Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

KK Crvena zvezda dobija novo rukovodstvo polovinom jula

Petar Škundrić, predsednik Skupštine SD Crvena zvezda

Iako je sezona za košarkaše Crvene zvezde davno završena, a do početka nove je ostalo možda i ne baš mnogo vremena, barem kada je u pitanju KK Crvena zvezda, svi kojima je crveno-bela boja u srcu sa pažnjom prate šta se dešava, i šta će se dešavati sa našim voljenim klubom.

Prema nekim informacijama predsednik Skuštine SD Crvena zvezda Petar Škundrić, održao je sastanak sa Draganom Ristićem, jednim od retkih članova UO KK Crvena zvezda i jednim od najznačajnijih finansijera u prethodnoj sezoni. Kao što smo vas već ranije obavestili, Ristić je moguća spona između našeg kluba i eventualnog ruskog kapitala koji bi mogao ući u klub. Sa druge strane, za očekivati je da Dragan Ristić preuzme i neku od značajnijih funkcija u košarkaškom klubu, a kako se nezvanično saznaje on bi mogao biti predsednik Skupštine KK Crvena zvezda.

Sa druge strane, sa nestrpljenjem se očekuje i izveštaj Radne grupe kojom predsedava Aleksandar Boričić, a čine je još i Mladen Simović, Željko Pešut i Mirko Pavlović. Od njih se očekuje da daju rešenje za stabilizaciju i oporavak košarkaškog kolektiva.

Na osnovu nepotvrđenih informacija, rukovodstvo KK Crvena zvezda bi trebalo biti formirano polovinom jula 2011. Postavlja se pitanje da li to ipak nije kasno?

Još uvek, sva nagađanja oko budućnosti kluba (fuzija sa FMP-om ili stavljanje pod ingerenciju fudbalskog kluba) su u opticaju i u suštini mnogo toga će zavisiti od mišljenja Radne grupe.

Повезане вести

10 comments

Comments are closed.