Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Pačeko siguran. Filjo ili Mezenga. Velington pod prismotrom

Bruno Mezenga

Celokupna sportska javnost u Srbiji dobro je upoznata sa činjenicom da je brazilski vezista i član Flamenga, Pačeko gotovo viđen u crveno-belom dresu. On bi trebao da bude zamena za zemljaka Kadua, koji gotovo izvesno prelazi u turski Manisaspor. Takođe dobro je poznata i želja sportskog menadžmenta Crvene zvezde da u Beograd dovede i brazilskog napadača Filja iz belgijskog Vesterloa, ali ono što se do sada nije mnogo pričalo, to je podatak da i u slučaju da Filjo ne stigne na beogradsku Marakanu, postoji zamena, kao i da će tokom boravka u Brazilu Adžić posmatrati još jednog fudbalera, štopera.

Kao potencijalna zamena za Filja, ukoliko se ovaj odluči za neku drugu destinaciju, pominje se dvadesettrogodišnji Bruno Mezenga, član Flamenga koji je jednu godinu proveo u poljskoj Legiji. Kako se nezvanično saznaje, Mezenga se raspitivao kod srpskih internacionalaca u poljskom klubu o uslovima života u Srbiji, pošto mu je velika želja da ostane na starom kontinentu.

O mogućnosti da Mezenga obuče crveno-beli dres, svoje mišljenje izneo je nekadašnji igrač Legije i sada fudbalski menadžer Stanko Svitlica:

– Poznato mi je interesovanje Zvezde za Mezengu. Mezenga je talentovan igrač i poseduje kvalitet. Nije se uklopio u sistem Legije, ali će mu boravak u Beogradu možda više prijati jer Zvezda ima nekoliko njegovih zemljaka.

Takođe jedan od igrača na koga će Adžić posebno obratiti pažnju je

Velington

dvadesetdvogodišnji štoper Flamenga, Velington. Njega će Adžić posmatrati na susretu Flamenga i Korintijansa. Velinton je visok 189 cm i već dve godine nosi crveno-crni dres. U tom periodu zabeležio je 40 nastupa i postigao jedan pogodak.

 

Повезане вести

76 comments

Comments are closed.