Moja Crvena Zvezda
АнализеДомаћи шампионатФудбал

Анализа утакмице против Доњег Срема: Играчи упропастили славље! (ФОТО)

У недостатку титула, трофеја и успеха почели смо да славимо разне јубилеје. Јуче смо прославили један прави, пола века нашег дома, нaше „Маракане“.

 

i-44Око 40 хиљада људи на трибинама дошло је да прослави рођендан свог стадиона, да упути аплаузе легендама које су од њега направиле то што јесте и да се радује победи садашње екипе. Све је било ту. Навијачи, неописива кореографија, велика имена клуба опет на терену, раме уз раме, изостала је само победа. Други клуб је јуче исписао једну лепу страницу своје историје: На прослави јубилеја, у гротлу стадиона надалеко познатог, Доњи Срем је отишао кући са великим бодом у џепу.

i-43Све је почело лепо, слављенички, до 75. минута два гола у мрежи ривала, десетак минута пред крај чак и играч више, а после судијског звиждука само бод и неверица. Било је довољно десeтак минута да сав спектакл падне у сенку.

DSC_8597Они који су требали да буду највећи победници, победили су сами себе. Честитамо!

Према последњим информацијама на јучерашњем спектаклу и прослави учествовао је и актуелни играчки, као и стручни кадар нашег клуба. Међутим, како ова информације није потврђена и спада у нагађања, у немогућности смо да овог пута напишемо анализу њиховог учинка.

[g-slider gid=“71787″ width=“600px“ height=“500px“ random=“0″ watermark=“0″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

93 comments

Pera BfrggAnjica сеп 18, 2013 at 21:29

U

Reply
Pera BAnjica сеп 18, 2013 at 21:27

Bravo!

Reply
STARA ŠKOLA сеп 17, 2013 at 15:02

Fizička sprema je bolja nego pre pauze, ali ostao je problem u glavi. Očito da ih pun stadion i prisustvo legendi i proslava jubileja ne motivišu dovoljno, već još uvek igraju bezvoljno. Niko nije nešto posebno podbacio, niti se proslavio, osim Mijailović koji je odigrao kao amater, i sada već tradicionalno igrač manje na terenu-Miliboro, naš kapiten. Ostali, manje-više osrednji.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 15:52

Druga bi prica bila da smo pobedili. Da je Bajkovic izasao kao svaki normalan golman kod drugog gola do peterca i skinuo loptu pobedili. Ovako ce nam svaki slepci ubacivati u peterac sa velikom sansom za gol. Kod prvog gola lopta nije smela da predje onako smotano preko odbrane…bila je dobra utakmica, imali smo i mi jos par odlicnih sansi, al jbg..nije bilo toliko lose.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 12:36

Rajkovica, Petkovica i Savicevica u igru i nema da brinemo. Na nasu zalost, ni jednog od te trojice muzicar nece uvesti.

Reply
ShoNe сеп 17, 2013 at 13:23

Drustvo nam je u rasulu zbog takvih kao sto si ti.
Slepci najsleplji na svetu, nista ne vide , samo umeju da slusaju i slepo veruju. Moze Ninkovic da da 3 autogola, ti ces ga pravdati da, jadam, gidan, nema sa kim da igra, a najbolji je na svetu.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 13:52

Kada Ninkovic bude odigrao lose, ja cu to reci. Do sad je korektno igrao, na dve utakmice blistao, a ti od svih zabusanata opleo po onima koji realno jedini pokazuju nesto. Ali nemoj da se brines, nisi ti kriv. Kriv je onaj ko te rodio 😀

Reply
ShoNe сеп 17, 2013 at 14:51

Nisam ja opleo po Ninkovicu, taman posla, samo mi smeta o sto ga velicate bez ikakvog razloga. Videcemo do kraja sezone oce li imati bolji ucinak nego sto su imali Kadu ili Evandro, pa cemo moci da pricamo nesto, jer je poznato da je Evandro proglasen za Levandra, a da se Kaduu mnogo dugo zvizdalo.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 15:02

I to malo poteza sto odigra, naravno uvek moze bolje, sasvim je dovoljno da nekoliko puta proigra za gol – poslednji koja su nam donela pobedu protiv kojih li vec slepaca. Za sada je pokazao i vise nego sto sam mislio da ce, a red je da se menja golman, angazuje kakav takav stoper jer ovako ne ide vise i naravno nekima najbolnija tema Milijas out – Savicevic in.

INĐIJA сеп 17, 2013 at 15:07

Ono sto sam zaboravio…protiv jagodine dao dva gola i pobedismo 2:1, protiv kragujevca asistirao za cist gol daude, protiv napretka ocistio levu stranu dodavsi mijailovicu koji prosledjuje do gola… On nam je brate doneo sve ove bodove!Ali ne moze sve sam, moraju da se izbace igraci koje sam ti nabrojao u proslom komentaru!!!

ShoNe сеп 17, 2013 at 15:07

Kad bude najpotrebnije, Milijas ce nas iscupati, to sam siguran. Kad niko ne mogne, protiv partizana, iscupace nas Milijas i Ifeani.

INĐIJA сеп 17, 2013 at 15:41

iscupace nas tu jednu utakmicu, posle koje cemo i dalje biti u zaostatku od 5-6-7 bodova, a pogodi ko je jedan od krivaca za taj zaostatak… covek je potpuno nepotreban u timu

Zvezdas сеп 17, 2013 at 12:22

Markovic,Mitrovic,Ninkovic,Jojic,Pantic,Zivkovic,sve njih je partizan stvorio a svi oni su ogrmni talenti. Jedino ovaj Pantic pravi problem oko ugovora,a svi ostali su ili pomogli partizanu a neki i sad pomazu. Odlicno igraju,a mi Savicevica i Mihajlovica drzimo na klupi,a teramo Cikica koji nije nista fizicki slabiji od recimo Pantica ili Zivkovica….

Reply
cincar сеп 17, 2013 at 11:51

Po meni najveca rupa u odbrani je – golman Bajkovic. On ne mrda sa linije, cim ne vidi Stative on ne zna gde se nalazi. Protvnici to vide i ubacuju lopte u peterac gde nema nikoga da je pokupi.DAJTE SANSU MLADOM RAJKOVICU, on pokriva ceo senaeststerac.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 12:21

Slazem se skroz! Trener je sam rekao da je problem kod izvodjenja prekida (to nam je ako se secas i ranije isto bila mana, a zna se ko je branio i tad). Stoji bespotrebno na liniji sto ne bi smeo da radi! Pogledaj kako mustafa izlazi i kupi lopte i koliko ih puta spasi!

Reply
Rade Delija сеп 17, 2013 at 17:41

Jeste trener rekao da su prekidi problem i jeste veliki problem ali on ništa ne preduzima.Rajkovića na golu Petkovića na desnom beku Arauha na štoperskoj poziciji Savićevića umesto Milijaša i da nas vidi bog.A šta on radi priča šta ne valja umesto da reaguje.A šta imamo od toga samo gubljenje bodova i nerava.

Reply
sale сеп 17, 2013 at 11:40

ja mislim da vecinu igraca nije ni briga za pobede za klub za navijace,trener realno nista nije uradio da unapredi igru ili fizicku spremu igraca,ali ono najnevjerovatnije znam da se svaki navijac posle svake utakmice do sad osjecao ponizenim,jadnim i ocajnim,a onda ponovo za jedan dan svi mi razmisljamo kako ce biti bolje,sastavljamo neke timove,mastamo da ce oni dici kondiciju na visi nivo,da ce igrati oni koji znaju a ne koji moraju i onda sledecu utakmicu vidis da si pogresio i onda sve iz pocetka…realno gledano mi igru necemo imati ni ove sezone,rezultati vec izostaju,igraci sve vise padaju fizicki,tako da treba preseci ali ne samo promeniti trenera nego komletan strucni stab od prvog do poslednjeg coveka,a zatim uraditi ono sto je uradio Ferguson,dovesti trenera za napadace,trenera za vezni red i za odbranu,trenera za kondiciju i za golmane iz treninga izostaviti one vjezbe koje se rade u petlicima i ona trckaranja po terenu,jutarnji trening je za kondiciju,traje 3 sata a popodnevni je za rad sa loptom i uigravanje napada,odbrane,i veznog reda,a svaki treci dan prijateljska radi slaganja tima u cijelinu i provodjenje ideja sa treninga.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 12:24

Nekako iz celog komentara zakljucujem da ti najvise smeta manjak forme, a ja ti garantujem da su odlicno trcali (sem standardno milijasa) svi! Problem je kod izvodjenja kada Bajkovic bleji na gol crti i ceka da mu lopta padne u ruke, a to cini odbranu nesigurnu pa padne gol! Uz jednog dobrog stopera, Rajkovica na golu i Savicevica umesto Milijasa mi osvajamo prvenstvo!

Reply
Kosovac сеп 17, 2013 at 17:07

Ja ne znam ko tebi stalno lupa minuse kad kazes da je milijas kriv, ljudi KRIV JE MILIJAS…Jel vi znate da kao najplaceniji igrac od bi morao ‘cuda’ da pravi? 360.000 ne moze da zaradi laganim trcanjem, a njegov centarsut je jos smesniji u ovoj sezoni.

Reply
deki сеп 17, 2013 at 11:19

Milijas-Savicevic
Vesovic-Pektovic
Bajko-Rajko
Lazic-Omega

problem i resenje,to vide svi osim trenera

Reply
ShoNe сеп 17, 2013 at 11:35

Sram te bilo! Bajkovic nam je bio najbolji igrac na utakmici, a Vesovic, Lazic i Milijas nisu bili losiji od Ninkovica i Martinovica.
Ponavljam, sram te bilo.

Reply
deki сеп 17, 2013 at 11:43

njih cetvorica kad su u timu mi imamo isto toliko manjka igraca na terenu.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 12:28

@Shone
Ne znam za tebe, ali kod oba gola ja sam video Bajkovica kako ceka loptu na gol crti? Kod drugog je bio centarsut, a kod prvog frljoka sa 20 metara napred napadacu i on rutinski pored bajkovica koji se opet ne pomera (tu je malo kriva i odbrana, jer lopta nije smela da prodje odbranu tako lako)….sve u svemu, morao je da izleti makar kod jednog gola i ja licno ne verujem da cemo nesto postici sa linijasem na golu.

Reply
Dzoni сеп 17, 2013 at 10:19

Povod mog obraćanja nije očajna igra,loš trener,slabi igrači već transparent na severu na kome je pisalo Velike vrednosti nisu za prodaju
Pa gospodo moja ako želite da godinama gledamo u leđa partizanu da ispadamo najdalje u drugom kolu u Evropi da nam račun gotovo 300 dana u godini bude blokiran da u upravi sede komisije , podkomisije , sportski direktori i da se malte ne i čistačice pitaju ko će biti trener i koji će igrači doći – budite protiv privatizacije.
Znamo u kakvoj zemlji živimo i da jednostavno Klubu niko ne može da pomogne.Prisetimo se samo kako to izgleda da na pijacu odemo sa praznim novlanikom i šta možemo kupiti.E pa tako je to i kada su prelazni rokovi u pitanju.Jeftini igrači – jeftin klub a mi ćemo se godinama vaditi na toleta ili sudije ili ne znam ni ja na šta više i prisećati se slavnih dana…
Ne kažem sa se i ja malo ne plašim privatizacije ali to je na žalost jedino a nadajmo se da će biti i dobro rešenje

Reply
Darn сеп 17, 2013 at 18:49

Pa valjda ti je jasna pozadina pomenutog transparenta – kod novog gazde ekipa sa šipke gubi velike pare i svu zaradu od marketinga. Njima bolja uprava od ove ne treba i boriće se rukama i nogama da sve ostane kako jeste.
A videćeš tek kad dođe groblje na prodaju, šta će značkatraz da napravi – ma biće mrtvih, kunem ti se.
Davno bismo i mi i oni smenili ove lopuže iz uprava da nisu instalirali paralelne uprave na severu i jugu – zato mi pevamo ovo što pevamo, i zato Kimi radi šta radi. I zato smo i jedni i drugi tu gde jesmo.

Reply
ShoNe сеп 17, 2013 at 08:30

Ne mogu da verujem, znao sam da ce administratori teko preci preko Ninetove ocejne igre, ali ne mogu da verujem da to nisu mogli ni prevaliti preko tastature. Koliko god taj momak odigrao lose, pisace se da nema sa kim da igra, ali dobro, branite ga kao da je on Crvena zvezda i kao da je on gradio i izgradio ime kluba.

Reply
Mrvica сеп 17, 2013 at 10:07

Zasto je Nine lose odigrao? Pa ne moze on sam protiv svih. Na tacni posalje loptu Kaslici koji se zaleti i prevrne se. Budimo realni, nije Ninkovic madjionicar.

Reply
Ninadu сеп 17, 2013 at 10:27

I to sto je poslao Kasalici jednu loptu to je fantastican ucinak, je li…?
Daj…da otvorimo oci… Nine ne moze da potrci 40 metara u sprintu…nema snage ni za 20 minuta jakog tempa… Covek totalno nespreman… Pa, dzabe sto se i iz aviona vidi da je skolovan igrac, da ima besprekoran prijem lopte, da je inteligentan igrac…ali njegov ucinak je nikakva..Bezidejan, bezopasan po protivnicki gol, neka poziciona penzionerska igra u krugu na sredini terena. Napisah pre neki dan, da bi ovako kako igra Nine, igrao i Pizon sa 57 godina…primi lepo loptu, zagradi se i doda igracu do sebe..I to je to….Pa, jesmo li ga zbog toga jurili 4 godine??? On treba da bude lider, vodja, da bude glavni igrac u ofanzivi, da predvodi napade ka golu…a on nije ni prisao golu, niti je imao razigravanja, cak ni jedan jedini centarsut nije uputio, a kamoli sut…

Reply
ShoNe сеп 17, 2013 at 11:15

Ne trudi se, Nine je zasticena vrsta. Onaj pas sto je on poslao kasalici, nije uspeo daa stigne nas mozda i najbrzi igrac, zamislite onda koliko je bio dobar pas.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 12:30

Uporno hvalis lose igrace, a crnis one koji i kad losije odigraju odrade do dva puta bolje od svih ostalih.

Mrvica сеп 17, 2013 at 14:03

Dovedite Bejla da igra sa ovim dunsterima, pa cemo videti da li ce ista moci da uradi. Nine, bezi odavde, vidis da ljudi okrecu plocu posle svake utakmice. Ma udjite svi vi pametnjakovici na teren pa saljite precizne pasove prebrzom Kasalici kojem treba otvoriti kapije da u trku izleti sa stadiona.

Spartanac сеп 17, 2013 at 07:55

Klub mora da se zaokrene za 180 stepeni.U ovom sistemu poslovanja i upravalja kao da imamo kancer……pocinje sve da truli i ono sto treba i sto ne treba.Svetle i dobre stvari koje se pojave u klubu,kao sto je Ninkovic pocinju da tamne……..sve cega se dotaknemo,truli……..trenere menjamo na 6 meseci i vidim da se opet to pominje……LJUDI,SVI STO ZAGOVARATE SMENU TRENERA MORATE DA SHVATITE DA STE SE SA TIM PREDLOGOM ISPUCALI!!!!Kapirate….predlog je vise puta usvajan i pokazao se neuspesan.Ajde sada malo da se podrze drugi ljudi a vi sto smenjujete da oladite malo……svi valjda imamo toliki minumum od fudbalu da znamo da i kada bi Mancester menjao trenera na 6 meseci nikada ne bi uzeo titulu.Inace ja javno da kazem da mi je muka od ovih sto kazu da klub nije na prodaju….I NJIMA DA KAZEM DA IM JE PREDLOG OCAJAN I DA SE POKAZAO KAO KOBAN!!!!!NIJE BIO NA PRODAJU NI 1995 NIJE BIO NI 2000 NI 2009 GODINE…….ZNACI MOMCI POKAZALO SE DA JE TREBAO DA BUDE!!!!!Ovde neki hoce da manipulisu,kao da su opcije DRUSTO GRADJANA I PRIVATIZACIJA SADA U PONUDI!!!E PA GOSPODO,ZAPRAVO JE ISTINA DA SE OPCIJA DRUSTVO GRADJANA NA SNAZI VEC DECENIJAMA,OSVRT NA POSLEDNJIH 20 GODINA…….I ZAO MI JE ,OPCIJA JE LOSA,ONA NIJE U PONUDI!!!!!!!!U ponudi je samo privatizacija…….i dosta vise Bari,Tokio…dosta vise institucija……mnogo vece institucije su provatizovane od nas!!!!!Ovi Arapi se pominju……sa svim zakonskim ogranicenjima da se prodamo u smislu da to mora biti taj klub,na tom mestu da se mora igrati fudbal…….SA MINIMALNIM ULAGANJIMA OD 15 MILIONA…..I SA P R O F E S I O N A L N I M MENADZMENTOM!!!!!KRAJ!

Reply
Vlaja сеп 17, 2013 at 07:19

Tuzno mi je da gledam kakao Partizan , pored titula, svake godine izbaci po tri mlada fudbalera. A, nama talenti propadaju. Da su Vukan i Mihajlović u Partizanu već bi bili reprezentativci. Nije Milijaš kriv što igra loše, već trener koji ga stavlja u tim pored mladih igrača zeljnih dokazivanja. Odbrana loša, a Stojanović tvrdoglavo ništa ne menja. Ljut sto mu nisu doveli onog matorog Italijana. Ne verujem ni da trener Srema i Javora ima na raspolaganju sve igrače koje želi, da imaju reprezentativce u raznim selekcijama, ali su nas razbili. A, tu je kriv trener. A navijači, normalno po nečijim instrukcijama samo Tole, pa Tole. Mitinguju po gradu. Ma, treba da nas je sramota i da se bavimo tom temom kada ne možemo da pobedimo Srem na tako značajnom jubileju, koji će biti zapisan u istoriji Zvezde. Ali to može da oseti samo pravi Zvezdaš. I svi se prave ludi, odbrana loša zbog Toleta, Vukan ne igra zbog Toleta, Mihajlović ne dobija priliku zbog Toleta, Milunović nije starter zbog Toleta. U klubu je sve super, ajde da blokiramo kuću fudbala, smenimo Karadžića, dođe Džajić u FSS i nama proradi i omladinska škola, i počnemo da dovodimo igrače .

Reply
JedinoSever сеп 17, 2013 at 04:54

Usao Savicevic i za 10 minuta namesto sansu i bio u prilici za gol. Milijas za 80 minuta, 50 pasova, od toga 48 u nazad i 2 u napred. Extra su slike!!

Reply
Ninadu сеп 17, 2013 at 10:51

Milijas je totalno u off-u…Ali, sta su uradili Nine i Aca Tenk, ljubimci administartora koji neda da se bilo sta negativno o nima napise.
Sta oni odigravaju??? Aca Tenk igra ispred stopera i treba da kvari igru velikog tima SREMA, da blokira, zatvara, iznosi loptu… A ekipa Srema se razletala po Marakani kao da ne postoji nasa sredina terena. Ace nigde…Anonimni momci iz Pecinaca spartali po nasoj polovini kako su hteli… A Nine? Razigravanja, asistencije, driblinzi, prodori, sutevi, filigranski centarsutevi…itd, itd…ali samo u snovima…Decko je nespreman dosao, a za dva meseca nije dobio snage ni za 20 minuta neke utakmice…. Totalno bezopasan, nepostojeci ofanzivni vezni…

Reply
ShoNe сеп 17, 2013 at 11:23

Milos Ninkovic je fizicki takav kakav je, on da napreduje ne moze. Stvorio ga Bog da bude sitan i to je to. Mozda ga to sprecava da postigne nesto. On mozda moze da bude malo spremniji, da moze duze da izdrzi, ali da parira protivnicima u fizickim i brzinskim duelima ne moze nikako.
Ne znam dal je on u reprezentaciji bio spreman, znam da je imao sa kom da igra, ali isto tako znam da na tridesetak utakimca nije zabelezio ni gol ni asistenciju, to govori o njemu.

Reply
INĐIJA сеп 17, 2013 at 12:34

I dalje mislim da si samo mucki provokator, kada pored jednog raspalog Milijasa i Bajkovica linijasa koji unosi strah odbrani svojim potezima (direktno kriv za drugi gol) ti nasrces na one koji su zasluzni sto smo protiv srema odigrali realno jednu od boljih utakmica sto se trcanja tice. Stidi se bedni crve!

Reply
Dokle vise?! сеп 17, 2013 at 04:15

Нејц Печник је БОГ ФУДБАЛА! :О

Reply
mile сеп 17, 2013 at 03:55

Svi su dobri dok ne dodju kod nas. Onda postaju amateri. Pa kad odu opet su dobri i razvaljuju. Stojadinovic ce nas sahraniti. To sam deset puta ovde napisao i opet cu. Stojadinovic i njegov nacin dovodjenja igraca ce nas sahraniti. Ultimatumi ko mora da igra, a ko zanavek da sedi na klupi. To je sve njegovo maslo. Prokleti smo jer smo pustili, reci ne rekavsi, da nam oteraju Roberta. Na onakav nacin. A Sever je cutao. Cutace jos dugo… sve dok se ne digne i ne vrati ga. Tek tad ce da nam svane. A do tada nam ostaje da se secamo njegovih suza i nacina na koji smo dopustili da ode… Kad tad, svak svoje grehe mora da okaje. Mi svoje vec godinu dana okajavamo. A ja znam da ce to da traje dok se ne vrati. Zato se ne nervirajte. Ma ko da dodje u Zvezdu, postaje amater. Ma ko da sedne na klupu, nece biti titule. Nema potrebe za nerviranjem. Ovako MORA da bude.

Reply
marko сеп 17, 2013 at 01:13

kad tim ide na titulu a za kapitena ima igraca tipa sadasnjeg milijasa ta ekipa mora da ima psiho problem..

Reply
marko сеп 17, 2013 at 01:02

nenad milijas alkos pljuga rekreativac..vesovic smesan za beka bajko linijas ljutibaba koja stalno prima golove iz 3 metra..to su slabe tacke i treba ih menjati..rajkovic petkovic i vukan da igraju..

Reply
aleksandar sd сеп 17, 2013 at 00:56

Cudno je to da skoro svaki balvan koji ode iz Zvezde u inostranstvu igra potpuno drugacije. Tamo nema zezanja, sto znaci da je profesionalizam u nasem klubu na veoma niskom nivou i da igraci ne shvataju ozbiljno situaciju. Videlo se juce da igraju preko one stvari i da ih bas zab.le za navijace koji su dosli.

Reply
dante сеп 17, 2013 at 00:33

nemojmo biti smesni.mi pored svojih trenera dovodimo coveka koji jednostavno nema zicu za zvezdu.pored nase dece mi forsiramo istrosene i one koje nece u evropi-izuzetak ninkovic mada ni on fizicki nije spreman.za ovih 7 godina bez titule -jer i ove godine nema nista od toga, mogli smo da okupimo dve ekipe perfektnih momaka sto nase dece sto sa strane.da se ne ponavljamo koga smo sve pustili niz vodu a evo doveli smo onjila za 450000 e a pustili srnice i ozegovica .a srnici razbijaju.

Reply
Sasa сеп 17, 2013 at 00:23

Draga braco admini jedna molba.Moze te li da pitate upravu da organizuju konferenciju u medija centru gde bi navijaci postavljali pitanjPredsedniku,potpredsednicima,treneru i celoj upavi.To se organizuje u svakom velikom klubu,zbog navijaca se fudbal igra oni su ti koji zive za klub i imaju pravo da pitaju ko koga minira sta je s Rajkovicem,Gogicem Omegom Jokicem i jos mnogo toga.Bio bi vam veoma zahvalan mislim da je poslednji cas kucnuo da se spasa sto se spasti moze.

Reply
branko сеп 16, 2013 at 23:57

neverovatno kako se talenat brzo izgubi.darko pančev nakon deset god kada je igrao fudbal i prijatwlsku za zvwezdu 2001 god jedvA je potrčao na terenu marakane

Reply
Sladajac сеп 16, 2013 at 23:31

Bravo Vucicu!, uspelo ti je ono sto nije Miskovicu!!!

Reply
rs сеп 16, 2013 at 23:28

vidi ove junacine na spici sa bakljama pokrio lice. nema sta pravi junak. pa kada si tolika faca skini maramu odgovaraj za svoja djela. i on sada misli da je neko i nesto. treba njemu malo kamenoloma da vidimo kakav je tamo junak

Reply
Cira сеп 16, 2013 at 22:50

Slazem se da analiza nije ni potrebna,jer bukvalno nema sta da se analizira…ponavljali bi se,jer nikakvog napretka u igri nema jos od odlaska Roberta Prosineckog,koji je ruku na srce imao daleko slabiji tim od njegovih naslednika,a ipak je imao kakvu-takvu igru.
Ja bih se osvrnuo na neke neshvatljive stvari u nasem timu…
Moderan fudbal ne poznaje igru na staru slavu,pa je tako veliki Dejan Stankovic okacio kopacke o klin,jer ga Inter vise nije trebao…Kada ce to Zvezda uraditi sa Nenadom Milijasem ja ne znam,ali covek nema ni snage,ni umeca da bilo sta kvalitetno pruzi Crvenoj Zvezdi,pa mu se hitno treba zahvaliti…po toj osnovi po kojoj igra Milijas mogli bi aktivirati i Sekularca,Duleta Savica,Pizona,pa i samog Dzaju i nadati se tituli…
Moram konstatovati da Martinovic nije takva zver od igraca kakvim su ga predstavljali,pa mi se cini da mladjani Krneta i Lazic nece sazresti uz njega,vec ce pre on prestareti uz njih.Bajko golman koji nije car ni u svom petercu daje dodatnu nesigurnost i onako ocajnoj odbrani i uopste mi nije jasno po kom osnovu brani godinama,pa cak i sada kada je doveden jedan evropski sampion.Stvarno ne znam sta Vesovic moze da igra u nasem timu,ali beka sigurno ne…da li je Petkovic doveden da ga ne bi kupilo groblje?O promasenim pojacanjima necu ni da pricam,ali sa nezainteresovanim Daudom i samo borbenim,brzim,ali ne i kvalitetnim Padalicom,uuups Kasalicom,sebicnim Pecnikom,Mijailovicem koji se posle dobrog pocetka naprosto izgubio,uz nezamenljive,a vec pomenute Mikija,Martina,Krnetu,Lazu,Vesu I Bajka nesta dobro ni ne treba da ocekujemo…Ostala su nam dva igraca koja jedino mogu odigrati na visokom nivou Ninkovic(vidi se da zna,ali nema skim)koga je ljubav prema Zvezdi prevarila da ne odigra jos godinu,dve preko i uzme pristojne pare i Kovacevic koji ima vremena i za Zvezdu i za preko i koji je cini mi se ponajbolji Zvezdin igrac do sada.Kada se uzme i sumnjivi trener,odnosno njegovo sumnjivo poznavanje struke…jako malo za nasu veliku Zvezdu…
Kada se setim kakve sam majstore fudbala gledao u Zvezdi,kakve igre i poteze place mi se…cini mi se bice opet ono…sledece godine titula je nasa.

Reply
marko сеп 17, 2013 at 01:00

slazem se sve osim za daudu..zvezda ovakva kakva je a tanka je znamo svi ima spica jako dobrog kalibra a to je dauda..da ova smesna zvezda ima malo jacu igru u vezi taj dauda bi dao 30 golova u prvenstvu..covek daje gotovo sve sto moze glava leva desna noga iz trka u mestu itd..kriva je ocajna igra ne dauda..

Reply
MILAN KG сеп 16, 2013 at 22:03

ako ovako budemo igrali vozdovac,cuka,pazar bice zajebano nas je javor pocistio sa terena u nekim utakmicama smo se provukli ne moze stalno da se provlacimo.

Reply
dexino сеп 16, 2013 at 21:45

Ma,ne….sa Milijasem organizatorom igre(najsporije u Evropi) postizemo izvanredne rezultate….Ej, covek je cist rekreativac!

Reply
100% сеп 16, 2013 at 22:29

Ti fino u trenersku skolu, pa mozda jednog dana budes imao priliku da sastavljas tim i tada igrace poput njega nemoj u tim, a sada kada si potpuni laik cuti i posmatraj.

Reply
Nenad сеп 16, 2013 at 21:44

SVAKA ČAST ZA TEKST!!!Kad sam pročitao naslov bio sam besan u fazonu da li je moguće da ono juče treba uopšte da se analizira kome pada na pamet to da uradi!!!Drago mi je Jovana što razmišljamo na isti način 😀

Reply
Iznogud сеп 16, 2013 at 21:11

Smesno je kriviti odredjene igrace iz sredine ili napada za poraz u situaciji kada trener ne zna da postavi odbranu. Stoji da cetiri igraca odbrane ne mogu sami igrati defanzivu, ali svaki prekid je opasnost po nas gol. Konfuzija vlada da je to smesno. Ko je ikada igrao fudbal vidi da je odbrana ono sto skripi, pre svih stoperi, a ovaj slovenac i ne pokusava da da sansu nekim drugim momcima (Omega, Arauho). Nije za juce ni golman kriv, jer ponavljam ekipa Zvezde ni jedan prekid protivnika ne ocisti kako bi to trebalo da se radi. Protivnicki napadaci prolaze kao da nemamo defanzivaca.

Reply
deki сеп 16, 2013 at 21:02

slatke muke naseg trenera…omega od 2 m ne igra a nasa mana prekidi,pa stavi coveka 10 minuta pa da vidimo kakav je jer niko vise ne vjeruje u trenutnu odbranu..

Reply
DeckyStrasni сеп 16, 2013 at 21:02

ja vise ne uspevam da se ulogam u acc.
a sto se analize tice. ne treba, svi smo videli sramotu.

Reply
Libijac сеп 16, 2013 at 21:02

prvi put vidim sta znaci ostati bez teksta. nemam volje ni da ih kudim!!!

Reply
dexa7 сеп 16, 2013 at 20:44

Nazalost Milijas vise ne moze da igra ozbiljni fudbal,na terenu podsjeca na rekreativca,cak ni prekide ne izvodi kako treba.Ima platu od 360 000 evra,pa vi vidite koliko je „koristan“.Nijedan klub u Evropi ne bi dao tolike pare za rekreativca,ali eto zaduzio nas je pa sad moramo da ga trpimo.Mali Savicevic je u 2 kontakta sa loptom pokazao vise nego Milijas za 70 minuta ili kolko je vec igrao.Mislio sam da ne postoji gora odbrana od one nase prosle sezone ali su me sinoc razuverili.Svaki korner je „pola gola“ za protivnika,posle svakog prekida strepimo,primamo smehotresne golove…Uopste nisam optimista za nastavak sezone.

Reply
mariachi сеп 16, 2013 at 20:43

Idemo u stecaj da nas proda „zvezdas“ Vucic ko seceranu 😥 Neka nam je Bog u pomoci

Reply
ilijaim mogucim forumima) сеп 16, 2013 at 20:20

Braco Zvezdasi!!!
Dzabe nama i pevanje i navijanje u Belorusiji, Ukraini, Slovackoj…pa cak i Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu….
Mozemo ih do sutra kritikovati i sastavljati taktiku ko je gde trebao da igra…
Mi dovedemo 14 (alo 14) igraca, od kojih samo 3 (Pecnik, Ninkovic, kovacevic) jesu za Zvezdu…
Ja ne pamtim kada nam je Zvezda ovako lose igrala i realno, posle Pjanovica Drulica i donekle Lekica mi nemamo pravog spica….Ovaj kasalica stvarno se trudi i sve je to ok, al sto ne zna da da gol to je cudo!!!

Reply
dexa7 сеп 16, 2013 at 20:46

Kasalica je jedan od retkih koji gine na terenu i kapa dole za to ali fudbalski je nepismen skroz,osim brzine i borbenosti nema apsolutno nista.

Reply
otpisani101 сеп 16, 2013 at 20:18

mnoge stvari ne valjaju…od uprave i trenera pa do sumnjive kvalitete pojacanja…neverovatno koliko imamo losu odbranu, a arauho iz perua nije ni na klupi…toliko se pricalo o tom reprezentativcu i niko ne zna sta je sa njim…hronicno nespreman kao da se bavio zanatskim poslovima a ne fudbalom…omega nije dobio ni minut sanse a po novinama je bila spanska serija da li dolazi ili ne…mijailovic bljesnuo jednom i vise ga nema…onjilo je najplaceniji napadac koji je u zivotu dao golove samo zvezdi i nije pokazao nista…petkovic iz ofk je pravo pojacanje ali nema ga u sastavu i opet niko ne zna zasto…sem ninkovica i kovacevica i donekle pecnika,sva pojacanja koje smo videli su gora od nase dece koja se prosledjuju drugim klubovima…uprava podeljena,trener se pogubio u zvezdi i na zalost opet vrede samo navijaci…40000 gledalaca je nedovoljno za fudbalere koji nemaju nista medju nogama i priznali da se uplasili od donjeg srema…to je za rubliku verovali ili ne…

Reply
zvezdas сеп 16, 2013 at 20:12

nema sta da se doda,devojka sve lepo rekla…a ja cu dodati u vezi utakmice samo jednu stvar…gledam juce sa istoka utakmicu i onog kasalicu u prvom poluvremenu sam video da igra tek kad je usao u onu sansu 5 min pred kraj poluvremena…

Reply
zvezdas сеп 16, 2013 at 20:08

Veoma bezveze. Cekao sam ovu analizu citav dan, jer je vrijeme da se napise konacno da nije milijaseva sporost kriva za golove koje primamo, da nije milijaseva duga lopta kriva zato što igramo sporo i loše ( čak i sa igracem vise!!! )

Reply
marko сеп 16, 2013 at 20:09

u ozbiljnom fudbalu kakav treba da igra zvezda milijas je igrac manje..

Reply
zvezdas сеп 16, 2013 at 20:23

kako da ne, zbog te nase filozofije da napadamo uvek najbolje igrace kad nam ne ide izgubili smo mnogo dobrih igraca. I to je tako u svakom sportu, vjecito smo mi srbi napadali stankovica kad nam ne ide,sad nam igra fejsa, napadali smo teodosica,sad nam igra markovic (bez obzira na ova cuda koja pravi duda na EP vidi se ogromna razlika u napadu) i tako u nedogled ima mnogo primjera u nasoj zemlji i nasem klubu nazalost. Niko ne razmislja kako da se na pravi nacin izvuce sav kvalitet iz milijasa nego samo kako ga otjerati

Reply
Darn сеп 16, 2013 at 20:32

Ponoviću ti ovo što pametniji od nas obojice reče – u ozbiljnom fudbalu kakav treba da igra zvezda Milijaš je igrač manje…

Reply
marko сеп 16, 2013 at 20:49

hvala na komplimentu..ko treba shvatice

Cira сеп 16, 2013 at 21:58

Ne napada niko najbolje igrace vec najgore,a to je vec duze vreme Milijas.

Reply
100% сеп 16, 2013 at 21:16

O kakvom ti marko ozbiljnom fudbalu pricas. Pa drugo poluvreme protiv Cernomoreca, zatim Javora, pa i juce, cak i protiv radnickog kada izadje milijas mi smo jos losiji. To je cinjenica. Ne kazem da on kida i da je odlican, ali cinjenica je da smo bez njega losiji. Ipak je prvi asistent lige bio proslu sezonu, a i ovu uz Mijailovica najbolji je asistent za sada. Raspadnemo se dodatno, nasa ocajna igra postane jos gora

Reply
marko сеп 17, 2013 at 01:11

nasa igra je takva jer milijas ne moze da ponese loptu ne moze da stigne da blokira on ne moze ni da ozbiljnije potrci..nije jedini ali vukan kad je usao 10 min uradio je vise nego milijas..jedna polusansa i 1 asistencija pecniku..milijas izgleda kao rekreativac i sa njim se igra ne moze praviti na treningu..sa vukanom vremenom moze..opet kazem milijas je igrac manje rekreativac..

Reply
Cira сеп 16, 2013 at 21:56

Imamo mi vise igraca manje…

Reply
Лија Де сеп 16, 2013 at 20:26

Не знам да ли си баш пратио утакмицу детаљно, ако можеш нађи снимак, па погледај ситуацију из првог полувремена кад Милијаш (покушава) изводи корнер и једва добаци до линије петерца лопту која је летела 30-ак цм од земље. Играч из Доњег Срема је поново избаци у корнер, а онда Аца Ковачевић дотрчава да изведе корнер пошто капитен нема снаге ни лопту да шутне. Е сад замисли да бекови испуцавају Бајковићу лопту као што се ради у петлићима. То је та ситуација.
И тврдим ти да је СКАНДАЛ да Милијаш игра и да је још капитен једне екипе која тобоже игра професионалан фудбал и да је је још ВЕЋИ СКАНДАЛ да сви спортски новинари, поготово они који наводно навијају за Звезду, ћуте о томе.
Физички најнеспремнији играч у нашој лиги.

Reply
Dusan сеп 16, 2013 at 21:02

Bravo majstore za komentar, ja sam bio na zapadu i odatle je izvodio korner,on covek ne moze da dobaci…posle sam mu pratio igru…ako onako treba da izgleda kapiten zvezde,onda stvarno ne znam cemu se mi nadamo?!

Reply
dexino сеп 16, 2013 at 21:23

U savremenom fudbalu preneseno na nas tim mi uvek utakmicu pocinjemo sa igracem manje…Milijas nije fudbaler….

Reply
100% сеп 16, 2013 at 21:29

Ajde onda objasni kako to da smo njegovim izlaskom i crvenim igraca Donjeg srema sa igraca manje dosli na igraca vise i u tom trenutku izgubili prednost. Kako onda to, daj ljudi ne budite toliko nerealno. Ono sinoc nema opravdanja, ali budite malo realni. Nije Milijas sam igrao, i nije nikako on kriv za juce, ljudi odbrana nam je busna. Ni jedan prekid ne branimo, svaki prekid gol visi u vazduhu, a vezni red sa Ninkovicem, Milijasem i Kovacevicem je mozda, ali mozda trenutno i najbolji deo tima

Reply
dexino сеп 16, 2013 at 21:31

OK! Mozda gledamo razlicite utakmice….

Reply
100% сеп 16, 2013 at 21:37

Ja bi rekao da ih ti i ne gledas, ali ok

Mirko CZ сеп 16, 2013 at 20:08

Ko ce da se kladi sa mnom da zvezda od 7. do 9. kola preuzima prvo mesto?

Reply
zvezdas сеп 16, 2013 at 20:07

Nema sta da se doda,devojka sve lepo rekla

Reply
Лија Де сеп 16, 2013 at 19:59

Закључак анализе је, наравно, одличан, али само да се ми мало насмејемо и то је то, а они који би требало да црвене због њега, показаће нам већ за викенд колико их је брига.
Није ми јасно зашто се играчи не кажњавају новчано, реално то је једино што би упалило, или би почели да трче као блесави или би схватили да нису за Звезду и покупили прње и отишли.

Reply
INĐIJA сеп 16, 2013 at 19:50

Jovana izdominirala.

Reply
laki сеп 16, 2013 at 19:47

Citam sad prodali Milutinovica(18 g) Bragi za ‘pozamasnu ‘svotu novca,i 10 posto od sledece prodaje…

Reply
INĐIJA сеп 16, 2013 at 19:50

odakle ti to? ko je on?

Reply
laki сеп 16, 2013 at 20:01

idi na sportal
neki lik iz partizana presao kod nas,izblejao godinu dana i otisao…

Reply
INĐIJA сеп 16, 2013 at 20:41

bas lepo

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 16, 2013 at 19:31

Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Stojadinovicem dovedite Rajkovica iz Hamburgera posto je rekao trener Hamburgera da on im vise ne treba u timu iskoristite to upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Stojadinovicem ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
MaRe Delija сеп 16, 2013 at 20:06

hahaha brate zar ti mislis da se Dzaja i Stojadinovic nesto pitaju u klubu????? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
D сеп 16, 2013 at 21:50

Pismenost… :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Samo ti сеп 16, 2013 at 19:18

Prema poslednjim informacijama na jučerašnjem spektaklu i proslavi učestvovao je i aktuelni igrački, kao i stručni kadar našeg kluba. Međutim, kako ova informacije nije potvrđena i spada u nagađanja, u nemogućnosti smo da ovog puta napišemo analizu njihovog učinka.!!!

TO JE TO!

Reply
Darn сеп 16, 2013 at 19:13

Često sam ovde kritikovao analize nakon utakmica. Ovog puta, nemam šta ni da dodam ni da oduzmem.

Reply
Guerrini Champion сеп 16, 2013 at 19:00

Hahahaha…e to je analiza…

Reply
vanja сеп 16, 2013 at 18:56

Hahahhaa… Svaka cast!

Reply

Leave a Comment