Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаЗвездаши широм светаФудбал

Муслин: Уз доста среће, Звезда може даље

Фудбалери Црвене звезде у четвртак ће покушати на „Маракани“ да надокнаде заостатак из првог меча у Одеси (3:1), а пред нови дуел са Черноморецом дневни лист Информер позвао је Славољуба Муслина који зна ста значи водити Звезду против тимова из Украјине:

sp-muslin

Звезда мора да нападне од самог почетка и не сме примити гол. Један рани гол у мрежи Украјинаца много би помогао. Черноморец је квалитетнија екипа и покушаће контранападима да реши утакмицу. Међутим, на „Маракани“ је специфичан амбијент у оваквим мечевима и што да не, уз мало среће, Звезда може да прође даље.

Кроз историју Звезда није имала пуно успеха са тимовима из Украјине, о чему је МЦЗ писао, а у двомечу са Динамом из Кијева на клупи Црвене звезде седео је управо Славољуб Муслин:

Никад нисмо били ближи Лиги Шампиона. Имали смо 0:0 из Кијева, повели, али се завршило 1:1. Мало нас је и судија оштетио, јер није свирао пенал пред крај меча. Сећам се да нам је Каха Каладзе направио много проблема.

Муслин додаје да неће бити лако његовом колеги Славиши Стојановићу у случају елиминације црвени-белих:

Тренер ће бити на удару уколико не прођу Черноморец. Велики је притисак у Звезди, јер је велики раскорак између амбиција и реалног стања у клубу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

PEĐA J7 авг 7, 2013 at 17:14

Kako bi bilo dobro za ovu ekipu, da odigraju dobro i da prodju dalje!!!
U play-off kad se udje, sve je moguce, eno prosle godine 10 sekundi nas je delilo od grupne faze…
Mislim da kad bi usli u grupu, da bi Zvezda bila hit u Evropi. Realno igrali bi bez opterecenja i imperativa pobede, a opet kad je puna Marakana kidali bi svi…Nema mnogo ekipa koje bi odnele bodove iz BG…
AJDE ZVEZDO OBRADUJ NAS!!!

Reply
Laki авг 7, 2013 at 14:30

Ako oteraju trenera stv ne znam…covek je dosao krajem juna,igrace ce dobijati bukvalno do 31 avgusta..sta je on kriv?
Stopere dobio 2 dana pred cernomorec

Reply
gledalac авг 7, 2013 at 14:51

Ma nece ga oterati, nego ce kasnije sve na njega svaljivati i trenirace pod jos vecim pritiskom nego dosada.

Reply
gledalac авг 7, 2013 at 13:32

„- Тренер ће бити на удару уколико не прођу Черноморец. Велики је притисак у Звезди, јер је велики раскорак између амбиција и реалног стања у клубу.“, al’ je covek objasnio zadnjom recenicom!
Jedan je Slavoljub Muslin!

Reply
IgorNbGd авг 7, 2013 at 13:11

Kad se setim koliko je malo ljudi dolazilo na utakmice to je bio haos… Nije bilo 3-4 hiljade, a osvajali smo i bila je ova trenerčina u klubu…. Mi da nemamo dug od 40 mil pravili bismo pičvajz po Evropi…

Reply
sof авг 7, 2013 at 13:06

Муслин је хтео пре 10 год да ради по узору на запад, да сам као тренер бира играче, али му Џајић то није дозволио. Јесте џаја легенда, али га. је време прегазило, одавно је превазиђен његов старомодни начин вођења клуба

Reply
Boban авг 7, 2013 at 12:30

Jedan je Slavoljub Muslin! Čovek koji je pre desetak godina pokazao pravac kojim klub treba da ide. Na žalost nije prošlo. Najčudnija mi je bila Džajina reakcija. Sad se vidi ko je bio u pravu.

Reply
Dado авг 7, 2013 at 12:21

kVALITEETNIJA JE KAKO DA NE !!! PROLAZIMOO !!

Reply

Leave a Comment