Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Феноменалан старт црвено-белих

Crvena zvezda
Crvena zvezda

Након прескоченог првог кола Прве лиге Србије за жене, наше даме, првенство су започеле победом у другом колу, и то убедљивом.

У суботу, 17. августа, црвено-беле, пожелеле су добродошлицу у прву лигу екипи Тријумфа из Крагујевца, са шест голова у мрежи!

Голове за наш тим, постигле су Јана Радосављевић, Дина Благојевић, Ивана Бобић, Тијана Ђуричек, Тијана Матић и Катарина Ђорђевић.

У клубу кажу да је тим подмлађен, доведено је седам нових играчица. Наводе и да су девојке утакмицу одиграле доста добро, али да је овој екипи потребно још времена да се уигра.

Леп и успешан старт првенства – Црвена звезда 6:0 Тријумф.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Senegal авг 19, 2013 at 23:06

Cestitam devojkama,samo tako nastavite!

Reply
Бранимир авг 19, 2013 at 17:53

Не би било лоше да се уради неки пресјек играчког кадра у односу на претходну сезону, као и очекивања стручног штаба у текућој сезони или о будућим плановима. Очигледно је да план да се са фудбалског трона скине Спартак и загосподари српском лигом је пропао. Волио бих да је само одложен. Како се завршила сва она рашомонијада са регистрацијом клуба која је Звезду прошле сезоне удаљила од титуле? Како је ра регистрација могла да се актуелизује прошле сезоне, а ЖФК је без проблема играо и претходне сезоне, када се није постављало ти питање. Могу ли се такве одлуке доносити са ретроактивним важењем како се којем клубу и одређеним интересима одговара. Фудбалски савез је и ту свашта урадио.

Reply
Mina авг 20, 2013 at 03:29

Pa, one tamo sezone naš tim nije bio tolika pretnja Spartaku, pa nije bilo „potrebe“ za aktuelizacijom tog pitanja. Kada smo im fudbalski zapretili, našli su sve što su mogli da nas pomere sa puta. Završilo se tako što su nam oduzeti bodovi, poništene su registracije nekih igračica, pa im je bilo zabranjeno nastupanje u određenom broju utakmica. Trener je suspendovan na godinu dana, a Spartak je slavio što nas je u poslednjem kolu pobedio, gde su devojke igrale u kombinovanom sastavu zbog nedostatka igračkog kadra, povređene, i bez najboljeg strelca, Jovane Damnjanović, koja je takođe bila povređena, pa je igrala samo minut, dva, da bi se zvanično oprostila od kluba, jer je prešla u Volfsburg. Savez je tu zažmurio na mnoge stvari, počevši od naše igračice Tijane Krstić, koja je usred te gungule prešla upravo u Spartak. Što znači da je za jednu sezonu nastupala za tri kluba Napredak, čini mi se-Zvezda-Spartak. To je tada bilo objašnjeno time da Zvezdi preti gašenje, međutim, to se nije dogodilo, pa ostaje pitanje kako je ovo prošlo nekažnjeno. Sve u svemu, biće tu još svega i svačega, bićete obavešteni na vreme, a što se tiče predloga sa početka komentara, dobar je, to je i planirano, u narednih mesec dana trebalo bi da se završi sve 🙂

Reply
Бранимир авг 21, 2013 at 15:30

Мислим да ћемо се сложити у томе да у данашњем спортском и јавном животу женски фудбал значи много више него што и претпостављамо. У, чини ми се, класичној просјечности српског женског клупског живота отворен је простор за потпуну афирмацију ЖФК. Сигурно је да је Спартак пустио своје коријене, али нема разлога да се почупамио са њима. Не смијемо одустати. Као апсолутни Звездаш у свим спортова (од кликера, већих лопти, па до мачевања) сматрам да је женски фудбал добра позиција за афирмацију клупског имена у свим сферама спортског живота. Просто је несхватљиво да се ништа не ради на васкрсењу рукометног спорта, гдје је у скромној конкуренцији остављен широк простор за повратак РК са малим улагањима. Значи, нека буде борба непрестана.

Reply
Антилопа авг 19, 2013 at 13:36

Наше госпође немогу ниједну утакмицу да побједе а да не буде 6-0 или више хахаха. Браво цуре!

Reply
Бранимир авг 19, 2013 at 17:47

Госпођице, углавном.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 19, 2013 at 10:05

nek se ugledaju nasi manekeni na nase dame

Reply

Leave a Comment