Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

АНКЕТА: Да ли је Ненад Милијаш заслужио скандирање навијача?

i-44Од промашеног пенала у четвртак, готово централна тема међу Звездашима био је Ненад Милијаш, па се и дан након меча више говорило о скандирању навијача него о испадању нашег клуба.

И на нашем сајту приметна су различита мишљења. Има оних који капитена бране, али и оних који сматрају да је скандирање навијача оправдано.

Због тога, МЦЗ спроводи анкету у којој ћете моћи да се изјасните поводом тога.

Погледајте како је све изгледало, гласајте и у коментарима изнесите своје мишљење и образложење.

[poll id=“111″]

Повезане вести

287 comments

SASA авг 12, 2013 at 06:52

Ne samo zbog promasenog penala., desi se svakom ali kao kapiten je ocajno centrirao., ocajno izvodio kornere., itd… kao kapiten je trebao da otvori svoje kefalo i da provali da su njihovi igraci vislji od nas i da probaju na brz sut na go a ne da centrira kad nemamo Zigica a oni imaju tri Zigica a on baja centrira!!!

Reply
Denis авг 12, 2013 at 09:59

Al zato kada on izadje ne zna se ko bolje centrira, ajde budi malo objektivan.

Reply
Denis авг 11, 2013 at 20:13

Izadje Milijas danas i mi primismo dva gola a nijedan nismo dali. Ne kazem da je igrao nesto dobro, opet losa igra celog tima, ali njemu zvizdati nije imalo nikakvog smisla. I tada smo igrali losiji bez njega a i danas, toliko o tome da on upropastava igru

Reply
Звездашица авг 11, 2013 at 17:42

De ne budi te glupi,kako onakav covjek moze da zasluzi onakvu glupost?
Kad vec znate da skandirate i da se provaljujete po tribinama,sto vi ne idete da igrate umesto njega,sramota me bila sto sam bila na severnoj tribini i morala da slusam „NENADE IGRAS ZA PARE“ “NENADE MARS IZ ZVEZDE“ a covek je samo podigao ruke i tapsao za vama “NAVIJACIMA“
Kako bi ste pevali Vukanu da je promasio onaj penal,da li bi ste njemu mogli da pevate igras za pare?
EVO SAD ZA IGRACE
A za JSL boli vas uvo sta Tole namesta ,Vi ste kreteni ako odustanete,samo cete da dokazete Majmunu da je jaci od vas i da mu niko nista ne moze 🙂
Samo napred momci imate jos 27 minuta do pocetka <3

Reply
Realno авг 11, 2013 at 15:04

Imamo mi daleko vecih problema u klubu nego Milijas (mada on za mene nije problem), pa opet se nista ne poduzima u resavanju tih problema, (citaj Zvezdina skola). Dosao si u klub kada su iz njega bezali klinci od 16 godina, da vratis titulu i da prekines dominaciju komsija i ja te postujem isto kao Ninkovica koji je krenuo tvojim stopama i nadam se da cete uspeti u planu i da ces podici pehar na kraju sezone jer ti to i zasluzujes.

Reply
Delije авг 11, 2013 at 14:27

TI SI NASS KAPITEN NENADEE,NENADEEE !

Reply
DELIJA ! авг 11, 2013 at 14:25

Ovo nije vise vredno komentarisanja ,rasprave,palca doole,palca gore !
Što je bilo ,bilo je !
Idemo dalje,u nove pobede..
Milijasu ce ovo biti samo lekcijaa !
😛

Reply
Realan Zvezdas авг 11, 2013 at 13:08

mene zabole za penal,promasio,promasio,ali bre njegova igra ubija svakog ko zna sta je fudbal,on kad igra jedva ceka da se utakmica zavrsi,nema zelje,nema vise agresivnosti i brzine u njegovoj igri,mislim da bi najbolje bilo da ode,evo recimo Mikic kada je igrao i kada je bio kapiten,on nije imao neki kvalitet ali se borio i trcao do zadnjeg zvizduka,dok se ta zelja kod Milijawsa ne vidi,jednostavno kao da imamo igraca manje kada on igra,u odbrani on ne postoji,u napadu spor,kod prekida(a napominjem ne mislim na penal) niije vise toliko dobar,on trenutno u Zvezdi igra samo na slavu i na njegovo ime,a stvarno ako hocemo da budemo ozbiljan klub,onda tako ne moze,evo bas bih voleo da cujem neki argument u njegu korist,a da to ne bude prosla,preprosla sezona

Reply
miki bor авг 11, 2013 at 11:37

Hvala mu na svemu, ali vreme je da ode iz Zvezde. Kapiten da promasi penal u tako bitnoj utakmici za klub je sramota. Koci igru i davi loptu, a o dubinskim loptama i prekidima i da ne govorim, dosta je vise.

Reply
Dejan BL авг 11, 2013 at 14:43

Miki to je coveku prvi promasen penal u karijeri u Zvezdinom dresu, a jati mogu nabrojati bar 5 promasenihbitnijih penala unasem klubu, dalje da koci igru videlo se kada je izasao da nismo nista brzi. Ne moze jedanigrac niti da koci ni da ubrzava igru. Fudbal igra jedanaest igraca a ne 2-3 pada je toliko bitna brzina jednog. Nije ovo trka neka vec fudbal

Reply
rm авг 11, 2013 at 16:06

Realno bolje smo igrali u prvom poluvremenu sa njim, nego u drugom bez njega.

Reply
ivkecDS авг 11, 2013 at 10:08

pa mnogo veci igraci su masali penale pa im se nije skidala glava sa ramena,jeste da igra malo losije ali ne igra cela ekipa dobro,ja mislim da pravi navijaci znaju da podrze,a oni koji dodju ovde i jedva cekaju da neko igra lose pa da vredjaju zvezdu!!!

Reply
Blagoje Jovovic авг 11, 2013 at 12:24

Milijas je dve godine u Zvezdi i nije odigrao dobro jednu utakmicu. Jednostavno nema kvalitet, spor je, pusi, pije….. Mnogo veci igraci su masili penale ali nije stvar u penalu spor je, pusi, pije, ne bori se, ne trci, posle 20og minuta hoce da umre e u tome je problem a pritom je najplaceniji igrac u Zvezdi.

Reply
Realan Zvezdas авг 11, 2013 at 13:09

covece shavati nije samo penal u pitanju on kako izadje na teren meni se cini da jedva ceka da se utakmica zavrsi,jednostavno nema snage,volje,zelje

Reply
... авг 11, 2013 at 14:46

Meni se povraca od toga kakvih zvezdasa ima. Prvo Milijas se vratio pre godinu dana a ne dve i kako nije odigrao ni jednu kako treba a covek dao het trik spartaku i na nekoliko utakmica proglasen za igraca meca. Interesuje me koju ti Zvezdu Blagoje gledas i nije mi jasno kako pojedinci mogu tako da lupetaju bez imalo istine i smisla. Kako te bre nije sramota?

Reply
Rade Delija авг 11, 2013 at 10:05

Ne i ne. Milijaš jeste promašio važan penal u najgorem trenutku,događa se to i boljima od njega, možda smo i ispali zbog toga , tačno je da igra trenutno jako sporo i loše ,ali braćo DELIJE ne služi nam na čast da tako skandiramo našem kapitenu pa nismo mi bre grobari

Reply
Deki авг 11, 2013 at 16:29

Svaka cast brate,jos samo fali da mu i traku skidamo…..Samo napred kapitenu i izdrzi napade ovih pacenika.Nisi samo ti kriv,krivi su svi igraci,ne moze jedan covek da pobedi u fudbalu.Drzi se i sve najbolje.Svi cemo videti pehar u tvojim rukama,kad tad.Hvala sto si dosao da pomognes,a ne da odes u neku Kinu ili Kipar…..

Reply
delija1708 авг 11, 2013 at 04:57

ti si nas kapiten nenadeee……
http://www.youtube.com/watch?v=hsJxTuU7S5g 😀 😀

Reply
Realan Zvezdas авг 11, 2013 at 13:11

da to je bio pravi Milijas i to je bio igrac,a ovaj Milijas nije videlo igraca

Reply
Dejan BL авг 11, 2013 at 03:40

Miki je nas kapiten

Reply
Templar авг 11, 2013 at 00:22

Mozda zbog penala i nije zasluzio skandiranje ali zbog igre koju pruza u Zvezdi i odnosa prema svetom dresu te enormno visokoj plati zasluzio je mnogo vece uvrede od skandiranja navijaca koji danas klub vole visestruko puta vise nego samo igraci.

Reply
Soko* авг 10, 2013 at 23:31

Pa od stare slave se ne zivi, i Mesiju ce zvizdati kad krenu lose partije. Mozda je Milijas mnogo dao Zvezdi, ali trenutno nije u formi ili nije spreman, ovakvom igrom i jeste zasluzio zvizdanje. Nama trebaju borci na terenu, momci koji ce da ginu za sveti dres, niko mu nebi zvizdao da se bar zalagao,ali da se vuce po terenu ( iskreno mnogo mrzim ono njegovo nonsalantno trcanje) i to ne samo na poslednjoj utakmici, tako je vec odavno. Pa dosta je. Ajde videcemo sutra.

Reply
Jasmi87 авг 10, 2013 at 23:21

naravno da jeste

Reply
Daca9 авг 10, 2013 at 23:07

Milijas forever..

Reply
Ajmo crveno beli!!! авг 10, 2013 at 22:57

Nije tacno da mu je sam skandirano zbog promasenog penala!! Ceo istok je grmeo Milijas napolje, celokupno njegovo zalaganje na utakmici bilo je da cupka na sredini terena oko onog kruga, mali aca tenk je covek zbog njega napravio jednu do dve greske jer nije mogao da pokrije i njegovu poziciju, dok direktno zbog njega umalonismo primili gol jer nije ispratio dupli pas. U par navrata ljudi su prolazili pored njega, mogao je da ukliza a to nije uradio, nije bilo zalaganja, truda i zelje… tako je bilo i na prethodne dve utakmice sa IBV-om, najgori pojedinac na utakmici!! pogledajte anketu redstarbelgrade-a i videcete da je i sa njihove strane ocenjen kao najlosiji pojedinac na utakmici!!! Mislim da nam nije potreban, mnogo para zaradjuje, a iskreno za te pare na sredini nama za ovakvu formaciju treba brzi igrac!!

Reply
Даре авг 10, 2013 at 22:40

Тачно је да је Милијаш промашио пенал у врло важном тренутку, али се на његовом лицу видело да му није свеједно. Такође је и прошле године човек црвенио пред камерама кад манекени забрљају, за разлику од неких који после сваке утакмице загину на сплавовима, где се тачно види колико су уморни и колико су се залагали и уморили на утакмици. Наравно да Милијаш није заслужио скандирање и наравно да је последњи који би требао да оде из Звезде због лоших резултата.

Reply
aleksandar vagic авг 10, 2013 at 22:39

Netreba da se slome kola na Milijasu,njemu je sigurno najteze.U principu mi nismo ni lose igrali u prvom poluvremenu.

Reply
Dejan авг 10, 2013 at 22:32

Naravno da nije zasluzio,ali navijaci ne razmisljaju i slusaju jednog coveka!
Jeste promasio jako bitan penal al sta je tu je,mozda je zaslusio samo po neki zvizduk i to je to…

Reply
Milica авг 10, 2013 at 22:32

Iskreno mislim da Nenad treba da ostane u Zvezdi i da nije zasluzio ono to se desilo u cetvrtak… Pa ipak je to fudbal, svasta se desava. Promasio je penal i sta sad’? Treba se okrenuti i ici dalje. Mnogi zaboravljaju da je on u Zvezdu doso kada je bilo najteze i pomogao joj. I zaboravljaju da je Milijas dao mnogo golova i tako Zvezdi omogucio pobedu u mnogim mecevima. Sta mi tu mozemo, promasio je i gotovo, ne treba da ga pljujete..Tako je isto bilo i sa Bajkovicem u utakmici protiv IBV-a. desio se kiks i vi ste ga pljuvali. Sledeci put odbranio penal govorili ste da je najbolji..I tako ce isto da bude sa Milijasem, sada ga pljujete a sledeci put kada postigne gol govoricete da je najbolji. Iskreno sve igrace treba ceniti jer svi vrede koliko toliko…Niko nije zasluzio da ga pljuju. NENADE TI SI NAS KAPITEN! I NEMOJ ICI IZ ZVEZDE!! POTREBAN SI NAM! <33

Reply
homer авг 10, 2013 at 22:08

jbg ja mnogo cenim Nenada ali sam urlao na stadionu u četvrtak jer ne mogu da trpim njegovu igru koja je u poslednjih desetak važnih utakmica „mrtva“ i troma…bezidejna,sa pola snage….nije samo penal sporan,ustvari nije uopšte,ali se namestilo da je penal „prelio čašu“ !!! jbg,jedva čekam starog Nenada Milijaša !!! glavu gore kapitenu !

Reply
Zvezdarac авг 10, 2013 at 22:08

nije.nenad je jos jedan i od najboljih povratnika u nas tim.

Reply
RS авг 10, 2013 at 20:59

Он је само заслужио да не игра утакмицу или две и да се онда постепено враћа у форму, тј. да улази са клупе. човјек је у кризи, али није он још за бацање. Звезда је била у већој кризи када је он дошао, него што је он сад у кризи. Идемо, Милијаш! Идемо, Звездо!

Reply
Горан авг 10, 2013 at 20:49

Не верујем својим очима. Лука прави фаул над голманом а судија и поред тога признаје гол иако је лопта била у ваздуху и није преша гол линију.

Овога нема ни у Замбији!

Reply
Daca9 авг 10, 2013 at 20:44

Naravno da nije zasluzio,a i sve sto misle da jeste,Nenad ce ove sezone demantovati..Miricu,Nenadicu i mnogima koji nam nista nisu pomogli,niste skandirali napolje,a kapitenu koji je dizao pehar..pa jel vam to grobljanska taktika,da udaramo na ikonu..na traku..sramota..

Reply
Daca9 авг 10, 2013 at 20:36

Tema je Milijas a i groblje je primilo gol 3 3…nije Nenad ovo zasluzio,a kad bolje poslusate ovaj snimak cucete Milijas napolje ali i zvizduke za ta nazovi delije..

Reply
Oli Delija авг 11, 2013 at 01:53

Ja sam bio na zapadu i sam sam se iznenadio povikama,nisam vikao ali razumem one koji jesu jer im je dosta vise ovakve zvezde,verovatno je to.I nisu to sto ti kazes nazovi delije nego su isti navijaci kao i ovi na severu i istoku.A sta su radili oni na severu vodili svoju neku bitku sa politicarima kad je ekipi bila najpotrebnija pomoc publike pa je istok poveo sam navijanje.

Reply
aaa авг 10, 2013 at 20:29

ne znam gleda li ko partizan ali ovo je SRAMOTA , ima li kraja partizanovim penalima zao mi je sto uopste pominjem glodare jer ih nikad nisam spomenuo ali ovo je tragi-komicno .Hoce li iko oterati onog karadzica zar mu nije dosta sto je unistio reprezentaciju , ima li taj covek imalo ponosa. J….e ga pare vise neka ga neko placa da ne bude u savezu ili malo u zatvor gde mu je i mesto.

Reply
marko bl авг 10, 2013 at 20:26

ljudi ajmo svi pred fss..sta nam rade..pa sta je ovo na jna..ljudi ajmo svi pred fss..vucicu dzajicu covicu gledate li ovo..ja bih odmah dosao..pisaju po nama vec 7 godina..

Reply
Pizon авг 10, 2013 at 20:30

mislim da to nije tema sad i ovde

Reply
Горан авг 10, 2013 at 20:44

Није тема утакмица на пашњаку али морамо негде коментарисати дешавања и абнормалије из домаће лиге. Где друго ако не овде када на свим осталим веб порталима влада цензура – од политике до спорта. Између осталог хтели ми то признати или не,нама и од ових утакмица овиси титула.

Reply
aikido авг 10, 2013 at 20:53

u pravu si…komentarisao sam baš tu utakmicu na pašnjaku i smiješno je da je već na prvoj utakmici sve providno…

Reply
MB87 авг 10, 2013 at 20:33

Kladim se da groblje dobija 7+ i iz 2u1 …namesteno iz aviona se vidi!!!

Reply
aikido авг 10, 2013 at 20:48

hahaha,Bog si,,,smiješno do bola…prva utakmica i sve se već zna..namješteno prvenstvo…ofsajd,faul nad golmanom…i moguće da je prešla lopta…užas,užas….bolje reći tužno…jebeš fudbal.Pecanje je ludilo,nizvjesnije je…hahahaha.

Reply
aikido авг 10, 2013 at 20:49

hahaha

Reply
Milijas napolje авг 10, 2013 at 20:34

Marko cemu to biti prvi u Srbiji nama ne znaci nista vec ce nam uprava mazati oci kao njima.Ne mi moramo oterati ove manekene dovesti sve ove o cemu sam pisao ranije danas nama ce uprava mazati oci kao njihova ,a mi to ne zelimo mi ne zelimo duplu krunu vec zelimo Evropu jer se tu vidi koliko vredis.NECU DA BUDEMO PRVI U SELU ,A ZADNJI U GRADU!!!
Naravno da je zasluzio ja da sam na 101 mestu bih zrtvovao ovu godinu i pustio groblje da se veseli u lanim titulama.Ali bih krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju tima i to sa ovim pojacanjima bih pravio EuroStar Karamaric iz Dinama,Alexandera Milosevica iz AIKa,Marka Milinkovica iz Slovana zajedno sa Bagayokom,Renata Kelica iz Slovana Liberec,Milosa Bosancica iz Koreje.Sve ti igraci su u zadnjoj godini ugovora i vrlo lako ih mozemo dovesti ako sada reagujemo i stupimo u direktan kontakt s njima oni ce odbiti novi ugovor od kluba i doci kod nas.Prodati Vesovica Bagayoko je 3x bolji igrac od njega,Bosancic i Milinkovic kao zamena za Milijasa i Lazovica/Kasalicu,Kelica i Milosevica kao stopere na kojima se moze zaraditi umesto Krnete i Karamarica ako uspemo od para koje dobijemo od Daude.Naravno treba rasprodati ceo tim na zimu.Ovo je jedino resenje iz razloga sto cemo mi sada vec u prvih 5 kola zbog nervoze u timu biti na sredini tabele dok dodje Zvezdino prolece pobecice ovi sto imaju kupljene utakmice eto zato kazem lepo se zahvaliti se igracima i krenuti novu pricu EuroStar jbg sta nam znaci da svake godine ispadnemo od ribara ako osvojimo titulu.Ne ne trebaju nam placene titule kupiti novi tim i krenuti iz pocetka trener Slavisa ne znam meni se cini da je on najkvalitetniji i pored bunkera u ovom timu zajedno sa Lazovicem svi ostali ne zasluzuju dres Zvezde.

Reply
neco peco авг 10, 2013 at 22:27

ti se pod hitno kandiduj da budes precednik. Skupi potpise i ciljaj fotelju umjesto Dzaje a onda sebe postavi umjesto Stojadina i dovedi kao Bunjevcevic za jedan dan 20 igraca a ove raspusti. Lako ces ih dovesti, osvojiti titulu, prodat igrace, kupit drugih 20 plasirati se u LS……

Reply
madmix авг 10, 2013 at 20:22

tuzno i samo na nas lici!

Reply
nele авг 10, 2013 at 20:20

tuga..ovi ih raskantali al dzabe..groblje nikad jadnije,ali sudije ne mogu svaki mec da im dobiju..tako da za titulu ja ne brinem..dominiracemo!

Reply
Collonelo авг 10, 2013 at 20:19

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/58636_671237276239552_1906746923_n.jpg !!!! Evo zasto ispadamo od debila i zasto nas svi redom dobijaju u TLS !! Boli njih ona stvar za Zvezdu i za nas !!! Ajde kad nemaju utakmicu pa i da razumem nekako svi smo mi ljudi ali oni odma posle utakmice i to posle one gde smo ispali …..!!!!

Reply
Горан авг 10, 2013 at 20:13

Која брука на ЈНА. 1-2 за Пазар у првих 45 минута и онда пенал за Партизан на почетку другог полувремена и црвени играчу гостију кога је између осталог лопта погодила у леђа а не у руку.

Reply
cvetko авг 10, 2013 at 20:19

Nikada necemo biti prvi. Ova liga nema smisla nikakvog!

Reply
pa sta авг 10, 2013 at 20:25

A zasto je nama cilj da budemo prvi sto ne udjemo lepo u Evropu pa da se sepurimo sta nam znaci da budemo prvi u selu ,a da nas izbacuju ribari

Reply
aca авг 10, 2013 at 20:21

Pa sta si ocekivao? dosli sa 11 igraca ovaj im dao crveni odmah,hahaha kakva smejurija od lige ovo treba zabraniti. Verovatno na kraju 8:2…taksista mutavi ulozio na kladionici.

Reply
Горан авг 10, 2013 at 20:28

Пазарци су послали допис у ФСС данас пре истека рока да су измирили обавезе према играчима али ови из савеза наводно нису добили обавештење на време те је Пазар дошао са 11 играча и помоћним тренером.

Ја само не знам како ову поблику и коментаторе није срамота од ове лакрдије. Губиш са 1-2 и онда по старом и добро устаљеном принципу судија на почетку другог полувремена брже боље једва чека да досуди неки пенал (па макар он и не постојао) и искључи играча ионако десеткованим гостима.

Џаба се надамо и ове сезоне, ја лично мислим да је и ово првенство затворено.

Reply
Pizon авг 10, 2013 at 20:07

Nije zasluzio, ni malo. Ok, nije pogodio penal. Desi se svakom. I na mnogo bitnijim utakmicama, i boljim igracima.
Mnogo je bitnije da pogodi za titulu. Onda ce biti prilike za evropu!
Do tad…

Reply
x авг 10, 2013 at 19:53

AJDE,LJUDII ,DOSTA VISE !
NIJE VISE SVE FORA U MILIJASU,nije onn jedini koji zaustavlja igru.
Kriv je i on ,a i ostala ekipa 😉

Reply
eliiahu авг 10, 2013 at 19:44

Да ли је капитен Црвене звезде заслужио скандирање „Милијаш, напоље“? Апсолутно, прво треба да се отрезни и види чију капитенску траку држи на руци. Онаква игра са беѕброј нетачних пасова, ниједан употребљив центаршут, шетање по терену и на крају шлаг на торту пормашен пенал…

Reply
Zvezdašica авг 12, 2013 at 22:04

Alo bre sta pricas ?
Momak da li si ti normalan, pa kada si toliko pametan zbog cega ti ne igras, pojasni malo.
Mislis da je kriv samo on ?
A ostatak ekipe,vi ste svi napali na njega “igras za pare,Nenade napolje,mars iz Zvezde“ pa sad fino svi vi pametnjakovici izadjite na teren i vi igrajte on da ne zna da igra,on bi sedeo na klupi,ili bi bilo sta drugo radio ne bi igrao za klub.
PRESTANI TE DA SE PRAVITE PAMETNI I AKO I MALO NAVIJATE I VOLITE TU ZVEZDU PODRZITE GA BAR MALO ! :facepalm:

Reply
Aćim авг 10, 2013 at 19:40

Zbog toga što se polufudbalerima opraštaju svakojake gluposti, crvenoj zvezdi i ide ovako… DAJEM KUĆU DA ĆE SUTRA ZVEZDA DA IZGUBI U IVANJICI AKO BUDE IGRAO MILIJAŠ… ON JE NAJLOŠIJI FUDBALER KOJI TRENUTNO IGRA U ZVEZDI

Reply
... авг 11, 2013 at 14:53

Ti znas, kada si ti gledao Zvezdu? Sigurno znas vise od Dzajica, Stojanovica, Sa Pinta, Stojadinovica, Zivkovica i mnogih drugih, ti si taj strucnjak, koji ovde leci svoje frustracije i koji sve zna

Reply
Zvezdašica авг 12, 2013 at 22:05

Ajde ne pametuj previse -_-

Reply
nele авг 10, 2013 at 19:39

pozdravili vas Vidakovic i Kecap :mrgreen:

Reply
Aleksa авг 10, 2013 at 19:32

E jebiga pritisnuh DA mislijo sam da li je zasluzio da ostane :facepalm: ! On je nas kapiten i greske se svakome desavuju on TREBA Da OSTANE U ZVEZDI!

Reply
... авг 10, 2013 at 19:14

Najjace je sto ljudi koji ne vole Milijasa samo tupe sa pricom kako je preplacen i kako ne trci. Pa ne placate ga vi iz svog dzepa, a nije ovo trka na 10.000 metara pa da se gleda ko ce pre da pretrci. Ne kazem da se dovoljno krece, daleko od toga i stoji da je najplaceniji, ali ono zvizdanje je bruka i sramota. Dao je on ovoj Zvezdi mnogo vise od vecine, vise od vas sto ste zvizdali mozda i zajedno, ali to je sada nebitno. Nadam se da ce igrama zapusiti usta kriticarima

Reply
Aćim авг 10, 2013 at 19:44

Izvini tri tačkice, a ko ga to plaća ? koj e kupio kartu da bi gledao onu blamažu… Što se trčanja tiče, možda nisi upoznat, možda jedino voliš da stavljaš stupidne komentare a da nemaš pojma o čemu se tu radi, fudbal je igra u kojoj je trčanje veoma važno.. Osim ako igraš stovni fudbal, tada ne treba da trčiš ni malo… A ti, tri tačkice, izgelda da nisi ni stoni fudbal nikad igrao..Ako može jedan Mesi da na utakmici pretrči deset kiloometara , zašto onda ne bi i polufudbaler, poput Milijaš mogao da pretrči bar tri ?

Reply
... авг 11, 2013 at 14:51

Acime za tebe sam verujem Murinjo, ti ga placas sto godisnje das Zvezdi maksimalno 100 eura, i tebi slicni. Ako ti je stalo do toga otidji u klub i zmoli Milijasa kako bi dolazio na utakmice ali neces da placas zbog njega, pa dace ti on ulaznicu. Koliko trci Sasa Ilic, koliko je trcao Stojkovic, Savicevic, Pancev, koliko trci Pirlo, nije sve u trcanju, pa onda bi Gatuzo bio najbolji svih vremena da je trcanje toliko bitno

Reply
aleksandar sd авг 10, 2013 at 19:53

Jeste, u modernom fudbalu ovo je trka na 10 km samo sa loptom, to sto su kod nas igraci ko puzevi i nemaju kondicije to je druga prica.

Reply
MILAN KG авг 10, 2013 at 20:02

Tackasti, ti ljudi sa istoka i zapada su uz deo sa severa prava fudbalska publika sever vise nije sto je nekada bio pevaju cedi i svojm pajtosima na robiji navijanje je nula, ljudi su ogorceni zbog njegovog nacina igre pristupu, voljnom momentu …. apsulutno pravo pripada ljudima koji dodju u bg potrose pare i nerve gleaju vucaranje po terenu da isprozivaju svakoga pa i Milijasa nije on svetac!!!! nije on toliko dao zvezdi da bih se njemu klanjali bio je dobar igrac u svoje vreme sada nije bleda senka igraca koji je igrao kod nas u prvom mandatu hvala bogu mi smo veliki klub imali smo mnogo vece igrace od njega.

Reply
veliki pravi zvezdas авг 10, 2013 at 19:13

Sto se tice Milijasa on samo stoji na terenu u Zvezdinom dresu i bilo bi dobro upravo Crvene Zvezde da prodate Milijasa jer samo zauzima mjesto nekom ko bi na njegovom mjestu mnogo bolje radio svoj posao u Zvezdinom dresu :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Neven авг 10, 2013 at 19:09

On jeste legenda, ali vise ne moze ni da trci, ni da digne loptu, nema vise jak sut…nikad necu zaboraviti sta je ucinio sve za Zvezdu ali sad samo umrtvi igru i svakako ne zasluzuje 360 hiljada evra a dobija i 50% od sledeceg transfera

Reply
Горан авг 10, 2013 at 19:03

Нови Пазар допутовао у Београд са 11 играча, ови из ФСС-а забранили наступ осморици првотимаца. Немају ни једног играча на клупи. ЈСЛ циркус се наставља од првог кола.

Reply
Aćim авг 10, 2013 at 19:46

Cenim da se od prvog kola radi na tome da partizan opet bude prvak..

Reply
laki авг 10, 2013 at 19:56

Dzabe sve 😀 😀 🙂 🙂

Reply
redjamo pobede авг 10, 2013 at 19:03

Da nije u formi, nije. Mi srbi cesto poverujemo u sve negativne abrove, talvi smo i onda covek ne zna sta da veruje?
Ja sam sve do priprema i turskoj mislio da se preteruje sa pricama o Jovanovicu, sada lepo pitam koliko ste sigurni da se Milijas bas cesto napiva i da pusi(immigt fudbaleri puse Pa imaju snage)
Milijas je mnogo dao Zvezdi

Reply
Vracarac авг 10, 2013 at 19:09

evo upravo si me potsetio, sestic, majstor nad majstorima, pusio je 2 pakle dnevno, pa sta ?!

Reply
Aćim авг 10, 2013 at 19:48

Robvi je pušio dve pakle marlbra i pio kao smuk.. pa šta.. Ko zna taj miže i pijana da bude vrhunski na terenu, ko ne zna može da pije samo limunadu pa opet neće ništa znati

Reply
Vracarac авг 10, 2013 at 19:10

Milim administratora da mi obrise ovaj post znbog groznog lapsusa , hvala

Reply
milos авг 10, 2013 at 19:16

pa pusenje i nije toliko bitno za fudbalera koliko kad neko pije i ostaje do kasano,…

Reply
Vracarac авг 10, 2013 at 19:20

Slazem se, ali cak i da je tako, ne smemo ovako da sami miniramo sebi atmosferu, kao sto to upravo cinimo

Reply
Vracarac авг 10, 2013 at 18:59

Braco zvezdasi, imamo i previse neprijatelja izvan kluba, ovo sve samo koristi nasim neprijateljima, sta mislite kome? Milijas nije u formi samo 4 zadnje utakmice i prethodni derbi, a da li je sam pobedjivao protivnike pre toga na jesen i prolece /
igrali su lose i reljic, savio, mnogi…razmislite, da li je ovo sve necija rezija i da li nam to sada treba?
Uz duzno postovanje sadasnjem severu koji je neuporedivo bolji nego kada sam ja mahao zastavom (od 70-ih pa na dalje), jedna opaska, a vi ako hocete lupajte minuse do sutra , ali to je tako – protivnika na Marakani ne rusi pesma, vec huk i povik kada napadamo, a njih tada zahvata panika. razmislite makar malo o ovome, molim vas, jer svi volimo Zvezdu

Reply
milos авг 10, 2013 at 18:43

moramo svi da shvatimo da milijas lose izgleda nema snage brzine namesta se za sut pet minuta uvek izblokiran dasta je spor ali on nista nepopravlja to nego ide u nazad ne moze po splavovima pice cigare i slicno a uprava to je cudo od silnih igraca oni dovedu igrace koji nisu spremni sem dvojice ninkovica i martinovica uzeli ste pare dovedite dva dobra igraca ili od titule nista a letecete iz zvezde nebudeli titula

Reply
Jovan авг 10, 2013 at 18:50

Управо тако, све си рекао да се не понављам, није ствар у пеналу, сваком се деси, човек више нема снаге да игра фудбал! Видели смо га код њихове 100% шансе где су одиграли дупли пас, човек стоји и гледа, не покушава да ишта уради, нема снаге а то је у првих 20 минута утакмице. Милијаш хвала на свему до сада, не брукај више ни себе ни Звезду, Милијаш напоље ево и сад кад су се страсти смириле !

Reply
vlada авг 10, 2013 at 18:41

Alo bre, to je bio samo momenat nervoze. Svako od nas je bar jednom slučajno opsovao roditelja pa se posle izvinio. To je samo trenutak besa… Nemojte da dižete toliku prašinu oko toga. Mislim da bi trebalo da se prodaju neki igrači koji škripe odavno i to svi vide, osim uprave. Vešović, na primer, Krneta i možda još neki. Ipak, naš trener mora još bolje da taktički i fizički pripremi ekipu, jer je to što nas koči.

Reply
vlada авг 10, 2013 at 18:44

… ali ako prima toliku platu, a ima lošu igru, onda mora da se poradi na papirima za smanjenje plate.

Reply
torh авг 10, 2013 at 18:41

Celokupno navijanje je bilo katastrofa . Vodje iz svojih intresa diktiraju pesme o cedi i dunjici a vecina praznoglavaca to peva . Pa sta su ti ljudi da li Zvezdi da se o njima peva na utakmci gde nas tim juri 2 gola . Ako se ovako nastavi Sever me nece videti dugo dugo . A za Milijasa je bilo to da je prvo grupa na Severu krenula , onda je vodja to prekinuo ali su to nastavili ostale tribine . Pozdrav .

Reply
Spartacus авг 10, 2013 at 18:35

– 1991 ne treba trositi rjeci na tu godinu, a ni godine pre toga…

– 1996 pre neki dan gledam inserte sa meca protiv Barse, ubili smo ih, nisu znali gdje se nalaze, a igrali su im Baia, Blan, Stoickov, Ronaldo, Gvardiola, L.Enrike…a na klupi Murinjo i Robson.

Zatim veliki mecevi protiv Rome, Lacija, Milana, PSV-a, Bajerna…gdje smo se sa svima nosili, neke cak i nadigrali i nijednog od njih se nismo prepali.

A sad strepimo od Ukrajinskog prosjeka, bojimo se gostovanja u Ivanjici itd..

Kakav sunovrat sunce ti…naprosto se namece utisak da je ovo bio neciji plan!

Reply
Joksa авг 10, 2013 at 18:34

Kakva je ovo anketa? Anketa za internet navijace? Narucena i nastimovana?
Ili one, preko 30 000, koji su dosli sa konkretnom podrskom Zvezdi muci savest ili su tastatura navijaci oni pravi?
Ili je anketa frizirana i u funkciji nekog vama znanog cilja?
Dokle vise sa zamenom teza? Jel to za dobro Zvezde? Jel jedan covek, nezavisno od zasluga iznad Zvezde?
Zasto se potencira na promasenom penalu, kada je to bio samo „okidac“ za zvizduke?
Zasto ne kazete kakav je Mikijev odnos prema treningu i igri??? Zasto ne napisete posteno da je Milijasev odnos pravi i sustinski razlog, ali u kontinuitetu na sve cetiri utakmice, za onakvu reakciju navijaca? Zasto Milijas to ne kaze, nego podmece penal?
Miki je plakao? A koliko je navijaca plakalo? Navijaci placaju, placu i prezivljavaju!
Niko Mikija ne tera iz Zvezde, vec na klupu dok ne protrci, kad to ne sme trener!
I jos nesto…Zasto ostavljate komentare na „moderaciji“ vise od 24h koji ni jednim delom nisu uvredljivi, vec samo skrecu paznju vasim adminima na nepoznavanje materije o kojoj pisu???
Dok sa druge strane „moderaciju“ prolaze provokativni i vulgarni komentari od „preko puta“???

Reply
... авг 10, 2013 at 19:09

Ajde joksa ne mlati. Stoji da anketa nije potrebna, ali tvoja zaslepljena mrznja prema Milijasu i u prethodnim komentarima je suvisna. Nadji ti meni jednog igraca koji je na tri od ove cetiri utakmice zadovoljio. Mozda Ninkovic i niko vise. Svi su podbacili, pa tako i Milijas, a ja mu nisam zaboravio het trik od prosle sezone, rusenje partizana i jos mnoge njegove golove i asistencije

Reply
Joksa авг 10, 2013 at 19:39

Tri tufnice,
potpuno pogresno!
Od obracanja meni, do mentalnog onanisanja!
Emocije ne mozes podvesti na iskljucive vrednosti logicke 0 ili 1! Ljubav ili mrznja, nista izmedju?
Omlati malo glupacom, pa proceni tudju emociju.
Elem, zalaganjem su gotovo svi zadovoljili, izuzev Milijasa. I to je kljucno.
Briljirao nije niko.
Kvalitetom, mene, su zadovoljili Martinovic, Lazic, Savicevic, Aca tenk i u zadnjoj Dauda.
Osnovni kvalitet ne poseduju Vesovic i Mladenovic.
Dovoljno?

Reply
Spartacus авг 10, 2013 at 18:24

Ma gdje je zasluzio..ovo je sramota ljudi!

Ako se nije skandiralo Vesovicu, Mladenovicu, Miricu, Dimitrijevicu, Maksimovicu, Krneti zbog njihovih partija onda ne treba ni Mikiju koji je za ove gore navedene izmislio fudbal. Za njih je primarijus doktor…

Reply
mariachi авг 10, 2013 at 18:22

Nije kriv Milijas, Kriva je Uprava jer nije odradila ni prirpreme ni prelazni rok kako treba. Zar je bio problem dovesti Radakovica? Zar je bio problem kupiti tri igraca za svaku liniju od Milivojevicevog transfera u Andrleht? Zar je problem uvaliti Mirica, Nenadica i ostale ku*ce koji nisu za zvezdu?

Reply
Dokle vise?! авг 10, 2013 at 18:14

Ја сматрам да иако је доста лоше одиграо ипак није то заслужио, јер треба мноого горе ствари урадити да би се „то“ заслужило. И још нешто, за људе којима није јасно како већина у овој анкети одговара са не, а опет на стадиону је већина скандирала „Милијаш напоље“, постоји нешто што се зове психологија масе, то је нпр. Хитлер користио, и ја сам гласао са „не“ а скандирао сам ово, зато што ме је у тренутку понело то што сви око мене скандирају, а био сам изнервиран што је промашио пенал…

Reply
Pavic Bogdan авг 10, 2013 at 18:02

Ne znam samo ako vecina misli ovako … Zasto su to skandirali ..
Verovatno, zato sto je jedan od vodja zapoceo skandiranje ….
Pitanje je sad, koji je to vodja?! Ja bi mu zabranio ulaz na marakanu!
Ljudi, ako se ovo nastavi… postacemo kao grobari! :facepalm:

Reply
Mezenga авг 10, 2013 at 18:25

skandiranje je pocela sa istoka, ne lupaj gluposti

Reply
redjamo pobede авг 10, 2013 at 17:46

Srnic dao prvi za Cukaricki. Dobar igrac, steta sto nije zeleo da ostane kod nas

Reply
mariachi авг 10, 2013 at 18:13

Sto da ostane? da trenira na pola terena sa ostale tri generacije?

Reply
bojan62 авг 10, 2013 at 17:41

svi ovi sto su pljuju po milijasu prvo da plate godisnju clanarinu da bi njihovo misljenje bilo merodavno. Gomila nece da odvoji 1.000 din godisnje za zvezdu (3 din dnevno),a ovamo ih brine milijaseva plata!!

Reply
dex012 авг 10, 2013 at 17:40

Moze da ostane za 150000€ a ne da ga placamo 360000€. Nije Zvezda socijalna ustanova.

Reply
sof авг 10, 2013 at 17:29

Selektor sa RSB kaze da Dauda ide, UO nije zadovoljan s njim . Zalosno, bice on novi Kleo, Abubakar, Barkos

Reply
Marko Voždovac авг 10, 2013 at 17:35

To mi nekako onda miriše i na odlazak 101… Gubi bitku…

Reply
Ryber Palunko авг 10, 2013 at 17:40

A i Ninkovića, koji će iznenada dobiti ponudu koja se ne odbija (zapravo, pobjeći glavom bez obzira). Izgleda da će nam ‘sledeća sezona’ početi i prije no ova nastupajuća. Cirkus, čini se, nikad nije ni napustio naš grad.

Reply
Teks Viler авг 10, 2013 at 18:05

Ako ovi politicki eksperti oteraju Stojadina,a nadam se da nece uspeti,onda odosmo u …Covek doveo Arauha,mladog Jokica za kim itekako placu u Partizanu,Rakica,oporavice se on,a Dauda je potencijal za vece lige og TSL.Ako ga Dacicev savetnik otera,onda smo stvarno…A kad razmislim bolje,sta ce njemu sve ovo?

Reply
Ryber Palunko авг 10, 2013 at 17:37

To sam i očekivao jer mi smo postali klub koji vode debili. Zaslužujemo sve što nas je u posljdnjih 6 godina snašlo, ma prosto molimo da nas još više karaju. Ne znam da li bi s njim uzeti tu titulu, ali glavu na panj stavljam da, ako ode, već možemo pisati bajke o našoj dragoj i najnajdražoj ‘sledećoj sezoni’.

Reply
aleksandar sd авг 10, 2013 at 17:42

Naravno, prodace coveka a zamenu nece dovesti kao i uvek. Vazno je da su zadovoljni sa Vesovicem,Mladenovicem i ostalim krsevima.

Reply
sof авг 10, 2013 at 17:46

Ako se ovo stvarno ispostavi kao istina, mogu da kazem bezi Ninkovicu od nas.

Reply
Vracarac авг 10, 2013 at 19:05

a ko je rekao da Ninkovic odlazi / Molim administratore stranice da nadju nacin da grobarske elemente ne pustaju na komentare, jer oni imaju profesionalce koji to rade po svim internet forumima

Reply
Marko Voždovac авг 10, 2013 at 19:49

Uz dužno poštovanje, s obzirom da u nekom drugom komentaru videh da ste dosta stariji od mene, bez želje da budem advokat Palunku koji je prvi pomenuo da će Ninković otići, nazvati grobarskim elementom nekog od nas koji ovde redovno pišemo, je prilično velika uvreda. To što je napisano za Ninkovića niko od nas ne želi, ali će verovatno biti logičan sled događaja. Dauda se prodaje – Stojadinović odlazi jer je prodaja Daude pokazatelj da je izgubio bitku sa ostalim strujama u klubu – odlazi Ninković jer je, uz Kovačevića i pomenutog Ninkovića, prodat jedini igrač iz ove ekipe.

Reply
nemanja авг 10, 2013 at 17:28

MOJE JE MISLJENJE DA TREBA DA ODE IZ ZVEZDE,IZ RAZLOGA STO IMA PREVISOKU PLATU I ZATO STO NE PRUZA IGRE KAO U SVOM PRVOM MANDATU U ZVEZDI.NEKA IDE PA CEMO DA VIDIMO KAKO CE DA NAM IDE,JA MISLIM DA OD OVOGA NE MOZE GORE

Reply
ds 1989 авг 10, 2013 at 17:26

http://www.youtube.com/watch?v=KqEMbRStaOs
a tad je bio dobar,setite se samo kad je ostao u Zvezdi i produzio ugovor da bi Zvezda zaradila,nemoj da ste bezobrazni sad a ovi 649 sto su glasali protiv njega sigurno imaju dve leve noge i nikad loptu nisu sutnuli

Reply
ds 1989 авг 10, 2013 at 17:28

i sta smo mi krivi sto nemamo igrace koji mogu da iskoriste njegov pas

Reply
marko авг 10, 2013 at 17:54

OU nije zadovoljan igracem, kojem ne mogu sansu da naprave! :mrgreen:
– Jos jedna godina bez titula, i opet ti si…

Reply
marko авг 10, 2013 at 17:55

I 1991. je Zvezda bila PRVAK EVROPE! A danas se raspadamo!
– Ps: Prestanite da ZIVITE U PROSLOSTI!
– Nekad je bio ‘dobar“, danas se covek ne sastavlja…
– Nama treba buducnost, proslost imamo!

Reply
ds 1989 авг 11, 2013 at 01:03

ja kazem da nije zasluzio vredjanje posle svega sto je ucinio za nas

Reply
Kastro авг 10, 2013 at 17:16

O Milijasu je mnogo toga vec receno, pa cu samo reci jednu stvar, neka se nama na tribinama i u drustvu velicaju razni politicari i razni ljudi koji su urusavali klub, a neka se proziva kapiten i ljudi koji su pristajali na kompromise u isplatama i svoj deo davali saigracima kako ne bi bilo strajkova i pomagali klubu kako znaju i vracali se u klub kada su iz njega i deca od 16 godina bezala, pa cemo mi na titulu da cekamo ne 6 nego 16 godina. Nazalost tako je. Nije Miki bio tu neko vreme pa sta smo osvojili? KO je prozvao Vasiljevica? Vesic sta je radio da bi se deo navijaca okrenuo protiv njega, onda onaj bucko zaboravih mu ime i drugi….

Reply
Falkone авг 10, 2013 at 17:15

Molim nekoga da mi napise sta je to pisalo u poruci na severu a pominjao se Dunjic?Ja sam mec gledao preko TV i uopste nisam imao utisak da se dobro i glasno navijalo tokom celog meca.Sto se tice Milijasa on treba da ode iz Zvezde ne zbog penala nego da se pusti neko dete da igra i stice iskustvo uz Ninkovica.Treba takodje da ode jer ima veliku platu i treba da ode da makar uzmemo pola miliona za njega.U zvezdu nije trebao dolazi Pecnik jer je vrlo sebican igrac.Treba da odu Nenadic,Miric,Djurickovic,Krneta,Dauda.Takodje treba da odu Mladenovic i Vesovib ali nema ko da igra.Oni su tu jer nema ko drugi.Savicevic nema snage kao onaj Savicevic pre njega.Pohvalio bih Martinovica.Milunovic treba da bude starter.

Reply
Cigani ludaci авг 10, 2013 at 17:13

Pricajte sta hocete ali treba da shvatite jednu stvar a to je da NIJEDAN IGRAC NIJE IZNAD ZVEZDE!!!

Reply
Iznogud авг 10, 2013 at 17:10

Bez obzira sta ja mislio o njemu kao ceveku i igracu, on ne zasluzuje takvo skandiranje, jer on je kapiten kluba koji nijednom nije napravio neki incident kojim bi ukaljao grb za koji igra. Puna podrska kapitenu u ovom slucaju

Reply
czv авг 10, 2013 at 17:10

Alo ljudi vi zelite igrace tipa Milijasa u timu :facepalm: .Nije ni cudo sto jedan Zeman nije mogao da radi u ovom balkanskom loncu.Srbiju ne zasluzujes ti Evropu ako moze svaka susa iz TSL da ti igra u timu.Svaka vama cast branite coveka koji prima 300 000 samo zato sto je Srbin 🙄 i Zvezde.Taj Milijas nosi 10-ku koju ne zasluzuje i ima kapitensku traku koju takodje ne zasluzuje.Reci cu samo da u ovom timu jedino Lazovic ima kvalitet.Terati seljaka iz Cacka Mladenovica,Savicevicevog Vesovica,Kasalicu prodati dok se ne povredi ponovo,Mirica i slicne nizeligase necu da komentarisem.Meni samo zao Ninkovica da igra sa anti talentima 😥 .Ebala vas TSL hocu Evropu ,a u TSL mi ne treba titula.

Reply
maxa авг 10, 2013 at 17:07

ne,ali ne zasluzuje ni dres CZ,ni blizu.

Reply
Dejan CZ авг 10, 2013 at 17:04

Kada vidim o cemu se ovde vodi rasprava, bukvalno mi je zao sto ovoliko volim Zvezdu. Zar mi da se ugledamo na partizan i nekog tamo Kimija i kada oni prozvaju svoje kapitene da i mi to radimo. Bez obzira kako je Milijas odigrao ovo nije zasluzio. Mnogi igraci su i gore igrali nego on sada. Ljudi nije mi jasno kako mnogi misle da su pametniji i veci strucnjaci od ljudi koji su do sada trenirali Milijasa i covek je kod svih imao minutazu i postovanje. Covek koji nikada nije ukaljao grb kluba koji nosi. Na terenu se ponasa sportski, ne igra najbolje u poslednje vreme ali ja ne zaboravljam preko noci sta je on dao klubu. Za kraj cu reci, oprosti im Milijasu ne znaju sta rade. Igrali smo mi i bez njega tri-cetiri sezone pa nije bilo titule. Da njega nije bilo sa 10 golova i 11 asistencija ne bi mi mozda ni igrali ove kvalifikacije, ali nebitno. Od mene ima bezrezervnu podrsku. Pozdravljam prave Zvezdase i nadam se da ce Nesa na kraju sezone da podigne pehar

Reply
Marko Voždovac авг 10, 2013 at 17:04

Svima kojima Milijaš smeta i koji žele da ga oteraju iz kluba, iskreno želim da se umesto njega onda u klubu ponovo pojave Guma Bogdanović, Savio, Nikola trajković i njima slični, pa neka vam onda oni drže sredinu terena! Mi pare za bolje igrače od ovih nemamo i niko neće da nam ih baci sa neba, znači moramo da se borimo sa ovim što imamo.

Reply
marko авг 10, 2013 at 18:02

Mi pare za bolje nemamo! Bla bla bla… A on prima 360.000e! Za te pare moze da se dovede bombonica igrac!

Reply
Marko Voždovac авг 10, 2013 at 19:54

S obzirom da u iole ozbiljnoj konverzaciji termin „bla bla bla“ smatram prilično nekulturnim, hajde onda da ti postavim malo nekulturno pitanje koje se tiče tvoje ocene iz matematike u školi? Koju si ocenu imao? Evo, obrazložiću ti zašto pitam: Kažeš da za 360k može da se dovede bonbonica igrač. Toliko, uz ovo ograničenje stranaca, a u situaciji kojoj smo, ti možeš dovesti eventualno još jednog Mirića (od tih 360k dati pare za transfer i imaš možda da mu namakneš za jednu godišnju platu). E sad, ako ti je to bonbonica igrač, onda super.

Reply
Marko Voždovac авг 10, 2013 at 20:11

*bombonica

Reply
dejca авг 10, 2013 at 17:03

Ma penal je samo kap koja je prelila casu… Jer on slabo trci, slabo centrira iz prekida… Vec dugo je u slaboj formi… Bio sam na istoku, verujte, sve je bilo spontano! Navijacima je vise dosta, u zadnjih 6 godina najbolja poseta, a oni kako vracaju!!

Reply
Ryber Palunko авг 10, 2013 at 17:25

I ja sam bio na Istoku i nadam se da ta bagra više nikad neće doći na stadion. Se..m se na takvu posetu. Debili s kurvicama koje vječito nešto kuckaju u mobilnim. Valjda ugovoraju šljaku?
Zato, hvala Bogu da smo ispali, da ne gledam te njuške praznih glava, koji o svemu imaju mišljenje, a znanja ni o čemu. Od sledeće subote mojih 20000 i imam svoj mir.
Inače, kojim navijačima je više dosta!? Vi ne dolazite na stadionv i spasite se bede. Kad mi penal bude kap koja je prelila čašu, ozbiljno ću se zamisliti. Srećom, za mene je fudbal još uvijek sport i nadam se da će tako osati. Poraz boli, ali sve u svemu, nije to ništa tragično.
E,da, umalo zaboravih. A zašto ste onda zviždali Daudi? Kakvu je on čašu prelio? Glavu dajem da 90% zviždača nije imalo blage veze da je stvorio dvije mrtve šanse i asisitrao Ninetu kod penala. To su oni, koje sam gore opisao i čije njuške više nećemo vidjeti do sljedećeg avgusta.

Reply
czovac авг 10, 2013 at 16:59

Uzeti odgovornost da se sutira penal, koji verovatno odlucuje, koji je biti ili ne biti, ne moze svako!
Na tome, svaka cast!
Da je igrao lose, da , jeste. A ko nije od igraca igrao lose u poslednje vreme?
Oni koji se bave politikom radije nego Zvezdom, nema sta da traze na severu!
Sever je, kao i Marakana mesto za pre svega navijace Crvene zvezde, a tu sve ostalo prestaje da vazi.
Da li si, zemunac ili dorcolac, beogradjanin ili provincijalac, radnicka klasa ili burzoazija, radikal, naprednjak, demokrata, kada se udje na Marakanu sve razlike treba da se prekrije crvena-bela boja.

Reply
Горан авг 10, 2013 at 16:54

Милијаш засигурно није заслужио онакво скандирање јер се ради о великом звездашу и човеку који је у неку руку задужио клуб својим играма у претходном периоду.

Пенал јесте шутирао слабо али то није разлог да му трибина виче „напоље“, и не видим шта то он игра лошије од осталих играча у тиму ако већ говоримо о лошим партијама фудбалера? Зашто нико не критикује Нинковића који је промашио неколико зицера које је било теже промашити него погодити? Не, он има кредит и недодирљив је јер је стигао као највеће појачање. Сетимо се да је и против ИБВ-а на Исланду имао сто процентну шансу коју није реализовао па нас је после Бајковић морао вадити са беле тачке. Исто тако се пљује Дауда, а дечко је на пример том истом Нинковићу наместио шансу и против Исланђана и сада против Украјинаца.

Reply
Deki авг 10, 2013 at 16:48

Uopste ne vidim u cemu je problem u vezi prozivke kapitena. Pa ako njemu sa tolikim iskustvom nije jasno da je vec davno trebao da se mane lopte,neko mora da mu pokaze put ka izlazu sa terena. Nije lepo sto mu se zvizdi jel, ali je zato sasvim u redu da on izlazi na teren nespreman,bled u igri bez karaktera. Potpuno je ok da zna privatno da pusi i splavari a ne zna na terenu da veze 2 pasa ili da istrci jedan pravi sprint. Uopste mi nisu jasne te gluposti tipa da se kapitenu mora povladjivati. On je prvi medju jednakima i ako sam ne zna meru sta treba i kako da radi i da se ponasa na terenu onda i nije za bolje. Nije Zvezda klub gde ce se isluzene i nabedjene zvezde vracati po povratku sa njihovih putesestvija i satro dobrih karijera napravljenih po Evropi. Zvezda je mnogo veci klub nego li oni sami mogu i da zamisle ali nemaju taj odnos u glavi.E zato je tu publika da im ne povladjuje vec otvori oci ako vec sanmi nemaju meru. A vecina nasih igraca ocigledno pored kvaliteta nema ni meru ni karakter za tako veliki klub.

Reply
Sasa авг 10, 2013 at 16:48

Da Milijas gine na terenu kao Sasa Ilic u partizanu niko mu jednu ruznu rec nebi rekao a ja cu samo reci neka se ugleda na Sasu Ilica i sve ce mu biti jasno

Reply
Realno авг 10, 2013 at 16:45

Nadj je rekao (ne volim ga ni ja, ali je upravu,mada ne odnosi se na Milijasa). Uspeh ekipe ili poraz ne zavisi od pojedinca ma ko god on bio. Jedan igrac ne moze da uvede ekipu u takmicenje, kao ni da bude krivac za njeno ispadanje. Prema tome logicno je da ni Milijas nije jedini krivac, kriv je kolektiv, a navijaci koji su skandirali protiv njega u vreme kada je najmanje bilo potrebno neka idu na tribinu sa Kimijem jer im je on ocigledno idol. Covek je promasio prvi penal u karijeri igrajuci za Zvezdu. Badjo promasi u finalu svetskog, Di Livio takodje, Teri u finalu lige sampiona, Mijatovic u1/8 finala svetskog, Evandro u derbiju, Stojkovic u finalu kupa, Podolski i sam ne zna koliko je do sada promasio penala. Kao da on voli sto je promasio penal. Za losu igru snosi odgovornost i trener jer on treba da igra iza napadaca a ne zadnjeg veznog. Kod Sa Pinta je igrao iza napadaca i bio puno bolji nego kod Jankovica i Stojanovica. Sa Ninkovicem na sredini moze vratiti titulu gde joj je mesto.

Reply
Bice bolje авг 10, 2013 at 16:37

Kada cete vi ljudi da skapirate da njemu niko nije skandirao NAPOLJE zato sto je promasio penal,nego zbog CELOKUPNE IGRE U POSLEDNJIH 5 UTAKMICA,TJ NEIGRE.NEGO NEKOG BEDNOG VUCARANJA PO TERENU. Lupajte minuse koliko hocete,samo ga opravdavajte,tako ste sve opravdavali,za svaki poraz ste nasli opravdanje,evo vam sada.

Reply
x авг 10, 2013 at 16:38

BICE BOLJEE?

Reply
Milan авг 10, 2013 at 16:44

Ti se celi život vucaraš, pa ti niko ne zviždi. Magarčino, kad budeš zarađivao vlastiti hleb, onda se javi, do tad UMUKNI!

Reply
Bice bolje авг 10, 2013 at 16:54

Decko uporedjujes mene i Miljiasa. Kad budes mogao da napravis poredjenje a da to nije pikladno odgovoru deteta od 4 godine ja cu ti odgovoriti.

Reply
marko авг 10, 2013 at 18:05

Realno! Ja ne bi’ imao nista protiv, da se vucaram po terenu, da mi skandiraju sa tribina, a da pritom zaradjujem 360.000e godisnje!
Lepa cifra, nizasta! :mrgreen:

Reply
Delija авг 10, 2013 at 16:34

‘Delije’ koje su zvizdale,sramite se,stidite se sebe,toga sto ‘volite’ svetinju ,a pljujete po njoj i nasim igracima ! Svi znate komentarisati neciju igru,to sto je Milijas uradio za nas svih ovoh godina,kazete:To je davno bilo !
Jeste davno bilo,ali bilo jee! I njemu treba vremena.
Nije ni prvi,ni poslednji koji je promasio penal !
2 gola razlike koje smo trebali dati,stvaralo je nervozu i strah u vama !
Ono nije bilo navijanje ,ono je bilo cisto psovanje,pljuvanje po Zvezdi !
Ja se iskreno nadaam da se ovo nece ponavljati !
Ovako je pocelo : ,,Milijas napolje“ ,a nastavice se kao i Šcepovicu sto se desilo!
NECEMO DA BUDEMO KAO GROBARI,SAD NA SE SMEJU!
Sramota je to za srpski fudball sto se desava nama .
DOBRO,S’ :mrgreen: GROBARIMA UVEK CIRKUS !

Reply
Marko Milosevic авг 10, 2013 at 16:33

Znam da prvotimci prate forum, odatle i zelja da se napise koja recenica… Milijas, brate, nisam bio medju ljudima koji su skandirali ali sam saosecao sa njima u tom momentu. Posle takvog promasaja sve prethodno pada u vodu sto si uradio. Pa zamisli kako bi ka*ali albance u poslednjem kolu i konacno se docepali te LE da je usla. Pa da si prebacio juznu tribinu ni tad mi mislim nebi bilo zao, zao mi je sto si sutnuo kao baba jbt! Nije mi toliko ni zbog evrope nego zbog para koje bi klub dobio. Ostani jer bolje nemamo i molim te da vise trcis na utakmica, a manje da ides i vodis decurliju na pijancenja! Vi ste ljudi profesionalci, pa bi’ vas molio da tako i zivite! Demantuj navijace, trci, grebi, jebi, DONESI NAM TITULU!!!! Jasno je i tebi da se od stare slave ne zivi, sto tvoje, sto klupske! mogao bi’ da pisem do jutra sad sam shvatio, tako da cu da napravim rez ovde! Milijas brate jos jednom te molim pokazi da gresimo, pokazi da mozete da trcite i borite se kao lavovi, donosite bodove i trofeje samo tako cete biti veliki!!!! Seti se zasto si postao velik u ocima Zvezdasa, pa davao si golove odakle si hteo, trcao kao besan, tukao se, bio najbolji jednom recju, mislis da sad igras isto!?!?!? Ne zelim da ides jer svi znamo koliki si Zvezdas ali OZBILJNOST NA PRVOM MESTU!!!!

Reply
RS авг 10, 2013 at 16:31

on je bio najlosiji na terenu i treba ❗

Reply
Srba авг 10, 2013 at 16:50

A sto treba, sta smo sa tim dobili. Igrali smo losije drugo poluvreme. Igra se nije ni malo ubrzala, i samo jednu priliku smo stvorili u drugom delu. Prekide smo tek onda katastrofalno izvodili. Ne kazem da je bio dobar, ali ko je sve i kako igrao u Zvezdi pa mu nisu ovako skandirali

Reply
Čoki81 авг 10, 2013 at 16:30

Zaslužio je, ali mislim da je to učinjeno u pogrešnom trenutku po njega, ekipu, a samim tim i nas navijača…

Reply
Поп ватра авг 10, 2013 at 16:30

Da nije zasluzio sigurno da ne bi veliki deo navijaca i publike skandirao.
Milijas vec duze vreme pruza slabe partije,moze mnogo bolje.
navijaci su to osetili,penal je bio samo kap koja je prelila cas.
I ja sam skandirao jer sam osecao da tako treba,mislim da svaki igrac koji konstantno pruza slabe partije treba da bude izvizdan ili oteran iz kluba!
Milijas je dobar igrac i dosta znaci timu ali ne ovakav kakav je sad.ovo sto on sad igra,tako moze odigrati bilo koji omladinac iz zvezdine skole…jako spor,3 dana namesta loptu da bi je dodao levom nogom,ni prekide vise ne izvodi kao nekada,usporava igru…Nije zasluzio da bude oteran iz kluba ali neka mu ovo bude opomena da vise radi na treninzima,da se vise trudi na utakmicama i da poradi malo na svojoj psihi.jer ovako kako sada igra nije nam potreban pa makar 3 puta bio kapiten.Ne zivi se od stare slave!!!

Reply
jelena авг 10, 2013 at 16:30

i jeste i nije, ne kazem nista za omasen penal, ajde to je svakom moglo da se desi, ali to sto je ostao u svlacionici posle e to vec nije bilo u redu, koliko god oni vikali milijas napolje, on je trebao izaci na teren reci ‘ idemo dalje momci mozemo mi da damo 2 gola’ a ne da ostane u svlacionici, ali nije mu dzaba robi dao kapitensku traku hah

Reply
torh авг 10, 2013 at 16:27

Dobra strana ovog skandiranja ce biti sto ce ga verovatno trgnuti pa ce poceti da daje sve od sebe . Iskreno onakav Milijas kakav je bio zadnjih utakmica nam ne treba

Reply
Teks Viler авг 10, 2013 at 16:26

Ljudi,dogodine deca rodjena kada smo poslednji put osvojili titulu u fudbalu,polaze u prvi razred.

Reply
Čoki81 авг 10, 2013 at 16:32

Tužno, ali istinito!

Reply
Rasta zna ! авг 10, 2013 at 16:26

Koliko god da je odigrao loshe,covek nije zasluzio ovako neshto,brzo smo zaboravili koliko je dao za klub, koliko golova, asistencija,proigravanja.Nije uredu da kad ceo tim podbaci ceh plati onaj koji u tom timu ima najveci broj nastupa,najishe postignutih golova,koji je sa zvezdom osvajao titule.Proshle sezone je bio nosilac igre, davao golove,imao cak i het-trik,svaki njegov korner i slobodnjak je bio opasnost po protivnichke golmane,postigao gol u derbiju i sa josh mnogo toga zaduzio navijache, a vracamu se ovako. Mislim da su na utakmici sa Chernomorcem od svih najvishe podbacile tribine, jeste da nas je bilo koliko nas je bilo ali umesto da se od pochetka krene sa pesmom i bodrenjem peva se o Chedi narkomanu i Dunjicu,zvizdi se kapitenu. Slave se krimosi a zvizdi se kapitenu kluba koji kakav je takav je brani boje kluba za koji zivimo…ali izgleda da je na Marakani sve drugo postalo vaznije od fudbala.Zapitajmo se, kada se sa tribina poslednji put culo skandiranje imena nekog fudbalera… a eto neki tamo Dunjic docheka da se njegovo pomene…

Reply
drakula85 авг 10, 2013 at 16:52

Bravo za komentar,veličaju se kriminalci koji imaju više krivičnih nego dlaka na glavi a sportista koji je toliko učinio za svoj klub trpi zbog takvih otpadaka društva.Pa i taj Čeda bio narkoman ili ne iz svog džepa je finansirao VK a šta su dunjići i slični uradili za Zvezdu.

Reply
Горан авг 10, 2013 at 17:03

Не разумеме како неко може давати подршку и оправдавати Чеди Јовановића који преко спорта и ватерпола покушава придобити јавност и доћи до политичких поена. Класичан пример како спорт некада заиста служи за деполитизацију и идиотизовање омладине.

Reply
sanja авг 10, 2013 at 16:24

“ Ми не радимо као гробари ми
не скидамо капитенску траку
играчима. .. Ми бодримо нашег
капитена један је Милијаш Ненад !!! „

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 16:46

A ti umesi neki kolac, pa ga i kuci pozovi, upoznaj sa starcima…fin mladic, 1000 eura dnevno, sta ces bolje

Reply
Srba авг 10, 2013 at 16:52

Jel ih uzima od tebe? Ajde brko kako te nije sramota tvojih brkova? Koliko su uzimali igraci pre njega a sta su radili? Paseko (doduse povreda ga je sprecila), Suzuki…

Reply
sanja авг 10, 2013 at 16:23

svi koji su stadijona marakane vikali milijas napolje neka ih sramota zar se nesecaju staje nenad uradio za crvenu zvezdu doso je kada je bilo zvezdi najteze a vi zbog jednog promasenog penala tako ga vrecate on to nije zasluzio on je nas kapiten i ostaje KRALJ zasluzio je da ostane u zvezdi . on je cak zbog tog promasenog penala u svlacionici plakao zar to nije dosta od njega . cak i da je dao taj gol ipak nebi prosli jer nam je bio potreban jos jedan zato netreba se ljutiti na njega !!!!!!!<3 SVIM IGRACIMA CRVENE ZVEZDE ZELIM PUNO SRECE U SLEDECOJ UTAKMICI!!!!!!!!

Reply
Estella Roha авг 10, 2013 at 16:39

U kom si srodstvu sa „kraljem“ Milijašem.Da imaš bar malo pameti ne bi pisala gluposti,i na taj način vređala inteligenciju navijača koji pamte kapitene Zvezde u poslednje dve-tri decenije,te kroz tu prizmu gledaju na učinak tvog rođe.Uskoro će školska godina,trudi se da bar nešto naučiš.

Reply
Sledece godine авг 10, 2013 at 16:23

I jos jedna stvar. Ne mozete kriviti navijaca sa SRAMOTE JEDNE,TAKO DA MU SKANDIRATE ZNATE STA JE SVE URADIO ZA OVAJ KLUB. Pa ja sam skandirao i meni je bilo zao,ali ljudi svi mi koji smo dosli tamo tu Zvezdu volimo vise od svega na svetu,i nismo skandirali zato sto ga mrzimo ili ne znam ni ja sta,nego zato sto nam je svega preko glave. MORA SVE IZ KORENA DA SE MENJA,pa bolje da zavrsimo kao 5. ali casno nego daa gledamo ove invalide kako se manekenisu i kako se vise trose na splavovima nego na utakmicama.

Reply
Delija авг 10, 2013 at 16:21

Jedan je Miki kapiten,Nine je promasio jos vecu sansu pa nista,a vesovic sa 5 matara jedva dobacio i niko mu nista ne kaze

Reply
Cira авг 10, 2013 at 16:20

Nike ni nacin.ni vreme,ni mesto.Miki je legenda kluba,ali ovakav kakav je po povratku u Zvezdu nije potreban klubu.Prespor,setnja po terenu,unazadjuje ekipu,jede zadnje vezne…igrati sa 10 igraca celu utakmicu zbog par dobrih pasova je sumanuto.

Reply
dejan авг 10, 2013 at 16:19

Zvižde i prozivaju ljudi kratkog pamćenja?!???

Reply
Delija авг 10, 2013 at 16:14

Ali onaj osecaj srece kada je svirao penaaaal jaaaaaaaaaaaaaoj. Pa covek je ubio 40 000 ljudi jednim sutem.Ko da se iskulira u sekundi i da mu ne skandira napolje.Jbg,mozda smo pogresili ali tako je.

Reply
Joca авг 10, 2013 at 16:13

Milijas je mnogo dao klubu za sve godine igranja da bi nakon prvog promasenog penala u dresu Zvezde bio onako prozvan, on to nije zasluzio! Bio je najsigurniji izvodjac penala i za Zvezdu i za Srbiju dok je igrao, na nesrecu bas sada je promasio, a moze biti da to ima veze sa njegovom nesto slabijom formom… Pre nego nekom pocnem zvizdati i prozivati ga ipak prvo dobro razmislim koliko je taj dao klubu, slabo pamtite braco kad tako olako Mikija pljujete.

Reply
Saša авг 10, 2013 at 16:12

Ono što se desilo u vezi Milijaša je sramota za navijače Crvene Zvezde. Svi koji su vikali pokazali su najgoru crtu ovog naroda: nezahvalnost i malodušnost. Da se zviždi igraču je u redu, ali da se onako prozove svoj igrač je sramno preko svake mere. Neka je stid svakog ko je vikao „Milijaš napolje“. Razumem da se nije zadovoljno njegovom igrom, ali šta se ovim pokazalo. Pokazala se nezahvalnost prema igraču koji je mnogo dao ovome klubu, jer ga je zbog jedne greške razapeo ceo stadion. Igraču koji je jedan od najzaslužnijih za poslednje dve duple krune, koji je mnoge pobede doneo ovome klubu, koji je davao golove kad niko drugi nije, koji je i u prošloj sezoni dao 9 golova kao SPORI, NIKAKVI, ZADNJI VEZN, NENAD MILIJAŠ, koji je prošle sezone bio najbolji asistent lige. Pakazala se netaktičnost i nesolidarnost sa celim timom, u teškom trenutku i neznanje kako će to uticati na ekipu. Da li igrači situaciju kada saigrač pogreši rešavaju tako što ga žigošu ili tako što daju pordšku ? Pokazala se malodušnost, sa već gore pomenutim, time što se nije mislilo na solidarnost i taktičnost već samo na svoje emocije i time da se rukovodeći samo svojim emocijama „ubije“ svoj kao neprijatelj, nemajući duše ni prema njemu kao čoveku, ni prema onome što je dao klubu. Ovo se nije desilo u istoriji fudbala. Promašivali su mnogo veći igrači od Milijaša penale u mnogo značajnijim utakmicama i niko im nije ovo uradio.

Reply
gledalac авг 10, 2013 at 16:24

Ponovljen i prepisan komentar. Neozbiljna je ta vasa „zatucanost“ i manjak novih ideja prilikom „advokatisanja“, ali opet razumem, lakse je samo prekopirati vec napisano.

Reply
Saša авг 10, 2013 at 17:55

To je moj komentar, tako da nisam mogao da ga prepišem, jer sam ga ja napisao. A, dobro je što ti je poznat, pročitaj ga još koji put, možda nešto i naučiš. Napisao sam ga kao najači utisak utakmice na temi o utakmici. Kako je (sa zakašnjenjem) stavljena tema za koju komentar i jeste, ponovo sam ga stavio gde treba. U njemu sam rekao sve što mislim o tome, nema potrebe da izmišljam nešto drugo.

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 16:51

Kako da ne, sve si u pravu.
Eto u duhu tvoga kometara da predlozimo da mu povecaju i platu , a mi cemo sastaviti pismeno izvinjenje, jsl kako sme da se napada institucija zvana „kapiten“.
Dok bude takvih navijaca kao ti, necemo mi titule videti, a u Evropi cemo ispadati i u prvom kolu.

P.S. sta ti mislis, ja cenim da bi trebalo vratiti i Slavoljuba, Tutoru , Ignjatijevica i Gumu…mislim nije lepo , oterali smo ljude, a oni veliki zvezdasi, vole klub ko oci u glavi. Cenim da je to ok, sta kazes ti?

Reply
marko авг 10, 2013 at 18:11

O cemu bre vi pricate ljudi!?
Ljudi dosli da gledaju fudbal, a on se vucara po terenu, ne moze da se sastavi… Neki presli i preko 300-400km, mozda odvajali 2-3meseca za taj put… I sta sad… Da sede i cute… Pa kad se cuti znaci da je sve ok i da nista ne treba da se menja! Sto se mene tice, trebali su i na teren da ulete i da im nalupaju samare! jbm ih u usta nesposobna! I prestanite da zivite u proslosti! Sta mi imamo od toga sta je on dao nekada… NISTA! To je bilo! Dokle god imamo taj pristup, nemojte ipak je on BIO… Nama nece biti bolje! On je svoje igranje kod nas naplatio, i danas ovo mucenje po terenu DEBELO NAPLACUJE, on ce otici, a mi cemo da ostanemo! Terajte bre sve nesposobne fudbalere napolje! Milijas, Vesovic, Krneta, Kasalica, Mladenovic…

Reply
Dadoje Romanović авг 10, 2013 at 16:12

Pitanje za nekog od urednika sajta „MCZ“. Da li postoji mogućnost da se uvedu opcije za rangiranje komentara, pa da mogu da se čitaju najbolje i najgore ocenjeni komentari po broju glasova ? Prilično je nezgodno čitati komentare kada ih ima više od 100, pa dosta komentare prolazi neopaženo.

Reply
zvezdas авг 10, 2013 at 16:08

jeste ali ne zbog penala vec zato sto ne igra kako se od kapitena to ocekuje…pogledajte samo kako su nekad igrali nasi kapiteni i uporedite ih sa milijasem pa se zapitajte malo

Reply
Sena авг 10, 2013 at 16:07

Nije problem sto je promasio penal, jebiga desava se, problem je sto zadnjih 4 utakmica on se vuce po terenu i totalno je beskoristan!

Reply
Chevu авг 10, 2013 at 16:05

Da je on omasio penal a pre toga se borio kao lav na terenu niko mu rec ne bi reko.Problem je sto on vec duze vreme igra ocajno i totalno je van kondicije.Mora da se vrati sportskom zivotu i da krene ozbiljno da trenira kao i svi drugi igraci i onda ce mozda i uraditi nesto za nas klub ovako ovo je smesno.Penal je najmanji problem sto je omasio svakom se desava.

Reply
Tyler авг 10, 2013 at 16:03

U besu sam skandirao ali sam pogresio. Jeste da sada ne pruza partije kao ranije,ali ima onih koji nista nisu dali zvezdi,igrali ocajno pa im niko nije skandirao. U redu je imati,kao navijac,svoj stav i reci ono sto se misli ali skandirati onako coveku koji je mnogo dao Zvezdi,nije u redu,i treba ga makar zog proslosti postovati. Ko ce da skandira severu za onakvo sramno navijanje? Nema koreografije i hit veceri Ceda narkoman na utakmici sezone. Ajde mcz napravite anketu sta se misli o navijanju severa pa pokazite onim mafijasima sto su dirigovali to celo vece.

Reply
kovac авг 10, 2013 at 16:09

Ja sam vec zamolio admina na nekoj od proslih tema da to uradi, ali je u radio samo na stranici na fejzbuku..
Nadam se da se onakvo navijanje nece ponoviti

Reply
Sledece godine авг 10, 2013 at 16:01

Pazite sada ovako,ljudi ovako vise ne moze,mozda on nije zasluzio da mu se tako skandira,ali njegova igra u poslednjim utakmicama je najblaze receno razocaravajuca. Niko njega ne juri iz Zvezde,niko njega ne mrzi,naprotiv,sta god da je uradio za ovaj klub hvala mu. Ali ako se vratio u Zvezdu zato sto je voli,onda dokazi da je volis,gini,lomi,ujedaj breee,a on igra kao da ide na streljanje posle utakmice. Ovo nicemu ne vodi. Najlakse je naci opravdanja za losu igru,rezultate i to,zato smo tu gde jesmo,svi samo traze opravdanja,i ako nastavimo da trazimo propascemo i to je neizbezno.Milijasa svi volimo ALI ILI IGRAJ FUDBAL ILI DOVIDJENJA.

Reply
lemi авг 10, 2013 at 15:54

Nenad Milijas igra veoma slabo , ustvari pruya najslabije partije u zvezdinom timu , malo trci a i za to malo tempo ocajan , gresi u pasu zbog sporpsti … ima tu jos dostva stvari ali msm da je dosta ..mnogo me je iznerviro posle penala i celokupne partije , on u zvezdi trenutno samo smeta , da ga nije bilo mozda bismo bili u plej ofu ali nenad milijas iz 2007 je od tad pa do sad najbolji zvezdin fudbaler… tako da zavrsavaj karijeru burazeru na vreme 😀

Reply
Estella Roha авг 10, 2013 at 15:46

Nije zaslužio sve te uvrede,trebalo mu je aplaudirati i ispratiti ga ovacijama posle promašenog penala,posebno ako ste navijač Černomoreca.Čemu ova besmislena anketa,na ovaj način samo doprinosite sveopštem kolektivnom ludilu da poraze pretvaramo u pobede,da niko nikad ovde ne snosi odgovornost za svoje loše poteze.Svi smo mi krivi,ali konkretno nema krivca osim ako nije Vatikan,Cia,Nato,sudije iz Skandinavije,zli susedi i slični „spoljašni neprijatelji“.Milijašu,ako imaš bar malo moralnih karakteristika-idi što pre iz kluba!

Reply
otpisani101 авг 10, 2013 at 15:41

po meni milijas nije zasluzio skandiranje navijaca…realno po povratku u zvezdu nista nije pokazao ali za promaseni penal nije zasluzio kritike…penal je promasio u prvom poluvremenu i zvezda bez njega je imala citavo drugo poluvreme da ispravi rezultat…a i pitanje je i da je dao gol iz penala,da li bi prosli dalje…ako je u losoj formi ,vecu krivicu ima trener koji ga uporno forsira …a i trener je kriv sto je daudu izveo iz igre koji je 2-3 puta stvorio dobre sanse nasim igracima…mi kako smo igrali delovalo je da 3 dana necemo postici gol…dakle za ispadanje iz evrope nije kriv milijas i penal,nego trener koji u prvoj utakmici je trebao da baci u vatru martinovica a milijasa na klupu…a penale su promasivali na velikim utakmicama i vece fudbalske velicine od milijasa…

Reply
RSCZ авг 10, 2013 at 15:31

Zanemarite penal, njegova igra je katastrofa!

Nije igrac za Zvezdu zato sto pretrci manje od Bajkovica… Mrtav je, nema zelju za igrom, ne moze da dobaci do gola iz kornera, u 2 utakmice napravio 1 faul…

NAJSPORIJI IGRAC U ISTORIJI ZVEZDE!!!

Reply
Teks Viler авг 10, 2013 at 15:30

Ne volim da kritikujem,ali nesto ne valja.Delije pevaju ode nekim ljudima koji nisu fudbaleri,Arauho nikako da bude u kombinaciji,Babovic Delijama ne valja a Vojvodini je dobar,nemamo rezervnog golmana a rentiramo Kirovskog,Omega nije u kombinaciji za tim,Covic,Stojadinovic i Dzajic ne cuju se da su zivi,Kasalica nece da trci jer nije starter,Mladenovic hoce da trci ali je pod medijskom harangom,Mijailovic povredjen a ne zna se do kada,Luka Elsner dosao da bude pomocni pa ga nema,kondicionog nema,trenera golmana nema,Bogdanova ponovo ima…

Reply
Ненад авг 10, 2013 at 15:29

Због пенала није заслужио,мада је шутнуо као нека баба,али дешава се да се промаши пенал :facepalm: . Али човек је одавно зрео да окачи копачке о клин. Вратио је се у Звезду јер не може нигде да игра,као да је Звезда нека социјална установа па кад у Европи испуше врате се да одиграју још коју сезону,иако нису кадри,а реално за Милијашеву плату можемо довести 2-3 солидна фудбалера,који се неће већ у 10. минуту борити да дођу до ваздуха! нека иде што даље,помоћи нам не може никако јер стварно није кадар!

Reply
Slađan авг 10, 2013 at 15:19

Ono što je u četvrtak urađeno Nenadu je velika bruka i sramota za sve one koji su to uradili,Namjerno ne kažem Delije jer ne vjerujem da bi prave delije sebi dozvolile onakvu sramotu.
Prije nego što neko pljune po Milijašu neka se zapita ide li njemu uvijek sve od ruke i bez problema.
Miki jeste u krizi, to je očigledno, ali svi mi znamo da će se iz nje izvući, i još ćemo se mi kleti u njega!!!

Reply
Prodic авг 10, 2013 at 15:10

Сви они који прозивају Милијаша и друге, прво се сетите колико нас је тај исти кога сада пљујете ненде Милијаш вадио из го * ана ко зна и колико пута.Запитајте се и размислите како би било вама да вас прозива толики број навијача који су вас китили и окивали у злато пре синоћне утакмице, а после грмље и камење по вама осипају.Срамота је како се понашамо према играчима, уместо да им пружимо подршку када им се деси као синоћ Неши, ми их пљујемо.Стоп томе!!!
ТИ СИ НАШ КАПИТЕН НЕНАДЕ, НЕНАДЕ <3

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 15:15

Ajde sad , kazi ti meni iz kojih go…ana je on nas to vadio i sta je bio rezultat tog vadjenja, uzeli smo titulu? ili mozda plasirali u Euro Ligu ( da ne pricam o prezimljavanju) ? STA prijatelju?

Reply
Majstor авг 10, 2013 at 15:31

da nije bilo njega i mudrog u jesenjem dijelu prosle sezone ne bi mi bili ni u poziciji da igramo evropa ligu

Reply
marko авг 10, 2013 at 18:14

u nasem prvenstvu je samo prva pozicija racuna! Ostalo je sve NEBITNO! I sta mi imamo od toga, sto su se sa nama igrali po Evropi, nista! Pretpostavljam da ste zaodovoljni proslom sezonom, i prizeljkujete istu ove godine!?

Reply
Vladan Stojadinovic авг 10, 2013 at 15:02

Znate kako se postaje sampion ? Tako sto izadjes na teren kad je najteze i pobedis A OSTANES I PLACES U SVLACIONICI.
SEVER JE ZVEZDA !!!

Reply
Delija авг 10, 2013 at 15:08

I Zvezda su igraciii ! Te neke ‘DELIJE’ pljuju po Zvezdii !
:facepalm:

Reply
sof авг 10, 2013 at 15:39

Sever vise ne zanima Zvezda, oni se bave politikom i biznisom, dodju i ne prate utakmice.
Odlucivali su da ne dodje Babovic, eto videcemo kako ce Vosa da nas u sl sezoni pobedjuje sa njim i bivsim zvezdasima

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 15:00

Kao sto rekoh u mom prvom kometaru , „NAMESTENA ANKETA“ , sa namestenim pitanjem ! Sramota !
Napravite novu anketu i promenite pitanje, manite se starih zasluga.
“ DA LI STE ZADOVOLJNI IGROM I ZALAGANJEM NENADA MILIJASA“
A eto mozete kod mene sa vasim plusevima i minusima da kazete.

A ovi sto ga kao opravdavaju tim, da Mladenovic i Vesovic igraju isto lose, samo da ih pitam, pa jel im ja dajem one zvezdice posle analize, ili vi…ej pored Mladenovica i Vesovica po 4-5 zvezdica , pa ja bi im zajedno sa MIlijasem dao NULU , ako bi moglo.
Digli ste ovde kolektivnu histeriju i kao branite kapitena, od koga ga bre branite, od mene i onih koji misle da je nula, jer mu je zalaganje i igra nula.
Mozda ja tu Zvezdu vise volim nego Milijas, ali mi nije dovoljno da 6 ( sest ) godina nismo videli titulu, da godinama u Evropi ispadamo u „sezoni kupanja“, da nisamo za igraca uzeli vise od 3,5 miloiona ko zna od kad !

Zasto???

Zato sto imamo 60% slepaca kojima mediji manipulisu kako hoce, kojima je dovoljno da procitaju narucen pohvalan tekst o nekome ili necemu i da im je to reper za formiranje misljenja. Oni su vec zaboravili da smo ispali od Cernomoreca, eeejjj Cernomorec sunce ti j..m. Na sta smo mi spali.
Eto uzivajte sad protiv Javora, sad ce kapiten da se pokaze i da napravi dve asistencije, a Vesovic i Mladenovic ima da gadjaju u trepavicu centarsutevima, pa kad nameste protiv Vozdovca pa kapiten metne dva i dva namesti…i tako lazemo se godinama, politicari mesetare klubom povecavajuci dug, Vodje sire svoje poslove ( znamo koje) , a slepci ih slepo slede i onda dodje sezona kupanja pa nas otrese Banjik iz Ostrave ili recimo OFI sa Krita i tribina popljuje kapitena, mediji dignu dzevu i amnestiraju, sve zaboravimo i „ajmo Jovo nanovo“…jadna li je Zvezda sa ovakvim kapitenima i ovakvim flegamama koje ga podrzavaju ! ! !

Reply
TI SI NAS KAPITEN NENADEE авг 10, 2013 at 15:15

Ajdee,vise ne mlatite ! Javor ,Javor!
Uvijek se nadje neki komentator koji referat napise ,i kao faca ispadne,ma ‘ajde visee ! 👿

Reply
:O авг 10, 2013 at 15:16

Jesi bio na takmi?

Reply
Collonelo авг 10, 2013 at 15:17

Nije mi jasno ko ti lupa – kad je sve tacno sto si napisao.Ja ne znam sta vama nije jasno ! Ako hocemo titulu moramo da raskinemo sa raznim Vesovicima i Mladenovicima jer sa njima titule NIKAD !!!! Sta ste se vezali za njih ?! Jel sad Zvezda treba da ispasta sto se oni saplicu o travu?Ako vam se svidjaju vodite ih kuci !! Evo sta radi Covic u kosarci cim neko ne valja dovidjenja i gotovo !!! A mi u fudbalu jos ne mozemo jednog Mirica i Vesovica da se otarasimo! Milijas na klupu da se sabere ako oce da igra neka igra kako treba ako ne dovidjenja !!! NE IGRA IME VEC IGRAC !!!

Reply
Rambo sa Balkana авг 10, 2013 at 15:28

A da li se sećaš u kojoj smo buli, da uprava nema cvonjak u kasi, da jure anonimuse i islužene koji hoće da igraju za dž. Pa niko normalan ne bi jurio rupe, pored Mesija, Ronalda, Bejla. Ninkoviću dečku nije mesto ovde zato što zaslužuje mnogo bolje, a ne ovaj krš. Elem, Milijaš je jedan od kvalitetnijih igrača u ovom timu kome je limitirani trener rekao da igra zadnjeg veznog da bi utvrdio odbranu, i da trči od 16 do 16. Pa on to nije radio ni kad je imao 20 godina. Alo, bre rođače pa ni Mesi ne trči 100km po utakmici. Drugo je pitanje trener i njegovo neznanje i nepoznavanje kadra. On da je nešto znao čulo bi se za njega i dalje od dežele, ovako ga je neki k.nj uvalio nama sa sve Pečnikom Slovenačkim Ronaldom hahahaha. Gospodo iz uprave više volim da gledam Mirića nego Pečnika, pa uvek je bolje Srbin nego Janez !!!

Reply
Александар авг 10, 2013 at 15:58

Видим да из неког разлога у коментарима последњих дана покушавате да створите атмосферу како овај сајт објављује наручене текстове и нешто слично. Барем сам ја тако схватио то, а ако је другачије, опростите, моја грешка.

Наравно, то је ваше апсолутно право и увек смо ту за све вас и ваше критике и предлоге. Ја у своје, али и име овог сајта могу и желим да кажем да МЦЗ функционише по истом принципу као и приликом оснивања 2011. године. И пораст посета за чак 100 000 људи месечно за само годину дана показује да смо стекли поверење Звездаша и нас осим Звезде никад ништа није занимало.

Прича о „плаћеницима“, „наручивању“ и сл. ће увек бити, али они који нас знају знају и како ствари заправо стоје. Само се питам одакле то плаћају ионако ојађени ЖРК, МРК, АК, стрељачки, мачевалачки, рагби клуб нама који смо им направили сајтове и одржавамо их волонтерски. И звучаће невероватно, ако се узме у обзир колико је фудбал популаран, да смо ми најмање у контакту и да смо „најдаљи“ са људима из ФК-а (иако су наравно контакти редовни, јер у супротном не бисмо функционисали). Не знам ни ко је наручивао текстове када смо сакупљали новац за спас РК-а, који сада, хвала Богу стоји на својим ногама некако, а Перун је свима тада појаснио како смо сви заједно успели.

Да не идем прешироко, ми који пишемо текстове и одржавамо овај сајт смо студенти, ученици, запослени, физички радници, пољопривредници и свако ко жели може да ступи у контакт са нама, са многим људима који посећују сајт и орум смо се ми као уредници лично упознали и они најбоље знају какви смо. И ми чекамо на благајнама, и ми се гурамо у возовима, и ми радимо сезонске послове преко лета и штедимо за гостовања. Ми смо само навијачи Црвене звезде. Погледаје комерцијалне сајтове, никада вам нико неће одговорити на коментар, јер људи раде за плате, њихово је да објаве текст и завршили су посао. Ми редовно одговарамо, покушавамо да појаснимо све нејасноће и трудимо се да будемо бољи.

Наравно, свако има право да мисли шта хоће, да мисли да нас неко плаћа, али човеку је најбитније да је пред собом чист и да мирно спава. И неко се навикне, али опет се понекад лоше осећаш када видиш да си откуцао стране и стране, објављивао текстове неколико сати дневно и онда те неко прозвао или омаловажио твој рад. Није лако прочитати текст, а камоли га написати, без грешака, водити рачуна о вређањима у коментарима и сл. Према томе, сви имате право на своје мишљење, али пре тога узмите у обзир ово што сам написао.

Ово се, Обраде, наравно, не односи на вас, већ је једна генерална прича.

Што се тиче ове анкете, наш циљ је био да се види да ли људи подржавају или не подржавају Ненада Милијаша. Мислите да би имало сврхе да се поставља питање да ли он игра добро? Па, зар мислите да и сам Милијаш мисли да игра добро? ОН је најлошији играч претходне утакмице и то није спорно, речено је и у анализи да је јако лоше играо, невезано за пенал, то је само кап која је прелила чашу. Ствар је у томе да је човек јавно понижен, као што је пре њега био једино можда Душко Бајевић који је у децембру имао +14 у односу на Партизан! И Џаја наравно.

Имали смо Рељиће, Васиљевиће, Цветковиће, Игњатијевиће, Ђорђевиће, Бабаље, Асамое и нико никада овако није прозван. Како год он играо, колико год лош, најлошији био, са људске стране, ово је било веома неморално. Звиждука је увек било и некако су се усталили као легитиман начин да се неко критикује на самом стадиону – звиждало се и Пиксију, и Видићу, и Робију, и Звезди ’87 кад се повукла у 43. минуту на 3:0 против Реала, наравно да ће се звиждати и Милијашу. И то је сасвим у реду. Али прозвати као да је кривац за шест година без титуле, као да није постигао хет-трик пре само 4 месеца, решио дерби пре годину дана и био шампион са Звездом је за мене неукусно. Али, и у овом случају, свако има своје мишљење.

Што се његове игре и форме тиче, слажем се, треба да седи на клупи док не буде спреман за 90 минута, јер тренутно не може да одигра ни 35. Пеналом му се вероватно вратило то како је радио током припрема, јер је сада неспреман и мислим да му је то највећа казна.

Надам се да се разумемо, срдачан поздрав,

Александар

Reply
sof авг 10, 2013 at 16:23

Zasto si se toliko potresao? MSZ izuzetno postujem i razlika izmedju vas i onog neobjektivnog RSB-a je ogromna. Ne znam da li oba sajta uredjuju isti ljudi, ali mislim da ne, jer ste vi mnogo profesionalniji i objektivniji.

Reply
czv авг 10, 2013 at 17:02

Ma to RSB i http://www.delije-caffe.rs/forum/.Su sajtovi koje kontrolise uprava kluba

Reply
gledalac авг 10, 2013 at 16:47

Samo cu reci da su ljudi vise revoltirani time sto on uporno igra, iako se pokazalo i na utakmicama pre ove da ne moze, jer kako KAPITEN da ne igra neku utakmicu??? 😯
Mislim zato je kapiten, zato sto moze i treba da vodi ekipu na svakom mecu. Milijas to ne moze, a uporno igra! Niko njemu nije skandirao zato sto je los covek, vec zato sto je , sada, „los“ igrac i to je cinjenica (kao sto si i ti rekao). A da li je to neukusno, pa jeste, ali kako bi se drugacije videlo da ne moze da igra, da nije bilo onog skandiranja, njemu bi sve bilo oprosteno i poceo bi i sledecu utakmicu i sve tako u krug, kao sto sam i ubedjen da pocinje u Ivanjici. Ali mora da se pogleda i kada je to skandiranje doslo, u kom trenutku. Znali smo da nam trebaju 2 gola da bi prosli i znali smo da ce oni igrati bunker, jel tako? Znaci igraci i navijaci su dali sve za taj gol u prvom poluvremenu i onda je dosao taj penal u idealnom „sportskom“ vremenu (jer oni ne bi znali sta ih je snaslo na poluvremenu) i svi su se na stadionu i Srbiji radovali i skakali od srece bas zbog toga sto znamo da Milijas jedino jos to izvodi MAJSTORSKI i onda… SAMARCINA! Hladan tus i muk na Marakani (sto se nije desilo ne pamtim kad i zbog koga)! I onda naravno da ce da eksplodira taj „balon“ koji mu je visio nad glavom, ne zbog navijaca ili zato sto je los covek, vec zato sto je dozvolio da se kao kapiten ne snalazi na terenu (cak i panici i u napadu brza). Vi ste fenomenalan sajt i pratim vas od samog pocetka, kada su tu bili Dragan, Luka i jos dvoje ljudi koje sam sad zaboravio (izvinjavam se), ali sa ovom dvojicom sam i razgovore vodio. Nije u redu da se ovakva anketa sprovodi, ali isto tako nije u redu da u klubu nema staresine, ovde sad vise ne mislim samo na upravu, ovde mislim na strucni stab! Ubedjen sam da pomocni treneri rovare jedni drugima i da nisu „tim“, porodica (uzmi sta hoces kao primer), jer ne zna se ko je tu gazda i ko sme na igrace da drekne i koga oni MORAJU da slusaju, javna je tajna, da se na neke igrace ne sme derati, niti se smeju oni dirati mnogo. To je sada postalo vidljivo golim okom svima i zato je to puklo na Milijasu, ali sta ces, mozda je to puklo zato sto je on samo cutao i nikada se nije zamerao, mozda je puklo zato sto je on jedan od tih koji su „zasticeni“, ali je cinjenica da je „puklo“ jer se predugo sve krije. Izvini sto sam oduzio i ovo se nije odnosilo samo na tebe, naravno.
Pozdrav i hvala vam sto postojite, jer drugacije ne bi mogli voditi (konstruktivne) razgovore o nasoj zvezdi.

Reply
Александар авг 10, 2013 at 18:23

Поздрав, хвала вама на коментару и поверењу!

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 17:16

Dragi Aleksandre , da razjasnimo, da ja u neku ruku nemam povernja u vas , ne bih ni posecivao vas sajt i ostavljao komentare, cenim i te statisticke podatke koje ste izneli, ali i sami znate da kvantitet ne donosi kvalitet, no to nije sad ni bitno.
Dase vratim jos jednom na samo pitanjeiz ankete, üp mom nekom slobodnom ubedjenju , pitanje nije na mestu , jer je logicno da ako je neko kapiten Zvezde , da necemo da ga razapinjemo. Evo npr ako moja formulacija nije bila dobra, ajd recimo moglo je “ Da li Milijas treba da bude u prvoj postavi ili da sedi na klupi“ ili na vec milion raznih drugih nacina, a ne da se nekome zbog zasluga nekako naprosto iznudjuje pozitivna anketa ( ja ne kazem da je to namerno odradjeno, ali sama formulacija , daje minimalan promil za svaki drugi ishod osim pozitivnog, po onoga ko je meta ankete, zar ne? )
Na takav nacin , smo mogli da napravimo hiljade anketa , evo npr. „jel Vidic ovo zasluzio“ ( posle njegovog promasaja u Sloveniji“ ili npr Mijatovic posle penala Holandiji, pa da udjemo dublje u proslost , Prosinecki posle njegovog promasaja u Kelnu…katastrofalne igre Elsnera protiv Engleske u kvalifikacijama za Euro 88 ..itd.
Logicno je da ne mozemo nekoga razapeti posle jednog penala, ali ovde se radi samo o kapi koja je prelila casu nezadovoljstva. Simptomaticno je da je Milijaseva karijera u Zvezdi nekako obiljezena drugim mestom u prvenstvu ( osvojena je titula u prvoj godini , kad je on dosao, ali je on jako malo imao zasluga za to) , ok nije on bio sve godine tu, ali i kad jeste , ja prosto imam neki utisak , da on trosi jako mnogo i vremena i lopti i usporava igru , gnjavi , razvlaci, upropasti brdo slobodnjaka i kornera,ok ubode neki, ne treba biti na kraj srca, ali u celini to je nedovoljno.
Jasno je i to da nije Milijas kriv da Zvezda trenuutno igra lose, ali on je kapiten i od nekud mora da se krene, a sa druge strane igra na vrlo osetljivoj i bitnoj poziciji, tako da se prosto namece, kao meta kritika. Stoji i to da su nam bekovi blago receno uzas, da nemamo krilne igrace, da napad ne dobija dovoljno lopti, ali ni kod koga se nije osetilo toliko malodusnosti i nezalaganja , kao kod Milijasa, tako da je reakcija publike logicna, pa nije niko lud, ljudi imaju oci i vide sta se desava. Vesovic i Mladenovic ne mogu sesnaest pa pogde centarsutom, ali vidi se da trce , da ginu, da imaju, zelju, a sad sto ne znaju, jbg nisu oni krivi, ili mali Krneta, prati ga peh, ne da mu se, ali on se trudi bori, baca, jbg. ne moze svako biti Vidic i nema sta tu previse da se zamera.
Toliko sto se tice Milijasa, a sad da ne bude samo da mekecem, evo javno se zahvlajujem za sijaset textova o ostalim sportovima iz porodice, o akcijama, o intervijuima … samo nastavite tako ! zbog toga i jesmo ovde na sajtu.

Svako dobro

Reply
Александар авг 10, 2013 at 18:20

Поштујем тај став. Опет кажем, што се тиче питања, на утакмици је било 39 730 људи, значи 80% капацитета Маракане и грмело је пола Топчидера од повика „Милијаш, напоље“, зар не?

Да не причам о коментарима које сам пратио док сам радио текстуални пренос на сајту и где је на 1 позитиван било 10 негативних коментара. Логично, ја сам јако незадовољан Ненадовом игром, за шта је сам крив, јер је његов највећи проблем тренинг и снага, на чему није радио како треба. И не браним га, заслужио је критике, које сте могли читати и код нас на сајту, пре свега у анализама. Али, једноставно, ово је била главна тема јуче, више се о томе говорило него о елиминацији, а ми смо као сајт који од почетка спроводи анкете различитих типова (знате и сами) хтели да видимо како заправо стоје ствари и могу вам рећи да сам изненађен, чак и збуњен овим резултатима, ако се сетимо колико је људи скандирало на стадиону.

У праву сте да га нећемо разапињати као капитена, али ја као неко ко не гледа са ултра навијачке стране Звезду у овом тренутку мислим да је овај догађај био велико разапињање и понижавање нашег капитена.

У сваком случају, драго ми је да смо покренули дискусију међу Звездашима и да су сви изнели своје аргументе, за шта сте сви добили прилику и нико није био цензурисан или спречен у томе. Наравно, питање је постављено у договору, не на личну иницијативу било кога од уредника сајта.

Поздрав, свако добро, надам се да ћемо се и даље дружити!

Reply
Neca авг 10, 2013 at 14:59

Ненад Милијаш није заслужио да му се скандира тако јер је велики звездаш и било је много горих играча којима се није скандирало тако да нема потребе за тим! Па ми смо ми скандирали и једном Драгану Џајићу да оде, а он је и даље највећа легенда нашег клуба! Али Ненад Милијаш својом тренутном формом не заслужује да игра, реално.

Reply
Laksonik авг 10, 2013 at 14:58

Ja bi reko da su Delije bile nervozne pa je zato sve to krenulo sa Milijasom, ali nikako Milijas ne treba da ode!

Reply
czbg авг 10, 2013 at 14:50

nije zasluzio zato sto je on pre toga uradio velike stvari u istriji Zvezde

Reply
Delija авг 10, 2013 at 14:49

Sve sto je dobro uradio zaboravi se ! Haloo,ljudii,nemojte da pamtite samo greske ! Pruzimo mu podrsku u nedelju !Bice mu lakse ! Borice see !
Nije on jedini krivac !
😳

Reply
REALAN авг 10, 2013 at 15:23

Ako bi trebalo da pobedi pravda ne bi on trebao da igra u nedelju !!!! bar jedno sledecih 5,6 nedelja

Reply
Delija авг 10, 2013 at 16:15

On nije ni prvi ni posljednji igrac koji je promasio penal.
I Bajko je zajeb’o ono sa Bordo-om pa niije niko (bar mislim pljuvao po njemu).
Viidi sad Bajke,Milijas ,oprosteni ti je,ali bori se bratee,ne moze sve servirano biti ni evropa ni titulaa .. 😐

Reply
jodapgd авг 10, 2013 at 14:48

pa ako se setimo skandiranja džaji, pa onda pre manje od godinu dana opet džaji onda dođemo na eto ti.

Reply
ns fz авг 10, 2013 at 14:40

👿 Kako ljudi mogu da budu tako glupi?! Tako brzo zaboravljaju sve sto je covek uradio za tim, ne racunajuci onu 2007.god.. ko je dao gol partizanu za 3:2? Ko se uvek trudio da organizuje ekipu u napadu? Ko je uvek smirivao igru (cak i kad nije trebalo)?
Ljudi.. ne zaboravite sav trud i ljubav ulozen u ekipu, covek je dao srce za zvezdu, a da ga teramo…

Reply
Драган авг 10, 2013 at 14:40

Ненад Милијаш већ дуго не заслужује дрес Црвене звезде, а камоли да буде њен КАПИТЕН!!! Трчкара по терену као рекреативац, спринт је за њега мисаона именица, потпуно је незаинтересован што његови саиграчи изгарају за сваку лопту. КРАЈЊЕ НЕКОРЕКТНО И НЕДОПУСТИВО!!!

Reply
;) авг 10, 2013 at 14:40

Milijas je zeleo da igra,ali ga je trener ostavio na klupi ! To je to,u prvom poluvremenu je igra bila bolja,a igrao i Milijas 😉 Tako da ,Milijas nije krivac

Reply
aleksandar sd авг 10, 2013 at 14:39

Nemamo levo krilo,desnog beka,treba nam napadac a trener trazi zadnjeg veznog. O boze ima li te,pomozi ovima u klubu prosvetli im mozak. Ako se nema novca u sta ne verujem jer smo prodali ovog leta ko sto skoro nismo… Ima u nizim ligama ekstra igraca koji nemaju menadzere i ne mogu da se istaknu toliko na tom polju, ali posto nismo sposobni da posaljemo 3,4 coveka po terenima u Srbiji da prate igrace onda i nismo zasluzili bolje.

Reply
sof авг 10, 2013 at 14:44

Лазићева природна позиција је десни бек, не знам зашто ту не игра. а штопери да буду Мартиновић и Омега. Не разумем то велико неповерење према Омеги, није ваљда лошији од Крнете. А Араухо не игра јер га ваљда још нису платили па нису стигли папири из његовог клуба, опет неке мурљавине и лажи се дешавају

Reply
aleksandar sd авг 10, 2013 at 14:53

To niko ne zna, mislim da ljudi u upravi ne znaju ni sami sta hoce, Toncev najavljuje onog i Nigerije,a Dzaja potpisuje Omegu, to dovoljno govori sta je i kako je. Ali en razumem nesto, pa ima u nizim ligama Spanije,Nemacke,mnogo dobrih igraca koji igraju za kikiriki koji cak i mi mozemo da im platimo, ne znam zasto se zanosimo sa nekim pojacanjima umesto da krenemo ovim putem. Ako se ne dovedu bar jos 3 igraca mi smo zavrsili a nismo ni poceli.

Reply
dusan авг 10, 2013 at 14:49

ja mislim da on juri zadnjeg veznog jer pokusava da igra 4-2-3-1. posle odlaska micka i luke milivojevica imamo samo jednog zadnjeg veznog a to je kovacevic. gurnuo je milijasa da igra sa kovacevicem, ali ovaj to ne bi mogao da igra ni kada je bio najspremniji. sto se tog levog spoljnjeg tice ideja je bila da to igra mladenovic, ali se onda povredio mijailovic pa obaj mora nazad. desni bek nam gori, ovo ostalo moze da se zakrpi. ja iskreno ne verujem da mi mozemo da igramo 4-2-3-1 sa ovim igracima.

Reply
aleksandar sd авг 10, 2013 at 14:59

Sa tom formacijom gde igra jedan napadac mi nemamo sta da trazimo na nasim livadama. Mi moramo u nasoj ligi da igramo sa 2 spica pa tek onda da bude nesto, jer ne moze Dauda sam da stoji kod gola gde ga cuvaju i lome mu koske 3 igraca oko njega. Da igramo sa 2 zadnja vezna protiv Javora?i slicnih? kako da probijemo bunker onda. Na ovim terenima u Srbiji nema lepe igre,vec samo nabacivanje sa strane u 16 gde stoje 2 spica.

Reply
Saša авг 10, 2013 at 14:36

Aleksandre, nema potrebe da stvari bojis u „ruzicasto“ ili pises o necemu sto ne znas. Konkretno o povicima Milijasu i poredjenju sa nekim tebi „znanim“ odnosima iz proslih vremena. Jer to ne odgovara istini!!!
Evo ti samo neki povici igracima koji su daleko ispred Milijasa po svim kriterijumima i zaslugama:
-Pizonu……“….. ti Zagu!“……..utakmica Zvezda-Dinamo Zagreb, citavo prvo poluvreme, nakon cega je Pizon pokazao medjunozje navijacima.
-Duletu Savicu……..“ ….. ti mater“………..ista utakmica
-Mitru Mrkeli…….. „p…o“……utakmica sa Milan-om, druga posle one magle
Ovo su neki od primera direktnih uvreda, a zvizdanje i zahteve za promenom ne verujem da bilo ko pamti, koliko je toga bilo.
Jel primecujes razliku?
Sta je lose sto u tome sto se zvizdalo Milijasu i trazila zamena? Pusti inerciju pisanja sa drugih portala sta je lepo, a sta nije!
Da li je lepo da Miki ima 360 000 uz takav odnos prema treningu i utakmici? Da li je lepo da mora da igra, nezavisno od opstrukcije igre citave sredine, zadrzavanja i preskakanja igre?
Da li je lepo da je vec posle 20 min lagane setnje bio „polumrtav“ i kod prvog prekida napravio jedini sprint na utakmici, ali za flasicu vode?
Da li je ok da za razliku od prosle godine, ove ne zna da izvede slobodan udarac ili centarsut?
I sve uz to da je najplaceniji, plus kapiten!
Ko je kriv?
Navijaci?
Aj da budeno mazohisti, demagozi i licemeri!
@JOKSA-ČOVEK OBJASNIO! NEGO ŠTA JE NEGO ZASLUŽIO! SADA JE ODJEDNOM MILIJAŠ IZNAD SVIH! E PA NIJE BRAĆO DELIJE!!!

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 15:12

E moj brate, ne prolazi to , sad ce ti nalupati brdo minusa , gde se sme na kapitena “ VELIKOG ZVEZDASA“ ? … ja bih mu u onom poluvremenu dao ispisnicu , a ne izveo iz postave, ali ne odlucujem ja, nego ovi sto im je dovoljno da se jenom po jednom brukamo. Jos da nas pocnu biti Islandjani , Luksemburzani i San Marino i nema dalje.

Reply
IRON авг 10, 2013 at 14:36

Пошто сам био на северу,прије свега треба критиковати вође!Зашто?Па има људи који не живе у Београду,који су прешли километре и километре да би били 90 мин уз свој тим , а не да би прозивали тамо неког Чеду и осталу багру!Јебеш пенал,по мени није Милијаш главни кривац за пораз,мада је требао послије промашеног да кида на терену,да охрабрује саиграче као што ради прави капитен.Ми смо прије и послије пенала имали безброј прилика за погодак,али лопта једноставно није ишла у го.Ето,толико од мене.Поздрав из Приједора!

Reply
dusan авг 10, 2013 at 14:39

mi smo i pre i posle penala imali bezbroj prilika za pogodak, ali lopta jednostavno nije htela u gol? jesi li ti bio na zvezdinoj utakmici, ili na nekoj drugoj?

Reply
dusan авг 10, 2013 at 14:34

ovo je na zalost promasena tema. mi nismo na nivou uopste da razgovaramo o tome da li su igraci dobri, ili da li je trener dobar… mi smo klub u rasulu. dovode se neki cudni polutani tipa asamoe na kojim aneko uzima pare, a ti igraci posle odu iz zvezde ne u ofka beograd, ne u javor, ne u serif – nego odu kuci. igrace dovlaci ko stigne iz one turobne uprave . bez ikakvog plana pa tako na polusezoni dodje zadnji vezni a mi imamo dva zadnja vezna bolja od njega, ali zato ne dodje bek, ne dodje stoper. sada se to ponavlja. sto se tice milijasa on je kao i vecina ovde fizicki nespreman, i cim je nespreman on deluje smesno na terenu. dakle, dace bog da jednog dana pocnemo da opet pricamo o tome kakav nam je trener, kakvi su igraci, ko je bolje da igra od koga, itd, itd.

Reply
Nikola авг 10, 2013 at 14:31

Nemojte da doceka sto je docekao i Šcepovic ! 😉

Reply
anonimac авг 10, 2013 at 14:31

Sever to ne radi!

Reply
milos авг 10, 2013 at 14:23

ma nije uopste zasluzio,bio je najbolji na terenu,jeste li sad svi srecni,za novac koji prima ja bih ubijao a on,nemoze ni da trci…

Reply
Delija авг 10, 2013 at 14:26

Zasto ne ubijaas ? 😉

Reply
Luka авг 10, 2013 at 14:22

Svi mi znamo kako on ume da igra i ako je neko igrao odlicno u Premijer ligi onda je logicno da ce bar malo u timu kakav je Zvezdin da odskace, cak i kad nije u formi. Obzirom da to nije slucaj, meni je jedino jasno objasnjenje da se on ne trudi dovoljno na treninzima, a svakako vidim da moze da se pomeri 5-10-15m nazad i da, ako nista, bar pomogne u defanzivi kad zagusti. Posto cak ni to ne radi, sto su neke osnovne stvari za njegovu poziciju, onda treba lepo da se preseli na klupu, ako vec ne moze da pokaze da zasluzuje toliku lovu. I on vec 6 meseci ne igra kako treba, a ovaj dvomec je samo bila kap koja je prelila casu. Samo nek’ se vrati jaci i bolji nego sto je sad i nema problema

Reply
Delija авг 10, 2013 at 14:24

Zasto ne ubijas ? 😉

Reply
delija авг 10, 2013 at 14:27

greskaaa

Reply
aardvark авг 10, 2013 at 14:20

Nenad Milijaš, sa svojim iskustvom, morao je sam da vidi da je na terenu od njega više štete nego koristi. Morao je uoči sezone sebi da kaže „Fizički sam nespreman, i neću biti u stanju da pružim maksimum na terenu“. Morao je da traži specijalni režim priprema ili da jasno kaže da je spreman samo za jedno poluvreme. Ovako, zavaravao je prvo sebe, pa onda i nas, i došlo je do najgoreg – sramotnog skandiranja „napolje“ nikom drugom do kapitenu Zvezde.
Dakle, krivica je na Nenadu pod broj jedan, na treneru pod broj dva, a tek onda na nama (više nego opravdano besnim) navijačima.

Reply
sof авг 10, 2013 at 14:20

Милијаш није заслужио и поред лоших игара прозивање на тај начин, иако ми никад баш нешто није био драг. Дражи ми је био чак и Микић као капитен. Плус што је најплаћенији играч ЈСЛ, а својим играма то не показује. Од старе славе се не живи, а он је тај који је са Короманом бојкотовао странце код Земана. А и код нас су капитени у последње време увек лоше пролазили
Боље да се спроведе анкета о лошем навијању које траје дуже време
И о неслагању „делија“ и „звездаша“
Прозивају се и терају се легенде и значајнији људи, Муслин, Џајић, Пикси, Бајевић, Пижон, али се зато штите Лукић, Весић, Тончев, Антић, Кокеза, Вучић.
Не скандира се нашим играчима, већ се воде неки лични и политички ратови на трибинама. Као да су Чедица, Дуњић, Мишић, Богданов, Шиптари, Косово (одавно изгубљено) битнији од ЗВЕЗДЕ и Србије и правих звездаша.

Reply
jedino resenje авг 10, 2013 at 14:26

Ovo nije tema za politiku jer mi nemamo igrace ,a kada budemo imali igrace ,a ne babe na terenu mi cemo pobedjivati i Sever nece skandirati ,a Sever je uvek znao kome treba aplaudirati ,a kome ne.Dobro bilo je i gresaka primer Vujadina Savica ali dok mi ne pocnemo dovoditi kvalitetne igrace vec se uzdali u „nasu decu“ i kupovali „rankove talente iz nase skole“ tako ce nam i ici.Kupiti kvalitetne igrace ove koje sam naveo i uraditi ovako kako sam naveo.Strpljenaj Delije znam koliko boli titula ali bolje uci u Evropu i uraditi nesto nego biti prvi u selu.

Reply
Bane авг 10, 2013 at 14:18

Pa kako da nije ,covek je spor kao kornjaca ,da je bio dobar ostao bi u engleskoj ,ali tamo se igra fudbal nikoga ne stavljaju u kolica pa ga guraju kao ovde ,neka on lepo ide u penziju bolje za njega :facepalm:

Reply
Nemanja авг 10, 2013 at 14:18

Svaka cast za humanitarnu akciju,a pola vas koji ste komentarisali ste olos pogotovo onaj sa cao zdravo.

Reply
jedino resenje авг 10, 2013 at 14:16

Naravno da je zasluzio ja da sam na 101 mestu bih zrtvovao ovu godinu i pustio groblje da se veseli u lanim titulama.Ali bih krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju tima i to sa ovim pojacanjima bih pravio EuroStar Karamaric iz Dinama,Alexandera Milosevica iz AIKa,Marka Milinkovica iz Slovana zajedno sa Bagayokom,Renata Kelica iz Slovana Liberec,Milosa Bosancica iz Koreje.Sve ti igraci su u zadnjoj godini ugovora i vrlo lako ih mozemo dovesti ako sada reagujemo i stupimo u direktan kontakt s njima oni ce odbiti novi ugovor od kluba i doci kod nas.Prodati Vesovica Bagayoko je 3x bolji igrac od njega,Bosancic i Milinkovic kao zamena za Milijasa i Lazovica/Kasalicu,Kelica i Milosevica kao stopere na kojima se moze zaraditi umesto Krnete i Karamarica ako uspemo od para koje dobijemo od Daude.Naravno treba rasprodati ceo tim na zimu.Ovo je jedino resenje iz razloga sto cemo mi sada vec u prvih 5 kola zbog nervoze u timu biti na sredini tabele dok dodje Zvezdino prolece pobecice ovi sto imaju kupljene utakmice eto zato kazem lepo se zahvaliti se igracima i krenuti novu pricu EuroStar jbg sta nam znaci da svake godine ispadnemo od ribara ako osvojimo titulu.Ne ne trebaju nam placene titule kupiti novi tim i krenuti iz pocetka trener Slavisa ne znam meni se cini da je on najkvalitetniji i pored bunkera u ovom timu zajedno sa Lazovicem svi ostali ne zasluzuju dres Zvezde.

Reply
dusan авг 10, 2013 at 14:28

zvezdino prolece je ne sto iz osamdesetih godina. odavno vise nema zvezdinog proleca

Reply
jedino resenje авг 10, 2013 at 14:34

Uvek igramo na prolece dobro jer nemamo tim za prvi deo sezone ,a oni igraju zato sto imaju filijale.Zato se prolecni deo sezone zove Zvezdino prolece.

Reply
dusan авг 10, 2013 at 14:43

izvini kad smo na prolece igrali dobro poslednji put? ovaj uzas sa sa pintom? ili ono sa jankovicem? poslednji put je na prolece odigrano kako treba verovatno pre deset godina. ta prica o zvezdinom prolecu je nastala osamdesetih godina jer je zvezda tada uzimala titule a da nije bila jesenji prvak. i to odavno vise nema veze sa zivotom, i preraslo je u mit koji se samo ponavlja bez ikakvog utemeljenja u realnosti.

Reply
Delija авг 10, 2013 at 14:16

Tebra,jeste poenta u penalu,to se desi najiskusnijem igracu.Svakog ‘DELIJU’ nek bude sramota,sto pljuje po klubu i igracima! To nije Delija!
Taj koji pljuje sto nije uspesan bar malo koliko je Milijaš,ili bilo koji drugi.
Delije koje su skandirale,stiditeee se !
Nemojte biti seljaci kao grobari !
Volite svoj klub i kada gubi i kada vodi !
A Milijas je vec stariji,i nije on vise kako Ninkovic,Kasalica,i ovi mali !
Drzi se Milijas ! 😉

Reply
REALAN авг 10, 2013 at 15:35

bodrite svoj klub i kada gubi i kada vodi?, slazem se
al ti kad bodris klub samo kada gubi presedne ti MILIJAS NAPOLJE!

Reply
Jocka авг 10, 2013 at 14:16

Nije zasluzio. Milijas treba da ima mnooooogo kredita kod nas. SVi kazu da je spor, da davi loptu, ali pogledajte nasu igru iz prvog poluvremena ,kada je Milijas igrao i igru iz drugog poluvremena kad nije igrao. Oseti se razlika, bili smo mnogo losiji.

Reply
volim zvezdu авг 10, 2013 at 14:16

Slusajte ljudi… Ako sam nesto voleo kod nas i nesto sto nas je razlikovalo od ostalih navijaca to je da ne zvizdimo nasim pojedincima i da kad je teze mi pevamo jos glasnije.To da li je spreman, to trener odlucuje.Ja sam siguran da Milijas ne izlazi na teren onako da ga boli K…. Cinjenica je da nije fizicki spreman i da trenutno usporava igru; i da je bolje da na sredini igraju Kovacevic-Savicevic-Ninkovic, ALI ovaj covek nije zasluzio da mu se desi to sto mu se desilo…
Nijedan ZVEZDAS ne zasluzuje da mu se onako negativno skandira…
Malo sam razocaran, jbg… 😐

Reply
Zemunac авг 10, 2013 at 14:15

Ma ljudi za sve je kriv Stojadinovic… Nenad nije hteo da ode iz Zvezde iako je imao nekoliko ponuda iz Kine, Emirata… Sve to smrdi da je orkestrirano od strane Stojadinovica koji nije u dobrim odnosima sa Nenadom. Eto na sta su spremni „veliki zvezdasi“ za sitnu lovu!!!

Reply
Aleksandar авг 10, 2013 at 14:12

Jeste promasio penal koji bi nas mozda i odveo dalje. Ali nikako ne podrzavam skandiranje ‘Milijas napolje’, i sve to stoji da opet nismo prosli dalje po ko zna koji put, i da ima manekena u timu, ali to Milijas nije zasluzio. Setite se kada je dosao u Zvezdu i poceo davati golove, pa je bilo opet seva Milijaseva leva!

Reply
Milos авг 10, 2013 at 14:12

Zbog promasenog penala nije, nije ni zbog lose igre i slabih partija u poslednje vreme. Ali je zasluzio zato sto daje los primer ovim mladjim momcima, on koji je kapiten koji je toliko toga dobrog doneo zvezdi koji je dosao na brod koji tone ili je vec bio ispod vode nikada ne sme da izadje kao baba koja nema snage za 15 min aktivnog fudbala. Postenije je da kaze da nije spreman nego da izadje da se prenemaze po terenu. Da ne pricam o tome koliko ga je mali Kovacevic krpio u ove 4 „evropske“ utakmice. Hvala Milijasu za sve dobro sto je dao i sto ce dati Crvenoj Zvezdi, ali neke stvari moraju da se postuju. Dres na prvom mestu pa onda armija navijaca. Zalaganje i borba do poslednjeg atoma snage i titula je nasa.

Reply
Zemunac авг 10, 2013 at 14:18

Pa tu postoji trener koji vidi i zna ko koliko moze i ko je spreman ili ne!!! Sta ce ti mladji da rade kada vide da se legendi kluba i kapitenu tako skandira?? Sta oni da ocekuju?? Naravno da ce da igraju u strahu, kao da su im vezane noge!!!!! SRAMOTA VELIKA ZA NAVIJACE!!!!!

Reply
Terzinho авг 10, 2013 at 14:11

Ocigledno prebrzo zaboravljamo sve sto je uradio za klub u prethodnim godinama. Pa koliko je samo vrhunskih igraca promasilo penale u presudnim momentima u mnogo vecim mecevima tipa finale Lige Sampiona. Jednom ces ga promasiti, kad tad. Milijas je nas kapiten i u ovom trenutku mu moramo pruziti punu podrsku i vratiti ga u zivot. Jeste odigrao lose ova prva 4 meca ali je to ipak sam pocetak sezone i ima vremena da se popravi. To skandiranje je cist bezobrazluk navijaca. 🙂

Reply
Zile96 авг 10, 2013 at 14:10

Наравно да није али није играч који треба да игра у Звезди.Превише споро игра а Звезди требају млади и енергични играчи.Велики звездаш и добар човек али није му место у Звезди!

Reply
Pele авг 10, 2013 at 14:09

Anketa je pokazala koliko smo dvolicni i koliko vodje navijaca manipulisu masom. Ej bre, pola stadiona mu zvizdala i pevala da izadje napolje a sad odjednom kao nije zasluzio to. Pa zasto ste onda pevali? BRUKA STE! Pravda za Milijasa, ako neko treba da ode to je Mladenovic, Pecnik, Vesovic, Dauda, Miric i ostali poluigraci.

Reply
mire02 авг 10, 2013 at 14:12

Да си био на стадиону знао би да прозивање није кренуло са севера, већ са запада. Што се тиче вође навијача, он је смиривао север и говорио да се то не ради јер једноставно северна трибина није таква. Тако да немој да пишеш оно што не знаш.

Reply
Pele авг 10, 2013 at 14:07

Gore u anketi, rezultat je ubedljivo u korist Milijasa. Sad mi nije jasno, kako je moguce da jedan vodja navijaca, obican olos izmanipulise pola stadiona da vice „Miljas napolje“. Dvolicnost nikad veca!!!

Reply
Fiste авг 10, 2013 at 14:31

To si samo ti cuo da je obican olos od vodje pokrenuo Milijas napolje, ja sam cuo da je to krenulo sa drugih tribina, idem na utakmice redovno vec deceniju i po, i od Marka Pantelica nisam cuo da neki od vodja olosa uzme mikrofon i skandira bilo kom igracu, kako u pozitivnom tako i u negativnom kontekstu.
Dogovor je da se ne skandira igracima zato sto su oni dolazni i prolazni, i Zvezdu posmatraju kao odskocnu dasku, za razliku od nas koji smo ceo zivot tu, i bicemo tu.
Nemoj tako da si bezobrazan, nije u redu vredjati nekoga iza ledja i nazivati ga olosem, to je jos nize kad se uzme u obzir da to radis preko neta, bas hrabro, nema sta. Zvezda vise koristi ima od tih vodja olosa kako ih ti nazivas,( pomazu dobrotvornim radom i prikupljanjem pomoci manastire i srpski narod na KiM,animiraju ljude da dolaze na stadion, rade koreografije, trude se da naprave spektakl od svake utakmice jedino oni danas svojim radom i pozivom na masovno pracenje Crvene Zvezde odrzavaju klub u zivotu) nego od tebe ili bilo koga ko samo kucka po tastaturi i kritikuje, i navija kada vodimo.
Nemoj samo da mi odgovaras sa pricom o placenom navijanju jer je smesna, pogotovo kad se uzme u obzir da ni igraci, ni radna zajednica ne primaju platu, a kamoli vodje ili bilo koji drugi navijaci.
Podrska nasem Kapitenu, iz ove krize mozemo, i moramo zajedno da izadjemo, jer to je odlika velikih sto mi i jesmo!

Reply
РЕПУБЛИКА СРПСКА авг 10, 2013 at 14:06

част Милијашу само њему они остали су ко манекении..ало бре сви неке фризурице имају..немају појма играи…

Reply
Pele авг 10, 2013 at 14:05

Naravno da nije. Dzaja, Toncev, Covic, Kokeza su zasluzili!!! LOPOVI!!!

Reply
Стефан авг 10, 2013 at 14:04

Док гледам овај снимак и читам све оне коментаре и све оно, некако се запитам где сам био у том тренутку. Изгубљен у неверици, јер знам шта нам је све тај човек пружио. Јбт ја уопште ни чуо нисам на северу скандирање тога, а и сви који су били око мене то скандирали нису, питам буразера и он тек из извештаја са текме то видео. Браћо БРУКА! Капитену не можемо тако, сад им је потребна подршка ако већ хоћемо ТИТУЛУ!

Reply
Imenjak авг 10, 2013 at 13:59

To skandiranje je samo posledica svega sto se desavalo zadnjih sest godina, kulminacija jedne melo drame, od kriminalaca u upravi, do nekih kvazi igraca i fantoma, i cega ne sve jos, Milijas je ipak samo promasio penal, a drugi su promasili citav fudbal, pokrali sve sto je moglo da se ukrade, ojadili klub, sta se sve nije desavalo, previse toga da bi jedan penal zabasurio svu propast…

Reply
ja bre авг 10, 2013 at 13:58

Zaslužio je da se malo ohladi na klupi da bi se više posvetio treninzima i više se zalagao kada ponovo uđe u igru. Skandiranje „Milijaš napolje“ svakako nije zaslužio kao osvedočeni Zvezdin vojnik i kapiten u dva mandata.

Reply
KkA авг 10, 2013 at 14:05

Zato ja postujem Dekija Stankovica i Pantelu jer oni kazu lepo necu da se vratim u Zvezdu i da zauzimam mesto nekom mladjem igracu…Nama treba igrac koji ce se boriti koliko god moze,a ne da trckara terenom i prima platu 300 000 evra.Svaka cast za proslost,ali moramo da gledamo u buducnost!

Reply
brcko-rs авг 10, 2013 at 13:45

Nije taj penal tolika katastrofa kolika je katastrofa njegova igra i njegov odnos ka igri…jednostavno ne moze da trci,nema zelje za igrom… Hvala na svemu ali on nije igrac za Zvezde…cao zdravo

Reply
NsCz авг 10, 2013 at 13:44

Upao je u seriju losih utakmica i nadam se da ce izaci iz nje vec sutra,a sta je bilo sa lazom kad je on upao u krizu posle utakmice sa bordom njemu niko nista nije skandirao,a on posle te utakmice sa bordom nista ne igra!Nemojte misliti da ne volim lazu pa pisem ovo naprotiv po meni milijas,ninkovic i laza su najbolji igraci u zvezdi!

Reply
markoczv авг 10, 2013 at 13:42

iskreno bas sam se zacudio kad je istok poceo sa skandiranjem posto sam i ja bio na istoku i zacudjeno gledao masu sa koliko gneva su trazili da milijas izadje iz igre ko da je on neznam ko pa setite se samo kolko je vaznih golova postigao i kolko je imao asistencija,pa gledano samo na proslu sezonu dao je 9 golova i imo je isto oko 9 asistencija….

Reply
брка авг 10, 2013 at 13:42

Све то стоји да је Милијаш доста учинио за нас у прошлости, али шта ми имамо од тога шта је било пре пар година? Апсолутно немамо ништа. Докле год се осврћемо на прошлост, титуле неће бити. Ако човек није спреман, као што није, нека седи на клупи. Нека игра клинац уместо њега, који је жељан доказа, и који ће сигурно дати свој максимум. Шта је тај Милијаш урадио од почетка сезоне? Вуцара се по терену као баба нека. Још у првој утакмици против рибара се видело да није то то са њим. Сад смо сви скочили на њега због тог промашеног пенала, а да није било тог пенала, да ли би неко споменуо уопштено његову лошу игру?

Reply
Marko авг 10, 2013 at 13:51

Pa i ako se ne gleda sta je radio pre par godina on opet ispada igracina… Ko je bio najbolji strelac prosle sezone-Milijas,i medju prva tri asistenta u zvezdi,ko je davao igracima zvezde pare kad ih od kluba nisu dobijali mesecima-Milijas…Tako da se vidi da ti o zvezdi i milijasu pojma nemas, nego si video da je spor i da je odigrao dve lose utakmice na pocetku sezone i odma seres… ON JE BRE INSTITUCIJA!!! Da igra sad losije nego kad je prosli put igrao za zvezdu to je tacno ali sad je i 5 godina stariji, istina ne moze da povuce kontru ali ni ne mora… fudbalera ne cini samo brzina… Tako da; TI SI NAS KAPITEN NENADEEEE!!!!

Reply
??? авг 10, 2013 at 14:15

Apsolutno se slažem sa tobom, svi u Upravi su imali svoja primanja, a jedini je on davao novac klincima, i još pozdano znam da je davao i onim fudbalerima koji su želeli da tuže ZVEZDU zbog neisplaćenih obaveza sve sa ciljem da bi tim bio na okupu i da se tim ne raspadne. To niko iz uprave nije uradio. Pa i taj Džaja ima love, kad već toliko obožava Zvezdu što nije pljunuo neku kintu, ne nego je sve davao Milijaš, Ok, u lošoj je formi, ali što niko nije skandirao Bajkoviću da izađe napolje, on je zamenik kapitena a direktno je kriv za min 15 golova koje je Zvezda primila prošle sezone! To je bruka za nas kao navijače. Pa svi se mi kunemo u Vidu, Pantelu, Dekija, Mihu (doduše u njegaviše ne) ali niko nije bio spreman da pomogne Zvezdi jedini se on vratio, znao je gde dolazi, ali brate voli klub. Ispali smo ori nego glodari oni skinuše onom majmunu traku a mi našeg popljuvasmo da ceo svet vidi. I još nešto jedini koji je posle svoje greške ponudio da sam ode, a niko pre njega to nije uradio niti će uraditi. ČOVEK JE SAM PO SEBI INSTITUCIJA KOJA VOLI ZVEZDU!

Reply
brka авг 10, 2013 at 15:07

Ти си дечаче мало скренуо са пута. Да си мало боље прочитао шта сам написао видео би и сам да сам све написао што си ти рекао у првих пар реченица. Хоћеш опет да гледамо прошлу сезону? У којој је госн Милијаш играо добро, а сада не игра? Опет, немамо ми ништа ни од прошле сезоне, нити од оне пре 4-5 година, када је био играчина. Што пре то схватимо, боље по нас. Цео живот се вадимо на Бари, на ’91, кад смо били сила. Сада само вучемо име Црвена звезда. Шта су урадили наши играчи у последњих пар сезона? Да ли је друго место успех? Наравно да није успех, а како смо кренули са нашом ‘игром’ или боље да кажем манекенисањем, биће нам велики успех друго место. И да, можда ја немам појма о Звезди, Милијашу и осталим манекенима, али зато не видим да и ти знаш нешто много.

Reply
Dejo авг 10, 2013 at 13:41

NE!!!
Iz jednog razloga; dosta su navijaci odredjivli ko ce da igra,ko zasluzuje a ko ne,to mora da prestane:Dodji na utakmicu,navijaj,voli svoj klub,ali pusti one koji su zaduzeni za to da obavljaju svoj posao,ko si ti da odlucujes ko ce sta da radi na terenu…
Ovo je bilo generalno,ne samo za Milijasa,a sto se njega tice KAPITENU PUNO PODRSKA!

Reply
NIJE JEDINI авг 10, 2013 at 13:39

sto neko ne spomene recimo Vesovica,koji je po meni najmanje pokazao protiv ukrajinaca,a trenutno je najspremniji igrac u CRVENOJ ZVEZDI….pa recimo Kasalica,koji se u drugom poluvremenu nije ni primetio…o Mladenovicu da i ne govorim….jeste da Milijas igra ispod svakog nivoa u poslednje vreme al nije jedini…..vecina njih nema snage ni za 45 min……ekipa se strasno lose sprema na fizickom i psihickom planu……i jos jedna stvar….nije da se pravim pametan ali mislim da treba da se smanji pritisak na ove momke da ne igraju u grcu,da se oslobode i bice to dobra ekipa u narednom periodu

Reply
DS авг 10, 2013 at 14:10

Meni se cini da su vesovic i kasalica najbolji igraci posto oni mogu da istrce kontru za razliku od milijasa koji usporava igru a to sto je on imao i vise asistencija i sto je dao vise golova nego njih dvojica zajedno to nema veze zato sto je spor a svi znju da ako si spor ne vredi ti da si 10 puta bolji od nekog brzog igrac jer on moze da istrci neku famoznu kontru koja je osnovno oruzije zvezde posto svi timovi u jsl igraju agresivan moderan i otvoren fudbal,nikad bunker ili tako nesto gde nam treba dobar sut ili centarsut…

Reply
NsCz авг 10, 2013 at 13:37

Penal moze da promasi svako.Brzo ste zaboravili sta je dao klubu poslednjih godina,a vi sto govorita za njegovu plate zar se nesecate da je prosle godine odbijao da dobije platu i da se ona da onome kome je potrebnija.Pa je cak i on sam davao pare.Zar ste zaboravili gol u derbija dva gola protiv bajerna.Nenad kapiten!!!

Reply
laki авг 10, 2013 at 13:43

Nije dao dva gola protiv Bajerna,prvi je dao koroman,kad je onog pe de ra lama izvrteo ko budalu,a drugi je dao miki sa 40 metara 😀 😀

Reply
marko авг 10, 2013 at 14:06

LJUDI NIJE PENAL U PITANJU! JBO VAS PENAL!
U PITANJU JE IGRA!
Nema kondicije, usporava igru, ne doprinosu kvalitetu na terenu, i ono sto ga je pre krasilo sut i centarsut, i toga nema… Sus… Covek se REALNO RASPADA!

Reply
ТиСиНашКапитенНенаде! авг 10, 2013 at 13:37

Капитен клуба као што је Црвена Звезда у најтежим тренуцима под највећим притиском не сме шутнути пенал као да је на голу 9-огодишњак и мора се залагати много више !!
Али опет колико год се не трудио навијач било којег клуба ако не подржава играче свог клуба и није уз њих увек ма колико год дуго трајала пехарска криза, никада неће бити прави навијач јер само уз нас Милијаш је у том тренутку могао да се поврати и настави даље, али као што је изневерио он нас и ми смо њега, тако да скандирање није ни на који начин оправдано..

Reply
KkA авг 10, 2013 at 13:35

Problem je u tome sto ljudi misle da je zvizdanje zbog penala,a nevide da je u tome sto se on uopste ne trudi i ne trci.Jednostavno je fizicki nespreman!Ti sto su glasali za ne 70% je utakmicu gledalo preko tv

Reply
zvezda po ceo dan авг 10, 2013 at 13:56

Ma sta nam naprica?

Reply
TV авг 10, 2013 at 14:16

Znaci ako si gledao utakmicu na tv ne treba da komentarises ili losije vidis nego na stadionu … ne razumem… Znaci ako 3 miliona ljudi navija za zvezdu i nekim cudom nisu svi bili na stadionu nego su gledali utakmicu na tv oni ne trebaju da komentarisu…?

Reply
KkA авг 11, 2013 at 13:45

Slobodno komentarisi,nego sam samo rekao da se ne vidi sve na tv kao kad gledas uzivo.Meni su iskreno do utakmice sa cernomorecom Vesovic i Mladenovic izgledali kao igraci koji mogu da naprave neku razliku,ali kad sam ih gledao u cetvrtak prosto mi je bilo smesno da sam njih dvojicu nazivao fudbalerima

Reply
ШонеДС авг 10, 2013 at 13:33

Био сам на утакмици и нисам певао „Милијаш напоље“
Али за онако велику плату треба да гине на терену а не да се вуче к’о пуж…
Не треба да иде али…

Reply
Uki Suki авг 10, 2013 at 13:33

Pravi zvezdin igrac….koji je pre ginuo na terenu i tresao mreze kao da je spic.Kada se vratio u Zvezdu, poceo je da usporava igru, da se ne trudi itd
Treba da prestane da pije kao smuk i ako mu je stalo do Zvezde da vodi sportski zivot, na treninzima da daje 101 % od sebe i ponovoce mu skandirati sever.Iskreno ja bi voleo da ostane ali da se promeni

Reply
Zemunac авг 10, 2013 at 14:46

haha pa cim vidim da neko kaze da Nenad pije kao smuk meni se okrene zeludac??? Jel si ga video negde da cirka?? Ili si mozda pio sa njim pa znas da je alkos????? Covek bre ode na spavanje u 11, najgore pice koje popije je koka kola!! I nemoj da lupas gluposti o njegovom picu kad nemas pojma!!!!

Reply
goran авг 10, 2013 at 13:30

Sa platom tolikom sto ima teren treba da preore da bude najbolji a ne u 20 min da se pridrzava samo sto ne padne sramota gde mu je obraz da se tako sramoti pred 40000 ljudi i milion pred tv ekranima

Reply
kosovac авг 10, 2013 at 13:28

Naravno da jeste , ima najvecu platu a ubedljivo se najslabije krece na tekmi izbacio zvezdu iz evropu , batalite to sta je uradio za Zvezdu to njemu nije smelo da se desi. Ejjj bre pa Vukan prima 12.000 , a ovaj 300.000 i ko je bolji na tekmama?

Reply
kosovac авг 10, 2013 at 13:32

evrope*

Reply
DS авг 10, 2013 at 14:00

Vukan je odigrao 2 dobre utakmice i odma postao igracini… Decko dobro igra ali smirite se malo…

Reply
Obrad_brko авг 10, 2013 at 13:26

A ja mislim da ova anketa nema smisla.
Fino ste ovo napravili da rehabilitujete „kapitena“ !

Penal moze promasiti svako, tako da mu se ajd to ne moze toliko zameriti, ali radi se o njegovoj igri.
Kroz formulaciju pitanja u anketi posredno aludirate na njegove prejasnje zasluge u dresu Zvezde.
Zasto pitanje nije:
“ Da li ste zadovoljni igrom i zalaganjem Nenada Milijasa ?“,
pa da pricamo, a ne da ovako unapred namestate rezultat.

E vidis upravo zbog izostanka prave kritike ( one koja je na mestu ), mi ponovo necemo uzeti titulu, jer zivimo u nekim proslostima , zaslugama, i zadovoljavamo se sa nekim i necim, samo zato sto voli Zvezdu…pa voli je i moj tata, ali ga ja sa njegovih 60 godina ne vidim na levom beku !

Znaci kvalitet, doprinos, rad, rezultati…ni po babu , ni po stricevima, pa ces da vidis, kako moze da se igra i prave rezutati !

Reply
Marko авг 10, 2013 at 13:59

Katastrofalnom igrom je bio najbolji strelac zvezde proslo prvenstvo… Koliko su tek ostali losi… Imamo 6 napadaca od kojih ni jedan nije dao gol u 4 odigrane utakmice do sada pa njima niko ne skandira napolje a tu pravu kritiku dobija samo dauda…

Reply
marakana авг 10, 2013 at 13:20

naravno da nije, sad su se svi uhvatili za tu milijasevu platu a ko zna koliko nebitnih igraca koji su prodefilovali kroz klub uzelo mnogo vise para ! mnogi zaboravljaju da je taj milijas odbio da ode kao slobodan igrac u inostranstvo, vec potpisao novi ugovor i tako doneo zvezdi obestecenje od 2-3 miliona eura. ja prvi nisam zadovoljan njegovom igrom i krivo mi je sto se bruka i igra ispod svakog nivoa, ali mislim da to nije zasluzio jer smo trpeli godinama svakakve poluigrace i neznalice a da niko nije digao glas protiv njih.

Reply
AcoCzv авг 10, 2013 at 13:18

Nije samo zbog promasenog penala vec iz zbog lose lose igre, a kao sto on rece od proslosti se ne zivi, pucajte minuse kolko ocete ali tako je..

Reply
PEĐA J7 авг 10, 2013 at 13:25

U pravu si, ali nije njegova krivica sto i nespreman moze da igra u ovakvoj Zvezdi.
Da je Zvezda ZVEZDA – morao bi svako od njih da bude bar 30-40% spremniji da uopste bude u rotaciji.

Reply
AcoCzv авг 10, 2013 at 14:33

Ali ne verujem da su spremni, kad posle svakog treninga popiju 3 piva dzabe i pripreme i sve , a stalno kukaju kako su ne spremni neko je ovde jednom reko citiram: Izvedi u sumu 4-5 sati pa ces vidjeti koliko ce biti spremni!

Reply

Leave a Comment