Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Дауда: Не желим да идем из Звезде

Нигеријац са шведским пасошем већ неко време је на мети критика због пада форме. Абиола Дауда је у интервјуу за Allnigeriasoccer.com рекао да не жели да оде са Маракане.

IMG_0986-1У медијима се чак појавила и вест да управа ради на довођењу новог центарфора, Исмаела Бека Фофане.

Дауда је пропустио део припрема, али је објаснио и зашто.

“Од клуба сам добио дозволу да одсуствујем са дела припрема због тога што сам у Шведској завршавао процес добијања пасоша те земље“

На питање у вези са сталним критикама и наводном неповерењу управе, рекао је:

“Са Црвеном звездом имам уговор до 2015. године и желим да исти испоштујем до краја. У клубу је све сјајно. Имам одличан однос са саиграчима и управом“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Realan Zvezdas јул 29, 2013 at 14:31

ja smao ne razumem zasto trazimo spica,fali nam krilo,jer Kasalica i Milunovic isnudjeno igraju krila,u spicu imamo Kasalicu,Mihajlovica,Milunovica,Ozegovica,onog novog Djordjevica,Daudu ako ostane i jos Rakic povredjen

Reply
Realan Zvezdas јул 29, 2013 at 14:27

ako zelis da igras normalno ne kao maneken onda i nemoj da ides,ali ako hoces da nastavis kao zadnje 2-3 partije onda mozes da ides odmah

Reply
mile јул 29, 2013 at 08:28

Posto mi je komentar ostao na cekanju, ja sam izbacio rec koju sam „lano“ pa opet postavljam post. Ovaj prethodni neka se izbrise. Moze? Evo komentara:

Pa sto bi isao igde kad ti je lepo? Dodjes na pripreme kad hoces, trcis koliko hoces, nista ne moras, sve onako kako tebi volja, promasis pet prilika protiv islandjana na Marakani… koga briga, napadaju Milijasa, a ti si dobar, zver, kidas i tako te zezancije… I jos te placaju mimo ostalih da se slucajno ne naljutis.
Drug moj, neces to naci nigde jer niko nema sportskog direktora kao mi. Da si igde drugo, leteo bi naglavacke i to bez pare i dinara.

Reply
mile јул 29, 2013 at 08:25

Pa sto bi isao igde kad ti je lepo? Dodjes na pripreme kad hoces, trcis koliko hoces, nista ne moras, sve onako kako tebi volja, promasis pet prilika protiv islandjana na Marakani… koga briga, napadaju Milijasa, a ti si dobar, zver, kidas i tako te za*jebancije… I jos te placaju mimo ostalih da se slucajno ne naljutis.
Drug moj, neces to naci nigde jer niko nema sportskog direktora kao mi. Da si igde drugo, leteo bi naglavacke i to bez pare i dinara.

Reply
marko јул 29, 2013 at 00:38

Stojadinovicu brate, ili ti ili Dauda! Najbolje i jedan i drugi da odu.

Reply
marko јул 29, 2013 at 00:27

Sad vam je Dauda dobar igrac? Objasnite mi zbog cega. Muka mi je bre od vas! Odlucite se bre jednom, valja li ili ne valja! Po men, on je los igrac i nema veze s vezom, nije zasluzio da igra kod nas! U prosloj polusezoni samo 3-4 gola, i takav da mi bude prvi centarfor! Sramota za nas klub. Oteramo Kaludjerovica jer je upao u krizu a pre toga vadio nas na mnogim utakmicama i dobro odigrao prvu sezonu u Zvezdi a da je imao s kim da igra bio bi ubedljivo najbolji strelac. Pre toga bio najbolji strelac lige u Radu uz Mrdju iz Vose, a realno nadavao se golova vise nego bilo koji drugi nas napadac(cast izuzecima, Zigicu, Pentelicu i ekipi) posle njega a i pre njega. Hocu da kazem da je potrebno dovesti igraca koji je iz sezone u sezonu davao veliki broj golova kako bi bili sigurni a ne ovo dovedes Daudu iz svedske lige koja je gora i slabija od superlige gde je dao 10 golova za dve sezone i onda dodje kod nas i nema ga nigde i jedva uz mnogo srece dao 2 gola Jagodini i nekim tamo nesrecnicima!

Reply
marko јул 29, 2013 at 00:33

I jos nesto, hocu da kazem i to da ni Kaludjerovic nije nas dres, jer je u mnogim stvarima tanak, igra 1-1 kod njega ne postoji, skok igra mu je dobra ali ne protiv visokih stopera a nema ni neki sut sa distance i nije preterano brz ali dobro, opet je odigrao solidno za Zvezdu dok je bio nas igrac i dosta nas je vadio pogotovo ono protiv Javora u zadnjoj sekundi i izmislio je fudbal za ovog Daudu neznalicu i vezaru!

Reply
Vopi јул 29, 2013 at 00:10

Kakva loša igra? Čovek nije dobio dve normalne lopte u prostor iako se dosta puta lepo ubacivao, malo se možda posle i smorio. Pa jel on treba da dođe na svoju polovinu, uzme loptu, sve da predribla i da postigne gol? Očigledno neko nešta mulja i oće da ugura nekog svog igrača pa spinuje. 👿

Reply
marko јул 29, 2013 at 00:35

Sta si ti gledao? Pa on mucenik stoji zakopan i ceka da protivnicki igraci odu od njega, mrzi ga da potrci i da da do znanja saigracima da ga proigraju, takvim stavom nece dobiti loptu. Dok se on okrene jer je celu utakmicu proveo gledajuci ka Bajkovicu, propade napad. Vezara i neznalica!

Reply
veliki pravi zvezdas јул 29, 2013 at 00:03

Na tebi je Dauda da se dokazes protiv Cernomoreca u dresu Crvene Zvezde i valjalo bi da igras presing na odbranu Cernomoreca a kad treba da se vracas put Zvezdinog gola ali svugdje presing da uzimas lopte protivnickim igracima i kad ti se ukaze sansa samo nemoj bit u opsajdu nego ako dobijes upotrebljivu loptu u prostor pobjegni odbrani protivnika iz Ukrajne i iskoristi sansu Dauda ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Obrad_brko јул 28, 2013 at 23:25

A ja zelim da pocnes da dajes golove … i da igras kako treba i to ne vazi samo za tebe, nego za celu ekipu…ne znam kako vasa samo nije sramota, cepate 100,200,300k Eura , neki i vise i igrate kao babe i sto je najcrnje dodje 30+k ljudi da vas gleda protiv ribara sa Islanda.
Ja da pokazem ono sto vi pokazete, pred tolikim ljudima, propao bih u zemlju, a pazi bogati jos cepate i masnu lovu za to.

Reply
zvezdas јул 28, 2013 at 23:24

moje neko misljenje je da mu fali laza po desnoj strani,jer kad je dosao i krenuo da igra standardnije videlo se da se njih dvojica odlicno kapiraju na terenu i lagano su igrali a posle kako se laza povredio ovaj nije igrao nesto narocito…mozda nisam u pravu ali to je neko moje misljenje

Reply
zvezdan јул 28, 2013 at 23:22

ZNAS LI STA NAS NAROD KAZE “ I CURAN NEBI NA SVADBU PA GA STAVE PECENOG U OVAL ISPRED STAROJKA“ MA KO,TEBE PITA STABI .KAD SI ZAHTEVAO LOVU DA TI SE ISPLATI SAD DA OSAPUNAS JAJA I DA POKAZES NESTO ZASTA SI PLACEN

Reply
Zvezdas јул 28, 2013 at 22:24

Ovog Mihajlovica ja ne bi pustio da igra samnom na seoskom turniru, a kamoli u Zvezdi on je sramota za fudbal. Igrao je nista i jos je dobio za 5 minuta 2 zuta. Realno je trebao dobiti crveni jos kod prvog faula. Milijas je spor. Dauda nije dobijao dovoljno lopti inace koliko sam ga pratio decko ima dosta jak sut nije bas precizan ali je jak. U svakom slucaju je precizniji od ostalih.

Reply
seki024 јул 28, 2013 at 23:09

Nemoj zaboraviti da Mihajlovic ima samo 18 godina. izgoreo je od zelje za dokazivanjem na Islandu. Zasto nisi spomenio makazice od pre tri meseca. realno, kad si video tako nesto od nasih igraca predhodnih 20 godina…. On ce biti paklen centarfor, ruke u vatru bi smeo da stavim 😉

Reply
RUK јул 28, 2013 at 21:40

Лажеш! Процес добијања пасоша завршава адвокат, то траје и до годину дана а твоје је да само седнеш на авион и одеш да га преузмеш у имиграционој полицији и вратиш се назад.

Reply
Goran јул 28, 2013 at 21:20

Pa potrči malo onda, igraš ko baba. Doveden si da daješ golove i da se krećeš po terenu. Treba tebi salva zvižduka da se malo dozoveš pameti i da shvatiš za koje boje igraš.

Reply
aleksandar kg јул 28, 2013 at 20:55

Mi sa Milijasem u ulozi kreatora, igramo kao pre 30 godina. Samo duge lopte u bunar, zato su nam spicevi skoro beskorisni, kad bi se lopta malo vise gurala u prostor, po mogucstvu po zemlji, spicevi bi bili mnogo korisniji…..Valjda ce Ninkovic cesce da kreira igru od Milijasa….

Reply
Dadika Czv-ole јул 28, 2013 at 21:34

Brate,to ja pricam vec duze vreme ali dzaba,Milijas je neizostavni sraf ekipe,sto semeni cini apsurdnim.On ne moze da povuce loptu,da odigra dupli pas,da utrcava.Ne moze nista osim da duva lopte sa nase polovine koje obicno lako pokupe stoperi protivnika.Mi smo koma ekipa sa Milijasem.On je spreman na nivou trece lige Nemacke.

Reply
MILAN KG јул 28, 2013 at 21:56

Uravu si Milijas nije sto je nekad bio upropastise ga cigare i viski ubedjen sam da bi bez njega u timu igrali 30 posto brze.

Reply
dvoglavi arapin јул 28, 2013 at 22:13

Mislim da on ne cirka viski. Ne znam, video sam ga par puta da cepa pivo. Od zestine kontam da rado konzumira rakiju i to kajsiju ili dunju. Malo je verovatno da je vinjak u pitanju, od njega postajes agresivan a Milijas to nije na terenu 🙂

Reply
toma јул 28, 2013 at 20:41

ako neko treba da ode to su onda MILIJAS , MLADENOVIC , MIRIC !!!!!!!!!!!!! bar milijas ova dvojica su indijanci i ovako nece da igraju

Reply
Nemanja јул 28, 2013 at 20:57

Za te pare sto daju Milijasu mogu da dovedu nekog bar sto moze da trci a ne da stoji kao drvo i udara neke dijagonale. Takav fudbal se ne igra ni u nasoj opstinskoj ligu , to sto igra Milijas.

Reply
Cz јул 28, 2013 at 20:38

Zasluzuje da ostane.U potpunosti se slazem sa komentarom Rajka,i jos bi nadodao da protv ibv-a pola lopti koje su mu poslali je bil sa pola terena neprecizno ili je bio ofsajd ili je zavrsila u autu.Apsolutno ni jedna lijepa akcija.Tako da ne moze on biti jedini krivac.Prvo trener treba da nauci ove pojedice da ne ispucavaju stalno loptu u vazduh vec da je spute na zemlju i jos koliko je tu bilo nepreciznih pasova tako da bolje im je da rjesavaju te probleme.

Reply
Рајко јул 28, 2013 at 23:26

Хвала мајсторе.

Reply
Coki81 јул 28, 2013 at 20:22

Nek nauči Srpski jezik, i nek pročita naše komentare da ima podršku svih nas i nam se oduži golovima… 😉 DAUDA POTREBAN SI NAM, VRATI SE NA TEREN!

Reply
Ultras јул 28, 2013 at 20:14

Дауда: Не желим да идем из Звезде, ALI MI ŽELIMO!!!

Reply
delijaMNE јул 28, 2013 at 21:22

Eto i dokaza da nisi u pravu!

Reply
branko јул 28, 2013 at 20:13

nama trebaju igrači koji igraju u kontinuitetu,a ne koji imaju par odigrani utakmica u zadnje dvije god.ovde ne mislim na daudu već na eventualno pojačanje u napadu

Reply
Estella Roha јул 28, 2013 at 20:13

Na kraju možda ispadne veoma produktivna kritika(prozivka) na račun Daude.Najbolji način za to je Černomerec,dovoljan je jedan gol ako znači prolazak dalje.Daudin problem je pretežno motivacione prirode,uostalom forumaš Rajko je imao odlično zapažanje u vezi naših stranaca kada postanu suviše „naši“.Uprkos svim omalovažavanjima,Dauda je Zvezdin trenutno najbolji centarfor i ubeđen sam da će opravdati očekivanja.

Reply
torh јул 28, 2013 at 21:44

Pa i nije velika konkurencija na centarforu , on i Mihajlovic !

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 28, 2013 at 20:07

Da bi on dao koji gol treba da dobije upotrebljive lopte od veznog reda…Cak sta vise msm da se Dauda najvise trudio protiv Ibv-a. onde 2na1 milijas i dauda, milijas je pogresio, mogao je vratiti daudi, a on je pokusao neznam ni ja sta…..Tako da podrska Daudi! 😉

Reply
Delija DBC јул 28, 2013 at 20:07

Није везано за ову вест,али имам једно питање,ако би неко знао да одговори,а не да се зезате.
Да ли има ко из Великог Зворника или из Лознице да зна да ли има неки организован превоз за Черноморец,нека се јави у коментар испод….

Reply
ZvezdaRs јул 28, 2013 at 20:15

Nema ,ali cemo pokusati da organizujemo bus za utakmicu na Mari…

Reply
marakana јул 28, 2013 at 20:06

ne znam da li iz kluba poticu ove price o odlasku ili mediji dizu tiraze, ali mislim da njegovim odlaskom ne bi resili nista, pre sam za to da dovedemo jos jednog spica i pojacamo konkurenciju. boljom igrom celog tima bolji bi bio i dauda, nije on jedini problem.

Reply
Gax јул 28, 2013 at 19:57

Daj dva gola Černomorecu (po mogućstvu u gostima) i sve ti je oprošteno!

Reply
Coki81 јул 28, 2013 at 19:51

KRENI VEĆ JEDNOM DA IGRAŠ!!!

Reply
Zemunac јул 28, 2013 at 19:40

Pa ispostuj onda…u opisu tvog rada pise da si napadac i tvoj ucinak treba da budu golovi! Na 11 utakmica+ove 2 u Evropi,samo 4 gola…tanko!!!

Reply
Delija јул 28, 2013 at 19:39

Onda mrdni malo

Reply
Рајко јул 28, 2013 at 19:39

Првих пар мечева је овај момак одиграо како доликује и постигао пар гола, можда због Лазовића а можда као што је Бата Радуловић рекао: “Странци када дођу у Звезду труде се, раде, јер мисли да треба да се докажу, долазе редовно у теретану… Али када после виде да су једини и да нико не ради престану и они да долазе.“ Систем рада мора да се мења, еј бре како један клуб као што је Црвена Звезда може да нема кондиционог тренера, како играчи могу само да одраде два тренинга колективна по сат или пола сата више, а да не раде индивидуално. Схватили су да могу нажалост да уцењују Звезду. Приступ према играчима од стране управе, и приступ играча према грбу мора под хитно да се промени!!!

Reply
red white river јул 28, 2013 at 19:38

izgleda da je malo bilo udaranje po usima i napusavanje

Reply
NIKOLA јул 28, 2013 at 19:36

Ali mi zelimo da ti odes, daj Boze, nemogu da te gledam kako se vuces po terenu kao prebijen !!

Reply
Laki јул 28, 2013 at 19:32

Ni ja ne bih hteo da idem,da primam platu a da ladim damu na terenu

Reply

Leave a Comment