Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошаркаши у „Више од игре“

kk zvezdaКошаркашки клуб Црвена звезда Телеком континуирано учествује у друштвено-одговорнимм акцијама. Са таквом праксом ће се наставити и у будућности, а први у низу пројеката тог типа који су подржали црвено-бели кошаркаши је манифестација под називом Више од игре. У сарадњи са Центром за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Стари град на отвореним теренима Црвене звезе на Малом Калемегдану у петак, 13. септембра 2013. године у 12 сати одржаће се спортска манифестација у којој ће заједно учествовати корисници Дневног боравка Стари град и првотимци црвено-белих Демаркус Нелсон, Лука Митровић и Душан Ристић.

Првенствена жеља је да се овом акцијом популација особа са ометеношћу у развоју, која је неретко изложена разним облицима дискриминације, приближи широј друштвеној заједници. Програм ће обахватати домонстрирање спортских вештина, истицање значаја бављења спортом као и међусобно такмичење.

Осим кошаркаша Црвене звезде Телеком, у овој акцији учествоваће Звездини ватерполисти, као и каратисти и гимнастичарке.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Goran сеп 12, 2013 at 14:31 Reply
INĐIJA сеп 12, 2013 at 13:39

Ovo je sustina svega, pomagati narod koliko god je moguce. Citam vec ko zna koji put da KK, a uz njih i VK i jos neki iz SD-a pomazu osobe sa invaliditetom i ne mogu da vam opisem koliko se dobro osecam kada to vidim. Nemate pojma koliko pre svega psiholoski to utice na nekoga, kad zna da ima svu podrsku nas ‘normalnih’. I ne treba tu da se zaustavi, ako imas novca pre svake utakmice kao sto to radi dosta ljudi koje znam ostavi 100-200 u hramu Sv. Save, daj na poluvremenu u kesu za operaciju nekog klinca i budi diskretan heroj, budi ono sto jesi!

Reply

Leave a Comment