Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуКлупска дешавањаФудбал

Ожеговић: „Заслужујем да играм на Маракани“

Огњен Ожеговић је један од играча Црвене звезде који ће сезону провести на каљењу. Ожеговић ће играти за суперлигаша са Вождовца. Дебитовао је у прошлом колу против Јавора и одмах се уписао у листу страницу. Разлога  за задовољство поред њега, сигурно има и руководство Звезде, с обзиром да се одавно већ прича о таленту овог омладинског репрезентативца Србије. У изјави за Спортски Журнал изнео је своје утиске након дебија на Вождовцу.

Ozegovic Ognjen
Огњен Ожеговић

– Док очекујемо да нам се придруже Дејан Миловановић и Стефан Бабовић, изненађен сам квалитетом играча који су овде од раније. Током 90 минута игре Јавор није имао прилику за гол, а после феноменалног гола Марушића, победу сам само потврдио. Драго ми је због поготка, а даћу све од себе да их буде још много – рекао је Ожеговић.

Не заборавља да је још увек фудбалер Црвене звезде, који ће своју шансу покушати да изборима наступа у другом дресу.

– Важно ми је да имам континуитет, а пошто сам се Вождовцу прикључио тек средином прошле недеље, очекујем да ће и то доћи. Окружен сјајним људима из клуба и уз одличног тренера Лалатовића, желим да покажем Звезди да су направили грешку и да заслужујем да играм на Маракани – закључио  је Ожеговић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

34 comments

Звезда шампион! авг 27, 2013 at 20:44

Ко те то слагао?

Reply
Drobnjak iz auta!!! авг 27, 2013 at 01:06

Sine, u tvoje fudbalske kvalitete, koji su vise nego diskutabilni, necu da ulazim, ali sto se tice tvojih ljudskih kvaliteta svakako da zasluzujes da igras na Marakani. Ali ove godine u dresu Vozdovca , pa sledece Donjeg srema, pa one tamo Rada i sve dok svoju prepotentnost i nadmenost ne izbacis iz glave i shvatis da nisi nista specijalno od igraca vec jedan obican prosek. E tako!!!

Reply
delija Mp авг 27, 2013 at 00:54

Odlican potez uprave,u klubu trenutno ima puno napadaca tako da ne bi dobio priliku da igra.Valjda cemo na zimu da prodamo Daudu i Onjila,a Ozegovic da nam se razigra i postane ono sto nam treba.

Reply
veliki pravi zvezdas авг 27, 2013 at 00:08

Ozegovicu samo davaj ti golove u Vozdovcu tamo i vracen ces bit u nasu Crvenu Zvezdu a manje pricaj pa ima jedna poslovica za tebe manje pricaj vise radi Ozegovicu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 😀

Reply
Крле Бгд авг 26, 2013 at 23:50

„Дебитовао је у прошлом колу против Јавора и одмах се уписао у листу страницу. “ А шта је то „листа страница“?

Reply
Dr.Agzy авг 26, 2013 at 22:25

Pa šta ako si Zvezdino dijete? Je l’ to znači da ne možeš na pozajmicu otići? Mogao je jedan Vidić,mogao je jedan Žigić,pa što ne bi i ti? Ako su ovi iz uprave pogriješili-dokaži im to,a nema bolje šanse od pozajmice i toga što ćeš mustafi strpati koji gol! Znači,vrlo jednostavno-ćuti i radi,pa ćeš se vratiti! Srpska navija za Zvezdu!

Reply
Anoniman авг 26, 2013 at 22:06

Evo jedne informacije u vezi Ožegovića..
Pre od prilike godinu dana, na gostovanju u Ivanjici, Ožegović nije bio u protokolu za utakmicu. utakmicu je pratio iz Republike Srpske, iz jednog kafića. Pošto se slučajno jedan moj prijatelj nalazio u istom kafiću, primetio je da je ponašanje Ožegovića bilo krajnje nejasno. Kasnije je video da je Ožegović uplatio određenu sumu novca na pobedu Ivanjičana. Ivanjičani su i poveli u tom meču, a on se radovao kao da je najveći protivnik Zvezde.
Informacija nije 100% tačna, ali sumnjam da bi me prijatelj lagao. Pa sad, vi procenite da li takav čovek pre svega zaslužuje dres Zvezde.
Pozdrav,

Reply
Joker авг 26, 2013 at 23:51

to su sve priče tipa „Rekla-kazala“

Reply
Anoniman авг 27, 2013 at 00:11

Da mi to nije rekao jedan dobar prijatelj i ja bih to pomislio. Ali prijatelj koji mi je to rekao je iz mesta iz kojeg je Ožegović ponikao, a kasnije i prešao u Zvezdu.
Ja bih voleo da ovo nije istina, ali i sam vidiš po ovoj njegovoj izjavi da sebe mnogo ceni.

Reply
MarkoSi авг 26, 2013 at 19:26

Naravno da zaslužuje da igra u Zvezdi svakako pre Onjila. Dečko je na prvoj utakmici ušao sa klupe i pokazao čemu služe napadači. Dao je gol i nad njim je napravljen penal. U suštini uradio je ono što ni jedan napadač koji je ne znam ni sam kojom zaslugom ostao (ili doveden) u Zvezdu nije uspeo u 7 utakmica.

Reply
Miroslav авг 26, 2013 at 18:54

ZASLUŽUJEŠ,DABOME!!! 😀 SAMO TRPAJ I NE DAJ SE !!! 😀

Reply
milansteva авг 26, 2013 at 17:37

vratice se robi jednog dana pevace mu cela Marakana

Reply
red white river авг 26, 2013 at 17:25

smatram da je trebao da dobije sansu ako nista drugo makar jedno pouvreme…… ne moze uprava da prica kako je zvezdina buducnost omladinska skola a da se ta deca sklanjaju iz zvezde, neka deca su cak bukvalno pobegla iz kluba

Reply
sof авг 26, 2013 at 17:14

А по чему је заслужио да се доведе Оњило који је дао У јавору 11 голова за 87 утакмица??????

Reply
Guerrini Shampion авг 26, 2013 at 18:38

Ja kad sam pricao da Onjilo nije ni za ku*ac potreban Zvezdi dobio sam minuse…Mozda Ozegovic nije bolji od njega,ali je bar nase dete…Onaj Onjilo visok 190 cm,a ne zna da udari loptu glavom…Protiv nas i Partizana je igrao na brzinu,posto je nasa odbrana u takvim utakmicama visoko postavljena,pa je pretrcavao ove nase odbrambene „brze“ igrace,e on je za to dobar…E da…i za cepanje drva valja…

Reply
Anka авг 26, 2013 at 16:59

Apsolutno zasluzujes da dobijes sansu, i ne samo ti nego i jos neka nasa deca koja su poslata na kaljenje. Ovde igraju neke druge vode da opet neciji igraci moraju da igraju i budu dovedeni. Bojim se da Rajkovic nece takodje dobiti sansu, i bolje bi bilo da su potpisali gotov ugovor a ostavili ga u Jagodini da brani ili do kraja sezone ili do kraja polusezone..I nervira me tovarenje silnih veznih igraca kad problem imamo u zadnjoj liniji i deficit na poziciji bekova. Protivnici nam izvlace stopere na stranu, jer nemamo bekove koji se pravovremeno vracaju u odbranu. Vesovic nema uopste adektvatnu zamenu, a malo bolja je situacija na poziciji Mijailovica ali i na toj strani treba bar jos jedno kvalitetno pojacanje. Inace cemo u jacim utakmicama pucati ko zvecke – kao u Ivanjici!

Reply
Realan Zvezdas авг 26, 2013 at 16:50

dokazi da su pogresili

Reply
Fiste авг 26, 2013 at 16:20

Samim cinjenicama da je Zvezdino dete, da trenira sa prvim timom vec duze vreme, da mu je ovo vec druga pozajmica, da je davao neke golove na prijateljskim mecevima (olimpiakos), da je clan ekipe koja je osvojila EP zasluzuje da igra pre onjila, daude, i ostalih poluigraca koji nicim nisu zasluzili dres Crvene Zvezde. Mozda ova njegova izjava zvuci malo prepotentno, ali vise zasluzuje dres naseg kluba nego mnogi koji ga nose.
Citam neki kazu dao je tek jedan gol i misli da moze da igra za Zvezdu.
Pa koliko je dauda dao ne u prva 3 kola, nego za ovih 8-9 meseci koliko je u klubu, Kasalica je prosle sezone u jesenjem delu pre gola u derbiju dao za 5 meseci cak 2 gola. Mozda ovaj mali i nece dati gol do kraja sezone, ali Zvezdina deca uvek moraju imati prednost u odnosu na igrace koji dolaze sa strane, pogotovo kad se uzme u obzir da ti igraci nemaju nikakav kvalitet.

Reply
Miljan авг 26, 2013 at 15:08

Sinko ajde daj jos koji pa kreni da pricas, mogu da se kladim da vise od 3 za celu sezonu nece dati.

Reply
Miroslav авг 26, 2013 at 18:57

Daće,ne boj se i 13,.:))

Reply
marakana авг 26, 2013 at 15:01

dao jedan go i odmah zasluzuje ! nek odigra celu sezonu ili bar polusezonu ( ne znam kakav je dogovor ) nek se pokaze i vrata su mu otvorena .

Reply
INĐIJA авг 26, 2013 at 14:00

Po cemu je zakljucio da zasluzuje? U Zvezdi NISTA nije pokazao, a ovde samo sto je poceo da igra. E zbog ovakvih ‘igraca’ nam je potreban trener sa autoritetom. Trener ciji ce pogled upucen mladom Ognjenu istom sve reci. Hocemo golove, ne tvoje misljenje!

Reply
Collonelo авг 26, 2013 at 15:30

Imali smo jednog al covek je pobego kad je video sa kim mora da radi!!Iako ga mnogi kude Sa Pinto je bio pravi trener a dovoljno je reci da se pri odlasku nije pozdravio samo sa Stojadinovicem.Nazalost imali smo i pre Pinta odlicnog trenra..Jbg Robi vratices se ti jednog dana !!!

Reply
gledalac авг 26, 2013 at 15:45

Ovo kao da sam procitao Andjusove reci 😯
Pogotovo deo: „a dovoljno je reci da se pri odlasku nije pozdravio samo sa Stojadinovicem.“…

Reply
Collonelo авг 27, 2013 at 13:59

Pa ti sine citaj sta ti je volja !

Reply
Ryber Palunko авг 26, 2013 at 13:41

Samo ti igraj, ovo će ti dobro doći, a vremena za Zvezdu ima koliko želiš. Golovi, a ne priča. Za nas nisi dao niti jedan (a imao si šansu), tako da se sad malo navikni, pa onda narednih 4-5 godina u ovom dresu sa slike i ‘9’-om, umjesto ’18’-ke. Važi?

Reply
rs авг 26, 2013 at 18:21

koliku je to sansu imao? koliku sansu ima mihajlovic? na pripremama i na treninzima su vise pokazivali od ostalih. po cemu je dauda zasluzio da igra sta je to on pokazao sta je to pokazao onjilo da dodje u klub i da igra u 11? sta je to pokazao rakic da bude doveden u klub koliko je odigrao utakmica i dao golova zadnjih sezona? sta su to pokazali miric i nenadic pa da budu u klubu prije nez ni ja karaklajica i ostale nase djece. zapitaj se zasto maksimovic i simic nisu potpisali ugovore pametni momci nezele da greju klupu ili tribine ovakvoj boraniji. pozdrav iz republike srpske

Reply
Miroslav авг 26, 2013 at 19:00

BRAVO !!! OBJASNIO SI !!! 😀

Reply
JACZ авг 26, 2013 at 13:40

opet prica ista, opet sve po starom… umesto onjila, koji ruku na srce nije toliko kvalitetan, mogao je da igra Ozegovic ili Mihajlovic, sad se pominje i neki nigerijac a Vukan trune na klupi. I sto se tice Rajka, ako ne dovedemo trenera golmana i ne oteramo Maksimovica, ode i on u istoriju i postace „linijas“… Ja samo hocu nasu, Zvezdinu, decu u prvih 11 i bice kvaliteta bice i borbe a ako ne u prvih 11 onda bar solidnu minutazu, bar 20 minuta po utakmici, mada od toga nema nista. Daj Boze da gresim u svemu ali tako je nazalost…

Reply
Sladajac авг 26, 2013 at 13:39

Nemoj kroz pricu imas priliku na terenu, dokazi se i vrata marakane su ti sirom otvorena!!!, zajedno sa najperspektivnijim trenerom i bivsim kapitenom Lalatovicem koji veoma napreduje i grabi kuci!!!…

Reply
pera авг 26, 2013 at 19:17

To sam hteo da potenciram. Zvezdinu decu treba dati na pozajmicu da stasaju a ne da sede na klupi i to trenerima koji znaju šta je igrati u Zvezdi i koji neće usmeriti tu decu na neku drugu stranu.Ožegović konkretno mora da radi na eksplozivnosti na startnoj brzini i da bude drčniji i uvek u dešavanju. Tako se postaje golgeter na šta pledira. Golovi ga mogu ekspresno već na zimu vratiti na Marakanu ali mora se mnogo više trenirati od kolega i ulagati u sebe. Malo je igrača koji ovoliko kao on vole svoj klub, biće dana za megdana. Trebalo bi sada napraviti spisak od 22 igrača a ostale dati na kaljenje i traženje forme za Zvezdu ali samo u superligaške ekipe jer ostalo nije to to. Ovako ako sede na klupi niti ima šanse da igraju niti da napreduju. A da Radonjića potpisati do kraja prelaznog roka.

Reply
Sladajac авг 26, 2013 at 13:37

Nemoj kroz pricu imas priliku na terenu, dokazi se i vrata marakane su ti sirom otvirena!!!, zajedno sa najperspektivnijim trenerom i bivsim kapitenom Lalatovicem koji veoma napreduje i grabi kuci!!!…

Reply
Goran авг 26, 2013 at 13:19

Gledaj ti da grobarima uvališ bar 2 komada. To će ti kupiti ulaznicu za povratak.

Reply
torh авг 26, 2013 at 13:13

Igraj dobro , dokazi se u Vozdovcu i nabij im na nos tu gresku sa 10 komada za Zvezdu u 2 polusezoni 😉

Reply

Leave a Comment