Moja Crvena Zvezda
Други пишуТрансфериФудбал

Младеновић одбио одлазак на позајмицу

Mladenovic
Филип Младеновић

Леви бек Црвене звезде који је од доласка у Звезду код Роберта Просинечког и Александра Јанковића био незаменљив на тој позицији, ову сезону је почео са клупе, и то на новој позицији – као крилни  играч. Нови тренер, Стојановић, га види на тој позицији, ближе голу, а и у недостатку крилних играча сматра да ће се Младеновић ту боље снаћи него неки млађи играчи.

За дневни лист Спорт Младеновић је изјавио да је имао понуду да иде у иностранство, али је у договору са људима из клуба решио да остане на Маракани.

– Искрено смо разговарали и добио сам гаранције да се рачуна на мене. Биће времена за иностранство, желим прво овде да играм на високом нивоу. За сада, мислим само о Вестаманеји – рекао је Младеновић поводом информације да је добио понуду да оде на једногодишњу позајмицу у Евијан, у којем је у претходном периоду играо Милош Нинковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

66 comments

Realan Zvezdas јул 22, 2013 at 17:38

momak ti moras malo da ides u teretanu,da nabacis kilazu,ovako ja mogu da te oduvam u duelu,a onda kada malo nabijes kilazu onda lepo vezbas centarsut i kontrolu lopte,brzinu imas,toliko

Reply
perus јул 22, 2013 at 23:52

pa toliko i nama fali…

Reply
Realan Zvezdas јул 23, 2013 at 14:04

nekima fali talenat

Reply
Realan Zvezdas јул 23, 2013 at 14:05

i inace on igra za Zvezdu neko od nas za obliznji tim koji igra beton ligu

Reply
DELIJA 032 јул 23, 2013 at 00:11

Tacno tako,zamisli ga u duelu sa Mikom Ricardsom ili slicnim :mrgreen: :facepalm: 😳 😛

Reply
Skrilex јул 22, 2013 at 17:05

Ma kakav je on igrac,do skoro je okretao dupe kad treba da uzme loptu ,trudi se ali je slab svi ga oduvaju u duelu,centarsut no comment 😀

Reply
Kanibal sever јул 22, 2013 at 14:56

Mladenovic je doveden od strane titoistickog jugoslovenskog lobija, i dat mu broj 25 da asocira na dan Mladosti, Mladenovic ima brata blizanca .. planski je deo projekta vlastodrzaca da se namestanjem mali jugolovenski klub izjednaci sa 25 titula sa velikom Zvezdom simbolom Srbije, da bi se opravdao naziv malih klubova -titovi blizanci. U svakom slucaju u njemu je kljuc, prelaska Zvezde na titulu 26, sa ili bez njega ili sa onim ko nosi 26 na ledjima, do trofeja stizemo ne birajuci sredstva i ako treba da se zaverenicki lopovi nasilno uklone.

Reply
M.V.P . јул 22, 2013 at 18:22

Da li ti verujes u to sto si napisao? 😯 :facepalm:

Reply
Srba јул 22, 2013 at 14:55

E moje „delije“ kad udjem na ovaj sajt proverim na svakoj vesti posebno da li sam na nekom zvezdinom sajtu ili sam zalutao na komsijski. Koliko samo pljuvaca pa to je smesno. Ima li iko da vam valja? Ne govorim ovo zbog Mladenovica vec uopsteno. Ne valja vam jedan Rakocevic, Radivojevic, Milijas, Kasalica, nisu valjali Kadu, Mikic, Tosic. Dzajic vam ne valja, alooo daj malo ukljucite mozak ko ga ima, ko ne…..

Reply
Realan Zvezdas јул 22, 2013 at 17:40

ja nisam rekao da ne valja samo sam rekao da treba da napije malo kilaze jer ce ga neki crnac odneti u duelu,a inace poznato je da ima los centarsut

Reply
perica јул 22, 2013 at 19:29

pa to je to -nevalja…a i u pravu si

Reply
perica јул 22, 2013 at 19:30

* ne valja

Reply
Realan Zvezdas јул 22, 2013 at 20:04

pa jbg ovo trudom moze da popravi a ne valja znaci da je neko ne talentovan

Reply
Aleksandar јул 22, 2013 at 13:43

Brate kad stignes u zvezdu, prvi put pred 30’000 navijaca u tim svetim
dresu. Uhvatite euforija i napalis se. Tako je bilo kod njega ali nije uspeo da zadrzi formu i podlegao je pritisku. Treba vise za pravog profesionalca od samog talenta..

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:21

Mladenovic ODBIJA ❗

Reply
Nesha јул 22, 2013 at 13:20

Nije vas sramota da ga svi pljujete?! A kad je dosao u Zvezdu, prvih par utakmica dizali ste ga u nebesa, dok je davao golove, namestao, probijao bio je dobar, a sad vise nije!? Realno za nasu ligu je sasvim odlican bek.
Setite se Bordoa, onda je bio heroj.. Strasno, takav smo narod, niko nam ne valja.

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:24

Kako mi idete na ku#ac vi sto za svakog je#enog igraca nadjete nekog KO GA JE NEKAD DIZAO U NEBESA. Pa znaci ne mogu da verujem, dal si ti decko moguc? DAL SI MOGUC?!?! Oce biti jedan igrac koga sa razlogom pljujemo, a da takvi kao ti ne spominju kako smo ga RANIJE DIZALI U NEBESA?!

Reply
Denis јул 22, 2013 at 13:28

Otkud tebi sine pravo da bilo koga pljujes? Da prvi ti si ga dizao u nebesa. Fino momak hoce da kaze kako smo mi Srbi nezahvalni, sve zaboravljamo i mnogi imaju veoma, veoma kratko pamcenje, pocev od tebe

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:34

Pravo? Pa momak ne zna da centrira k’o covek. Njemu nemam sta da budem zahvalan, kad je uvek igrao ko moja baba. Od Prosineckog, preko Jankovica do Portugalca i evo cak je i protiv IBV bio OCAJAN. Cak je i usporeni komentator par puta rekao kako je filip ‘nespreman’ usao u igru nakon nekoliko gresaka. TO NIJE IGRAC ZA NESTO VISE OD 2. MESTA U JSL I GRUPNU FAZU LE!

Reply
Djole- Jagodina јул 22, 2013 at 14:41

INĐIJA pratim tvoje komentare ali izgleda da je tvoja greska sto si surovo iskren.Tacno da je Mladenovic kad je dosao u Zvezdu bio sasvim solidan na nekoliko utakmica ali dali je to dovoljno????On jedino moze da igra kao bek ali pod uslovom da vezba centarsut a ja se evo javljam da njega i Vesovica naucim besplatno za dva treninga da naucete perfektno da centriraju jer postoji samo jedan problem kod centarsuta a oni to nikako da ukapiraju….ne salim se evo nek me pozovu dolazim nebitno kad i gde!!!!Profesionalni fudbal je surov i tu nema emocija tako da moj savet je da Mladenovica ne forsiraju u napadu upropastice mu karijeru i nista nece biti od njega!!!!ZVEZDA OOOOOOO

INĐIJA јул 22, 2013 at 14:53

To burazeru, al’ bitno je da skapiraju takvi kao ti, ‘gledalac’ i slicni..mi vidimo i kritikujemo ono sto ce ostali kritikovati kad se bude gubila titula krajem novembra zbog takvih talenata!

Djole- Jagodina јул 22, 2013 at 15:19

Oni koji vole Zvezdu moraju shvatiti da je svaki kriticki komentar samo za dobrobit Zvezde jer nismo mi gubili 6 godina titulu bezveze.Ja sam 1974.godiste u fudbalu sam od 7.godine i ceo zivot posvetio fudbalu i Zvezdi i pamtim i dobre i lose trenutke ali nikad ovoliko lose kao do ove sezone.Moram da priznam da sam sada veliki optimista i ako dovedemo jos dva tri igraca smesi nam se dobra sezona gde ce i nedostaci pojedinih igraca biti manje vidljivi i pokriveni.Moju ljubav prema Zvezdi nedam da niko umanjuje zato sto iskreno i argumentovano iznosim cinjenice ali razumem i one mladje koji su od skoro poceli da aktivnije prate Zvezdu pa i neznaju kakvi su igraci prolazili tu!!!Mladenovic opet tvrdim ima sanse jedino na beku ali nek popravi pojedine segmente u igri!!!

Realan Zvezdas јул 22, 2013 at 17:45

udarajte minuse ali ja se slazem sa tobom tebra

kvoboss јул 22, 2013 at 17:40

pa da… nama ovde je jedino pamet kraca od memorije

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:25

I JOS IMAS OBRAZA DA KAZES KAKO JE PRE IGRAO DOBRO?! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Nesha јул 22, 2013 at 13:29

Pa ti bre treba da se stidis sto ga pljujes! Bio ti je dobar kad je dosao pa dao par onoh evro golova, i posle kad je probijao po toj strani!? Da, naravno da ima igraca koje mozemo uvek da pljujemo jer nikad nista uradili nisu, Miric, Asamoa, Reljic i jos dosta njih.. Jesi i Kadua pljuvao mozda!?

Reply
@ јул 22, 2013 at 13:35

Druze to je jadnik koji ide od vesti do vesti i nekoga kako on kaze pljuje, nebitno Dzajica, Milijasa, Mladenovica, Kokezu….. bitno da napada jer to je jedino sto zna. Cudni su to mentalni sklopovi

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:39

Pljujem Milijasa koji ne moze da izdrzi 20 minuta igre na nivou kvalifikacija lige evrope i maltene ne zna da centrira. Pljujem Mladenovica koji takodje ne zna sa loptom SADA i godinu dana unazad. Pljujem Tonceva jer je sps-ovac i koji je zvao babovica u Zvezdu. Pljujem Bajkovica jer mu ispada lopta iz ruke vec peti put i jer rizikuje prvenstvo sa svojim driblinzima. Je l’ nesto mozda NEargumentovano ili jos treba da crtam?

INĐIJA јул 22, 2013 at 13:37

Al’ nije mi bio dobar, shvati Nesolinjo! Nije mi bio dobar, nije mi bio dobar, nije mi bio dobar, nije mi bio dobar, nije mi bio dobar.. los je vec godinu ipo dana i NIJE kalibar igraca za nesto vise od nasih uspeha prosle sezone!

Reply
Nesha јул 22, 2013 at 13:45

Smiri se covece, slogiraces se.

INĐIJA јул 22, 2013 at 13:52

kako da se smirim kad i dalje postoje jedinke koje podrzavaju mladenovica…ejjj mladenovica…pa da kazes nekome ko se iole razume u fudbal pogledao bi te ko poslednju b#dalu

Denis јул 22, 2013 at 14:08

Ajde strucnjak fino ti covek rece da oladis, slogiraces se. Svi u ligi treneri, igraci, bivsi treneri Zvezde cene Milijasa a tebi i slicnima ne valja.Kako je igreo u Engleskoj ako ne trci. Stoji da nije kao Gatuzo, ali da jos toliko ore uz njegovo znanje mislis da bi bio kod nas. Lik je igracina za nasu ligu, a i Mladenovic je za nasu ligu ok. Stoji da trenutno nije u formi ali za rezervnu varijantu vise nego dobar

INĐIJA јул 22, 2013 at 14:24

Nama treba brza igra. Video si kako smo igrali u Bordou bez njega, video si kako smo igrali protiv IBV-a cim je izasao i prestao da gusi Ninkovica.

Realan Zvezdas јул 22, 2013 at 17:43

ljudi moramo shvatiti moramo da zaboravimo proslost i da gledamo buducnost,jer imamo nesto od toga sto je on nekad igrao dobro,nemamo. On u inostranstvu nema sanse da uspe,pa idi molim te zamisli njegov duel u francuskoj sa nekim crncom

Reply
@ јул 22, 2013 at 13:13

I sta da ode i ko ce onda menjati Mijailovica, daj ne preterujte,setite se kako je samo igrao kada je dosao u klub. Usao je i u reprezentaciju, Robi ga je doveo kao najboljeg mladog levog beka, sigurno nije zaboravio da igra. Vratice se Mladja u formu

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:27

Zar je nekad ulazio u Formu? Pa on je covek koji je zivot proveo hodajuci pored Forme. Pokusao je da joj pridje, al’ se usput sapleo negde sa sve onom mutavom facom.

Reply
Realan Zvezdas јул 22, 2013 at 17:48

brate ipak malo gresis,nije on toliko los koliko ga ocrni,ali se slazem da on i Milijas nisu za Zvezdu,Milijas prvenstveno zbog plate,jer za pare za koje on igra mozemo dovesti 3 takva igraca

Reply
Guerrini Shampion јул 22, 2013 at 11:49

Najjace je bilo kad je protiv Islandjana Mladenovic poceo nesto da objasnjava Pecniku kuda da se krece i sta da radi…:-D

Reply
zvezda po ceo dan јул 22, 2013 at 12:26

Nabedio se da zna da igra, a veze nema!

Reply
dejca јул 22, 2013 at 11:33

„Bio nezamenljiv kod Robija i Jankovica“ ?!!
Pa kad nismo imali boljeg na toj poziciji (a i jedini bio, cini mi se) 🙁

Reply
Nikola M. јул 22, 2013 at 12:02

Bio je tu Ljubo Nenadic. A pre njega i Stevan Reljic.

Reply
DELIJA 032 јул 23, 2013 at 00:13

Sve moj do mojega 😆

Reply
XX јул 23, 2013 at 19:23

Pa Nenadic nije ni dobio pravu priliku a solidan je igrac, brz, jak, ume sa loptom za razliku od pogubljenog Mladenovica.

Reply
Neca јул 22, 2013 at 11:26

Idi gde hoces, igraj sve zivo, al’ ipak drzi bar neki nivo.:D

Reply
ivan јул 22, 2013 at 11:17

Mladenović je bek a centar šut mu je očajan

Reply
Czv! јул 22, 2013 at 11:16

Pa zasto neode crni mladenovicu koji ces nam ?

Reply
sof јул 22, 2013 at 11:09

Mnogo me vise nervira iritantno Mladenovicevo ponasanje na terenu nego njegove lose igre. Nek prestane da se svadja na terenu sa svakome koga pogleda, ranije se nije tako ponasao, uhvatile su ga neke bubice.

Reply
Darko Ca јул 22, 2013 at 12:16

pubertet drma mog komsiju 🙂

Reply
Delija јул 22, 2013 at 11:05

super nije otiso 🙂

Reply
CZV јул 22, 2013 at 10:45

Sta li on smatra „igrom na visokom nivou“?Svadjanje sa loptom?Konstantno negodovanje?Mladjo trgni se malo!!!

Reply
DELIJA BREEEE јул 22, 2013 at 10:37

teretana sine!!

Reply
mariachi јул 22, 2013 at 12:06

Dzaba teretana kad nema centarsut 😀

Reply
sveza vest јул 22, 2013 at 10:36

Nista od jovanovica!

Reply
ivkecDS јул 22, 2013 at 10:34

Coveku nije islo,al setimo se Bordoa,mlad je ima utakmica u nogama,treba da ostane ne mozemo samo terati igrace iz zvezde!!!

Reply
delija јул 22, 2013 at 11:42

Taj Bordo je odavno bio!Sta je bilo posle njega?Losa forma,pa koliko to traje,to jos nisam video nigde!!On vec duzi perod igra lose.Koliko ga jos cekati?Ma dajte bre…………

Reply
INĐIJA јул 22, 2013 at 13:41

Koliko traje? Pa evo godinu dana vec, al’ ne…mi smo ga dizali u nebesa, pa je samim tim obezbedjen narednih 20 godina za prvi tim. Leteo bi on meni samo tako!

Reply
milos јул 22, 2013 at 10:30

kad je steigao u zvezdu svi vi isti ste ga hvalili,kao i mnoge druge! Pricali ste kako nam bolji bek! Sta vam smeta decko! Od jednom vam svi smetaju,ako su trener i uprava rekli da nam je potreban,zasto nebi i mi se slozili! Znaju oni sta rade

Reply
Зоран јул 22, 2013 at 10:10

IDI STO PRE !!!

Reply
Miki1104 јул 22, 2013 at 09:59

Pisi Mladenovic… 🙂

Reply
slobodan јул 22, 2013 at 09:42

Ne mogu da svatim kako se lako odricemo talentovanih igraca.Sta je pokazivao Mijailovic kada je prethodno bio u Zvezdi pa ga oterase a evo sada kida.Do kada da teramo talente pa posle da ih skupo placamo.

Reply
ZVEZDA јул 22, 2013 at 10:07

Mladenovic talenat?

Reply
Dejo јул 22, 2013 at 11:28

Nisam siguran koliko je Mladenovic talenat,ali ako rener uspije da izvuce ono najbolje iz njega i jos malo poradi na nekim segmentima igre(centarsut npr) mogao bi da bude od koristi,mada mi se ne svidja to sto igra blizu gola
A ta prica o talentima je na mjestu,znam da cu se mnogi nece sloziti samnom ali Maksimovic je velika greska,to je u ovom trenutku vjerovatno stoper sa sa najvecim potencijalom(u Srbiji) da izraste u velikog igraca,prosto ne moze igrace gledati po tome koliko ih mi volimo ili ne,prosto Zvezdi treba kvalitet,bez obzira koliki je delije( i da li je),ako je tako hajmo nas 11 odavde da igramo… Maksimovica su otjerali navijaci,nebi volio da ista sudbina zadesi Mladenovica,ako nista bar neku kintu da uzmemo za njega,da ne ode za dzaba

Reply
bobo јул 22, 2013 at 09:42

Ma ne idi. Bolje nešto nauči, pa onda idi.

Reply
NIKOLA јул 22, 2013 at 09:37

Jao, trebao si da odes, super bi ti bilo tamo. A i nama ovde. STETA STO NISI OTISAO

Reply
RUK јул 22, 2013 at 09:33

Добар је Младеновић, брз је и борбен. Трба му наћи право место у тиму и бити стрпљив.

Reply
Djole- Jagodina јул 22, 2013 at 09:44

Druze ako u njegovim godinama on nema mesto koje pokriva mi smo dovoljno strpljenja imali.Ipak je on bek i neka tu trazi svoju sansu!!!!

Reply

Leave a Comment