Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Победа црвено-белих девојака

ZK-SpartakУ оквиру припрема за нову сезону, ЖФК ЛАСК Црвена звезда је одиграла пријатељски сусрет са екипом Пожаревца. Након сигурне игре, девојке у црвено-белим дресовима оствариле су победу.

Пожаревац : ЖФК ЛАСК Црвена звезда  1:2 (0:1)

(Вуковић 60`; Радосављевић 15`, Милинковић 81`)

У 15. минуту сусрета, црвено-беле су дошле до предности. Након одличног центаршута, Радосављевићева се најбоље снашла у шеснаестерцу Пожаревљанки и главом са друге стативе лопту сместила у мрежу Николићеве.

У наставку игре Пожаревљанке су кренуле знатно амбициозније. То им се исплатило у 60. минуту, када је након гужве у казненом простору Марија Вуковић била најпрецизнија и поравнала резултат. Ипак, у финишу сусрета, у 81. минуту након једне дубинске лопте Јована Милинковић је прво сналажљиво примила лопту, а затим прецизним ударцем донела победу црвено-белим девојкама

ЖФК ЛАСК Црвена звезда: Милојевић, Живановић, Дандаревић, Стојановић, Бобић, Еленков, Радосављевић, Ерац, Ђорђевић, Матић, Тешић. Играле су још: Петковић, Петричевић, Милинковић, Познановић, Мићић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

czovac јул 30, 2013 at 10:44

Koliko je bilo promena u igrackom sastavu nase ekipe u odnosu na proslu godinu?
Jel ima neko pojacanje?
Znam da je nazalost bilo odlazaka!

Reply
dexy122 јул 30, 2013 at 14:49

Koliko sam ja pratio na zvanicnoj fejsbuk stranici. Doslo je oko 5 novih igracica, a ne znam ko je otisao. Znam samo za Damnjanevicevu sto je otisla u Bajern, ali to svi znaju.

Reply
Бранимир јул 30, 2013 at 19:20

А то ти значи као да је отишло пет дјевојака из тима.

Reply
Radovan јул 30, 2013 at 22:55

tacnije sad ce bit 6 igracica na terenu 😀
😀

Reply
igor јул 30, 2013 at 23:13

Jovana je otisla u Wolfsburg – ekipu Evropskog prvaka , Ana Popov u Oklahomu na studije , a Monika Siskovic je na probi u Zvezdi iz Perma . Pojacanja ce biti , a sigurno su dosle Tijana Djuricek , Jovana Stojanovic i Jovana Petricevic – bice to mlad i dobar tim – veruj Te u to

Reply

Leave a Comment