Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Тодоров: „СД стало иза рукометног клуба!“

rukometasiРадовали су се појединци могућности да РК Црвена звезда не добије лиценцу за такмичење у наредној сезони, међутим, прерано су се понадали. Наиме, СД Црвена звезда биће гарант дуга које има наш рукометни колектив, договорено је на састанку Тодоров-Боричић-Перуничић.

„Помоћи ћемо Рукометном клубу да се лиценцира тако што ћемо га подржати финансијски. Све обавезе које МРК има на данашњи дан преузело је Спортско друштво. Решићемо дуг, а у ком року, то ћемо се договорити са Рукометним савезом Србије. Ради се на изналажењу решења. Оптимисти смо. Радна група је на путу да превазиђе основни проблем, да клуб добије лиценцу и да настави са свим активностима. Покушаћемо све да завршимо у најкраћем року. Ми ћемо бити гарант дуга, а клуб ће и даље остати спона са играчима којима се дугује новац“ рекао је Тодоров за „Журнал“.

Подсетимо, РК је дужан 80.000 евра десеторици играча, а није био у могућности свима да исплати сав новац одмах, него део одмах, а део у ратама. Некадашњи првотимци на то ипак нису пристали, чиме су клубу направили поприличан проблем око добијања лиценце.

Са друге стране, обзиром на то да су се у клуб вратили поједини играчи који знају како се долази до бодова, те да су у клубу остале највеће наде (Анђелић, Брајовић..) можемо рећи и да наш клуб наредне сезоне никако неће играти маргиналну улогу у домаћим такмичењима, напротив.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Darn сеп 4, 2013 at 16:29

Svi kažete „dobro su se setili, trebalo je i ranije, šta su dosad čekali“, a ja vam kažem – da ih nismo popljuvali zbog odnosa prema RK, ne bi se ni setili! Pustili bi da se ugasi jedan od naših najtrofejnijih sportova zbog para koje oni ukradu svaki dan. E, to pokazuje koliko je ljudima koje trpimo na čelu SD stalo do imena Zvezde.

Reply
marko сеп 4, 2013 at 01:26

svaka cast trebalo je i ranije..napred zvezdo..

Reply
demax75 сеп 3, 2013 at 19:18

Pa koliko vam je trebalo,klosari nijedni. Da lI uopste znate sta znaci SD?

Reply
БруталноРеалан сеп 3, 2013 at 16:51

О фалим те Боже! Велика је туга што нам се СД свело на ФК . За неког смешног ЈСЛ полуиграча годинама давати по 300-400 ‘иљада,а са том сумом би и од РК-а,ОК-а,AK-a и осталих имали врхунске резултате и у европским оквираима. Ал’ шта ћеш, ту нема манађера, процената, дилова.
Господина Александра Боричића за председника СД под обавезно .

Reply
INĐIJA сеп 3, 2013 at 13:40

Sta su samo izneli igraci prosle sezone, treba im spomenik dici! Ovo je trebalo mnogo ranije da se desi!!!

Reply
Kastro сеп 3, 2013 at 13:19

Konacno se ljudi iz SD odlucili pomoci rukometasima. Drago mi je zbog toga jer ovi momci su kroz proslu sezonu trpili neverovatnu nepravdu. Oduzeti nekome 8 bodova zbog dugovanja a svi naokolo duguju pa to je sramota. Srecno momci u novoj sezoni

Reply
Dragon сеп 3, 2013 at 13:07

i treba da stane SD iza rukometnog kluba.. ❗

Reply
mariachi сеп 3, 2013 at 12:56

Ne vidim gde je problem da se pomogne rukometnom klubu? Ako se upravi KK-a i FK-a ne svidja uprava u rukomentnom klubu zasto onda ne kazu: pomoci cemo ako ode Butulija? ili je nesto drugo u pitanju?

Reply
jagodina navija za zvezdu! сеп 3, 2013 at 12:33

Ali im nece poci za rukom jer oni ne znaju!

Reply
Branko сеп 3, 2013 at 11:26

Zar im je ( SD) trebalo toliko vremena i 5 posle 12 ( ne u 5 do 12) da pomognu RK.Samo se nadam da to nije i jedina pomoc RK i u finansiskom i organizacionom planu.I jois se nadam da nece i na Tom plani da cekaju da produ svi moguci rokovi pa da pomagaju.U svakom slucaju veoma mi je drago zbog RK i donekle pao mi je kamen sa srca ( donekle samo zato , dok se ne resi sveobuhvatno pitanje RK sa stabilnim finansiskim resenjem i orgazicionim) .Puno srece i uspeha Perunu i momcima u nastupajocoj sezoni.

Reply

Leave a Comment