Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Дауда и Касалица погодили за нову победу

Статистика након прог дела игре

Фудбалери Црвене звезде су 4. колу Јелен Суперлиге савладали Раднички у Крагујевцу са 2:0.

Статистика на крају утакмице
Статистика на крају утакмице

Наш тим је добро отворио утакмицу, био бољи ривал, а као „плод“ те боље игре стигао је и гол Касалице у 16. минуту. У финишу првог дела изабраници Славипе Стојановића су спустили ритам, док су у тим тренуцима домаћи имали неколико солидних прилика након контранапада.

Други део игре био је доста сличан као и финиш првог полувремена, с тим да је наш тим ипак заиграо нешто боље како се утакмицу ближила крају. Одличну прилику имао је Печник, међутим пречка је зауставила његов снажан ударац са десне стране. Ипак, само неколико минута касније Абиола Дауда је матирао Чанчаревића након одлично изведене контре нашег тима и тако ставио тачку ан ову утакмицу.

Следи пауза због утакмица репрезентације, а након тога сусрет са Доњим Сремом на Маракани.

Раднички 1923 – Црвена звезда 0:2

Статистика након прог дела игре
Статистика након прог дела игре

Стрелци: 0:1 – Касалица у 16. минуту, Дауда у 88.

Стадион „Чика Дача”.
Капацитет: 15.100.
Судија: Миодраг Гогић.
Помоћници: Бранко Павловић, Зоран Мићановић

Раднички 1923: Чанчаревић, С. Петровић, Росић, Тинтор, Марић, И. Петровић, Кнежевић, Бељић, Стојмировић, Петронијевић, Спалевић.

Црвена звезда: Бајковић – Вешовић, Крнета, Лазић, Мијаиловић – Ковачевић, Печник, Милијаш (Гогић), Нинковић, Касалица (Дауда) – Мрђа (Милуновић).

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

128 comments

HeroeS1904 сеп 2, 2013 at 11:16

Sta se bre desava ovo sa nasim klubom,hoce li neko da preuzme odgovornost za ovakvo gomilanje igraca i bacanje para na prosecne igrace…Mi dovodimo ovog Onjila za 450hiljada , ovog Mrdju , pa i onaj Rakic ne verujem da bi bio nesto bolji, a hocemo da se otarasimo najboljeg napadaca Daude ,nase dete Ozegovica saljemo na pozajmicu a Mihajlovica koji je zadnjih godinu dana najbolji napadac na pripremama ne pruzamo sansu ni 15ak minuta……A odbrana…Martinovic nije nista pokazao…Zasto smo doveli ovog Omegu,gde je sada…Dobro bilo je i dobrih poteza ali ovako bahato,bez ikakvog plana dovodjenje igraca mi stvarno nije jasno….Nadam se samo da ce nas sreca pogledati posle toliko godina,mora i nas da usere jednom !

Reply
KALIO GULIĆ сеп 2, 2013 at 09:15

ja sam gospodo prinuđen da nerado uživam u majstorijama i talentu koji po celoj evropi pokazaju partizanovi mladi čarobnjaci jer u zvezdi već dugo nema ni č od čarolije,a sada im eksplodirao i ovaj Živković.na kraju će ovaj bezvezni Mihajlović i reprezentaciju morati da sastavi samo od bivših i sadašnjih grobara.delije,zvezdaši,simpatizeri……….pokrijmo se ušima do daljnjeg!

Reply
katastrofa! сеп 1, 2013 at 19:22

i opet cu isto ponoviti, mihajlovica treba forsirati jer je decko potencijal, i bice ista prica sa svim ovim sto su otisli iz kluba i posle nam djavo kriv!
Kasalica (koji je posle dugo kao nesto pokazao juce), dauda 2 IMBECILA i MILUNOVIC decko sa dve leve noge!ko ga dovede u zvezdu nek se javi, da ga jebem al STVARNO!
za ovaj klub zivim, alu bukvalno, ali ovo sta oni rade ne da me boli nego nemam reci da opisem to! mladi igraci koji treba da igraju i koji znaju bleje na klupi, igraju BAMBALICI!!!
katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
sve pjano сеп 1, 2013 at 22:00

Kasalicu I Milunovica je doveo Robert Prosinecki!!! A ovim ne mislim da omalovazavam Prosineckog nego tvoje znanje o fudbalu. Kasalica I Milunovic su razbili Partizan u onom polufinalnom dvomecu kada smo pre dve godine prosli u finale I osvojili kup. Inace mislim da su nam to najbolji krilni napadaci uz Lazovica. Dauda i Onjilo su dva balvana i steta je sto mali Mihajlovic nece dobiti sansu pored njih, nego ce u decembru napustiti klub.

Reply
12igrac сеп 2, 2013 at 10:43

prvo, ovo nije sajt de cu se ja snekim prepucavati, jer ja i ti mjozemo da se prozivamo i raspravljamo do beskraja, a ovde smo da iznesemo svoja misljenja, i hvala na odgovru, dao sam kom, da bio dobio odg.
drugo, to sto ih je prosinecki doveo ili kako vec ne znaci da su majstori, niti je on neki sad veeeliki trener, postujem naravno coveka, veliki zvezdas, dobar strucnjak itd, da ne skrecem sa teme, ali to su dva BAMBALICA i prosto mi je neverovatno da igraju tu gde igraju!
trece, mihajlovic mali ce da propadne, a taj decko ima veliki potencijal, i ne mogu da verujem da ne igra :/
svake subote-nedelje gledam tekmu i pazljivo pratim kako igraju i KO igra u sastavu, i tuga me hvala, al nista ne mogu da promenim, jbg…

Reply
Samo ti сеп 1, 2013 at 11:12

Stadion “Crvene zvezde”
– Sve što vredi u Svetskom fudbalu,bilo je njegov deo makar 90 minuta.

Reply
Stanke сеп 1, 2013 at 10:37

Kažete igramo loše a 2-0 dobili, kako smo igrali protiv javora? Napravili smo 15 šansi i opet ništa. Ja potpisujem da ovako igramo cijele godine i da dobijemo po 2-0 svakoga

Reply
Petak 13-ti сеп 1, 2013 at 09:46

Odbrana nam je šuplja bre!

Reply
ja сеп 1, 2013 at 01:29

pa kako ce nas posteni predsednik podneti sto nije uspeo da se ugradi u bar jos jedan transfer,,,,ili komisija kako nije uspela da se obogati na jos jednom retardu il sd sa jos jednim balvanom…..e moj nekad veliki klube

Reply
... сеп 1, 2013 at 01:06

Kazu imamo problem sa stoperima a Daude danas skide loptu Milunovicu sa noge u poslednjoj sekundi. Istakao je kandidaturu za stopera u narednom periodu 😀

Reply
aleksandar sd сеп 1, 2013 at 00:47

Ovo samo kod nas ima da se od 4 utakmice 3 ide u goste.
Sto se tice danasnjeg rezultata zadovoljan sam,kako je bilo i ovo je dobro,samo neka nastave, nazad se ne moze napred se mora :mrgreen:
Nisam dolazio na ovaj sajt duze vreme zbog obaveza ali sam pratio sve, sem nekih gresaka dobro odradjen prelazni rok, mogli su neki igraci jos da se prodaju mada kako nas sluze kartoni i povrede ima svih 30. igraca da imaju svoje minute. 😎

Reply
Srba сеп 1, 2013 at 00:47

Znam da se mnogi nece sloziti ali licno meni u ovom timu Zvezde su najdrazi Kasalica, Milijas i Ninkovic majstor i od njih dosta ocekujem u sezoni

Reply
delija сеп 1, 2013 at 08:22

Pogotovo od zadnje dvojice.Za Nenada mogu da pricaju svasta ali on je jak i vratice se sigurno!

Reply
The doctor сеп 1, 2013 at 00:23

Odlicno je i na Bajka uticalo to sto je doveden Rajkovic.Konkurencija je zdrava 😆

Reply
bojan62 сеп 1, 2013 at 00:12

A sudija svirao 55 faulova i sveo utakmicu na jedan termin u balonu (60 min „efektivne“ igre)!
Mogu da se kladim ako na kraju godine u derbiju sa grobljem njima bude odgovarao X….da ce da stave ovog lika da sudi!!

Reply
Kure сеп 1, 2013 at 00:00

Suđeno je 55 prekršaja, zato nam je fudbal tu gde jeste. To bre nije normalno. To je taj ključni maligni kancer srpskog fudbala. I još jedna stvar, na sva tri dosadašnja gostovanja kvaliteti terena bili su u rangu sedme lige Bangladeša. Toliko o tome koliko je http://www.tolelopove.com poradio na unapređenju fudbalske infrastrukture u Srbiji.

Reply
Ultras авг 31, 2013 at 23:56

OBRATITE PAZNJU NA BROJ FAULOVA, 55 FAULA ZA UTAKMICU!!!Kao da se igrao ragbi a ne fudbal, sudija je katastrofa sudio bez osecaja za „igru“…

Reply
Darn сеп 1, 2013 at 02:47

Au, pa nisam to znao. 55 faulova!? Nema tu ni sudije ni fudbala…

Reply
Dusan сеп 1, 2013 at 08:13

ovo je mozda i najveci problem srpskog fudbala….nasi igraci jedva cekaju da padnu a sudija jedva ceka da svira faul nema tu ni f od fudbala. sto se tice stopera dovedena su tri komada ako ni jedan ne odgovara mora neko mora da snosi odgovornost za te promasaje.

Reply
Sladajac авг 31, 2013 at 22:36

Stojadinovicu pod hitno se zahvaliti na saradnji, zbog njega nije dosao Milos Bosancic koji bi igrao samo za platu a dovodi igrace ciji je menadzer pa Miric i sto je najbitnije unosi konfuziju medju igracima kako nisu za Zvezdu tako im spustati cenu. Da nije stojic prodao Milivojevica,, El Grande „ni to ne bi umeo!!!

Reply
mile авг 31, 2013 at 22:09

Ja sam zadovoljan 🙂 Dalo bi se o svemu diskutovati, ali kad se sve sabere, jos jedna pobeda na gostovanju i nova tri boda. Valjda ce se konacno uigrati u ovoj pauzi. Dolazili su „s’ brda-s’ dola“, vreme je da se presaberu i uigraju.

Reply
mariachi авг 31, 2013 at 21:46

Zalite se na Daudu i Kasalicu i kazete da se prodaju a videli ste danas kako igra Mrdja. 🙄

Reply
Nenad авг 31, 2013 at 20:46

Milijas se vuce po terenu i igra nonsalantno bez borbenosti zato nema kreativosti, ne moze Ninkovic sve sam da kreira na sredini…Krneta i Lazic MORAJU da budu druga resenja u stoperskoj liniji, jednostavno nisu za prvu postavu Zvezde…znaci Martinovic i Arauho pod hitno u tandem. Mrdja je ocajan, apsolutno nista korisno nije uradio, razocarao me je. Dauda je najbolji spic i treba ga zadrzati. Ocekujem da Mrdja popravi formu jer verujem da je bolji od Onjila. Kasalica je borac, ali u igri je prilicno praznoglav…Nadam se da ce se svi pokrenuti, radnicki je ocajan, da smo naketeli na iole jacu ekipu bilo bi svasta…

Reply
Goran авг 31, 2013 at 21:03

Bilo je kritičara i kad smo bili prvaci sveta. To je tako normalno kod nekih ljudi….valjda

Reply
Djape Delija авг 31, 2013 at 21:38

dal je njima jasno zasto dobijaju ovoliko minusa uopste, a osecam da su to one starije Delije od 50, 60 godina koji su gledali veliku Zvezdu, i sad ocekuju da Kasalica, Milunovic, Milijas i ekipa igraju ko Pancev, Savicevic, Piksi…

Reply
Cira авг 31, 2013 at 21:54

Naravno da nisu to te delije,pre bih rekao da su klinci ili mladi ljudi koji se bas ne razumeju mnogo u fudbal.
Dobronamerna,realna kritika uvek…lupanje gluposti samo da bi nesto napisao-nikad-
P.S. Starije generacije zvezdinih fudbalera su uvek bile u vrhu jugoslovenskog fudbala,a u evropi smo gubili od jacih klubova,jer smo umirali u lepoti igre…nikada nas ni jedan klub nije ponizio kako to cine danas,pa je glupo i pomisliti da bi neko od starijih uporedjivao to doba sa ovim danasnjim.

Reply
Nenad авг 31, 2013 at 21:55

Druze, imam 25 godina, ali dobro vidim i znam da Milijas i jos neki imaju svoje limite, ali neka se bar bore kako oni vole da kazu ,,do poslednje kapi krvi“ i svi cemo ih vise ceniti…realan sam, za minuse me bas boli uvo, volim zvezdu idem redovno na utakmice, i boli me sto se ne bore i sto mi je sest godina proslo a da titulu nisam proslavio. Voleo bih da je vise kriticara, jer samo kritikom ce i oni shvatiti gde su i kako treba da se odnose prema grbu koji nose…

Reply
Srba сеп 1, 2013 at 00:34

Stoji da ne treba hvaliti igrace ako ne igraju, ali druze Milijas je prethodna dva meca uklizavao u 90-om minutu, danas nije toliko trcao, ali opet je najzasluzniji za vodeci gol, pa nema smisla vredjati coveka

... сеп 1, 2013 at 21:06

Ja bi ipak rekao da ti Nenade ne vidis dobro 🙄

Cira авг 31, 2013 at 21:44

Sta ste navalili sa tim detetom od Arauha…ko je njega uopste gledao i zar ne bi igrao da je bolji trenutno od Krnete i Lazica?
Decka ste videli samo na slici,ali vam to ne smeta da ga stalno gurate u prvu postavu…ima vremena za njega.

Reply
Djape Delija авг 31, 2013 at 20:42

kako me nerviraju ovi kriticari, pa sta vi hocete da Zvezda preko noci igra fudbal kao pre 7,8 godina kad su bil Ziga i Pantela, pa sta vi ocekujete, kad Zvezda uopste nema mnogo bolji tim ni od Radnickog Kg niti bilo koje druge ekipe u ligi, ali to je po meni ok, ponavljam Radnicki ima dosta jak tim, kao i sve ekipe u nasoj ligi, i po meni kad je igracki kvalitet u pitanju nasa liga je sigurno u prvih 15 u Evropi , i stojim iza toga, problem je nas mentalitet kada izadjemo u Evropi, totalno smo neagresivni i neambiciozno delujemo i ispadamo od slabijih od sebe, ali zamislite tu ligu da sad Zvezda ima svih 30 pobeda iz 30 utakmica, to bi bila dno liga, pa hvala Bogu da svaki tim u ligi moze da nas pobedi, ali problem je sto imamo ,,sampiona,, koji ne moze da izgubi i zato ne mozemo da uzmemo titulu, a sto se tice igre mislim da je sasvim solidna, igra se brzo i ne srlja se mnogo, lako se stize do protivnickog gola, sto je dosta bitno, ali bitno je da mi igramo mnogo bolje nego prosle sezone, bicemo jos bolji kad budemo imali jos jaci tim, jel igra bolja u odnosu na proslu sezonu jeste, to je ono sto je bitno, da se napreduje, zato bih zamolio ove sto kao kritikuju da ne ostavljaju komentare, svaki put se iznerviram kad procitam, nemaju pojma o fudbalu, samo vide da nismo dobili 5-0 nego 2-0 i odma igra lose, Slavisa odlazi itd, kao jadno igramo protivnik je dosau u sansu za gol, pa moraju i oni da napadnu pogotovo kad gube, igra jos neko fudbal u ovoj ligi i po cemu je Kasalica bolji od Spalevica, ili Pecnik od Knezevica, ima Radnicki jos dosta dobrih igraca, to sto ih partizan lako dobija svima je vec poznato!

Reply
Fringe авг 31, 2013 at 20:33

Utakmica ko utakmica je bila losa, ali ne bas toliko da nista nisi mogao da vidis. Uzgred na ovakvim utakmicama se ili dobija ili gubi titula. Dobar tim dobija i kad igra lose. Mogu da kazem da smo zadnje dve bez primljenog gola odnosno samo jednog primljenog u zadnje tri. A igrali smo protiv Jagodine( pobednik kupa), Napredka ( za koji igra najbolji strelac lige trenutno) i vrlo tesko gostovanje sada protiv Radnickog (vecina je primetila razliku u zalaganju na ovoj utakmici u odnosu na proslu, mislim sta reci). Tako da s’obzirom kako se skupljamo i da nam je odbrana suplja, trener izvlaci maksimum iz ovog tima trenutno i igra siguricu bez bilo kakvog rizika.
Za sada nije lose ali za bolji fudbal mora mnogo vise trcanja, zelje, borbenosti i bogami bolji stoperski par. Ne kazem da su trenutni mnogo losi, samo kazem da trenutno nisu na nivou koji moze da garantuje sigurnu i bolju igru ostatku tima.
Sve u svemu za sada sam zadovoljan! Sad se dobro spremite momci, pa od Srema sve pobede i nema stajanja to titule!!!

Reply
Nenad авг 31, 2013 at 20:27

A Mrdja i dalje nista

Reply
Божа авг 31, 2013 at 20:39

ВЕЛИКО НИШТА :facepalm:

Reply
Goran авг 31, 2013 at 21:06

Neće on ništa ni pokazati. Posle takvih povreda nijedan se igrač nije oporavio. Njega treba prodati što pre i zaraditi neke pare obzirom da je došao bez obeštećenja.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT авг 31, 2013 at 20:26

Istina je da je nas najbolji napadac Abiola Dauda!!!! Mrdja za 0 odigrao…..

Reply
mariachi авг 31, 2013 at 21:47

Takodje je Kasalica pokazao gde se najbolje snalazi

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 21:53

Da je ovako „pokazao“ u Odesi, mi bi sada bili u LE! Polako, zalecemo se na sve i svasta (nesto valja, nesto ne valja), trener je realan covek i zna kakvo mu je stanje u ekipi. Daje skromne i kriticne izjave, sto je i red, jer jedino tako moze da se konstantno napreduje i poboljsava igra.

Reply
Srba сеп 1, 2013 at 00:37

Dauda dao gol posle dvadeset meceva i odmah najbolji. Po meni je Kasalica najbolji jer je najborbeniji i momak zna dati gol, i preprosli mec je bio strelac, ali ne moze jedan napadac nista, uglavnom moramo igrati sa dvojicom a po meni tu dvojicu birati izmedju Kasalice,Mrdje i Daude prvenstveno, dok Onjilo i Mihajlovic ipak treba malo da cekaju na svoju priliku

Reply
nesa ZR авг 31, 2013 at 20:23

BRAVO za Jovan I Lazica , pa nema gola !!
Napad OK!!

Reply
Крле Бгд авг 31, 2013 at 21:24

Па нема гола кад је Бајко одбранио једну стопостотну шансу а другу ови нису сами знали да дају. Као и целе прошле сезоне. А онда кад Бајко закаже и срећа нам окрене леђа биће шта је сад ово?

Reply
nesa ZR авг 31, 2013 at 20:19

Napad tu i tamo mora da se uigra, odbrana isto ali vezni red nesme da pusta kifleeee!!

Reply
SAJBER авг 31, 2013 at 20:16

Bravo svim igracima , OCEMO pobedu do kraja!!!!!!!!!

Reply
gane авг 31, 2013 at 20:12

najbolja je ZVEZDA!!

Reply
FAKI BANJICA авг 31, 2013 at 20:06

bravo zvezda!!!

Reply
stole авг 31, 2013 at 20:02

BRAVO

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:46

Kovacevic kako igra, decko me plasi!! 😀
Toliko sigurnosti i znanja u „malom“ pakovanju, da je to prosto nemoguce.
Videla se veceras (bas dobro) najveca mana Jovana Krnete, procena leta lopte. Decko jednostavno ne zna (ne moguce da ne moze) da oceni let lopte i da tempira skok, Lazic me takodje iznenadio smirenoscu u nekim situacijama, naravno pretrcan je u situaciji sa Knezevicem, ali zato i postoje bekovi, a i on je zakacio tu loptu kada ju je Knezevic „cusnuo“ (mozda ne bi otisla onako lepo da je on nije kazio 🙂 ).
Mislim da je uvodjenje Daude jasan pokazatelj da Djurdjevic nece biti doveden (bar ne u ovom prelaznom roku 😀 ), svaka mu cast, vidi se da je „ukapirao“ da to nije ista (bezdusna) ekipa od prosle godine.

Reply
Maza авг 31, 2013 at 19:49

A bas znas o fudbalu?STA KOM. TI!

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:58

Ispadoh slepi branitelj Lazica, jel’ to? 😀
Mozda me ponela utakmica, ali imao je par dobrih i smirenih iznosenja, zato sam to rekao. Krneti je Spalevic „pravio decu“, a covek ima „40“ godina, Knezevic je ipak mladji i brzi, tu sam vukao paralelu. Voleo bih da cujem tvoje misljenje.

Reply
stole авг 31, 2013 at 20:03

Ma ti samo ga ubi~!
zanelo je tebe nesto drugo RODITELJU!

Reply
gane авг 31, 2013 at 20:10

Bravo, ali pojma nemas , ma ti bi samo kao da kritikujes.A znas li koga,…. A lazic ti rodjak??

Reply
Samo ti авг 31, 2013 at 19:41

Dau Dau Dauda!<3

Jel zna bre neko nesto o pojacanjima? Nervira me ova tisina…

Reply
mariachi авг 31, 2013 at 21:51

Nema nista! Rekao 101 😎

Reply
marko авг 31, 2013 at 19:37

pojedinacni kvalitet igraca nije los sasvim je dobar ali igra nam je ruglo..90 minuta jada i cemera i nista da se promjeni..podsjeca me na saleta jankovica..zar taj arauho nakon mjesec dana treninga nije bolji od ovakvog jadnog krnete..pa kakav je taj arauho ako bi bio gori..takodje mrdja pa daj decko saberi se malo..sta god si primio upropastio si..dauda je za 15 min vise uradio nego mrdja i onjilo zajedno za 200 minuta..nadam se boljem ali nas trener samo govori nije dobro nije dobro a nista da se popravi..treba nam stoper uz martinovica..ni krneta ni lazic ne mogu da nose odbranu..opet kazem igra nam je skroz ocajna..nema pasa nema driblinga utrcavanja centarsuta skok ma nista..samo stihijski i ho ruk sistem..to nesme vise da bude zvezda..

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:48

Podsetis se na Jankovica svaki put kada Milijas posalje loptu. Malo ko je od igraca igrao dugu loptu (osim kad ne ispucava) osim njega.

Reply
VLAJKO сеп 1, 2013 at 07:04

Videcemo kako ce to izgledati posle dvonedeljne pauze…

Reply
sof авг 31, 2013 at 19:33

Опет играмо класично ЈСЛ мрцварење. Овај Раднички је лош али наша одбрана је криминална, зачуђујуће потпуно смо били безидејни у нападу. У прошлим утакмицама смо много више стварали шансе, али овако више не може. Против озбиљније екипе ми не би сигурно сачували победу.

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:49

Zaista mislim da si poceo da se blamiras. 😐

Reply
sof авг 31, 2013 at 19:55

Како ти не досади да за све лоше нађеш оправдање без икаквог осећаја си за критику?

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 20:06

Kritika bi bila na mestu da nisi dodao „У прошлим утакмицама смо много више стварали шансе, али овако више не може. Против озбиљније екипе ми не би сигурно сачували победу.“.
Ti koji si prozivao i protiv utakmice u Krusevcu, sada je dobra. Necu da gresim dusu, nije ovo bila odlicna igra (naravno), ali se vidi boljitak i zna se zbog koga jos uvek to nije „idealno“ (to nikada nece biti, ko se tome nada „blamira se“, nadam se da si shvatio sugestiju ovde).
Sudija je „unistio“ ovu utakmicu! Na ovakvim malim (dimenzijski) terenima, prekrsaj na polovini terena je sansa za gol!! Kao da je korner, kada budes gledao nasu ligu kroz tu prizmu, a ne TOP Lige, onda ces shvatiti zasto smo „bljestali“ na momente i ko ne moze da igra u timu, pa ces tada iznositi „realnije“ kritike.

Reply
Milan авг 31, 2013 at 20:17

Kako ti više ne dosadi kukati iz dana u dan kao najčangrizavija svekrva? I još se pozivaš na prošle mečeve, a nakon svakog si ih popljuvao crnje nego nakon ovog! To što ti radiš nije mišljenje, vez obrazac da se izruguješ i omalovažavaš sve i svakog, u svakoj mogućoj prilici. I onda još ima bilde-a koji te kao ‘lajkuju’, kao oni sve kapiraju. Primitivno, tipe, do zla boga primitvno kukumavčenje.

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 21:02

Isto sam ovo hteo da kazem, ali ukratko (izgleda da se nije „primilo“). Lepo si sve rekao, ali ipak je on „realista“. 😀

Reply
sof авг 31, 2013 at 21:39

Раднички је једва остао у ЈСЛ тако што је (купио) последњих неколико утакмица. Ако се ми мучимо против Радничког како онда да очекујемо титулу и да се пласирамо у ЛШ???Ти се вероватно слажеш са оним одозгоре који се накупио плусева да играчи Радниког нису бољи од наших и да је наша лига у првих 15. А уствари наша лига је претпоследња у Европи по броју датих голова.

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 21:57

Izvini, kada sam ja rekao da su igraci Radnickog kao nasi i da je nasa liga u top 15??
Molim te da mi odgovoris? NIje u redu da mi izvrces reci. Da se ne slazes, ok, ali nemoj da lazes.

Reply
sof авг 31, 2013 at 22:02

Мој одг. је за Милана који мисли да не треба критиковати већ живети у бајкама. Није теби ништа упућено.

gledalac авг 31, 2013 at 22:54

Ako ovo: „Ти се вероватно слажеш са оним одозгоре…“, nije bilo upuceno meni onda izvini.

Maza авг 31, 2013 at 19:30

Odbrama OK. Krneta i Lazic samo da se ugraju!!!

Reply
Realan Zvezdas авг 31, 2013 at 19:28

lose,hajde ovo neka im bude da se nisu uigrali,sada imaju 2 nedelje,dobro bice bez nekoliko igraca ali sada da se maksimalno posvete radu i da se odbrana uigra i da se uigraju neke napadacke akcije,danas smo se izvukli protiv loseg Radnickog ali ne sme ovakva igra da bude

Reply
BRANKO авг 31, 2013 at 19:26

ko dolazii?zna li se?ajd da neko pogodi?

Reply
Dusan авг 31, 2013 at 19:25

Daj bre kupite Djurdjevica…On i Dauda u napaduu,kidali bi…kakav Mrdja crni,ne zna gde mu je glava!!!

Reply
Pex авг 31, 2013 at 19:24

Igra tu i tamo, ocekivao sam vise zelje i borbenosti ali sta sad… Ali sudija nema nikakav osjecaj za igru prekinuo je igru 288 puta i nije dao da se razvije kikakva igra nego je samo seckao svaki minut… Ne znam na statistici ali ja mislim da je svirao preko 60 faulova!!!

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:31

26 faulova Radnickog i 31 faul Zvezde 😯 od toga su mozda 4 bila za sviranje!! I onda se pitaju ko unistava fudbal u Srbiji?! 😈

Reply
asdf авг 31, 2013 at 19:22

Veoma losa i spora igra naseg tima.. Bez kreativnosti i ideje mada se na ovakvim utakmicama osvaja titula.. Sudiju Gogica poslati u cetvrtu ligu jer direktno utice na kvalitet fudbala

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2013 at 19:18

Znam zašto ne igraju kako bi mi hteli! Namjerno, samo da ovoj nekolicini kojima su najdraže riječi ‘užas, bruka, jadno, čemer…“, pukne bar jedan čir (pošto su ih od silnog nerviranja dobili već tuce) i da olakšaju sebi i prestanu gledati ono što im zadaje toliko muke!
Uprava mora shvatiti šta ima u Daudi, plašim se, ako ga se riješi, eto nam novog Abubakara, Klea ili Barkosa. Samo ćemo nastaviti kukati kao zadnje babe. Zato, pamet u glavu i nek ostane ovdje gdje mu je mjesto!

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:30

Kao i uvek komentar na mestu.
Moram da napomenem jos da mi nije jasno da svi ti, bajni i srcani, navijaci naseg kluba komentarisu utakmicu dok je jos u toku?! 😯
Sta vi gospodo predstavljate??
Ako gledate utakmicu, otkud poriv da se komentarise dok traje?? Sta da kazu navijaci PSZ-a?? (dok je sudija svirao kao na svadbi i igraci lezali kao na plazi, imao sam vremena, cak i da ispratim kraj te utakmice!!!) Njihov tim daje dva (2) gola u 90+ minutima (90+2, 90+4) i pobedjuje (predvidjam i osvaja titulu, jer tako se to radi) iako je Gingamp imao najbolju sansu na mecu (1 na 1 sa golmanom), sta tek treba oni da kazu, a potrosili 100 miliona samo na 2 igraca??? (dobro skoro kao i mi, bar prema partizanovcima 😀 )

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2013 at 19:42

To mi nikad neće biti jasno, tvoja ekipa igra, a ti sjediš za tastaturom i besomučno šibaš komentare! Očigledno te zaboli šta se dešava na terenu! ‘Ajde jedan, nego jedan za drugim! Kao da nema poluvrijeme ili na kraju meča. Neće MCZ nikud pobjeći!

Reply
ACA авг 31, 2013 at 19:15

Zasluzena pobeda i veoma vazna pred pauzu. Odbrana je u vecem delu meca delovala sigurno, sem krajem prvog poluvremena, kad je Radnicki stvorio dve velike sanse. Bajko danas odlican. Vezni red solidan. Millijas je bio dosta dobar, a Nine maestro, odlicna asistencija za gol Daude. Dauda fantastican, vise je pruzio od Mrdje, i zasluzuje da igra u prvih 11. Kasalica dao gol, i odigrao sasvim korektno u ovoj utakmici. Najbitnija su tri boda, i verujem da ce se ekipa uigrati i biti mnogo bolja u nastavku prvenstva.

Reply
Darko Ča авг 31, 2013 at 19:23

Moram da odgovorim na neki komentar, vezano za Daudu i Mrđu… dva različita tipa igrača… Mrđa se konstantno ubacuje u prostor, traži loptu u prazno, širi igru i razvlači protivnika, dok Dauda više učestvuje u građenju napada, više je skoncentrisan na centar napada, vraća se često u fazu odbrane, pomaže u iznošenju loptu… Sve u svemu, dva različita tipa napadača, a po meni obojica zaslužuju da budu u prvom timu, sa izuzetkom Mrđe dok ne bude potpuno fizički spreman. Pozdrav

Reply
Čoki81 авг 31, 2013 at 19:30

Ne kapiram postavku Stojanovića, hoćeš presing, a nećeš da igraš sa 2 špica… Drago mi je zbog Daude, znao sam da mora da proradi… dobro će nam doći ova pauza, ali samo ako pojačaju kretnju,tj. igru bez lopte i trčanje… Dauda treba da ostane, a Mladenović nek ide slobodno, ne možemo dovesti mnogo goreg od njega…

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:36

Bas u tom presingu se vidi ko nije spreman. Voleo bi daih nabrojim, ali se plasim „gneva“ njihovih advokata. 😆 😎

Reply
dante авг 31, 2013 at 22:16

konacno da neko napravi paralelu,uporedi igrace .i kada bi ovaj nas trener koji sve vise lici na jankovica-murinja, upario njih dvoje, a poslednjih 20-30 minuta pruzao sansu mihajlovicu jer iskreno decko je izmislio fudbal za mitrovica (prodat basnoslovno anderlehtu) mi bi imali cemu da se nadamo.ovako sve mi lici na jos jednu propalu sezonu.

Reply
Crvena Bela Krv авг 31, 2013 at 19:12

E konacno da dobijemo utakmicu bez problema, osim lepoga ja cu da skrenem paznju ponovo na Vesovica, decko je ok u napadu ali odmbraana „No coment“, ponovo je ispadao iz igre u jednoj situaciji ok 30. min prvog dela ali hvala bogu bez posledica. Ninkovic kako dodirne loptu napravi promaju po protivnickoj ekipi, supereeer. Sta reci za Mrdju, pokusao izgarao ali ja ne bih hteo da ga vidim na prvoj postavi za neko vreme dok se dobro priprema. Mijailovic, poslednji minut lep prodor imas utiska da mu je to poslednji atom i napravi super priliku ali slaba zavrsnica, da je vratio ka Ninkovicu moglo biti i 3:0, ali boze moj da mi je neko juce nudio 2 0 pa ja bih skakao od srece, ajmo Zvezdasi da uzivamo ovaj vikend imamo razloga i kosarkasi su samleli Rumunskog prvaka, sve mi mirise na moju Zvezdu iz pre nekih godina,,,,,, ajmo sad da pokazemo Partizanu kako se osvaja titula bez pomoci sudija i gepekovanja. Pa to je moja Velika Zvezda ovakvu volim da je vidim, sigurnu, leprsavu i pobednicku. Pozdrav svim Zvezdasima.

Reply
Goran авг 31, 2013 at 19:11

Rutina.
Cudi me da su ovako lako dobili, pojedinci se nisu bukvalno ni oznojili (Ninkovic, Mijailovic i Milijas). Odigrali smo utakmicu sa 50 % mogucnosti, nije mi jasno radi cega. Mrdja definitivno nije u formi (glupo bi bilo reci da nema pojma), nista nije uradio kako treba, bilo je mucno gledati ga kako se trudi bez ikakvog rezultata.
Sve u svemu dobro je, Kragujevac nikad lakse nismo prosli.

Reply
sof авг 31, 2013 at 19:49

Мијаиловић и Милијаш увек изгледају као да ће да рикну од умора 🙂 другачије видимо

Reply
Goran авг 31, 2013 at 20:18

Kad sam rekao da se nisu oznojili, mislio sam da su citav mec odigrali bez neke narocite zelje, htenja, onako lagano na iskustvo, potez…Pa Mijailovic u prvom poluvremenu maltene nije ni igrao odbranu.

Reply
Nemanja авг 31, 2013 at 19:10

55 FAULOVA NA PRVENTVENOJ UTAKMICI SUPER LIGE!!!
Što je mnogo mnogo je!!! Zato nam fudbal i jeste takav kakv je!!!

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2013 at 19:22

Upravo tako! Sad zamisli koliko se vremena izgubi zbog toga!? Šta ostane za efektivnu igru? Ma, koliko vremena imaju dobro iko i da gol.
Obavezno ublažiti kriterijum za prekršaje, ovo je duel-sport, a ne košarka. Inače, nevjerovatno pizdim kad komentator kaže ‘pa, bilo je kontakta’. Nego šta će u fudbalu biti nego kontakta!? Nije to prokleta ritmička gimnastika!

Reply
Nemanja авг 31, 2013 at 19:44

Sve dok se tako igra,a sve utakmice su takve fudbal ce nam biti ovakav kakav jeste!!! Blago rečeno užasan!!! Gledaj Napoli 90 min ukupno 16 faulova..Crystal Palac 65 min ukupno 10 faulova,a kod nas na poluvremenu 22 prekršaja.

Reply
Darko Ča авг 31, 2013 at 19:09

Krneta za*ebe stvar, Lazić dobije žuti karton…onda slede komentari bolji Krneta od Lazića.. Sva sreća pa je dečko bio tu da ispravi kiks, inače bi bila gol situacija 99%. Ne znam šta fali Krneti, ali dečko definitivno ima nekih problema konstantno. Neću mnogo da pametujem o igri, čestitam na pobedi, i Daudi na golu ❗ Idemo dalje posle pauze! Pozdrav za delije

Reply
milosjovic82 авг 31, 2013 at 19:11

A kad je Lazic pretrcan pre toga dva puta?Mozda su u istom rangu, ali to sto ga je Lazic jednom pokrio ga ne cini boljim igracem,ispadali su obojica danas.

Reply
Darko Ča авг 31, 2013 at 19:18

Slažem se sa tobom, nije mi bila namera da pričam ko je bolji igrač, vreme i karijera će pokazati… ali mislim da bi posledice bile veće posle ovog prodora…mislim i da je u jednom slučaju bio Vešović u pitanju (kod pretrčavanja) 🙂 Kiksevi u zadnjoj liniji odbrane na 20, 30 metara od gola, treba eliminisati, složićeš se samnom. Pozdrav

Reply
Maza авг 31, 2013 at 19:25

Ok ali ovo se igra nema ko da pogresi osim odbrane da bi protivnik dao go, tako da greske su stavní deo igre.BITNO ne primiti.

Reply
Maza авг 31, 2013 at 19:18

A 7 puta Krneta pokrio zadnju liniju a Lazic pa ispao i kad nema sta pravi zutí.

Reply
torh авг 31, 2013 at 19:06

Pobedaaaa , bravo momci . Dobar Kovacevic , dobar Nine ( kao i uvek ) . Bravo Dauda za gol . Crvena Zvezda – Donji srem 14.9. Svi na Marakanu .

Reply
Vlada авг 31, 2013 at 19:06

Trvda i teska utakmica i zasluzena pobeda. Za nedelju dana su fudbaleri radnickog naucili sve: da trce, da napadaju, da skacu, da se brane… Igra u drugom poluvremenu, losija nego u prvom, sve do pred kraj. Precka Pecnika, i posle konacno gol Daude. A sudjenje kriminalno, koliko i ovaj komentator sa arene, koji samo sto nije zaplakao kad je Kasalica dao gol (ofsaj, nije, jeste, oko sokolovo, celendz,) Sad pauza i nadam se da ce svi biti u boljoj formi kad se vrate.

Reply
Hajduk Veljko авг 31, 2013 at 19:06

Do sada nisam hteo da komentarisem Mrdju, jel ga niko i nije….u poslednje dve utakmice, primio je bar 30 lopti i jednu, ali samo jednu nije izgubio….Milijasa ne treba pohvaljivati jer se ovo od njega ocekuje….Krneta….hm….ostali ok….ali ima mesta za jos….

Reply
PEĐA J7 авг 31, 2013 at 19:15

Bravo, hvala Bogu da ima nas koji nismo slepi. Ajde sto ne daje golove, ali brate svaka akcija propada cim se njemu da pas…Mrdja PREVARA – veze nema!!!

Reply
delija авг 31, 2013 at 19:16

od kapitena se ocekuje da bude apsolutno najgori?

Reply
crni_redstar авг 31, 2013 at 19:03

vazna pobeda pred dvonedeljnu pauzu,da se uzme dah,da se uigramo,da se vidi ko koliko vredi na treninzima,bajko je danas odlicno branio,dauda se vratio i treba ga zbog velikog ucinka u igri i brzini uvek drzati u startnih 11,nine i pecnik nosioci,kovacevic glavni sraf u sredini,levo mijailovic,desno petkovic,odbrana videcemo to je najveci problem.kasalica uvek igra toplo hladno,milunovic beskoristan,onjilo mislim da je macka u dzaku,od krnete i lazica se bojim vise nego bilo kog napadaca protivnicke ekipe.milijas se idalje vuce ko ranjeni puz po terenu iako se trudi,sad i dodao asistenciju.mora da se zna prvih 11 i klupa a za ostale me bas briga,ko nema kvalitet taj ne sme da igra za zvezdu.

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:54

Najbolja definicija Milunovica „beskoristan“! Da li je jednog igraca pretrcao, ne daj Boze predriblao (a pokusavao je 😀 ).

Reply
Milan авг 31, 2013 at 19:02

Znam da prelazni rok traje do vcrs 24h. Ali imam jedno pitanje. Ukoliko je igrac slobodan moze da dodje i posle prelaznog roka? kao i dok se ne zavrse prelazni rok u drugim ligama ?

Reply
delija авг 31, 2013 at 19:00

I da…sampion se postaje na ovakvim utakmicama,a ono sa Javorom je samo losa tradicija!

Reply
ShoNe авг 31, 2013 at 19:00

Dobro, racunaju se bodovi, ali igramo zalosno. Ne znam sta nam fali, meni se cini da nam mnogo fali, jer smo mnogo daleko od dobre igre, ali dobro, bar je bolje nego u prvom kolu.
Konacno je i Zvezdin majstor zabelezio asistenciju, to je veoma vazna cinjenica, ja mislim da mu je 3 u karieri.
Milijas mnogo dobar, mozda vam to nije drago, al sta se moze, bio je dobar…

Reply
Jebi ZVEZDOO glupi partizan !!! авг 31, 2013 at 19:20

Decko tebi dosta toga fali u glavi… :facepalm:

Reply
Aimar авг 31, 2013 at 18:59

Sta je? Dauda odjednom najjaci kod nas… Do juce ste ga pljuvali,sad najjaci igrac… Kakav Mrdja,Onjilo,kakvi bakraci… Decko za 15 minuta da gol,sacuva 10 lopti i asistira za Pecnika… Mrdja i Onjilo ovakav ucinak nece imati do kraja prvenstva sve ukupno…. Inace,losa igra,bezidejna… ali ipak pobeda,idemo dalje,ziveli Delije!

Reply
Ryber Palunko авг 31, 2013 at 19:06

Brate, onaj ko imalo poznaje fudbal, zna da je Dauda ‘Fudbaler’. To tvrdim od početka i bila bi velika greška prodati ga. Velika! Još kad se Lazović oporavi, a vidjeli smo na početku proljetnog dijela kako njih dvojica igraju skupa, ja ne vidim kako bi nam neko uzeo titulu. Uigrana ekipa s 5-6 odličnih fudbalera i još toliko njih koji su iznad prosjeka JSL-a. Nikakve potrebe nema odricati se usluga jednog od njih, a ako je problem 600 k, evo ja ću ih dati (koji sam ja pas lažov)!

Reply
PEĐA J7 авг 31, 2013 at 19:17

Bravo – Dauda igracina, Mrdja poluamater…

Reply
gledalac авг 31, 2013 at 19:52

Poenta je u „snazi“, odnosno u ulasku sa klupe kada su protivnicki defanzivni igraci na izdisaju snage. Tako nam je i Mrdja pokazivao mnogo vise kada je ulazio sa klupe.

Reply
VLAJKO сеп 1, 2013 at 06:58

A sta je to Mrdja pokazao kad je usao sa klupe? Dobio je jednu loptu kako treba protiv Jagodine i promasio?

Reply
Ja авг 31, 2013 at 18:57

Pobedaaa!
IDEMO DO TITULE ❗

Reply
JedinoSever авг 31, 2013 at 18:57

3 boda i dovidjenja prijatno. Ovako se osvajaju titule, a za igru imamo trenera pa neka on razmoslja o tome!!

Reply
Mikan авг 31, 2013 at 18:57

Dao ga je daooooooooooooooo 😀

Reply
Red Star авг 31, 2013 at 18:56

Lično,ne znam za vas ali meni puca kako igramo na gostujućim terenima 😉 odavno se vidi da u našoj ligi nije važno lepo igrati nego pobediti, samo da se uzmu 3 boda 😈

Reply
M.V.P . авг 31, 2013 at 19:03

Takoo je, ne pamti se lepa igra, vec osvojeni bodovi!

Reply
laki umocio авг 31, 2013 at 18:55

dauda uradio za 20 min vise od mrdje,ne vidim sto ga je toliko drzao u igri,utakmica sve u svemu ocajna na obe strane,al bitna su 3 boda

Reply
crni_redstar авг 31, 2013 at 18:54

dauda najbolji zvezdin spic definitivno! nikako ga ne smemo prodati. onjilo na pozajmicu. najbolji zvezdini igraci nine ,pecnik,kovacevic,dauda.

Reply
Estella Roha авг 31, 2013 at 19:01

Potpisujem svaku reč.Nije bila bogzna kakva igra,ali ima vreme da sklopi Stojanović sasvim solidnu ekipu,bar za naše uslove.

Reply
marko авг 31, 2013 at 18:53

kakva strahota od fudbala..uzas jad i bjeda..dauda je za mrdju i onjila mesi..daleko iza nineta nas najjaci igrac..sa ovakvom igrom dzaba nam i odlazak toleta..

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 31, 2013 at 18:43

bedno..jadno..zalosno..igra nula..odbrana je za povracanje..0d 55min se vuku kpo terenu ko retardi..jako sam razocaran…svaka utakmica je mucna za gledanje..dokle ovako

Reply
laki авг 31, 2013 at 18:39

odavno goru utakmicu nisam gledao,al daj samo 3 boda…ne zna se ko gore igra

Reply
Realan82 авг 31, 2013 at 18:39

OBAVEZNO AKO TRENER NE IZVRSI IZMENU KOJU STE ZAMISLILI NAPISITE DA JE RETARD.

Reply
Goran RM авг 31, 2013 at 18:35

babe vs babe,….uzas od fudbala do sada

Reply
Пчела авг 31, 2013 at 18:32

Жалосно је да играч као Дауда не игра, Мрђа не показује апсолутно ништа.

Reply
PEĐA J7 авг 31, 2013 at 19:19

Kao i 99% Srba, do 30. je spreman za penziju, a ljudi igraju LS sa 35+ lagano…Veliki promasaj…

Reply
neshha авг 31, 2013 at 18:25

Milunovic umesto Mrdje??/Ijaooo,kakav je ovo trener??? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
ja авг 31, 2013 at 18:24

milunovic + kasalica=20 kg
slavisa stojanovic=sejo kalac=retard

Reply
sasa авг 31, 2013 at 18:15

ko je na klupi?

Reply
Ja авг 31, 2013 at 18:02

Dobro je,ali moze bolje!
Ajde Zvezdo do kraja gazi ❗

Reply

Leave a Comment