Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Нинковић: „Дај Боже да дође Лане“

Милош Нинковић је овог викенда показао да су с разлогом навијачи ишчекивали његов долазак у Звезду сваког прелазног. Од прве утакмице у црвено-белом дресу показао је да има све карактеристике организатора игре који је Звезди годинама фалио, а у премијери на Маракани у домаћем првенству са два гола је донео победу против Јагодине. Други погодак и после два дана се препричава међу навијачима. У изјави за Спортски Журнал је причао о том мечу, као и ономе што можемо очекивати у наставку сезоне.

IMG_6693-1– Био сам разочаран после утакмице са Черноморецом на Маракани, кад нисам дао голове и поред лепих шанси. Наставио сам да радим и знао да ће негде да ми се врати. Сада сам постигао два, следећи пут ће неко други. Најбитније је да смо после катастрофалне утакмице у Ивањици победили Јагодину, која ме је пријатно изненадила – каже Нинковић.

У Динаму се више истицао асистенцијама него головима.

– Више сам кроз каријеру имао асистенција, него голова. Нека се ове године промени. Рекорд по сезони у Динаму ми је 12-13 погодака, не могу тачно да се сетим. Потписујем да више не дам ниједан за Звезду, а да будемо шампиони. Све дајем за титулу – одлучно прича организатор Звездине игре.

У садашњем тиму Црвене звезде играју тројица играча који су носили дрес наше репрезентације на Мундијалу у Јужној Африци. Нинковић би волео да им се придружи и Милан Лане Јовановић, такође члан тог тима.

– Чујемо се, звао сам га. Лане има своје планове, треба их поштовати. Дај Боже да дође – закључио је Милош Нинковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

30 comments

Antilopa авг 21, 2013 at 00:45

Daj boze da dodje Lukovic bar na pozajmicu. Bio bi stub odbrane, tesko da bi nam iko ista mogao.

Reply
ZvezdaRs авг 20, 2013 at 00:16

Ne vezano za temu .
Novi grafit u Zvorniku !
RS NAVIJA ZA ZVEZDU !
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1174586_167646993422435_1620874309_n.jpg

Reply
laki авг 20, 2013 at 14:10

Gde si u zvorniku?
i ja sam trenutno u zv

Reply
Горан авг 20, 2013 at 00:07

Било би добро када би барем један од горе поменуте тројице стигао на Маракану.

Да је среће Лане би још играо у репрезентацији и данас би се борили за карту за Бразил, а не да гледамо како Пиха разиграва Рамаданијеве пулене и брани Караџића.

Reply
Antilopa авг 21, 2013 at 00:43

Bravo!

Reply
Antilopa авг 21, 2013 at 00:46

Dobar komentar i braco zelim samo da mi kazete kako bi izgledao ovakav tim Srbije:
Lukac (znam da ce biti puno minusa zato sto igra u par. ali je stvarno decko dobar! )
Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov
Kuzmanovic,Matic
Basta,Tadic,Ljajic
Jovanovic

Reply
Nikola авг 20, 2013 at 00:01

Svaka mu cast sto je dosao u zvezdu pre sveka je jedna velika ljudina sto bi se reklo veliki borac,motivator igre i ostalo sve najbolje care od mene 🙂

Reply
denda авг 19, 2013 at 23:03

veliki si ciganin i delija i zato te obozavam a o igrackim i ljudskim kvalitetima da nepricam, a ubedjen sam da smo ranijih godina imali priblizno takvih zagrizenih cigana u ekipi kao sto si ti ne bi cekali titulu ovoliko.znamo da igras srcem i da volis zvezdu kao i mi najverniji cigani sa severa. zivela zvezda. ps. pusti laneta on nema ono sto ti imas i ono sto ti osecas za zvezdu, veruj mi to se ne kupuje, zvezda se voli vise od para. sa nama do titule legendo.

Reply
Tipsa авг 19, 2013 at 18:49

I ja bih voleo da Lane dođe, ali mislim da su šanse za to mnogo manje nego pre nekih mesec dana. Dok je ta priča bila aktuelna, spremao se zajedno sa Mrđom na Indeksu, ali od nedavno trenira sa Vošom. On lično ima mnogo razloga da potpiše za njih. Već sada imaju tim za respekt, sa zvučnim imenima, dobro rade, a Nikolić je sigurno najbolji trener u ligi. Plus, da ne pričam o tome da mu je dom u Novom Sadu, da se izjasnio kao navijač Voše, da se tu afirmisao i da verovatno želi da im se oduži na neki način. Ja mislim da on samo čeka rasplet dvomeča sa Šerifom i ako Vojvodina uđe u LE, on potpisuje za njih 100 posto, tako da ne treba previše očekivati od tog transfera. Ako dođe – super, ako ne – šta je tu je.

Reply
Tipsa авг 19, 2013 at 18:51

P.S. Nine, Cigane, kupio si me za ceo život!!!

Reply
Rade Delija авг 19, 2013 at 17:14

Nine nagovori Laneta da ti se pridruži u Zvezdi 😆

Reply
milos авг 19, 2013 at 17:11

hvalati sto si dosao kod nas,ne znase dal si bolji igrac ili covek sve ti najbolje zelim u daljoj karijeri i zovotu samo napred

Reply
debeli!! авг 19, 2013 at 15:31

bravo momci!!

Reply
SEVER CE DA GORI JOVANEEE!!!!!!!!!! авг 19, 2013 at 15:17

Krneta:
Kako vreme odmiče dečko koji je bio nepravedno zanemaren čak i na utakmici protiv Javora, postaje stub odbrane. Čitavu utakmicu je odlično zatvarao prostor, pokrivao leđa Laziću i ispravljao njegove greške i sav „prljav“ posao preuzeo na sebe. Ovu utakmicu odlično je stajao na terenu i odradio svoj deo posla besprekorno. Sa više utakmica u nogama dobio je sigurnost koja je nedostajala, dok talenat i kvalitet sigurno ima.
Vratio je u igru Krnetu kojeg je neopravdano u Ivanjici ostavio na klupi i sve što sada treba je upariti ga sa Omegom da bi Crvena zvezda dobila stabilnu odbranu. Uz podršku Lazića i Martinovića imao bi rešenja u zadnjoj liniji koja bi trebala doneti stabilnost u nastavku sezone.
Lazić
: Dečko koji je preko noći dobio previše medijskog prostora koji bi mu mogao više štetiti nego doneti koristi. Iako je odigrao korektnu utakmicu, kada se vrati snimak iz 69. minuta i šanse Jagodinaca gde Ninković uklizava, Krneta trči na crtu, Milijaš pokušava zatvoriti prostor a mladi Lazić stoji sa rukama na kukovima čekajući rasplet situacije stiče se utisak da je prerano „poletio“. Pogotovo kada se u miru odgleda utakmica i pogleda se koliko je grešaka iza njega popravio baš često osporavani Krneta. Komentatori i novinari prečesto rade grešku kada preko noći naprave od mladih igrača „zvezde“ nazivajući ih prerano novim ljubimcima „Severa“. Treba „stati na loptu“ i ukazati na greške, pohvaliti ono dobro i dopustiti da se Zvezdino dete polako razvija, a ne „gurati pod tepih“ ono loše i preuveličavati ono dobro. Prvo poluvreme je odigrao dosta dobro i borbeno, dok se u drugom usled loše igre Mladenovića poptuno izgubio i nije znao gde treba da stoji i kako da zatvori prostor. Loše je čuvao protivničke igrače, dok je prostor veoma loše zatvarao. Do sada najlošija utakmica u Zvezdinom dresu.

Reply
Антилопа авг 19, 2013 at 17:25

Krneta stub odbrane? Idi brate leci se.

Reply
БруталноРеалан авг 19, 2013 at 14:55

Нине Марадона!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 19, 2013 at 14:22

NINE..veliki covek i igrac…zao mi je samo sto ga uprava izigrala

Reply
Ryber Palunko авг 19, 2013 at 14:41

Griješiš, druže, niej Nine glupan, pa da ga neko može izigrati an foru ‘stvaramo jak tim’. Kao da on ne zna u kakvom smo stanju? Ima li bilo ko da to ne zna? S druge strane, on zna, da bi ga, po okončanju sasvim solidne karijere, vrlo brzo zaboravili. Ovako, kintu ima, ali ako osvoji titulu (sam kaže:Sve dajem za titulu), niko od nas ga nikad neće zaboravaiti. Komotno može postati šesta Zvezdina zvezda (‘beš onu Lukićevu cirkusijadu)!
Ne potcejnjuj ga, druže, momak razmišlja ispravno, a nama u korist.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 19, 2013 at 14:51

druze slazem se s tobom..reko sam da su ga izigrali jer su mu obecali jos pojacanja ..ali pravih kao on..u tom kontekstu sam rekao

Reply
Goran авг 19, 2013 at 15:54

Nije još kraj, doći će neko.

Reply
... авг 19, 2013 at 19:21

@Ruber Palunko E druze ima tu jedan problemcic, a to je da mnogi danasnji navijaci zaboravljaju sta je juce bilo pa tako nikoga i ne cene. Mislis da ce ceniti Nineta ako ne budemo sampioni? Nazalost nece, jer takav smo mi narod, kada ne cene Dzaju najvecu ikonu srpskog fudbala i Zvezde tesko da ce nekoga drugog. Pojedinci su vec poceli da pisu kako Ninkovic nije opravdao ocekivanja i slicno, ali ih je ucutkao sa ova dva gola. Ponavljam nazalost tako nam je

Reply
velja11 авг 20, 2013 at 15:33

KO BRE NECENI DZAJU NEK MU MRE MAJKA BRE!!!!!!!!!!!

Reply
IgorNbGd авг 22, 2013 at 11:37

Sve su oni njemu predočili, verovatno i ono sa prodajom placa za 70ak miliona čime će vratiti dugove (jer ih na drugi način ne možemo vratiti)… Verovatno se ozbiljno juri LŠ dogodine… Vidite i da Gasprom daje više para. Ako uđemo u LŠ davaće 15, a ne 5 miliona…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 19, 2013 at 14:48

ne mogu da veruj da mi neko dao minus sto sam napisao da je Nine veliki covek i igrac…strasno kakvih d ebila ima

Reply
emil авг 19, 2013 at 15:08

– si dobio jer si rekao da ga je uprava izigrala …

Reply
Mezenga авг 19, 2013 at 15:12

nisu ti zbog toga dali minus nego zato sto si napisao u nastavku „zao mi je samo sto ga uprava izigrala“ pametnjakovicu, sam je on dosao, niko ga nije terao puskom, dosao je jer voli klub i navija za njega, decacki mu je san da zaigra itd..

Reply
Spartanac авг 19, 2013 at 14:20

:facepalm:

Reply
burago авг 19, 2013 at 14:03

o ne, krecemo opet
:facepalm:

Reply
sof авг 19, 2013 at 13:54

Не верујем да ће Лане доћи, јер ништа нисмо урадили у Европи. Пре ће он у Вошу ако уђе у ЛЕ.

Reply

Leave a Comment