Moja Crvena Zvezda
Архива

Partizan želi Nemanju Nedovića

Nemanja Nedović

Košarkaški klub Crvena zvezda okončala je takmičenje za sezonu 2010/11. U više nego teškoj, da ne kažem očajnoj sezoni, ostvareni su i najlošiji rezultati u višedecenijskoj istoriji našeg kluba, ali iz svega toga proistakle su i činjenice koje mogu biti zalog za budućnost.

Većina igrača koji su ove sezone nosili crveno-beli dres imaju dugoročne ugovore sa klubom i sve bi se to trebalo iskoristiti za postavljanje temelja za buduću veliku Zvezdu. Međutim, i pored te činjenice za očekivati je zbog katastrofalne finansijske situacije da će neki od igrača biti prodati kako bi klub mogao da obezbedi sredstva za narednu sezonu. A od igrača za koje već postoje određena interesovanja ističu se Nemanja Nedović i Uroš Nikolić. I dok se za Nikolića još uvek ne pominju imena zainteresovanih klubova, za mladog Nedovića se već „formira red“. Kako se nezvanično saznaje, ovosezonski vicešampion Evrope, izraelski Makabi je zainteresovan za našeg mladog košarkaša, ali je pitanje koliko bi Nedoviću u ovom momentu takav potez bio dobar. Teško je verovati da bi mogao da ima zapaženiju minutažu u Tel Avivu.

Iz tog razloga, beogradska košarkaška čaršija je već počela da licitira sa imenima zainteresovanih klubova, a prvi na toj listi je večiti rival Partizan, koji je navodno već počeo da ispipava puls mladog košarkaša.

Da li će i Nedović krenuti stopama Vidačića, Tomaševića i Vujanića ostaje da se vidi, ali dobro se zna da je Nemanja veliki Zvezdaš i za očekivati je da ipak neće napraviti takav potez.

Повезане вести

42 comments

Comments are closed.