Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Одржана седница управног одбора

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда одржао је у уторак, 27.августа, 28. седницу на којој је било речи о свим актуелним питањима.

grbfkУправни одбор ФК Црвена звезда је разматрао новонасталу ситуацију у фудбалској Србији и изразио јединствен став да се прилике у Фудбалском савезу Србије уреде у складу са Статутом и важећим прописима у најкраћем могућем року.

Управни одбор ФК Црвена звезда је пружио пуну подршку председнику и потпредседницима Клуба и констатовао да је акција коју је Црвена звезда, заједно са осталим клубовима покренула, била оправдана.

Управни одбор је разматрао текућа спортска и финансијска питања нашег клуба, као и све спортско-такмичарске аспекте који очекују Црвену звезду у наредном периоду. Сагласно томе, Управни одбор је одобрио закључење професиналних уговора, по спровођењу лекарских прегледа, са играчима Предрагом Рајковићем и Гораном Гогићем.

Управни одбор је, од спортског сектора, информисан да прелазни рок за Црвену звезду још увек није завршен.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

48 comments

Sladajac авг 28, 2013 at 15:37

Imamo sport. direktora koji se pita oko pojacanja kao sto se pita kafe kuvarica! ,ona barem radi ovaj samo tracari. Kad te niko ne zarezuje lepo daj ostavku i CAO!!! …

Reply
bob авг 28, 2013 at 10:24

Situacija u Zvezdi je malo specifična. Pri tome mislim na dovođenje raznih pojačanja koja nisu ispunila ni 10% od očekivanja. Međutim, dešavaju se poslednjih nekoliko nedelja stvari koje liče na staru Zvezdu, šmekersku… Ne znam koliko vas zna nešto o dovođenju Miloša Šestića u Zvezdu? Da li se neko seća vremena kada smo Voši maznuli jednog od njihovih najboljih fudbalera sredinom devedesetih- Miodraga Pantelića? Da ne pričam o dovođenju Prosinečkog iz Dinama? To su bili igrači koji čine razliku na terenu. Igrači koji su jednim potezom rešavali pitanje pobednika. Nažalost, takvog individualcaa nismo imali dugi niz godina. Kleo, Barkos i još neki su ekspoldirali tek kada su otišli iz Zvezde, i to ne bi bilo dobro da nam se ponavlja. Ninković je sjajan izbor, Rajković takođe, a dovođenje Petkovića bi pre svega bila šamarčina upravi malog kluba a značilo bi i da se odnos snaga na fudbalskoj sceni Srbije menja, odnosno da se pravi veliki zaokret. Na bolje, naravno, jer to ne bi bilo samo pojačanje u igračkom smislu, već i najava da deca od 17, 8, 20-ak godina imaju šta da čuju od naše uprave i verovatno neka čvrsta uverenja i obećanja koja će im pomoći da odaberu posrnulu Zvezdu umesto malog kluba koji je vezao šestu titulu zaredom. Ode Tole, raspršile se nade o hiljadugodišnjoj dominaciji. Meni se budi nada, a mislio sam da su navijači jedina stvar koja vredi u Zvezdi. Malo sam off topic, izvinjavam se, ali nadovezao sam se na neka analize koje sam pročitao. Živi bili.

Reply
zvezdan авг 28, 2013 at 14:36

i te kako pamtim ta vremena ja sam stara garda , sve mi ovo i meni lici na mnogo lepa vremena koja ce tek doci na MARAKANI

Reply
Estella Roha авг 28, 2013 at 16:22

Dobar komentar,samo podsećanje da je Pantelić ipak bio promašaj,mada smo ga dočekali ko Ronalda(pravog 😆 ).Plaćen je više od pola miliona maraka obeštećenja ,što je u vreme,neposredno po ukidanju sankcija,bilo kao danas kad Mamić plaća najskupljeg stranca,pa i jače od toga.Nije pokazao bogzna šta,mislim da je čak i bez nekog obeštećenja napustio klub,možda je bilo zanemarljivo.

@Sladajac Ne znam šta čeka,posle svih poniženja koja mu priređuju kokeze i tončevi,ostavka bi bila moralan čin.

Reply
bob авг 28, 2013 at 17:30

Slažem se da je Pantelić malo pokazao u Zvezdi, ali mislio sam, pre svega, na sam čin dovođenja (da ne kažem otimanja) jednog takvog fudbalera kakav je u to vreme bio Pantelić.Promašaja je bilo i biće ih uvek, ali Zvezda nije poslednjih godina bila popularna za afirmaciju mladih fudbalera. Nekako su je klinci radije obilazili… Još ako Petković i Đurđević potpišu….

Reply
Anka авг 28, 2013 at 10:21

Stojadinovicu napusti klub! Nova prica da Mladenovic moze da ide ukoliko bude adekvatne poruke jer PORAZAVAJUCA. Ne zbog kvaliteta ili nekvaliteta igraca vec cinjenice da smo DEFICITARNI NA POZICI LEVOG I DESNOG BEKA. Dovodi silne vezne igrace i napadace, a bolesta nam je u zadnjoj liniji po bokovima, niti igraju napred kako treba (sem Mijailovica, koji ako ostane sam pitanje koliko moze sam jer fizicki nije dovoljno spreman za svih 90 minuta) a o odbrani necu ni da govorim. Da naces mozda sva cetiri stopera da ti igraju zadnju liniju ili da ti stoperi izigravaju bekove a zadnji vezni stopere. Sramo – STOJADINOVICU NAPUSTI KLUB, JER SVOJIM POTEZIMA OCIGLEDNO POKAZUJES DA IGRAS NEKE DRUGE IGRE A NE U INTERESU KLUBA I NJENIH REZULTATA.

Reply
Anka авг 28, 2013 at 10:22

*ne poruke nego ponude, i nije jer nego je.
Izvinjavam se zbog gresaka u tekstu.

Reply
jadranko авг 28, 2013 at 12:28

U pravu si ti al problem je sto taj deficit na bekovima,a po kvalitetu i na stoperima primjecuju jedino navijaci,pa sad ili smo mi pametniji od ljudi koji vode klub ili smo mnogo glupi ili nije nijedno,meni se cini da mi kupimo sve igrace koji nesto vrede ili su steklu neko ime u fudbalu bez obzira na to sto nam nisu potrebni,pa se nadamo nekoj zaradi za godinu dana.

Reply
Anka авг 28, 2013 at 13:14

Ne radi se ovde o pameti. Ovde se radi o visim ciljevima, ili se radi za necije menadzerske igrarije da zaradi novac preko Zvezdine grbace, ili smo mi postala transfermarket pijaca odakle ce igraci brze bolje odlaziti..bez ikakvih dugorocnih planova. Iako se od prosle zime znalo da smo deficitarni na pozicijama zadnje linije stoperi i bekovi mi tovarimo vezne igrace. Pa kako ce igrati kvalitetno napad ako isti zadnji vezni moraju da pokrivaju rupe bekova (bek se ne vrati u odbranu automatski se na tu poziciju izvlaci jedan od stopera a na poziciji stopera uvlaci zadnji vezni.) Ja govorim o marifetluku, i to ociglednom a zove se opet nabijanje troskova Zvezdi dovodjenjem sto veceg broja igraca. NE POSTOJI KVALITET VEC KVANTITET, I AKO CEMO RADITI KAKO TREBA KVALITETAN TIM SE ZA DOMACU LIGU MOZE NAPRAVITI ZA 1-2, A ZA EVROPU TREBALO BI NAM SIGURNO JEDNO 6-8 GODINA, s obzirom da smo nazadovali a fudbal u Evropi i suvise otisao napred od nas. Ovo sto mi imamo zove se NECIJA IGRARIJA I PRANJE PARA PREKO ZVEZDINE GRBACE i PONOVO SE TROSKOVI VESTACKI NABIJAJU JER TE IGRACE NEKO TREBA DA PLACA I IZDRZAVA ILI MENADZERI PA CE PO PRODAJI ZVEZDA JEDVA ZARADITI 10%, ILI KLUB STO CE NABITI NENORMALNE TROSKOVE. I inteligencija Stojadinovica je izrazaJjna! Odvaliti takvu glupost kad imas 3 beka, ima tu i mladjih ali tesko da ce dobiti sansu kad nisu ni na pripremama, DA JEDNOG OD TROJICE olako se odreknes bez obzira sto je prosek a ne dovesti zamenu je sramota..

Reply
gledalac авг 28, 2013 at 14:02

Pa mislim i da se ceka „adekvatna ponuda“ samo iz razloga sto smo deficitirani na toj poziciji. Da nismo, mislim da bi Mladenovic vec bio u Evijanu 😀

Reply
Anka авг 29, 2013 at 16:14

Srce moje, dok mi sacekamo adekvatnu ponudu nasa CZV se muci i mucice se…Sistem po kojem radi Stojadinovic je porazavajuci, mislim da ova analiza pokazuje njegov rad i nacin dovodjenja pojacanja. Ne zelim da slusam izgovor novac, jer citav plan za letnji prelazni rok mogao je da bude isplaniran jos u zimskom prelaznom roku, a najkasnije sredinom prolecne polusezone uz adekvatne skaut timove koji ce pratiti igrace. Pa nije Sa Pinto blesav..kad je rekao neke stvari. Eto tolko od mene. 🙂

Reply
Neso21 авг 28, 2013 at 09:54

Hajdemo svi na tolelopove.com i sirite vesti sa sajta po FB, ne moze jedan momak da vodi bitke sa FSS mafijom.

Reply
Guerrini Shampion авг 28, 2013 at 11:13

Veci su mafijasi ovi u nasem klubu nego Tole i ovi njegovi u FSS…

Reply
Estella Roha авг 28, 2013 at 01:32

Zašto prodaju Mladenovića i Daudu?
Odgovor je najverovatnije taj zato što su jedini igrači sa ponudama iz Zvezde,to je već gorka istina.
Nema logičnog odgovora zašto su dovedeni Onjilo,Omega i gogić,ovog potonjeg bih najradije poslao na trogodišnju pozajmicu 😀 .
Činjenica da stranci koji su došli,izuzetak je Nejc,ne poseduju kvalitet za prvih 11,a kamoli da prave razliku,kako frazerski sportski novinari ponavljaju.
Na kraju će se stvoriti odijum javnosti prema njima,zapravo nastavak vođenja hajke da nam stranci nisu potrebni,posebno kad naša deca bivaju zapostavljena,još jedna „novinarska“ mantra.
Podržavam dolazak Petkovića i Đurđevića,bilo bi sjajno da dolaze,ali pada u oči nekvalitetno popunjavanje redova internacionalcima.Bio je neophodan dodatni napor da dovedemo dva-tri igrača na mestima gde nemamo adekvatnu pomoć iz domaćih redova.
Sigurno da to nije krivica Stojadinovića,mnogo je veća kod onih „grlatih“ članova Upravnog odbora koji su ga razvlastili,znamo i zbog čega(% 😡 ).
Ovim ne širim defetizam,a kamoli da dobre stvari učinjene u prelaznom roku,Ninković pre svih,omalovažim.Međutim,ne bih voleo da su nam navedene „sitnice“ odmogle u postavljenim ciljevima,bilo bi mnogo glupo da bude tako.

P.S. Daudu ne treba prodavati,opomene su Kleo i Barkos.Nije čovek kriv što se u Zvezdi centarfor koristi kao pomoćni radnik u odbrani ili vezi!

Reply
vladimir авг 28, 2013 at 13:18

u pravusi dauda da ostane!!! ❓ 👿 👿 👿

Reply
vladimir авг 28, 2013 at 13:20

ostavite daudu covek vredi !! ❓ ❓ 👿 👿 👿

Reply
MILAN KG авг 28, 2013 at 01:09

http://www.redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/klizeci-start/4762-dolazak-rajkovica-otvara-nova-pitanja-i-stare-probleme.html ovaj nesposobni maksimovic ce da upropasti ovog decka nije izbacio ni jednog mladog golmana za prvi tim i oni sto su bili tu su nazadovali zato smo tu gde smo pored toliko nasih bivsih asaova sa decom rade teletabisi poput ovog nazovi trenera golmanagde je on branio sta je u karijeri napravio?

Reply
Guerrini Shampion авг 28, 2013 at 00:25

@veliki pravi zvezdas …
Brate…promeni pesmu vise…svaki komentar pocinjes isto:“Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem“…i zavrsavas za hiljadu znakova uzvika …mnogo smaras vise sa tim…pozdrav…

Reply
bbb авг 28, 2013 at 11:41

druze,ne diraj ga…ako ti smeta ti preskoci njegov post . jedan je veliki pravi zvezdas 😎

Reply
torh авг 28, 2013 at 00:02

Omega , Arauho , Gogic nece ni omirisati teren . Sad lupajte minuse posle cete videti

Reply
INĐIJA авг 28, 2013 at 00:05

Pa to je javna tajna da su dovedeni sa namerom da ne igraju, da se tako nagovestavajuce izrazim.

Reply
gledalac авг 28, 2013 at 00:27

Pa?
Arauho nece omirisati sad, ali decko ima ugovor na 4 (ili5) godina.
Omega, rezervni stoper (ceka povrede i kartone), jasno je da se uigravaju Martinovic i Lazic (kakav je status Krnete to ne znam, ali isto ne znamo da li je neko od stopera mozda „osetljiv“ na povrede ili se planira neka prodaja u decembru, nije sezona samo jesenja).
Gogic, nece omirisati iz prostog razloga sto Milijas mora igrati i sto je Milijasu primarna rezerva Savicevic (mali Jokic ima 4-godisnji ugovor, moraju i prisutni da se „ispucaju“ tj. prodaju). Moje je misljenje da ce Gogic „videti“ terena, jer ako je neko gledao Ninkovica na SOS kanalu, kada su ga pitali da prokomentarise „pojacanja“, on je onako smekerski rekao „pa vidite koliki smo mi, fali nam visine 😀 „. Uostalom videcemo, mislim da nije sve toliko neplanski, samo mi nije jasan Onjilo, mada on je 193 cm, a spic, mislim da, ako se bude ikad postava pravila „po visini“ da ce se kompenzovati izmedju njega i Gogica (kao izmena), a ako dodje Djurdjevic, mislim da ce Gogic biti „prvi pik“ sa klupe (u zavisnosti od razvoja situacije na terenu).

Reply
DACA авг 28, 2013 at 10:51

Krneta je prvi stoper!
Svi drugi su kopija!!!

Reply
veliki pravi zvezdas авг 27, 2013 at 23:57

Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem dovedite ponovo Burzanovica u nasu Crvenu Zvezdu jer bi on mogao da poboljsa jos igru nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
sale авг 27, 2013 at 23:56

Polako postajemo vestacki klub za transport igraca preko Beograda do europe,pranje novca,bogacenje pojedinaca na transferima itd,a mi se palimo kako dovodimo pojacanja.Ako prodate daudu i mladenovica onda je lud svaki navijac koji se zadovolji manjim fudbalskim imenima od Lukovica i Jovanovica,na mjestu pojacanja.

Reply
Goran авг 28, 2013 at 01:11

Opravdano je to što pišeš, ali mi kao i svaki put se nadamo da će dovesti još nekog pravog igrača poput Ninkovića. Sve ovo što su doveli je uglavnom bez obeštećenja pa da se uzme neki dinar, ali to mi ne liči na šampionski tim. Daj Bože da grešim.

Reply
sale авг 28, 2013 at 12:44

na svakoj poziciji treba da imamo dva dobra igraca,to jest 22 igraca koji znaju fudbal i jos cetiri omladinca koji ce ulaziti na pojedinim utakmicama i sticati iskustvo i samopouzdanje..a mi trenutno imamo 36 igraca sa rajkom i gogicem…do kraja prelaznog roka ce ih biti i vise,a pitanje je dali cemo imati desnog beka i jednog pravog stopera…

Reply
Dokle vise?! авг 28, 2013 at 19:33

A da, mi smo inace 50 000 000e u plusu…
Iskulirajte malo..

Reply
veliki pravi zvezdas авг 27, 2013 at 23:49

Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom dovedi u nasu Crvenu Zvezdu ova tri igraca Petkovica ,Ogudea i Sandej Mba pa neka se onda zavrsi prelazni rok za nasu Crvenu Zvezdu jer bi dobila dosta sigurno sa ovim pojacanjima nasa Crvena Zvezda ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
borisgl авг 28, 2013 at 00:16

Mba potpisao za Bastiju !!! 😯 🙁

Reply
veliki pravi zvezdas авг 27, 2013 at 23:43

http://www.mozzartsport.com/vesti/srpski-sinovi-stefan-bajic-izabrao-orlove-pre-azura valjalo bi upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom ovog djecaka i sa njim pocet da se pravi fudbalska akademija Crvene Zvezde koju bi vodili trojica ljudi naprimjer Dragan Mladenovic ,Rajevac i Pancev ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
JAAAA авг 27, 2013 at 23:34

Prodati mladju za milionce kaki crni procenti ne trabaju nam jer ce ga dati dzabe kad vide sta su doveli. A za te pare laneta ili djurdjevica ,lukovica i ovog desnog beka. Zamislite napad Mrdja i LAne(Djurdjevic). sa ninkovicem pecnikom i lazom uz lukovica i martinovica ,mijailovica i na golu Rajko>Lagano opasna borba makar plej off za ligu sampiona

Reply
borisgl авг 28, 2013 at 00:14

Pretera brate za plej of lige sampiona,ne boj se,nismo mi te srece,ako Lane i Lune dodju,ne gine im lom noge,ruke….

Reply
zvezda po ceo dan авг 27, 2013 at 22:57

E pa djurdjevicu, welcome back 🙂

Reply
Dadika Czv-ole авг 27, 2013 at 22:53

Prodajte poluigraca Mladenovica u Evijan i za te pare dovedite 2 kvalitetna igraca,Luneta i Laneta.Prosto,zar ne?

Reply
Foreign авг 28, 2013 at 12:20

prosto da, ali jel to moguće?

Reply
sale авг 28, 2013 at 12:47

ne vjerujem da bi odbili po 400 000 eura godisnje

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2013 at 22:33

ako je tacno citao sam u frankfurtske novosti kad je Nadj nazvao Petkovica telefonom ovaj mali poceo da peva pesmu ZVEZDA ZIVOT JE…i spustio mu slusalicu

Reply
dvoglavi arapin авг 28, 2013 at 00:01

Druze slikaj i posalji sliku, zivota ti. Ili okaci link 🙂

Reply
VOJVODA авг 27, 2013 at 22:32

Je li odlaze Dauda i Mladenovic

Reply
Darn авг 27, 2013 at 22:42

Odlaze oba, samo što smo prokockali više nego dobru ponudu za Mlađu, pa ćemo sad prihvatiti manje. Neverovatno.

Reply
fcrs авг 27, 2013 at 22:32

Dauda je nas najbolji spic I treba ga sacekati.Petkovica dovesti obavezno a Mladenovica prodati .

Reply
Dudu авг 27, 2013 at 22:29

Prodati Mladenovica u Evian za 800 000 i 20 % od sl prodaje i Daudu ,a te pare sve dati za Laneta,Djurdjevica i Lukovica za njihove plate i to je to setnja kroz ligu i
ulazak u evropu siguran!!!

Reply
veliki pravi zvezdas авг 27, 2013 at 22:29

Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem predlozio bih vam dva dobra kodicijona trenera Zirojevica i Radakovica jer je to vise nego potrebno igracima Crvene Zvezde upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Stojadinovicem ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Tom авг 27, 2013 at 22:36

ovaj drka na Dzaju…

Reply
zvezdas авг 27, 2013 at 23:53

Upravo svrsava… hahahahahahahahah 😛

Reply
ssss авг 27, 2013 at 22:16

Kad bi doli Lane, Petkovic i Djurdjevic bili bi zlo ekipa 😉

Reply
dvoglavi arapin авг 27, 2013 at 23:30

*dolijali hahaha

Reply

Leave a Comment