Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Kadeti i pioniri slavili protiv Kraljevčana

Ognjen Ožegović

Kadeti FK Crvena zvezda su u zaostaloj utakmici kadetske lige Srbije deklasirali goste iz Kraljeva.

Crvena zvezda : Sloga (K)  6:0 (4:0)

I ovako visok rezultat mogao je biti znatno veći da gosti na svom golu nisu imali odličnog Nikolu Kašanina.

Crveno-beli su u vođstvo došli u 5. minutu, preko napadača Ožegovića koji je nakon solo prodora matirao golmana Kraljevčana. U 33. minut Janković je prodro po levom krilu, uputio odličan centaršut, a Popadić je udarcem glavom povisio prednost na 2:0. U 42. minutu još jedan centaršut Jankovića, ali je lopta iznenadila sve i završila u mreži. Do kraja poluvremena, još jedan pogodak postigli su momci u crveno-belom, a strelac u 44. minutu bio je Mihajlović na asistenciju Simića.

U nastavku igre, još dva puta se tresla mreža Kraljevčana. Peti pogodak postigao je rezervista Rizovski u 75. minutu, a konačnih 6:0 delo je Popadića u 80. minutu.

Nakon ove pobede, kadeti Crvene zvezde kolo pre kraja ligaškog takmičenja imaju 77 bodova, dok drugoplasirani Partizan ima 73, ali i utakmicu manje.

Pored omladinaca i kadeti su sada vrlo blizu šampionskoj tituli.

CRVENA ZVEZDA: Stošić (Marinković), Lazić (Jakšić), Nikolić (Stanojević), Popadić, Golubović, M. Simić, V. Simić (Ahčin), Mihajlović (Rizovski), Ožegović (Stojković), Janković (Radaković), Čilić.

Pored kadeta, i pioniri našeg kluba savladali su kraljevačku Slogu u zaostaloj utakmici.

Sloga (K) : Crvena zvezda  1:2 (0:2)

0:1Aleksić 29.; 0:2-Matić 42,; 1:2-Glavčić 50.

Naši pioniri na tabeli zauzimaju drugu poziciju, sa četiri boda manje od prvoplasiranog Partizana i teško je očekivati da se u samom finišu sezone može dogoditi preokret na tabeli.

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.