Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Нинковић: „Да исправимо грешке из Одесе“

ninkovic_milosОд велике помоћи тренеру Славиши Стојановићу како на терену, тако и ван њега, односно у припреми утакмице, биће искуство играња у Украјини Милоша Нинковића.

За примљене голове, један од најискуснијих у табору црвено-белих не криви играче из дефанзивне линије, већ читав тим.

– Правили смо почетничке грешке. И када то кажем не мислим на играче из одбране, већ на све нас који смо били на терену. Ако у реваншу успемо да исправимо пропусте које смо правили у првом сусрету, мислим да имамо реалне шансе да победимо и анулирамо њихову предност – рекао је Нинковић.

Модел како би Црвена звезда требала да игра на Маракани у четвртак по Милошевом мишљењу је партија из другог полувремена у Украјини. Такође, повремени репрезентативац Србије очекује велику подршку са трибина.

– Верујем да можемо да одиграмо читав меч као друго полувреме у Одеси. Сигуран сам и да ће нам пред нашим навијачима бити много лакше да дођемо до жељеног резултата. Уверен сам у њихову подршку. Уосталом, били су уз нас и у Украјини, и не видим разлог зашто трибине Маракане не би биле пуне и у реваншу – закључио је Милош Нинковић.

Повезане вести

5 comments

I ticket авг 6, 2013 at 20:56

Kako placate karte za Cernomorec preko i ticketa? Nece da prihvati master card, a svake godine sam kupovao pocev od Ventspilsa i sad nema sanse. Ne znam u cemu je problem

Reply
ZORAN авг 6, 2013 at 16:13

zna li neko koliko je karata prodato juce?

Reply
Ja авг 6, 2013 at 16:14

Bio sam da uzmem karte za Sever bas je dosta ljudi bilo tako da ce Sever biti pun a sto se ostolih delova tice mpo prici sam cuo da ce biti jako dobro popunjeni 😆

Reply
milos авг 6, 2013 at 15:58

sve vam je dzaba,ninkovicu bespotrebno pricas,a i cini mi se da nas neko pravi ludima,krneta pocinje utakmicu,pocinjem da mislim da ovo neko radi iz inata….

Reply
Iznogud авг 6, 2013 at 15:41

Samo snazno od prvog minuta, pa ako Bog da, da Nine ili Milijas uvaljaju neku iz daljine, a nadam se da ce proraditi i neko od napadaca

Reply

Leave a Comment