Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаФудбал

Стојановић: Верујемо да пролазимо

Шеф стручног штаба, Славиша Стојановић, упркос поразу у Одеси не крије оптимизам пред реванш, зна да неће бити лако, али предаје нема.

IMG_4333-1Да ли верујете у пролаз и елиминацију Черномореца?

Наравно! Убеђен сам да и играчи верују. Било је много прилика за бољи резултат, нисмо умели да их искористимо – рекао је Стојановић за Журнал

На питање да ли мисли да је погрешио што у поставу није ставио Новака Мартиновића, тренер је рекао:

Са Мартиновићем сам причао пред утакмицу, у проблему је због временске разлике после доласка из Кине. Спава већ два дана много и тешко је играча у таквом стању стављати на терен

Ваше мишљење о суђењу, Звезду више не репектују у Европи?

Суђење није разлог пораза, него грешке код голова. Да нису исти критеријуми је очито. Јасно је било и на Исланду и у Одеси. Олако нам се дају картони и свирају пенали. Треба да изградимо статус, а то се чини само победама – нагласио је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

70 comments

VOJVODA авг 4, 2013 at 13:39

Igraj Zvezdo, igraj i pobedi

Reply
Petarda авг 4, 2013 at 01:35

Realan covek, neka ostane trener ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
IDEMOOO!!!!! авг 3, 2013 at 23:50

Volim Zvezdu i sve ali mi nemamo sta da trazimo protiv njih u revansu.Jednostavno u celoj utakmici oni su vodili i napadali.
Nismo uigrani nemamo snagu da odigramo 90 kvalitetnih minuta mzd ima par igraca koji mogu ali nije dovoljno!
Nadam se da ove lose igre po meni veoma lose da ce da se poprave u prvenstvu kako vreme bude odmicalo.
Milijas pod hitno na klupi ili neka ga prodaju koci igru jednostavno svi smo svesni toga izgleda da samo on nije,hvala mu na svemu ali dovoljno je uradio nije nam potreban vise.
Ako izguramo sa ovim timom do sl god i ne prodamo skoro nikog imamo velike sanse da doguramo dosta sl god u EVROPI toliko od mene pozdrav 🙂

Reply
madness2233 авг 3, 2013 at 23:41

Golman Rajkovic iz Jagodine,napadac Uros Djurdjevic iz Rada i vezni Pavlovski iz Ofk-e da se dovedu ! Ostalo je tesko preterivanje po meni a i ne realno je.Ako se ponudi dobar kes Stojicu i Terzicu recimo po 500k doci ce obojica,taman pare od Milivojevica da se iskoriste i to je to.

Reply
Горан авг 3, 2013 at 20:49

Прво полувреме у Украјини нас је коштала неуиграност и неискоство бековске линије (Лазић, Крнета, и Мијаиловић) као и лоша реализација у нападу (сетимо се само оне прилике Печника, или шансе коју је пропустио Касалица).

Друго полувреме смо одиграли добро и мој лични утисак је да бисмо можда и дошли до изједначења да нас даснски судије није сасекао оним престрого досуђеним једанестерцем.

Све у свему Черноморец је на крају заслужено победио због боље игре у првих 45 минута, али по приказаном је јасно да је крајњи резултата нереалан и превисок и да нису квалитетнија екипа од нас. Мислим да имамо велике шансе у реваншу уз предуслов да одбрана одигра на високом нивоу и да не дозволи да опет примимо неки јефтин гол.

Reply
Teks Viler авг 3, 2013 at 18:40

Interesantno,niko od prisutnih ovde Pecnika ne stavlja u prvih 11.Zanima me zasto,nespreman je ili nema kvalitet?Ili je taktika u pitanju?

Reply
gledalac авг 3, 2013 at 17:23

Evo voleo bih i ja da stavim svoje neko misljenje sto se tice formacije (nista ne kazem da mora ili da je samo ovo pravilno, vec moja zelja):

___________________Bajkovic_____________________

________Krneta_______Martinovic______Omega_______

_Vesovic______________________________Mladenovic_

_______Savicevic_____Kovacevic_____Ninkovic________

____________Kasalica_________Mihajlovic___________

Mislim da ova formacija ima potrebnu ofanzivu, kao i neophodnu defanzivu. U spic mozete, umesto Mihajlovica, staviti Daudu ili Ozegovica (koji sada ima „voljni“ momenat), ali mislim da bi ovaj sastav bio sasvim konkurentan. Cak bi kapitensku traku, za ovu utakmicu naravno, dao Bajkovicu (mnogi znaju moje misljenje o njegovim kvalitetima, ali treba biti realan i konstruktivan, nemamo boljeg, hajde da ga napravimo boljim), mislim da bi ga traka malo uozbiljila, samim tim i odbranu (sa iskusnim Martinovicem) smirila. Vesovic i Mladenovic u ovakvoj formaciji ne bi imali toliko odgovornosti u defanzivi (posto su tu najvise limitirani), a imali bi koristi, vezni igraci, od njih u napadu, jer je transformacija iz ove formacije u 3-5-2, lak i brza. Vezni red mislim da bi nam ovako bio jos kreativniji i ubojitiji (zbog ofanzivnih laznih „bekova“), jer bi imali vise resenja u napadu. Za napad cu reci, Kasalica moze da se „spusta“ po lopte, a Mihajlovic da se „gradi i ceka“ saigrace (zbog transformacije). U ovakvoj formaciji, po meni, imali bi i vise centarsuteva, a i vise ljudi u „petercu“ koje mogu da pogode ti centarsutevi. U ovakvoj postavci najodgovornija mesta imaju, Martinovic, kao „libero“, koji mora da koordinira odbranom i Kovacevic, koji mora svakom igracu da bude „martinela“.
Voleo bi da cujem vase misljenje o ovome, a isto tako mogu da vam „opisem“ i par akcija, kako u napadu- tako i u odbrani’ za ovu formaciju. Po meni i igrackom profilu koji mi imamo, mislim da bi ovo „leglo“ lepo.

Reply
gledalac авг 3, 2013 at 17:26

Samo jos da kazem, da bi u ovakvoj igri, najvise morao da trci Kovacevic, jer je ta „martinela“ potrebna i u napadu.

Reply
Steva авг 3, 2013 at 17:55

U principu slazem se sa ovim sastavom koji si napisao, ali me intersuje zasto TI nisi stavio Milijasa u tim

Reply
Laki авг 3, 2013 at 18:00

Jer nam treba brz vezni red
Okej je on za jelen super ligu,al kad treba brzo iz napada u odbranu,tu mi Miki i ne stoji nesto.

Reply
Marko авг 3, 2013 at 18:19

Svidja mi se ovaj sastav,mislim da bi bili dosta pokretljiviji,nemam nista protiv Milijasa,ali smatram da ne moze izdrzati citavu utakmicu,neka pocne Savicevic umjesto njega,uvijek moze uci sa klupe ako zatreba.Isto tako i Dauda,zamjena za jednog od ove dvojice koji se slabje snadje.Ali,volio bih vidjeti malog Jokica sto je dosao iz partizana,kazu da je dobar igrac.Ne znam da li on moze igrati na poziciji Mladenovica,msm u ovom tvom sastavu!?

Reply
gledalac авг 4, 2013 at 00:38

Ja stvarno ne znam da li Jokic ima to potrebno „trcanje“ za tu poziciju, koja je u sustini levi defanzivni vezni, jer ja tog Jokica nikada nisam video kako igre i koje su mu vrline i mane.

Steva авг 3, 2013 at 18:16

Lupate mi minuse pa moram da objasnim zasto sam postavio ovo pitanje. Od samog dolaska Milijasa u Zvezdu sam tvrdio da mi vise igru necemo imati, da Lazovic otkad je dosao Milijas nije ni bleda senka onoga na sta smo navikli dok Milijasa nije bilo i naravno tu bio Robi e na te moje komentare sam bio ispljuvan od strane „gledalac“ kako unosim nemir i kako treba da se stidim toga sta komentarisem. Stvarno nemam nameru da se sa nikim raspravljam postujem svacije misljenje i samo me interesuje da li je „gledalac“promenio misljenje o Milijasu

Reply
Steva авг 3, 2013 at 18:18

Tvoj komentar:
Obecana mu kapitenska traka nije je dobio data Milijasu, obecana mu plata nije je dobio Milijasu isplacena unapred, sve prekide je do sada on izvodio sada izvodi, opet, Milijas tako da ne treba da cudi revolt Lazovica a pri tom je za Milijasa izmislio fudbal. Znam da ce biti minusa ali zbog Milijasa nas tek cekaju problemi
Steva —— 2012-09-16 20:42:53
Odgovor:
Kako smes i kako te nije sramota da unosis nemir i razdor u ovom trenutku, pa pogledaj kako gledaju Milijasa mladji igraci (sa odusevljenjem/postovanjem) i a ko to nema Lazovic onda treba da se stidi, pa kad je zadnji put dao gol iz prekida? A Milijas iz prve prave prilike, to sto je on spor i sto ne vuce loptu i ne iznosi sam napred to je tema za drugu diskusiju, pa u krajnjem slucaju sto mu se svaki put ne otvori Lazovic, pa ce tako lopta vise biti kod njega…Necu sad ovde da napadam decka zbog par losih stvari koje je uradio, ali mislim da ni tvoj komentar nije na mestu, jer je zasnovan na licnim PRETPOSTAVKAMA. Najbolji za prekide ce izvoditi prekide, najbolji za penale ce izvoditi penale, a najbolji za aute ce izvoditi aute u to budi ubedjen.
gledalac —— 2012-09-16 20:55:31
Visit: http://www.mojacrvenazvezda.net/40760/2012/09/16/pobeda-u-kragujevcu-radnicki-1923-crvena-zvezda-0-3/#comment-151273

Hvala na učestvovanju u diskusiji na Moja Crvena Zvezda 🙂
http://www.mojacrvenazvezda.net

Reply
gledalac авг 4, 2013 at 00:01

Sve si u pravu i sve je tako, cak sam u skorijim komentarima, bas napomenuo, kako mi je bilo zao kada su kudili Milijasa, ali da jednostavno posle svog ovog vremena nije nista pokazao. Govorili su meni i tada da ce on sve to usporiti i vracati lopte nazad kao da je lud, ali valjda sam mislio da ce biti „stari, reprezentativac“ Milijas. Kredit je imao, zato sto ga je zasluzio i iskreno zato sto smo bili na ivici ponora i sto je on bio to „staro, poznato ime“ iz vremena kada je bilo bolje, ali je on taj kredit nemilosrdno istrosio i sada u meni ima najveceg kriticara (ne hejtera, kriticara). Sramota je da mi sada kudimo i prozivamo bilo kog igraca, a da se njemu prasta i dalje, jer je KAPITEN!
Kada pogledam sad, vidim da nisam sve sagledao kako treba i da mi je tvoj „atak“ na njega sigurno malo uzburkao misli, jer kad sad pogledam i tog „starog“ Milijasa vidim da on nikada nije bio ZVEZDA tima, ali nikada, uvek je oko sebe imao druge (i u reprezentaciji i u Vulvsima) koji su bili ZVEZDE i koji su imali najveci pritisak na sebi, to onda nisam shvatao, ali sam „progledao“ (ako treba tebi da cestitam sto si video pre, evo cestitam, iskreno), kao sto mozes da vidis u mom tadasnjem komentaru i tada sam smatrao da ne moze da iznese loptu, da je spor i ostalo, ali sam mislio da ce ZVEZDA tima Lazovic to nadomestiti, pogresio sam opako, priznajem. Cini mi se da je on tada cak i gol iz prekida dao pa je i to kumovalo takvom mom „defanzivnom“ stavu.
Ali sada je on taj koji nas najvise koci da igramo FUDBAL, to vidim, a onda nisam HTEO da vidim. Kao sto ne mnogi ovde nece, a ja sad to pokusavam isto sto i ti onda, da otvorim oci. Izvini sto ti nisam odgovorio pre, ali nisam bio pri kompjuteru. Pozdrav, ovakve razgovore volim, argumentovana konfrontacija i nemam problem da priznam gresku. Ziveo.

gledalac авг 4, 2013 at 00:09

Iskreno nisam bio pri kompu pa nisam odgovorio na vreme, nemoj misliti da sam te namerno ostavio na nekoj „vetrometini“, odgovorio sam ti na donji komentar, ako je to u redu?
Voleo bi da cujem i sta mislis o formaciji i prvoj postavi za ovu utakmicu, po ovome sto sam napisao?

Reply
cigan Krusevac авг 4, 2013 at 18:06

kasalica ima kartone i ne igra. Sad nastavite …. 🙂

gledalac авг 4, 2013 at 18:56

MIslis da si bio duhovit i vickast i to je zanimljivo, ali cinjenica je da Kasalica, po pravilima, ima pravo nastupa na sledecoj utakmici (u ovom stadijumu takmicenja igrac ima pravo da zaradi 3 zuta kartona pre suspenzije od jednog meca neigranja), a sad da li ce ga trener staviti u igru to je vec druga stvar. Uzivaj, nadam se da te nisam rastuzio 😉 😛

gledalac авг 4, 2013 at 00:31

I da, ako si pratio komentare poslednjih dana, mogao si da se uveris, da sam i te kako, promenio misljenje 😀

Reply
Steva авг 4, 2013 at 10:31

Hvala ti na odgovoru i ovo sto si napisao je najrealnija ocena cele Milijaseve karijere. Sto se tice sastava i formacije za sledecu utakmicu koju si napisao ja jedino sto bi dao jos jednu sansu Daudi sa malo povucenijim Kasalicom i posebno se slazem sa tobom sto si stavio Omegu mislim da sto se njega tice vecina ovde gresi i da je on dobar igrac licno sam bio za to da dodje kod nas odmah posle utakmice nase sa Smederevom na kojoj me je odusevio, gol smo dali tek kad je on izasao i to zbog fizicke nepripremljenosti kad su poceli da ga hvataju grcevi, to sto je Smederevo ispalo iz lige ne znaci da je on los jer sam nista nije mogao. Veliki pozdrav za tebe i jos jednom hvala na odgovoru nazalost mi mozemo samo da pricamo i razmenjujemo misljenja Milijas ce i dalje igrati a mi se nervirati ali bez obzira na sve sta se desava ZVEZDA MI JE SVE

Daca9 авг 3, 2013 at 17:08

ULAZIMO U GRUPU,NE SEKIRAJTE SE NISTA DELIJE…

Reply
Estella Roha авг 3, 2013 at 16:54

Stojanoviću,jedan citat pesme „Zemlja“ iz tvoje i moje omiljene domaće grupe EKV.
„U svakom porazu
ja sam video deo slobode
i kad je gotovo za mene
znaj, tek tad je pocelo“

Dovoljno si inteligentan da sam izvučeš pouku.
P.S.Nisam kriv što i jedan političar citira ovaj deo :facepalm: :mrgreen: .

Reply
Milivoje_vatrogasac авг 3, 2013 at 16:46

Milijas igra na poziciji malo ispred Kovacevica a nesto povucenije od Ninkovica tako da se ne moze ocekivati da on daje golove kada je daleko od gola i nema bas puno prilika da sutira. U JSl ce verovatno i on i Ninkovic igrati blize golu pa ce biti i njihovih golova. On je korektno odigrao tamo, naravno moze i bolje. Takav igrac nam uvijek treba na terenu, moze uvijek dati dobar pas, ima odlican ut izvodi sjajno prekide dakle igrac koji potezom moze resiti mec iako npr. do tada ne igra zapazeno: Setite se derbija kada je igrao prosecno a onda na lukavstvo i veliko iskustvp dao gol. Ne smemo previse ofanzivno krenuti kako neki predlazu, nismo izgubili tamo 3-0 pa da toliko rizikujemo: Jedan gol u prvih 60 minuta nam treba. Ako do 60 minuta ne damo gol onda odigrati na sve ili nista.

Reply
Srdjan авг 3, 2013 at 16:36

Gledam vam te sastave i cudim se cudom. Vi bi igrali sa dva spica manje vise istih osobina (robusni) i dva krila jednim zadnjim veznim i Ninkovicem koji je ofanzivan igrac. Nema sta sastav idealan za kontre Cernomoreca. Ako bi igrali sa dva napdaca onda nikako Dauda i Mihajlovic vec Dauda i Kasalica ili Mihajlovic i Kasalica. Po meni bilo bi pogubno krenuti sa tim formacijama jer ne jurimo 4-0 nego 2-0 i treba da igramo strpljivo a ne da jurnemo kao deca za slatkisem pa da nam kontru sloze u startu utakmice. Moze biti 0-0 i u 60 minutu nije kraj, 1 gol do zadnjih 15-20 minuta je dovoljno pa tek onda tako rizikovati. Bilo bi glupo krenuti bez Milijasa jer ja uopste ne znam sta vi gledate pa u Odesi je on sa Kovacevicem drzao dobro sredinu terena. Pominjete Arauha, dajte ljudi decko je tek dosao treba njemu dosta da se adaptira, mislite da je tek tako lako doci iz jedne vremenske zone u drugu i odmah biti spreman da das sve od sebe. previse gledate igrice i mislite da je sve kao na igricama. Idealan tim i onaj koji je po meni najblizi da zaigra je sledeci:

Bajkovic, Vesovic,Martinovic,Omega/Krneta,Mijailovic/Mladenovic- Kovcacevic, Milijas,Ninkovic,Savicevic,Kasalica-Dauda.

Formacija treba da bude kao i na prosloj utakmici u drugom poluvremenu. Ova ekipa iz veze je igrala dobro u tom periodu jedino je nesigurna bila zadnja linija koja mozee mnogo bolje u ovom sastavu. Verujem da mozemo i vise od 2 razlike dobiti u vatrenoj atmosferi.

Reply
gledalac авг 3, 2013 at 17:04

Kako je Milijas, sa Kovacevicem, „drzao“ sredinu u Odesi? Iskreno pitanje, ako si, kako ti kazes, gledao utakmicu. Nije ovo napad na tebe, koliko nevera. Mislim ne prasta se „deci“ i ljudima koji debituju, a prasta se liku koji treba da bude primer svima. Mozes da me pitas sta god ti je drago ili se ne slazes sa mnom i rado cu ti odgovoriti (ako mogu) na svako pitanje. Zaista me interesuje to „drzanje“ sredine u Odesi?

Reply
Guerrini Shampion авг 3, 2013 at 17:07

Srdjane,a zasto ne igrati sa dva spica,jednim brzim i jednim robusnim(Kasalica i Mihajlovic)…Ne mislis da je malo mnogo da kada jurimo rezultat igraju u sredini Kovacevic,Milijas i Ninkovic,ja bi radije Kovacevica,a ispred njega trojica ofanzivnih Savicevic,Ninkovic i Pecnik…???

Reply
redjamo pobede авг 3, 2013 at 16:10

Uvek se nadam da moze ali iz godine i godnu mi ispadamo i kada igramo dobro. Samo nam treba jedan preokret u evropi da opet zasijamo.

Reply
Dusan авг 3, 2013 at 15:55

stavi opeti onu decu u odbranu i prolazimo sigurno

Reply
zvezdas авг 3, 2013 at 14:52

naravno da verujes i utuvi to i igracima u glavu takodje…i onda kad izadju pred punu marakanu nece moci da ne daju maximum za pobedu koja nam treba…ajde verujemo u vas i morate vi da verujete u sebe i tako mozemo do pobede ❗

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 14:49

Milijas ce resiti mec i prolazimo…

Reply
torh авг 3, 2013 at 14:45

—————————————–Bajkovic —————————————————
—— Arauho ———- Martinovic ———– Omega —————-Mladenovic ( ? )
———————————————-Tenk————————————————–

———————————————Ninkovic————————————————

Savicevic——————————————————————————–Kasalica

—————————————-Dauda——————–Mihajlovic ——————-

Reply
Milann авг 3, 2013 at 15:09

Idealno

Reply
Optikus авг 3, 2013 at 15:38

Pa zar Kasalica nije kaznjen ?

Reply
gledalac авг 3, 2013 at 16:02

E sad mnogi ce ti nalupati minuse, a ti neces znati sto, kao ni kako to da moze da igra. U ovom stadijumu takmicenja, dozvoljeno je da igrac dobije 3 zuta kartona, pre nego sto pauzira jednu utakmicu zbog istih. Ovo pravilo si, mozda, mogao da nadjes po ostalim portalima posto se postavljalo to pitanje posle Partizanovog meca sa bugarima, kad je jedan njihov igrac vec imao 2 zuta kartona (oni se mukice ponadali da ce biti sluzbeno 3:0 za njih 😀 ), e sad sto je komentator na RTS-u „odlucen“ od fudbala to je druga stvar, iskreno ja nisam ni cuo da li je komentarisao za Kasalicu, posto kada gledam Zvezdu na TV-u u vek utisam do kraja, jer me tako iritiraju da ne mogu da se skoncentrisem na utakmicu, a tek njihove sugestije i tumacenja, samo ljude „krivo“ uce fudbalu. Eto zato Kasalica moze da igra u BG-u. 🙂

Reply
Dokle vise?! авг 3, 2013 at 22:31

Slazem se sa tim utisavanjem, dok sam slusao onog „grobara“ (ne mislim grobara kao navijaca partizana, nego grobara kao coveka u crnom odelu sa mrtvackom facom koji zakopava ljude) Mijaljevica (mislim da se tako zove) primili smo dva gola, gubili 2-0, onda sam ga utisao, dali smo jedan, i dobro, primili iz nepostojeceg penala jedan, tako da, svejedno, bilans bez mrtvog komentatora je bolji od bilansa sa mrtvim komentatorom. 🙂

Reply
Dokle vise?! авг 3, 2013 at 22:31

I zasto mi komentar ceka moderaciju? o.O

Dokle vise?! авг 3, 2013 at 22:33

I hvala Bogu sad smo domacini pa necu slusati nikakve komentatore 😀

VOJVODA авг 3, 2013 at 16:37

Dobra ekipa, ali koji je tenk u pitanju t-84, sala mala 😆

Reply
neko авг 3, 2013 at 16:39

A gdje ti je Milijas? :facepalm: Kad bi sa tom formacijom krenuli primili bi 2 komada sigurno a sumnjam da bi 5 dali.

Reply
Veteran авг 3, 2013 at 16:55

Ovaj sastav bi primio bar dva gola bez problema

Reply
PEĐA J7 авг 3, 2013 at 17:13

Simpaticno, samo prvo objasniti Mihajlovicu da ne napravi dva zuta do 4. minuta utakmice! 🙂

Reply
Delija Crvenka авг 3, 2013 at 20:21

Au,a sta da ti kazem meni se dopada mada mladenovic………..tu bi cak mogao priliku da dobije ljubo nenadic,kazu da ima jak sut pa oprobao bi i njega da vidimo kakav ima centar-sut jer mladenovic da se ne lazemo nema nista za levog beka

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 14:32

pa ljudi ne igra stojanovic umesto njih..na islandu smo svi zeleli da udje mihajlovic a izadje dauda…i sta,igrao je 5 min i dobio crveni,pa jel mu stojanovic kriv.

Reply
Delija Crvenka авг 3, 2013 at 20:24

Iskreno Daco,sudija je kriv……… mozda zvuci glupo al start zbog kojeg je dobio crveni nije posojao iz jednog razloga a razlog je jer nije dodirnuo protivnickog igraca za razliku kod prvog zutog koji je dobio zato mislim da mu treba pruziti sansu,mlad je…….dobili su sansu i krneta i lazic pa moze i on

Reply
patriota авг 3, 2013 at 14:04

Za sada mi se svidja kako Stojanovic prica, pogotovu sto se ne zali na sudjenje za razliku od vecine njegovih prethodnika. Vidi se i pomak u igri, sasvim smo solidno delovali u fazi napada, ali u fazi odbrane smo bili katastrofa. Svi krive mlade stopere, ali ceo tim treba da ucestvuje u obe faze.

Reply
Kapetan авг 3, 2013 at 14:03

Samo ti posalji ovaj satav na teren Marakane i nemas brige za prolaz dalje veruj mi bez 3 komada ovi momci ne izlaze sa terena
———————————————Bajkovic———————————————-

——-Aruho—————Martinovic————–Omega—————-Vesovic——–

——————————————-Kovacevic———————————————-

—————————————Ninkovic(kapiten)—————————————-

——–Savicevic——————————————————–Kasalica————–

———————————–Mihajlovic——–Dauda————————————-

MISLIM DA JE OVO NAJBOLJI SATSTAV I DELUJE VEOMA NAPADACKI KAKAV NAM I TREBA DA BI SAVLADALI CERNOMOREC

Reply
Spartanac авг 3, 2013 at 14:12

ima smisla.

Reply
Laki авг 3, 2013 at 18:02

Okej je formacija,samo Vesovic na levom beku 😐

Reply
PEĐA J7 авг 3, 2013 at 13:53

Ma jok, najbolje da dignete ruke, i skinete gace?!
Alo bre?!
Mi smo CRVENA ZVEZDA – ima da im damo 3 komada, samo da ne kiksiramo u odbrani.
Sta je, pa sta cemo u 4. kolu ako sada kukamo! SVI U NAPAD!!!

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 13:36

Evandro je bio strasan igrac..on i Ninkovic u tandemu,sou…vratite se na muslinovu ideju sa dva spica,sad kad imamo Ninkovica to ce davati rezultate,svaka njegova lopta ima oci

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 13:33

bravo sof…pustimo milivojevica,kadua,mikica…ostavljamo krivog mladenovica…kasalica nije GOL IGRAC…

Reply
sof авг 3, 2013 at 13:23

Откад су дошли код нас, Касалица, Вешовић и Младеновић нису ништа напредовали, напротив највише праве проблеме. Касалица маши 100% шансе, свађе на терену са играчима и судијама су класика, велико незнање. Нама је био скуп Каду од 200 000 е (он сад у Шерифу разваљује) ал зато смо довели пужа Печника са платом 220 000 е.
Код нас свако ко дође утопи се у сивило и чим оде од нас, почну да играју ко луди.

Reply
Estella Roha авг 3, 2013 at 17:04

Sve je ok osim ovo za Kadua.Gledao sam ga protiv Dinama,bio je najgori igrač utakmice.Čovek jednostavno nema energiju koja je potrebna za igranje u malo većem klubu,valjda je to Zvezda još uvek,hm…A Pečnik.. ako se vrati u formu iz vremena kad je igrao za Sloveniju,biće to veliki plus za Zvezdu.Ako se ne vrati,nije ni prvi ni poslednji promašaj prethodnih i ove sadašnje uprave.

Reply
dusan авг 3, 2013 at 17:05

gledao sam kadua protiv dinama prosle nedelje i mogu da ti kazem da je on i dalje po fizickoj konstituciji za neke mladje kadete. ne znam vredi li ovaj pecnik i to cemo videti u narednih par nedelja, ali kadu ne vredi.

Reply
đole авг 3, 2013 at 13:19

redakciji portala,
zloupotrebljavate svoj portal (vaša emajl adresa neće biti objavljena)

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 13:03

Verujem u prolaz ali isto tako ce Milijas objasniti neke stvari…

Reply
đole авг 3, 2013 at 13:01

Pokaži svoju kreativnost.

Reply
milos авг 3, 2013 at 12:54

ako budes izveo krnetu,lazica i vesovica sigurno prolazis,al zamalo….a i tvoja trenerska struka je u najmanju ruku upitna,za 30 dana ne spremiti ekipu da moze makar da trci 70 minuta je bruka za klub kakav je zvezda,neznam samo kada ce to biti spremni,verovatno u zadnjem kolu sampionata…

Reply
Spartanac авг 3, 2013 at 13:06

TRENER KRIV ZA UIGRANOST I SPREMU,A NEMAMO KONDICIONOG ,A POLA PRVE POSTAVE UPRAVA DOVELA PRE DESET DANA I TEBI TRENER KRIV???????????’ :facepalm:

Reply
milos авг 3, 2013 at 14:34

ajde sad pazljivo procitaj sta si napisao,ja nisam trener tako da nisam ja kriv sto imaju snage za 30 minuta,a sto se tice kondicionog,to je njegov problem,covek je rekao da mu ne treba,necu ga niko dovoditi na silu i bez obzira kad su mu dovedeni igraci on je imao 30 dana na pripremama,pa sta su tamo radili kad ovi nemogu da trce….

Reply
Tyler авг 3, 2013 at 12:54

druze zar mislis da jos pale te fore slatka si…imas lepe oci…blabla.?Mora to malo kreativnije 😎

Reply
0123456789 авг 3, 2013 at 13:00

Da tipa: 😎 Jovana 😉 ➡ :* :* :* ❓ 😯 😀 😀

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 12:46

Bez Milijasa gubimo….

Reply
Guerrini Shampion авг 3, 2013 at 12:42

Ja bi izveo sledeci sastav:

Bajkovic

Vesovic Lazic Martinovic Mladenovic
( Ako Mijailovic ne
moze da igra)

Kovacevic

Savicevic Ninkovic Pecnik

Kasalica Mihajlovic

Reply
Samo ti авг 3, 2013 at 12:40

САМО ВИ КИДАЈТЕ НАА ТЕРЕНУ, ЗА ОСТАЛОО НЕЕ БРИНИТЕЕ! 😉

Reply
Czv! авг 3, 2013 at 12:39

Srecno!

Reply
lpool авг 3, 2013 at 12:39

Znaci jos sam besan i na sudije i na igrace i na one balvane ukraince ! Jaooo jedva cekam tekmu !!! 😈 Tribine ce biti na visini zadatka hocu da vidimo vas na delu ! Igraj te za Zvezdu i Delije breee !

Reply
Delija авг 3, 2013 at 12:31

Ajde igraj i bori se!!!!!

Reply
Daca9 авг 3, 2013 at 12:29

Samo igrajte hrabro i pruzite sve,pa ako Bog pomogne da se prodje…

Reply
joca авг 3, 2013 at 12:25

Запнимо у четвртак, ви на терену, ми на трибинама, па шта буде, ЈА ВЕРУЈЕМ!!!

Reply

Leave a Comment