Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Ковачевић – Можемо да елиминишемо Украјинце

kovacevicБило је веома тешко Александру Ковачевићу у Одеси да се јури са беспрекорно припремљеним играчима украјинског тима, и утисак је иако су сви тркачке карактеристике наговештавали као тас на ваги на страни Черномореца, да црвено-бели нису надтрчани.

Три наивно примљена гола јесу разлог за бригу, али поједини периоди утакмице показују да је укупни победник двомеча још увек, итекако неизвестан.

– Сви су нам Черноморец представили као велики „баук“ и вансеријски тим, али ми смо се јуче уверили да можемо да се носимо са њима. Штавише, мој утисак је да смо квалитетнији ривал. Јесмо дозволили да примимо три гола, али не вреди нам да кукамо, већ да запнемо ове недеље, да се што боље припремимо и покушамо да престигнемо њихову предност – истиче Ковачевић.

Снажни задњи везни фудбалер екипе Славише Стојановића, верује да је то итекако изводљиво.

– На нашем стадиону, пред нашим навијачима можемо да одиграмо изнад својих могућности, зато је врло важно да добро отворимо меч. Уколико у раној фази постигнемо погодак, бићемо близу play-off фазе за улазак у Лигу Европе. Украјинци су показали да су опасни и да умеју да казне сваки пропуст, због чега свих 90 минута морамо држати концентрацију. Много тога нам је сада јасније, па и то да можемо да се носимо са њима и на физичком плану. Надам се, тачније убеђен сам у ветар у леђа који ће нам стићи са трибина, и победу Звезде – констатовао је Аца Ковачевић.

Повезане вести

7 comments

Realan Zvezdas авг 3, 2013 at 00:19

Bajkovic
Arauho,Omega,Martinovic,Mladenovic
Kovacevic
Vesovic,Ninkovic,Savicevic
Kasalica,Mihajlovic

Reply
MILAN KG авг 2, 2013 at 22:12

ako budu igrali Vesovic,Lazic,Krneta primicemo dva komada!!!!!!!! kovacevic je lose igrao kad smo se branili.

Reply
aardvaark авг 2, 2013 at 21:21

Ne krivim te za partiju u prvom meču, jer si krpio rupe makar petorice-šestorice igrača, tako da si za svoje greške ti najmanje kriv. Problem je što će tako biti i u revanšu…

Reply
veliki pravi zvezdas авг 2, 2013 at 20:33

Idemo samo naprijed Kovacevicu pa da nasa Crvena Zvezda dodje do LE kao sto je to nekad bila tamo ,zelimo da se vrate slavni dani nase Crvene Zvezde ,hocemo da se plasi svako fudbalera Crvene Zvezde Kovacevicu ,vrati te nam to da vjerujemo u sve vas fudbalere Crvene Zvezde Kovacevicu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
DEJAN DELIJA bg авг 2, 2013 at 19:34

Zvanična prezentacija FK Crvena zvezda
Jer često su Krneta i Lazić ostavljani sami da se bore sa napadačima i veznim igračima domaćih.
Krneta: Jedina zamerka koju mogu uputiti Jovanu Krneti je loša procena leta lopte pre prvog gola Ukrajinaca. Sve ostalo je za pohvalu! Dobro se kretao, zatvarao leđa Laziću, krpao rupe koje su mu ostavljali vezni igrači i dobro se postavljao. Ali kada ispadne čitav vezni red i bekovi našeg tima, bila bi naučna fantastika očekivati da ovaj momak pokrpa sve rupe u zadnjoj liniji. Veliki napredak je vidljiv kod ovog igrača i jedino što mu nedostaje je malo fudbalske drskosti da postane vođa na terenu, da pokaže očigledne greške saigrača i skine breme „večitog krivca“.

Reply
marko авг 2, 2013 at 21:50

moze li neko da mi kaze koliki je trenutni dug naseg klub i da;i omega martinovic arauho imaju pravo igranja u revans mecu protiv cernomoreca

Reply
aardvark авг 3, 2013 at 01:57

– Za dug sami Bog zna koliki je, to ti niko neće reći sigurno, a koliko god ti kažu pomnoži sa dva.
– Što se tiče štopera, svi imaju pravo da igraju u revanšu. Slatke muke, a? E, kukala nam majka…

Reply

Leave a Comment