Moja Crvena Zvezda
ПрипремеРукомет

Рукометаши почели припреме

Ненад Перуничић је прозвао пулене и повео их у нову битку. Почеле су припреме рукометаша Црвене звезде, према којима се наставио однос маћехе из неких, можемо слободно рећи, Марфијевих разлога. Вероватно познатих само онима који тако желе. Ненад Перуничић је заслужио Нобелову награду за све оно што је урадио током прошле сезоне, међутим, морали би да му доделе из свих области или да додају још једну – научна фантастика. Мада, ни тада не би било довољно. Од обећња и бољитка у нову сезону улази са старим проблемима.

DSCF1467И поред ситуације у каквој је клуб, Перун је окупио и играче за које мисли да су појачања и које жели у свом тиму.

„Почели смо са припремама и са нама су неки играчи које бих волео да видим као појачања. Грбовић је искусан пивот који долази из Ловћена, Мештер је неко ко је јако талентован и долази нам из Партизана, затим браћа Пешић, голман Косановић и лево крило Павлов. Они ће одрадити целе припреме са нама, али још увек нису наши чланови због ситуације у којој се налазимо. То су момци које ја желим и видим као појачања и који могу да нам помогну и искрено се надам да ћемо обезбедити средства. Са нама је и пар талентованих, млађих играца који су на проби. Нећемо прикључивати никог из талентоване генерације ’97, јер су још премлади. Цео ток припрема ће бити одрађен у Београду и трудићемо се да се припремимо и радимо најбоље што можемо.“

Немања Грбовић (23) је репрезентативни пивот Црне Горе, осим Ловћена, наступао је за Будућност и Вардар, а поникао је у Рудару из Пљеваља. Прошле сезоне је био најзаслужнији за дуплу круну Цетињана и био је јунак у квалификационом дуелу када је Црна Гора елиминисала Немачку. Имао је понуде из Бундеслиге и Турске током лета. Јасно је о каквом играчу се ради. Искусни голман Милан Косановић би био повратник у наше редове. Претпрошле сезоне је бранио гол Црвене звезде. Поред богате иностране каријере, играо у Немачкој, Норвешкој и Шпанији, осим Црвене звезде бранио је и за Вардар, Железницар, а прошлу сезону провео је у Данској, Виборгу. Такође, наступао за репрезентацију Црне Горе. Саво Мештер, средњи бек, се није најбоље снашао у редовима „вечитог ривала“, и има прилику да своје знање покаже у Црвеној звезди. Мештер је био и члан сениорске репрезентације Србије, као и свих јуниорских, док је искусно лево крило Милан Павлов, такође, бивши играч Црвене звезде. Јасно колико квалитетнији играчи тренирају са Црвеном звездом и могу озбиљно да појачају наш тим.

Било је и одлазака.
„Отишао је голман Тибор Иванишевић у Мађарску, а Стефан Ћирић има одрешене руке у избору новог клуба. И отишли су млађи играчи, који нису имали већу минутажу у протеклој сезони.“

Обећања су и даље снази, али то не помаже клубу да изађе из понора.

„Морам да кажем да сам отишао на одмор са уверавањем да ће бити све у реду и да ће лиценца бити завршена, да неће бити проблем. Затечен сам, сами смо у ситуацији у којој се налазимо.“

Сами нисте. Као и протеклих сезона МЦЗ ће бити уз наше рукометаше и извештавати вас са припрема и о актуелностима. Јер и Рукометни клуб је део Црвене звезде. Велики.

Црвено-бели, ми смо са вама и кад је радост и када је бол…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Ryber Palunko авг 9, 2013 at 13:13

Valjalo bi organizovati nekakvu kladžu, koliko će nam ove sezone oduzeti bodova?

Reply
????????? авг 5, 2013 at 14:12

Perune uz svo poštovanje,čije ti igrače pripremaš i treniraš ako ni za jednog nisi siguran da će doči kod nas ….. mislim nema logike ??????
Treniraju sa nama !!????????

Reply
TOZA авг 5, 2013 at 01:42

Sponzori ,GDE SU SPONZORI …….ovaj gori i smešniji od BUtulije …. onaj bar i nabaljo neku kintu a ovaj se samo iznenađuje oj-haa !!! :facepalm:

Reply
Denis авг 3, 2013 at 23:35

Srecno momci

Reply
torh авг 3, 2013 at 17:06

Lepa vest , ne pratim rukomet ali mi je drago . treba dati pomoc rukometasima kad su u krizi . Vidite kako su nas vaterpolisti obradovali a pre 2 sezone vecina nije 2 igraca znala

Reply

Leave a Comment