Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Гогић: „Срећан сам због победе на дебију“

gogic

Само неколико дана након потписа уговора са Црвеном звездом, нови фудбалер најтрофејнијег српског клуба, стигао је да дебитује.

Пред крај сусрета у Крагујевцу капитена Ненада Милијаша заменио је Горан Гогић и на тај начин уписао прве минуте у дресу клуба у коме је провео комплетан јуниорски стаж.

– Срећан сам што сам у финишу сусрета добио прилику да дебитујем. Деби додатно добија на тежини јер смо против Радничког остварили победу, због чега имам још више разлога за задовољство. Поново сам у свом клубу и очекујем да се у наредном периоду изборим за већу минутажу – рекао је Гогић.

Доласком на Маракану бивши фудбалер Јагодине појачао је конкуренцију у везном реду, тако да ће тренер Славиша Стојановић бити на слатким мукама приликом састављања тима.

– На најбољи могући начин треба да искористимо паузу која следи у првенству. Победа против Радничког нам много значи, јер Крагујевац одувек важи за „врућ“ терен и фудбалски град. Никоме неће бити лако да одавде однесе бодове. Током мини-припрема на Тари максимално ћу се трудити да се наметнем стручном штабу и оправдам поверење које ми је указано – поручио је Гогић.

Искусни везиста рани гол Касалице и добру контролу меча апострофира као главне разлоге треће везане победе свог тима.

– Ушли смо добро у утакмицу и повели на време. Након тога, противник је успео у финишу полувремена да припрети, на нашу срећу без успеха. У наставку смо добро контролисали ситуацију и голом Дауде решили све дилеме око победника – констатовао је Горан Гогић.

Повезане вести

12 comments

veliki pravi zvezdas сеп 2, 2013 at 20:35

Samo radi na treninzima Crvene Zvezde vise na kondiciji i snazi to vazi za sve vas igrace Crvene Zvezde na kraju cemo da vidimo koji od vas bas zasluzuje dres nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
nesa ZR сеп 2, 2013 at 20:22

Krneta: Stvarno je nekada teško čitavih 90. minuta igrati desnog beka, čuvati leđa Laziću i uz sve to nositi breme prošlih grešaka. I uz sve to Krneta je odigrao još jednu dobru utakmicu. Uspeo je pokrpati skoro sve rupe iza Vešovića, pomoći Laziću i sudelovati u napadu.

Reply
milovan сеп 2, 2013 at 19:09

Dajte link navijanja iz kragujevca, ja ga ne mogu naci 😛

Reply
jagodina navija za zvezdu! сеп 2, 2013 at 18:27

Dolaskom Gogicem smo jos jaci u prekidima..Decko se majstorski snalazi u sesnes’..:) iii da..Ocekujem da Vukan Savicevic i Marko Petkovic dobiju sansu i da Vesovic igra na krilnoj poziciji..
Misliim da mozemo da kombinujemo protiv Donjeg Srema jer su oni po meni kandidati za ispadanjje iz JSL.:)
DUPLA KRUNA ALE!

Reply
laki trazi devojku сеп 2, 2013 at 18:33

Nema sanse da igraju Savicevic ,Gogic,Milijas,Kovacevic,Ninkovic,Pecnik…neki igrac ce biti ugusen da tako kazem :[

Reply
Mani сеп 2, 2013 at 20:21

Nece niko biti ugusen ako trener bude malo rotirao u svim linijama tima, posebno u utakmicama u kupu.

Reply
Realan82 сеп 2, 2013 at 21:04

kod nas je pola lige kandidat za ispadanje.

Reply
laki trazi devojku сеп 2, 2013 at 18:14

Neka dobro cuje neka svaka dobro znaaa ako ikad zelii da mi budee devojkaaaa ja pruzicu joj ljubaaaaaav ja pruzicu joj sveee samo nemoj da me nikad smara zbog zvezde

Reply
czv сеп 2, 2013 at 17:32

Cestitam Burzi prelazak u Buducnost i da na leto zaigra kod nas kada udje u formu.
http://www.vijesti.me/sport/igor-burzanovic-potpisao-buducnost-clanak-147305

Reply
Neso сеп 2, 2013 at 14:42

http://www.tolelopove.com

Ajde ljudi jednom dnevno, ili jednom u dva dana mozemo kliknuti na oglase na sajtu, da i mi doprinesemo malo radu sajta.

Reply
Foreign сеп 2, 2013 at 15:38

Dosadan si više sa tim, ne prođe ni jedan tekst a da tebe nema, a što se tiče oglasa ja ih ne vidim još od 2007 godine, ‘adblock’ rešava sve muke. Prestani više tražiti pare za održavanje tog sajta na osnovu tuđe nesreće, plati iz svog džepa pa se klati!

Reply

Leave a Comment