Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаФудбал

Нинковић: Сви знамо у каквом је стању клуб

Милош Нинковић није крио незадовљство после пораза у Одеси. Без тражења алибија за неуспех против Черномореца рекао је оно што већ сви знају. Клуб је у тешкој ситуацији, јак тим још увек није створен.

006NinkovicСпреман на било који исход у квалификацијама за ЛЕ наглашава да Црвеној звезди титула у националном првенству представља императив.

„Како се скупљамо, још и добро играмо. Ако већ не прођемо даље, морамо добро да се спремимо за наше првенство које нам је и главни циљ ове сезоне“, искрен је везиста црвено-белих.

На питање какве је услове поставио када је долазио у Звезду, није одговорио. Само је рекао да док је ту, екипа може да рачуна на њега јер ће увек давати све од себе.

„Прешао сам преко неких ствари, сада нема назад. Сигурно је да су и други хтели да се појачамо, али сви знамо у каквом је стању клуб… Једно је сигурно, увек ћу давати 100 одсто себе за Звезду“, рекао је Нинковић за „Мондо“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

66 comments

CzvBoys авг 3, 2013 at 08:54

Vidim da neki vec govore o tome kako je ova ekipa slaba za Evropu a da cemo se lagano prosetati prvenstvom i uzeti titulu. Pa nije bas tako,ova ekipa em je tanka za Evropu,em je pretanka za prvenstvo.Prelazni rok je jedan veliki promasaj i to ce se videti kad posle prvih 5 kola budemo u zaostatku od jedno 3-4 boda.Zivi bili pa videli…ovo je strasno kako se uprava ponasa.

Reply
Nebojsa авг 3, 2013 at 15:40

ma nije kriva uprava koliko para toliko i muzike kaze narodna.I ja mislim da imamo slab sastav i za prvenstvo a za Evropu i da ne pricamo.Nazalost tako je.Ali mi smo verni nasoj Zvezdin ja bih licno voleo da se mi konsolidujemo finansijski pa onda i igracki.Kada?Pa strpljenja nam je potrebno,cekamo….

Reply
fringe авг 2, 2013 at 19:50

Odlican si igrac Milose i ako nastavis da nas odusevljavas sa onakvim i ostali potezima ceka te svetla buducnost. Klasa od igraca nema sta. Svaka cast na odluci da dodjes u Jednu Jedinu i zelim ti kao i svima nama da osvojimo konacno titulu. Srecno i veliko hvala sto mozemo na nasim terenima da gledamo takve majstore.

Reply
pop delija авг 2, 2013 at 19:19

hvala milijasu za sve ali terajte to pusi po 2 kutije dnevno i igra fudbal , pre se borio za Zvezdu a sad ko baba …Svaka dala malom vukanu sta redi zelja i zar za igrom i dokazivanjem u bgu treba da stavi umesto krnete arauha da igra pa sta ako je mlad setimo se mijailovica kada ga je robi prebacio lik kidao…Zvezdo ustani….!!!

Reply
delijaMNE авг 2, 2013 at 16:48

Nenoj da mi kukas…. STISNI MU*A!

Reply
madness2233 авг 2, 2013 at 16:14

Ovo sve je rezultat sporog prelaznog roka ! Pa nemci pokupuju i dovedu jos u januaru igrace za sledecu sezonu,a mi cekamo 30.8. bruka i sramota.

Reply
dusan авг 2, 2013 at 17:22

kamo srece da je ovde problem samo u brzini, ali nije. problem je u tome sta mi vec godinama dovodimo. naka dodju kad god hoce samo nek znaju da igraju lopte, a ne da mi dovlace propalog rakica, omegu robertsa i da ne nabrajam ove polovnjake.

Reply
Ryber Palunko авг 2, 2013 at 17:47

Ima jedan, mali, sitan razlog tome, možda i nebitan, ali da ga ipak navedem. Nijemci i svi koji dovode igrače u januaru imaju brdo novca. Oni koji ih ugovaraju i dovode čim otpočne prelazni rok također imaju pune džepove. Kasnije dolaze dobro situirane ekipe, koje se ne mogu nositi s najbogatijim, ali imaju sasvim dovoljno. Onda prosjek, kad se neka mjesta po ekipama popune i kad onima koji nisu pronašli angažman, cijena malo padne. Na kraju ostaju timovi kao naš što je, praznih džepova, koji gledaju da, ako mogu, ušićare nekog bez ugovora i bez obeštećenja, jer ga nemaju čime platiti. Što god vrijeme odmiče ka kraju prelaznog roka, cijene malo padaju jer i igračima postaje frka. To ti je klasična zakonitost ponude i potražnje.
Meni ni za hiljadu godina neće biti jasno zbog čega si napsiao ovakav komentar i zašto bi ga bilo ko ‘lajolovao? Čeka sirotinja, koja nema novca, ne bi li se neko smilovao na samom kraju i došao. U tome je sva mudrost. i ti i ja s kintom u džepu možemo sve, a bez nje stojimo po strani i gledamo kako baje Ferrarijem zvižde pored nas.

Reply
madmix авг 2, 2013 at 22:58

a sa cime bi ti odradio prelazni rok u januaru?Ajde nemojte lupati gluposti !!

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 2, 2013 at 15:46

Neka se ponovi Dinamo Tbilisi !

Reply
MILAN KG авг 2, 2013 at 18:33

nemoj da poredis ta dva tima ove ukrajince necemo proci ali ce mo titulu uzetii.ovaj tim je za nasu ligu ok ali za evropu je tanak.

Reply
delija ns авг 3, 2013 at 02:07

A Guma,Lekic,Cvetkovic,Pavlovic,Vasiljevic nisu bili tanki?Oni su nedostatak kvaliteta dopujavali konstantnim radom i verom u sebe i umalo da prodjemo Slaviju tada(Proklinjah Blazica danima posle utakmice)

Reply
MILAN KG авг 2, 2013 at 15:13

izgleda da si se pokajao sto si dosao?! ti si bio svestan u kakvom smo stanjusve dok ne budemo privatni klub ispadacemo od „mocnih“ timova: sloavn,slavija,cernomorec…. svake godine ista prica za par godina ce mo imati koeficijent kao albanski i bosanski klubovi.

Reply
SAMO HRABRO ! авг 2, 2013 at 15:01 Reply
Czv! авг 2, 2013 at 14:59

Samo ti ninkovicu pricaj a da opravdas svoje ime na terenu to nista, vi ste bruke najvece i ja nemam strpljenja da vas gledam,dosta je bilo !

Reply
dusan авг 2, 2013 at 15:11

e nasao si gde ces da udaris. u ovog jednog koji ume da igra fudbal i koji je dosao jedini da igra od svih koji su obecali.

Reply
KninJa авг 3, 2013 at 06:17

admine brisi ovakve komentare !

Reply
dexino авг 2, 2013 at 14:29

Ove, Ninkovicu, morate pobediti sa rezultatom neophodnim za prolazak u sledece kolo! Oni nisu nista posebno, niti u njihovom timu igra neki poseban fudbalski znalac. Ispod proseka su! Uz podrsku 40 000 navijaca vi ih morate nadigrati i pobediti! Sramota bi bilo da i od ovakvih ispadamo. Istina je da ovim evropskim takmicenjima trenutno imamo najlosiju odbranu i najlosijeg organizatora igre od svih evropskih klubova….ali….sta je tu je….moramo dalje!

Reply
Rambo sa Balkana авг 2, 2013 at 14:26

Jovana da li plaćaš kartu kad ulaziš na Marakanu???

Reply
Jovana авг 2, 2013 at 14:32

Naravno. Što pitaš?

Reply
Rambo sa Balkana авг 2, 2013 at 14:53

Ima ih previše koji ne plaćaju i nisu plaćali!!! To je bio početak ovoga što nam se dešava!!!!!!!! Tebi svaka čast ako si iskrena. Ima nas mnogo koji ne možemo da gledamo ovaj čemer i bedu posle sjaja 90-tih. Pomozimo tako što ćemo kupiti kartu, a ne juriti igrače i upravu po parkinzima, hodnicima itd…

Reply
MILAN KG авг 2, 2013 at 18:43

ja znam bar 10 ljudi koji ulaze besplatno i kazu ko ih j… da ima dam 200 kinti!!! i takvi ce meni da kazu koliki sam ja Zvezdas!!! i da li sam zvezdas uopste ?!. sever nije sto je nekad bio pevaju neke smaracke pesme, vicu Zvezda oooo i to je to „zapad“ je netragom nestao jedna stvar me nervira a to je parola Sever je Zvezda nije tacno svi smo mi Zvezda!!!!!! na severu su sada cast izizetcima kromosi,muvatori, prevaranti trgovic narkoticima ..

Reply
MILAN KG авг 2, 2013 at 18:45

Jovana molim te da unapredite zastitu sajta kako bih se upad iskompleksiranih Grobara sveo na minimumvelika mana ovog portala je sto svako bez naloga na mcz moze da ostavlja komentare unapred hvala pozzzzz.

Reply
Mickey авг 2, 2013 at 14:14

Mani se priče,i ti i ostali u timu.Koncentrišite se na igru i trening,ostavite se drigih stvari.
Nezavisno od situacije koja jeste loša,u ove tri zvanične utakmice ste pokazali kriminalno lošu igru.
Možete i morate puno bolje !

Reply
fringe авг 2, 2013 at 19:56

Ja ne znam sta si ti gledao ako je ovo kriminalno losa igra, sta reci za proslu sezonu :facepalm: Daleko je ovo od dobre igre ali ima pomaka i na momente se vidi stvarno lep fudbal, tako da reci za ovo kriminalno lose nije na mestu. Samo treba da prodje vreme i da se uz jos par pojacanja momci uigraju i to ce biti dovoljno za titulu. Naravno ukoliko izbace Milijasa aka „igrac manje“ i da igraju sa 11.

Reply
Srdjan авг 2, 2013 at 14:12

Dobro mene previse Liga Evrope ne zanima iskreno, jer 6 godina smo bez titule. Po meni imamo dobar tim koji jednsotavno nije imao vremena da bude uigran za evropske meceve ali za prvenstvo ce biti tu dileme nema. Zapravo problem je uigrati odbranu posto vezni red nije delovao lose veci deo meca su igrali korektno. Treba Martinovic igrati a i Omega ako je spreman 100% a ko nije onda Krneta jer ipak je iskusniji od Lazica koji je ispoljavao nesigurnost i imao gresaka na svakom mecu. Ne treba da ga bacamo u vatru mozemo ga izgubiti kao igraca za buducnost! Ja mislim da ako odbrana odradi svoj posao mi sigurno ovima mozemo dati 2 gola. Zvezda inace u evropi mnogo bolje igra kao domacin i kome mi dmao u gostima gol tome na Marakani mozemo dati ne 1 nego 3, sigurno! Da nije bilo onog smesnog penala druga bi se prica pricala, prolaz bi bio prilicno izvestan ali verujem d ai ovako imamo dobre sanse. Po meni 50%-50%, ipak zna se sta je Marakana i atmosfera.

Reply
delija ns авг 3, 2013 at 02:11

CITIRAM:
,,Pred ZVEZDOM su bogovi pali na teme“
tj na Marakani nema 50%-50%!!!

Reply
БруталноРеалан авг 2, 2013 at 14:12

Нине је људина, о њему не треба причати. Разочарао се човек, сасвим нормално. Мени је само више мука од тих прича о највећој кризи у историји, кол’ко пара тол’ко музике и сл. Па како да изађемо из буле ? Па играњем у европи! Само и једино тако, пошто Звезду може да пљачка ко стигне без да одговара. 40 милки стоје, дошли су назови спасиоци а овима пре нико ни реч. Шта вам то говори? Сви су они повезани, на овај или онај начин и наравно да нико нико неће одговарати. Ко зна да л’ и сад муљају, то ћемо тек видети.
Да се вратим, ја не знам како не схватате да овај клуб може да опстане само ако буде у европи. Све остало је чисто пресипање и мрцварење. Синоћ од 56 екипа за 20ак никад нисте чули а проће у плеј-оф, неки вероватно и у групе. Буџета и нивоа једног БСКа или Јавора. Како они могу, како то сви играју фудбал и напредују а ми у месту? Има мноштво примера где се без много пара алу уз добру стратегију и рад дошло до успеха. Сви би волели ту титулу али ако останемо на ЈСЛ нивоу нас нема, одосмо. Не дајте да вас фолирају, многи су се дигли из пепела, али некима је пепео омиљена подлога .

Reply
Srdjan авг 2, 2013 at 14:23

S obzirom na koeficijent mi jedino u evropi nesto mozemo uraditi igranjem kvalifikacija za Ligu sampiona. Tamo su dosta laksi protivnici nego u kvalifikacijama za LE a i novac je dosta veci u igri. Lakse proci prvaka bugarske nego Bordo. A realno kroz kvale za LS mozemo doci do 4. kola uz malo srece i znanja a to je dovoljno da udjemo u LE.

Reply
Srdjan авг 2, 2013 at 14:25

Sto ce reci da nama treba titula prvaka pa da onda dodjemo do evropskih meceva i novca. Naravno treba dati sve od sebe i u LE ove god ali tesko je uci kad si nepovlascen i u trecem i u cetvrtom kolu. treba i srece tu dosta.

Reply
delija ns авг 3, 2013 at 02:14

Тако је друже!
Ми смо испадањем од Бордоа остали без 5 милиона!
Е сад шта би било са њима да смо прошли јер знамо ко је тада био у клубу ❗

Reply
gledalac авг 3, 2013 at 16:47

Znas kako kazu „kada prijatelju das novac na zajam, a on te posle izbegava, mala je to cena otkrivanja laznog prijateljstva“, tako i ja mislim da je mala cena (ne ulazak u LE) za oteravanje Lukica i te uprave.

Reply
STEFAN авг 2, 2013 at 14:02

U CETVRTAK DA IZADJETE NA TEREN I DA PRODJETE OVE SARLATANE !!!!!

Reply
Delije Crvenka авг 2, 2013 at 14:01

Prvenstvo pocinje 10 a prelazni rok je do 31 Avgusta,u evropi guramo koliko mozemo titula je neophodna

Reply
Ryber Palunko авг 2, 2013 at 13:59

Nine, donesi(te) nam titulu, zato i jesi(te) ovdje. Titula je jedini put naprijed, jedini poticaj za izlazak iz ove gabule. Nikakve Lige Evrope i nove tri domače utakmice to neće pokrenuti. Uostalom, ja ću imati 15 utakmica (idem samo na Maru, jbg, stara garda, godine), a kome su samo važne neke ‘krcate Marakane’, pa jbg, izgleda da nismo isti nacvijači. Meni je dobra i ona s 20000.
Pozdrav lave, još malo da uđeš u punu formu i pokazaćeš kako zapravo izgleda pravi fudbaler.

Reply
STARA ŠKOLA авг 2, 2013 at 14:27

Isto mislim. Ne kažem da je Evropa nebitna, ali je titula najbitnija, i ako se osvoji zaboraviće se sve. Krenućemo napred, šampionu je mnogo lakše da uđe u grupe, a „njih“ ćemo gurnuti u takvu bulu, da neće znati gde udaraju glavom. Ima da lete glave, objaviće se i njihov dug, biće haos, a dok jednom ne smrkne-drugom ne svane. Samo titula nas vadi.

Reply
БруталноРеалан авг 2, 2013 at 14:54

Па и не би’ баш рекао да је лакше с’ обзиром на наш коефицијент, можда у 2 колу после чека неки Андерлехт,Фенер, Фиорентина итд. Ал’ ни то није непремостиво ако имаш тим . А то гурање у булу и главе ће да лете ми је нешто познато. Хах да, живела ‘легенда’ .

Reply
STARA ŠKOLA авг 2, 2013 at 15:12

Mi moramo da ponovo napravimo svoju priču, da se vratimo koliko-toliko, a to je mnogo lakše uz titulu, nego ovako. Titula će povući i neke bolje igrače, neke sponzore, neke nove navijače… A što se tiče bule, budi siguran da će tako biti, ako uspemo naravno, i ne mislim tu samo na fudbal, nego i na košarku. Navijač sam od 85-e, i ako nešto znam o partizanu, to je da kad krenu da se raspadaju onda se baš raspadaju. Mnogo smo brzo zaboravili sezonu pre toletovog dolaska, 11-ogodišnju nepobedivost u derbiju, proslavu titule 7 kola pre kraja, i njihovo drugo mesto zahvaljujući našoj pobedi protiv Vojvodine, sahranjivanje zečevića…. Vrlo malo treba da se ponovo vrati to vreme.

Reply
БруталноРеалан авг 2, 2013 at 15:51

Нисам ни рекао за титулу, то је под обавезно ове године . Видиш ја сам доста млађи ал’ мислим да смо довде дошли баш зато што смо закопавали једни друге уместо да смо гледали своја посла. Све би дао да се та непобедивост врати, срећа па сам закачио нешто из Пиксијеве ере. Тешко ће то ићи са садашњом гарнитуром, надам се да грешим . Поздрав.

STARA ŠKOLA авг 2, 2013 at 16:25

I ja sam mislio da treba gledati svoja posla, dok nisam shvatio da ne možeš da se od ološa braniš lepom rečju i gledanjem u svoje dvorište. Što kaže Njegoš: „zlo činiti kad se od zla braniš-tu zločinstva nema nikakvoga“. Nama će da svane-kad njima smrkne, i nikako drugačije. Pozdrav i tebi, drago mi je da sa nekim normalno razmenim mišljenja, nebitno je ko ima koliko navijačkog staža, ja poštujem sve generacije navijača.

ShoNe авг 2, 2013 at 13:54

Svi znamo koliko si ustvari los igrac.

Reply
Ljuba Lukić авг 2, 2013 at 13:58

Sramota je da nešto oovako napišeš.Razmisli zašto…

Ninkoviću je obećan kad je dolazio jak tim Zvezde,a šta je dobio?

Reply
Ryber Palunko авг 2, 2013 at 14:03

Obojica ste u kribu. Šone potpuno, a ti djelomično. Nije Ninković bilde, pa da se loži na obećanja. On jednostavno zna kakva će navijačka ikona postati, ako Zvezda, nakon šest godina, osvoji titulu. On ima kintu, ali imaju je mnogi fudbaleri i bio bi brzo zaboravljen. Ovako, kad nam vrati titulu, zaboravljen neće biti nikad. Ne idu svi ljudi samo za novcem, čovjek je isto tako i emotivno biće (valjda to znamo po sebi), a Nine nije dalabu, ima on u glavi i jasno mu je će, ako bude kako mislim da će biti 8ovaj put držim da su šanse puno realnije), njegovo ime i prezime niko nikad neće zaboraviti.

Reply
Rade авг 2, 2013 at 15:26

Ријетко напишем неки коментар, мада сам свакодневно на вашем форуму. Има доста јако добрих и реалних коментара/информација …. нису сви наравно. Али тебе бих момчино звог ових твојих ‘ставова и анализа’ у 2-3 ријечи волио срести у ‘тијесну кланцу’.

Reply
Spartanac авг 2, 2013 at 13:53

Vec sam pisao…….kasno sastvaljamo ekipu….kao prvo,nema pre roka nisu falila dva igraca vec sedam do devet igraca…..TE JE LOGICNO DA SE “SKUPLJAMO“……kao drugo…….vec sam pisao….jedan igrac u junu kosta milion,a krajuem jula 600 000…..DUG,NEMAMO PARE…PA ZAR JE TOLIKO TESKO RAZUMETI STO TA POJACANJA RANIJE NISU DOSLA!!!Pe jer nemamo pare,moramo da cekamo da im padne cena……pa nije niko lud u upravi da misli da je bolje formirati ekipu prvog avgusta a ne prvog jula….pobogu……JA SAM SRECEN STO SMO I PORED TOLIKOG DUGA IPAK FORMIRALI PRISTOJNU EKIPU,KOJA CE VALJDA ZA MESEC DANA DA IGRA DOBAR FUDBAL,A EVROPA CE MORATI DA SACEKA SLEDECE LETO!

Reply
Dejo авг 2, 2013 at 14:02

Ima logike u ovom sto pricas,ali meni se neki put cini da uprava namjerno kasni sa pojacanjima,jer ih Evropa ne zanima mnogo i sve je podredjeno tituli

Reply
Spartanac авг 2, 2013 at 15:37

pa ne razumem sta znaci to namerno….iskreno……logican zakljucak je da oni namerno nece da imaju rezultat u Evropi.To svakako nema logike kako god okrenes…..recimo,ovaj Martinovic ….ja ga ne znam….ali cim je on igrao za Steauu,pa posle otisao u kinu,znaci da je rec o sigurnom ,prekaljenom stoperu za NASE uslove…..dosao je dzabe.Uz njega ce ovi mladi stoperi da stasavaju….opet,mogli smo da jurimo i da platimo onog iz Afrike….par stotina hiljada eura….sto to.Ja znam da smo mi veliki klub…..ali mi jednostavno moramo da bacimo ove godine sezonu u Evropi….i to mi deluje kao minimalna cena….imam bacenih pet godina u Evropi….ali stvarno mislim da ce ova da bude smisljeno propustena,jer su se do kasno cekali pravi igraci….da cemo ovog puta biti stvarni kandidati za titulu a ne kandidati po fudkciji imena Zvezde kao prethodnih godina.Groblje….ali i Vosa bice haos.Ja mislim da imamo pristojan tim…..mozda jedan ofanzivan igrac…..nema potrebe napadati upravu…..

Reply
Vracarac авг 2, 2013 at 13:50

I samo da pitam nesto postovane administratore, zasto moji komentari cekaju moderaciju kada nikoga nisam psovao ili radio bilo sta sto je neprihvatljivo, uz duzan zakljucak da moji postovi smetaju samo okorelim neprijateljima Zvezde ?

Reply
aleksandar sd авг 2, 2013 at 13:54

Pa, ne voli te Jovana… :mrgreen:

Reply
Vracarac авг 2, 2013 at 15:08

i zasto je ovo pusteno, a onaj glavni nije, sto da se ne bi ujedinili, ili je cilj da se ovde svi svadjamo ?

Reply
VOJVODA авг 2, 2013 at 13:48

Vi kao neke tetke ponavljate, pokajao se sto je dosao, sezona je tek pocela, dalje, ne kazete da je rekao i da ce pruzati maksimum, a licno volio bih da dodje neki napadac koji moze da da 20-25 golova u sezoni.

Reply
никола авг 2, 2013 at 13:42

Милојко Пантић је у праву!

Reply
delija ns авг 3, 2013 at 02:17

Онај што је измењао све странке ❓

Reply
aleksandar sd авг 2, 2013 at 13:40

Mi imamo slab tim,realno ne zanosite se,vidi se da je covek razocaran, Jedini je Ninkovic neka klasa ovi ostali prosek. Da bi se osvojila titula mora doci jos jedan igrac koji ima reputaciju kao on..Tipa Milevski ili nesto tako,inace sa ovim timom opet imamo da se mucimo. Molim ljude iz uprave,ima mnogo dobrih igraca,slobodnih,poznatih koji bi igrali za 300 000 godisnje, izdvojite te pare,prodali ste dosta igraca majku mu, pa dovedite bar jednog dobrog koji ce biti klasa,bar jednog! za toliko imamo.

Reply
Maksa авг 2, 2013 at 13:38

Neka prodaju Mladenovica dok jos moze neka kinta za njega da se uzme. Sto se same utakmice tice ne vidim da trenamo u sudiji da trazimo alibi, ako im je poklonio penal nije im sudija dao jos dva gola. Licno sam zadovoljan sto smo postigli onaj jedan gol. Sad imamo sanse… Ako smo hteli da merimo koliki kvalitet posedujemo ovo nam je idealno merilo, ako jedan Cernomorec ne mozemo na „Mari“ da isprasimo onda ne trebamo da se zanosimo Ligom Evrope. Po meni moramo na samom startu pritisnuti i ici na to da se sto pre da gol. Ova situacija je preslikana kao sa derbija koji je odlucivao titulu, i sada kao i tada ne gibimo nista jer smo prakticno izgubili, a mozemo mnogo da dobijemo. Dakle, svim silama sve podrediti napadackoj igri jer je neopravdivo na svom stadionu kada moras juriti retultat da igras oprezno i da navodno cuvas svoj gol. Da ke bilo 0-0 pa i ok, ali ovako vise nema rizika, mora se igrati na sve ili nista.

Reply
sof авг 2, 2013 at 13:38

Много ми је жао Нинковића, слагали су га и изневерили са појачањима. Мора да се каје што је дошао, а синоћ је био најбољи.
Од љубави и Звездаштва се не живи. Свака њему част за долазак, али није требао у ово да се упушта и још да враћа годишњу плату ако не освојимо титулу, а разне крвопије су нас покрале.
Стално су нас ложили из управе и новине да долазе нека бомба појачања, али од тога нема ништа.
Са два просечна (типа Мартиновић) раније доведена штопера , ми би лагано прошли Украјинце.
И престаните да кукате на Дауду, синоћ кад је човек ушао уместо Печника игра је била много боља.

Reply
VOJVODA авг 2, 2013 at 13:33

Ibrahim Gaj je u pravu, do pocetka sampionata imamo sigurno dobar tim 😆

Reply
strucnjak авг 2, 2013 at 13:25

prevedeno; da sam znao da nece biti kvalitetnih pojacanja ne bih ni dolazio! A koliko se secam to je i bio jedan od uslova za dolazak,medjutim covek kaze da je preko nekih stvari presao!

Reply
Dejan CZ авг 2, 2013 at 13:24

Za pocetak bi istakao da je sramotno ponasanje navijaca na tribinama, jer ce klub da dobije kaznu. Ionako smo pod lupom UEFA. Posle poslednje utakmice prosle sezone protiv Vose isto ovako ste poceli sa vredjanjem svega sto ima veze sa klubom, od predsednika, uprave, igraca…, a kada su doveli par pojacanja vec ste poceli sa pricom kako cemo biti sampioni, kako idemo u Ligu Evrope i slicno. Dalje, pisete kako ce Vosa biti sampion, verujte da nece, imaju kvalitetan tim ali nece, mada bi to daleko vise voleo nego da komsije budu prvi, ali ja verujem u nas tim. Nije mi jasno kako pojedinci ne shvataju da je klub u najvecoj krizi u istoriji i da para za igrace koji odskacu nema, ali i uprava doduse poprilicno spava jer nedovodi igrace na vreme i stranci koje dovode nisu do sada odusevljavali. Dalje malo preterujete sa napadima na igrace(ponavljam ja ih ne pravdam, ali ne menjam misljenje svaki dan) ne valja vam Kasalica, Vesovic, Mladenovic, Bajkovic, Milijas,Mihajlovic, Dauda, Lazic, a protiv daude se nije smeo napisati komentar pre tri meseca. Misljenja stalno menjate. Strpljenja molim malo. Setite se koliko ste gresili u procenama do sada: Barkos, Kadu, Molina, u kosarci Katic, Nelson, a isto tako pojedince ste prizeljkivali svi a onda ih terali iz kluba poput spomenutog Daude, Pantica, Mudrinskog, Milijasa, Mledenovica, svi kada su potpisivali bili su ekstra, smarali ste po forumima kako bi valjalo da dodju i onda se okomite na njih. Isto tako me interesuje sto admini sklonjaju razne komentare pogotovo one u kojima pojedinci brane ima Dragana Dzajica, jer on je gotovo najmanje kriv za ovo, ali ok, svi imaju pravo na misljenje. I ovim putem zelim da cestitam mladim fudbalerima titulu, i nadam se da nece potrcati za parama kao F. Jankovic i pojedinci

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 14:26

Nas veciti problem „Ove sezone osvajamo sve, po-pisa-cemo se po svima…“, moramo se nauciti poniznosti!

Reply
aca nis авг 2, 2013 at 13:23

Ova izjava jasno kaze da se pokajao sto je dolazio. Eto zasto ne dolaze Jovanovic i Stankovic i cak ce bolje da zavrse karijere nego da igraju kod nas. Mi smo jedan veliki raspad od kluba sa ovom mafijaskom upravom.

Reply
aaa авг 3, 2013 at 03:04

mislim da se na kraju nece pokajati , a stankovic bi bas zato i trebao da dodje da on voli zvezdu kao sto prica dosao bi sigurno

Reply
Lazar авг 2, 2013 at 13:11

Vec je pocelo..

Reply
VOJVODA авг 2, 2013 at 13:22

sta si htio da kazes mislim da je Nine i sada, a i ranije rekao da ce dati maksimum , a u pravu je da se nismo napravili ekipu na vrijeme, ali i da imamo jacu ekipu, ne mora da znaci da bi se plasirali u LE, e sada u prvenstvu borba

Reply
Denis авг 2, 2013 at 13:33

Ovaj Vojvoda je jedan od retkih sa kim skoro uvek delim misljenje. Drago mi je da ima ljudi koji nisu kao muve bez glave i da samo zuje i ostavljaju komentare bez imalo logike i koji vise pljuju po nasem klubu od partizanovaca

Reply
Rade авг 2, 2013 at 15:37

Браво ! Управо тако.

Reply

Leave a Comment