Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаРукомет

Сутра стартују и рукометашице

У суботу, 14. 09. 2013. године почиње шампионат Србије у рукомету за жене. Рукометашице Црвене звезде на самом старту сезоне одмериће снаге са екипом Железничара из Инђије. Утакмица се игра у „Шумицама“, са почетком од 17 часова.

Након одрађених припрема на Јахорини и освојеног меморијалног турнира Мевзета Перла-Баља у Горажду, девојке се надају да ће ова сезона бити успешнија него претходна, коју је екипа тренера Славенка Жерајића завршила на петом месту.

Питали смо голмана и капитена екипе, Марију Чолић, каква је атмосфера у тиму и која су њихова очекивања када је у питању први овосезонски меч, али и наредна сезона.

rukomet

После одлично одрађених припрема мислим да неће бити проблема на терену што се тиче физичке спремности. Свака девојка је одрадила максимално припреме и самим тим велики део посла је одрађен већ на Јахорини. Кроз пар пријатељских утакмица и освојеног турнира у Горажду, могли смо видети да се све коцкице полако поклапају, и да смо спремне за почетак сезоне.

Што се тиче Инђије, реч је о веома искусној екипи и не треба их никако потценити. У утакмицу ћемо ући веома озбиљно и покушати да одрадимо договор из свлачионице. Имамо пар нових, младих играчица које су се за кратко време добро уклопиле, а ја се надам да ће то кроз сезону изгледати све боље и боље.

Млада смо екипа која је веома гладна победа и успеха, тако да нам је циљ ове сезоне да не останемо гладни.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

kim сеп 13, 2013 at 20:11

IDEMO DEVOJEEEEEEEEE DO TITULE 😀

Reply

Leave a Comment