na klupu otisao je u Spaniju gde takodje tekmu gleda sa klupe,izgleda da mu je to zadovoljstvo jer ipak greje klupu u SPANIJI…

Reply

Leave a Comment