Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаПрипреме

Трчање, теретана, сала…

52061aa02b864foto-stevan-radovanovic27_headline

Кошаркашима Црвене звезде Телеком предстоје веома напорне три седмице базичних припрема на Залтибору.

Ипак, олакшавајућа околност за све играче требало би да представља чињеница да Звездини кошаркаши током летње паузе нису седели скрштених руку. Наиме, лекарски прегледи и медицинска тестирања на старту припрема су показали да су у солидној кондицији што би у значајоној мери требало да олакша рад тренеру Дејану Радоњићу и осталим члановима стручног штаба. Ровити су само Марко Тејић и Брано Ђукановић који се успешно опорављају од повреда:

Првих пет дана рада у Београду искоришћени су за постепено увођење у тренинг. Све то је била само припрема за све оно што нас очекује на Златибору – почео је причу Драган Гачевић, нови члан стручног штаба црвено-белих који ће водити бригу о физичкој спреми.

Нови кондициони тренер Црвене звезде Телеком претходно је пет година радио у подгоричкој Будућности, био је и у стручним штабовима црногорске младе и сениорске репрезентације, а у Звезди је наследио професора Александра Лукмана који је постао кондициони тренер московског Химкија.

О плану рада на Залтибору Гачевић је рекао:

Три седмице је оптималан период за адекватне припреме. Преподневни тренинзи биће искпоришћени за физичку припрему, док ће се у поподневним сатима радити у сали. Наизменично ћемо на преподневним тренинзима комбиновати трчање и теретану, док ће се у попдневним сатима пажња посветити кошаркашким елементима – констатовао је Гачевић.

Колико озбиљан и предан рад очекује кошаркаше Црвене звезде Телеком најбоље сведочи податак да ће црвено-бели токо три седмице имати само један цео слободан дан:

Правилно ћемо дозирати рад и постепено ћемо подизати интезитет тренинга. Играчи ће повремено имати слободно преподне или вече и довољно времена да се регенеришу и опораве – закључио је Гачевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

aardvark авг 10, 2013 at 23:38

Ma, ništa neočekivano, rekao sam još pre nedelju dana da će Partizanu da se pomogne na svaki način, da će se izvući iz dugova, da će dovesti pojačanja i da će pokušati opet da nas navuče da pomislimo da smo prvaci unapred.
A ako se opet primimo na to – sami smo krivi.

Reply
večito drugi авг 10, 2013 at 17:39

Džaba vam trud,jer Vlada je konačno shvatila da se sa institucijama jedne države nebi trebalo igrati,i da se ne mogu izjednačavati uspesi i neuspesi!Teren je jedino merilo vrednosti,a tu se već godinama zna ko je gazda.Šta bi to značilo kada bi se ozakonilo drmanje koševa,pljuvanje,bacanje mokraće,pp aparati i sl.?To Vučić ne sme da dozvoli!

Reply
Zlatko авг 10, 2013 at 18:17

Kolika je patnja tvoja kad si moro na zvezdin sajt da sejavis.

Reply
STARA ŠKOLA авг 10, 2013 at 18:56

Pati, nesrećo…

Reply
Spartanac авг 10, 2013 at 20:17

covek se potpisao kao VECITO DRUGI……..’oce neko da mu javi da to u sustini znaci da je sam sebe oznacio da je vecito drugi,ili cemo budalu da pustimo da sam mlati….ako neka mlati…

Reply
vanja авг 10, 2013 at 20:36

Zar je moguce da si toliki pacenik, obrati se nekom psihijatru jer uskoro u srpskom sportu nece biti kradje kao svih ovih godina a kada nema kradje nema ni titula za tvoj mali klub, ceka te mucan period druskane.

Reply
Ryber Palunko авг 10, 2013 at 16:47

A splav!’ A splav!? Kakvi ste vi to sportsiti u Srbiji, kad u rasporedu nemate, markerom upisano, SPLAV!!! Neko avs je gadno za..bao.

Reply
torh авг 10, 2013 at 16:31

To je rad . A ne ko fudbaleri 2 meseca u trenaznom procesu i jedva 60 minuta izguraju

Reply
Mezenga авг 10, 2013 at 17:27

e da je samo 60………..

Reply

Leave a Comment