Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ignjatijević ponovo u Zvezdi?

Nikola Ignjatijević se vraća iz Temišvara?

Levi bek Crvene zvezde koji je na pozajmici u rumunskom Temišvaru, Nikola Iganjtijević, mogao bi da se vrati na Marakanu već ovog leta. Ignjatijević je zimus otišao na šestomesečnu pozajmicu u rumunski klub jer nije imao mesta pored Duška Tošića i Stevana Reljića u našem timu. Pošto postoji mogućnost da se Tošić preseli u Tursku, ili Englesku, a Temišvar se nalazi u žestokim dugovima i preti im opasnost od prelaska u drugu ligu, popularni Brigel ima velike šanse da se vrati u naš klub.

Povodom svega ovoga, on je rekao:

Čak je pretilo izbacivanje u treću ligu, ali još ništa nije definitivno. Znaće se u četvrtak ili petak. Što se  moje budućnosti tiče, Temišvar ima pravo otkupa, koje ističe uskoro, postoji i interesovanje drugih rumunskih klubova, a ako ništa od toga ne bude vratiću se u Zvezdu. Imam još godinu dana ugovora“, navodi levi bek rumunskog vicešampiona.

Ignjatijević je sasvim solidno odigrao ovaj deo svoje karijere u Rumuniji. Na početku nije mnogo igrao, ali je sredinom prolećnog dela rumunskog prvenstva dobijao više šansi, koje je koristio, a svoju odličnu igru zapečatio je i pogotkom u poslednjem kolu protiv Dinama iz Bukurešta.

Повезане вести

40 comments

Comments are closed.