Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Радоњић: Очекује нас напорна сезоне, морамо бити спремни

i-3Црвена звезда Телеком полако комплетира тим за предстојећу сезону. Доласком Американаца на Златибор, црвено-бели сада имају 16 играча на располагању. Тренер Дејан Радоњић се на почетку разговора са многобројним новинарима, који су екипу посетили на базичним припремама, осврнуо управо на најновија појачања и како су се они уклопили у тим:

Неопходно је неколико дана да се адаптирају због временске разлике и да крену да раде још јаче него што су до сада радили. Добро је што нас сада има много више на тренингу што је био проблем у претходном периоду. Њихов долазак је у складу са нашим планом да у новој сезони имамо бољи тим – констатовао је тренер Црвене звезде Телеком, који је притом изнео своје мишљење о разлици овогодишње и прошлогодишње екипе:

Покушали смо да направимо бољи тим у односу на прошлу сезону. Пре свега јер нас очекује много конкурентније такмичење – Евролига. Уз то, већ је евидентно да је Јадранска лига много квалитетнија и да нас очекује знантно напорнија сезона него претходне године – изјавио је Радоњић, који је потом причао о наредним изазовима који чекају кошаркаше Звезде:

Ускоро нас очекују и прве припремне утакмице у којима желимо да видимо где смо тренутно. Желимо да кроз меч са Слогом уведемо екипу у систем играња утакмица. Надам се да ће утакмица проћи у доброј атмосфери и да ћемо избећи повреде, што је у овом тренутку најважније – рекао је тренер црвено-белих, а потом је прокоментарисао и залагање јуниора који су прикључени тиму на припремама:

Они су сви веома добри момци који су на високом нивоу и што се тиче мотивације, али и самог тренинга. Нису им тако лако падали тренинзи како је време одмицало. Стварно сам јако, јако задовољан њиховим односом на тренингу и сигуран сам да ће они носити Звездин дрес у наредним годинама. Задовољство је радити са свима њима и сигурно да ће њима, као и свима нама бити лакше, када су дошли Џенкинс, Шилб и Нелсон јер сада имамо више могућности за рад на тренингу – закључио је Дејан Радоњић, а потом се и осврнуо на здравствени билтен играча:

Најбитније је да су сви здрави осим Тејића и Ребића, који су имали мање проблеме са повредом. С обзиром на мањи број играча на тренингу ми смо урадили све што смо очекивали и све што је било потребно. Атмосфера је била заиста сјајна, добро смо радили и надам се да ћемо наставити у овом ритму – изјавио је тренер Звезде.

На питање ко ће бити нови капитен Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић је рекао:

Мислим да ће то бити… направио је драмску паузу стратег црвено-белих, а затим наставио: – правовремено објављено – осмехнуо се Радоњић и загонетно погледао ка новинарима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

dusan авг 23, 2013 at 21:12

od svega u ovom timu radonjic je najslabija karika.

Reply
delijaMNE авг 23, 2013 at 21:32

Blage veze ti nemas…!

Reply
@ авг 23, 2013 at 22:06

Sto nema blage veze? Zato sto vidi dalje od nosa? Mi smo izgubili dva trofeja sa ovim strucnjakom, a Vukoicic je sa istom ekipom doneo jedan trofej. Izgubili smo igru totalno od kada je on dosao. Sa ekipom Buducnosti u CG nije uzeo kup, a ekipa ima daleko, daleko najveci budzet, i daleko najbolje igrace u njihovoj ligi, to stvarno treba uspeti

Reply
delijaMNE авг 23, 2013 at 22:11

Dugo pratim ovog trenera jer sam iz Cg..I znam da je sa ekipom Buducnosti pravio odlicne rezultate! A to sto nije uzeo zadnji kup…Kakve veze…koliko ih je uzeo ranije? Nije 1 godinu na klupi Buducnosti.. A i vidjet ces na kraju sezone;). Mada ako ne opravda .. ja se izvinjavam…

Reply
Veteran авг 23, 2013 at 23:35

Pa nije baš Vukoičić imao istu ekipu. Vukoičić je ima tri centra, a Radonjić samo jednog. Vukoičić je ima zdravog Rakca i Cveleta, a Radonjić je imao Rakca koji je jedva hodao, a Cveleta nije ni imao. Zvezda na finalu kupa i finalu plej ofa uopšte nisu iste ekipe. O finalu ABA lige nemam se šta komentarisati, jer smo bili bezobrazno pokradeni.

Reply
pera авг 24, 2013 at 10:19

Meni nije bitan trener već igrači a trenera krivim što nije doveo bar dvojicu od najtalentovanijih Dangubića i Nikolu Jankovića a potrebna su nam obojica. Ljudi moji mi možemo sa ovom taktikom da nam Američki igrači igraju glavne role da puknemo u domaćem prvenstvu. Ja zato upozoravam na vreme jer ima još vremena da se pokuša da se dovedu bar ova dva bisera srpske košarke.

@ авг 24, 2013 at 17:33

Nije ni Partizan imao istu ekipu, ne mozes reci da nisu bili oslabljeni kada je otisao Gordon, pa Lucic neko vreme povredjen, daj molim te pa Vukoicic je imao pozitivan skor sa partizanom, a ovaj debeli minus

Zvezdas S авг 24, 2013 at 17:36

Pero interesuje me kako bi doveo ova dva igraca,slazem se sa tobom da su za zvezdu.Ali moras imati na umu ,da oni imaju ugovore,Jankovic je otiso iz zvezde,i nevidim zasto bi se vraco posle godinu dana.Dangubic ima
ugovor sa Megom, i nije nimalo malo obestecenje za njega.

Делије 1989 авг 23, 2013 at 20:55

Играј бесплатно најбољу стратешку игру на нету и бори се за Србију:
http://www.erepublik.com/sr/referrer/RudarCZV
😀 😀

Reply
dexy122 авг 23, 2013 at 21:08

Neces se s tim leba najesti. Veruj mi.

Reply

Leave a Comment