Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Експедиција ФК ускоро у Вестманеји

Ibv zvezda

Ретко ко од фудбалера Црвене звезде је имао прилику да у досадашњој каријери доживи авантуру звану одлазак на Исланд.

Експедиција најтрофејнијег српског клуба се тренутно налази у Рејкјавику одакле је још „само“ један получасовни лет дели од крајњег одредишта, острва Вестманеје. А подсетимо, авантура је започела у уторак ујутру када су црвено-бели са београдског аеродрома отпутовали за Берлин. Уследило је целодневно чекање у Немачкој, да би касно синоћ Звездаши провели три и по сата у челичној птици на путу ка Кефлавику, једином исландском граду у коме се обављају међународни летови. Пре него што су се одатле укрцали у аутобус за Рејкјавик, фудбалери су се пресвукли у зимске „Пума“ јакне које су неколико месеци пре предвиђеног времена доживеле промоцију од стране првотимаца клуба из Љутице Богдана. Коначно у хотел „Гранд“ у главном граду Исланда црвено-бели стигли су око четири сата иза поноћи по нашем времену. Иако видно уморни, фудбалери нису дозволили да их напусти добро расположење, које су задржали и јутрос када су се пробудили. Условно речено јутро јер су на Исланду тренутно беле ноћи, тако да појединцима сан никако није хтео на очи.

И ту није крај. У 16:30 часова по српском времену, авион капацитета 50 места са играчима Црвене звезде поново ће узлетети и упутити се у правцу острва Вестманеја где се сутра од 20 сати и 30 минута игра реванш сусрет другог кола квалификација за Лигу Европе. Сви играчи су и поред напора спремни и мотивисани за утакмицу у којој очекују да остваре победу, а самим тим и пролаз у наредну рунду.

У међувремену док су црвено-бели крстарили небом над Европом, појавила се информација да је Лука Миливојевић из Берлина отпутовао у Брисел на завршне преговоре са Андерлехтом. Неизвесност је трајала до слетања авиона у Рејкјавику из кога је међу првима изашла и Звездина „деветнаестица“.

– Дочекало нас је изузетно хладно време. Успели смо мало да се одморимо од напорног пута, међутим, очекујем да се то на терену не примети. Професионалци смо и сутра ћемо учинити све да остваримо још једну победу над екипом ИБВ-а – рекао је Лука.

И самог Миливојевића изненадила је информација да је из Берлина уместо за Рејкјавик, ушао у авион за Брисел.

– Не знам коме је то пало на памет. Главом и срцем сам играч Црвене звезде и размишљам само о сутрашњем сусрету са Исланђанима. Максимално сам сконцентрисан на обавезе и сусрет са ИБВ-ом – закључио је Миливојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

19 comments

veliki pravi zvezdas јул 25, 2013 at 00:50

http://www.mojacrvenazvezda.net/67888/2013/07/24/sreckovic-voleo-bih-da-se-dokazem-u-zvezdi/#.UfBYl23V0Ys dovedete ovog igarca upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem potreban je takav igrac na jos lijevoj strani terena nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
milos јул 24, 2013 at 16:05

ne palite se ponovo,ponovicu sta sam rekao,lane nema osecaj pripadnosti kao nine,i zbog toga nece doci kod nas uprkos tome sto nece otici u kinu,tacnije docice kod nas samo u slucaju da mu ponudimo vise novca od drugih….inace,mislim da ako nine donese titulu zvezdi treba da bude proglasen u sestu zvezdinu zvezdu zbog trenutka u kome je dosao da pomogne klubu i zbog najbolji fudblaskih godina koje nije naplatio u inostranstvu i time pokazao ovima sto vole klub kako neko ko nikad nije ni igrao u zvezdi moze da voli klub i kako se to klub voli,sigurno ne tako sto se izjavljuje kako treba pruziti sansu mladima itd a sve pod izgovorom jos jednog unosnog ugovora,kao da za tolike godine nisu dovoljno zaradili….

Reply
gledalac јул 24, 2013 at 17:23

Za Zvezdinu Zvezdu je premalo 1 godina u klubu, pa ma ko se kako zvao ili u kakvom trenutku dosao i koliko titula doneo. To je realno. Neizmerno volim Ninkovica jer je pokazao koliki je zapravo covek i „cigan“ i nisam siguran da bi se neki, cak i navijaci, poneli onako kako se on poneo prema klubu.

Reply
milos јул 24, 2013 at 16:04

ne palite se ponovo,ponovicu sta sam rekao,lane nema osecaj pripadnosti kao nine,i zbog toga nece doci kod nas uprkos tome sto nece otici u kinu,tacnije docice kod nas samo u slucaju da mu ponudimo vise novca od drugih….inace,mislim da ako nine donese titulu zvezdi treba da bude proglasen u sestu zvezdinu zvezdu zbog trenutka u kome je dosao da pomogne klubu i zbog najbolji fudblaskih godina koje nije naplatio u inostranstvu i time pokazao ovima sto vole klub kako neko ko nikad nije ni igrao u zvezdi moze da voli klub i kako se to klub voli,sigurno ne tako sto se izjavljuje kako treba pruziti sansu mladima a jeba.li bi se za 1 evro…toliko.

Reply
aston јул 24, 2013 at 14:42

Jel bila emisija Anjdjusova sinoc i ko je bio gost.
Dajte link

Reply
milos јул 24, 2013 at 16:12

nije bila,ko zna,mozda je dobio opet otkaz…

Reply
Guerrini Shampion јул 24, 2013 at 16:48

Da je dobio otkaz ne bi bila ni repriza…

Reply
pera јул 24, 2013 at 20:37

bila, gost bio Prlainovic

Reply
delije јул 24, 2013 at 14:10

Lav za 12 miliona evra završio kod Antića,znaci jovanovic ne ide kod antica

Reply
Brigate јул 24, 2013 at 13:48

De molim vas prodajte vise bajkovica.. Dovedite Aleksica iz Spartaka

Reply
M.V.P . јул 24, 2013 at 14:00

Brate, to je presipanje iz supljeg u prazno, kakav crni Aleskic… :facepalm:

Reply
ssss јул 24, 2013 at 14:37

Cancarevic je za njega GOLMAN mislim na Aleksica

Reply
M.V.P . јул 24, 2013 at 13:07

https://www.facebook.com/filip.kasalica.3110?fref=ts Jel zna neko da li je ovo pravi profil Kasalice? 🙂

Reply
Ja јул 24, 2013 at 13:11

Nije bre…Lazan 😉

Reply
M.V.P . јул 24, 2013 at 13:30

Predpostavljao sam, al ipak hvala.. 😉

Reply
torh јул 24, 2013 at 15:17

mislim da je pravi …

Reply
Ivica Toncev јул 24, 2013 at 15:26

Pravi profil filipa kasalice ima neko cudno ime,obelezila ga veskova devojka tamara na svojoj slici

Reply
Ja јул 24, 2013 at 12:52

SRECNO!

Reply

Leave a Comment