Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић и Мрђа пред Раднички

Фудбалери Црвене звезде имају прилику да на утакмици против Радничког која се игра у суботу 31. августа упишу и трећу узастопну победу. Након два везана тријумфа, самопоуздање изабраника Славише Стојановића знатно је порасло и сви унутар тима очекују да упишу нова три бода.

IMG_9959Тријумф у Крагујевцу дошао би у правом тренутку и из разлога што након тога следи двонедељна пауза у шампионату услед обавеза националних тимова. Шеф стручног штаба црвено-белих и првотимац Драган Мрђа истичу да очекују тежак дуел и надају се позитивном исходу.

– Сваки меч за нас представља нови изазов и са таквом филозофијом улазимо у сваки сусрет. Циљ нам је такође јасан, добром игром доћи до победе и нових бодова. Наш наредни ривал има неколицину врло квалитетних фудбалера и имају једну посебност која се огледа у великом броју левоногих играча. Апсолвирали смо њихову игру, међутим свака утакмица је прича за себе и сматрам да убедљив пораз који су доживели у претходном колу није прави одраз њихове снаге – рекао је млади стручњак.

Да сутра црвено-беле не чека лак задатак процена је и нападача Драгана Мрђе, који би сутра након два меча која је почео са клупе, могао да се нађе у стратној постави.

– Раднички као домаћин игра много боље и нема дилеме да нас очекује тешко гостовање. Никога није лако победити на страни, видело се то и прошлог викенда у Крушевцу. Наспрам себе имамо озбиљног противника, озбиљан тим, али и поред свега тога верујем у победу која ће нам доста помоћи да стекнемо додатно самопоуздање и потврдимо успон форме у коме се налазимо. Раднички ће против нас покушати да се искупи за убедљив пораз у прошлом колу, а ми ћемо урадити све да их у томе онемогућимо. Понављам, све осим победе за Црвену звезду је неуспех – апострофирао је повратник у клуб из Љутице Богдана.

Кадровска ситуација пред пут у Шумадију је повољна, изузев повреде Новака Мартиновића чији је наступ на стадиону „Чика Дача“ под знаком питања.

– Нисам још одлучио ко ће играти. Дауда се опоравио и конкурисаће за тим, али је Мартиновић доживео повреду зглоба и видећемо хоће ли терапије уродити плодом – истакао је Стојановић и додао да је задовољан пристиглим новајлијама у прелазном року.

– Покрили смо добро позиције на којима смо били дефицитарни. На папиру све делује како треба, међутим, терен је друга прича и видећемо ко ће нам од новајлија помоћи у остварењу циљева. Имамо тренутно доста играча, тако да ће неки од њих у наредним данима отићи на позајмице – закључио је Стојановић.

[g-slider gid=“70859″ width=“600px“ height=“500px“ random=“0″ watermark=“0″]

 

Повезане вести

9 comments

veliki pravi zvezdas авг 30, 2013 at 19:31

Hajde treneru Crvene Zvezde stavi sjutra Rajkovica na golu nase Crvene Zvezde sto se ostalog dijela tima samo ubaci dva napadaca a moze sa tim napadacima i jednog poluspica a to neka bude iznenadjenje za nas navijace Crvene Zvezde i tim domacina iz Radnickog iz Kragujevca ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Guerrini Champion авг 30, 2013 at 19:38

Je*o te bog nemoj smarati vise sa tim znakovima upitnika i sa takvim pocecima recenica…

Reply
Samo ti авг 30, 2013 at 17:17

Mrdja:” Poslednji prvenstveni go sam postigao protiv Tuna”

Ajmo sad ga daj u Kragujevcu.!

Reply
Ultras авг 30, 2013 at 17:01 Reply
ds авг 30, 2013 at 21:23

A sta drugo ocekivati od njega,dan kada ce on otici iz FSS ja cu slaviti kao praznik..

Reply
Neso21 авг 30, 2013 at 16:05

Narode, nema novog sadrzaja na sajtu ali posetite ga, kliknite na google oglase bar jednom dnevno, nista vas ne kosta a mnogo cete pomoci radu sajta. Ne brinite, nece niko da se obogati od toga ali pomocice da se sajt sam finansira jos malo, dok matori ne ode.

http://www.tolelopove.com

Reply
Levi Brisac авг 30, 2013 at 16:05

Stoper,stoper,stoper i samo stpoer HITNOOO!!!

Reply
gledalac авг 30, 2013 at 15:59

Sasvim ocekivana konferencija, mislim zbog postovanja prema protivniku i njegovoj „kuci“.

Reply
torh авг 30, 2013 at 14:34

Imamo isti probel 1 i zadnjeg dana prelaznog roka , stoperi .

Reply

Leave a Comment