Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаТрансфериФудбал

Јокић: Радоњић је звездаш, волео бих да крене мојим путем!

milan_jokicНови фудбалер Црвене звезде-Милан Јокић, одрађује прве тренинге у црвено-белом дресу, а у изјави за Спортски журнал изнео је своје утиске о клубу и саиграчима.

Утисци су одлични. Лепо су ме прихватили на Маракани. Не осећам притисак, опуштен сам. Сви су уз мене, породица, другови

О могућности да редове нашег клуба појача Немања Радоњић, бивши Јокићев саиграч, Милан је рекао:

Нећу да га убеђујем, волео бих да крене мојим путем. Сви знају да је звездаш.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

NCZ јул 21, 2013 at 21:37

mali Radonjic je iz Nisa,mog grada,voli da popije i dosta je prgav ali je talenat kakvog nema,a navija za ZVEZDU ko lud i to tamo svi znaju,a njega stoli bojko!!! 😀

Reply
Dragan јул 21, 2013 at 20:49

Ko je kakav klub,mozete i sami da zakljucite npr Stojkovic,Pristao da promeni boje,da mu ceo stadion zvizdi,da oni koji su ga smatrali idolom,sada pljuju i psuju,a sad kad mu propao transfer pfc mu ladno reko „siroce“ pali odavde…

Reply
Teks Viler јул 21, 2013 at 18:26

Radonjica i Zivkovica dovesti,pod hitno…

Reply
Nenad Delija јул 21, 2013 at 17:24

Radonjica zovu novi ronaldo deckko juri i mnogo je brz !

Reply
Зоран јул 21, 2013 at 14:02

Ta partizanova deca dolaze na treninge sa ZVEZDINIM carapama,kapama,itd..To su sve ZVEZDASI,samo neki od njih jure za parama.

Reply
STEFAN јул 21, 2013 at 13:52

Haha….Pa svi ste vi Zvezdasi, samo vas je malo povukla lova…Svi ce te vi na onu crveno-belu stranu brda….

Reply
RedStar јул 21, 2013 at 16:49

realno u zvezdi li je bolja situacija nego u partizanu!!!

Reply
denda јул 21, 2013 at 13:32

treba ih ubiti u pojam tako treba talentovanu decu im uzeti, ko zna koliko jos delija ima medju njima, sad i radonjica im uzeti pa nek crknu, a oni nek se zadovoljavaju nasim otpacima poput klea itd.ponovo dolazi nase vreme, sad cemo vam vratiti sve sa kamatom samo polako, tek ce da vas boli komleksasi.zvezda je zivot ostalo su sitnice. zivela zvezda.

Reply
veliki pravi zvezdas јул 21, 2013 at 13:07

http://www.mozzartsport.com/vesti/jokic-zove-i-radonjica-na-marakanu-necu-da-ga-ubedjujem-ali-svi-znaju-da-je-zvezdas ajmo Upravo Crvene Zvezde Dzajo i Stojadinovicu dovedite ovog malog Radonjica u nasu Crvenu Zvezdu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
zvezdan јул 21, 2013 at 12:34

deco pametno razmisljajte i dolazite u NAJVECI KLUB NA BALKANU A SIRE…..

Reply
dexy122 јул 21, 2013 at 12:17

Stvarno mi je svejedno odakle dolazi ovaj momak, ail morao bih da im dam jedan stih nasih grobara. Uzalud trud, i dzaba vam sve… mozete vi da pravite i 10 Zemunela, kada rastes pored institucije pa makar ona bila takva samo na papiru, opet ce klincima biti zanimljivije da igraju u bivsem evropskom i svetskom prvaku, nego u bivsem finalisti istog.

Reply
teodor мај 18, 2015 at 18:49

@dexy
Ahaha, ostaje vam jedino istorija! Za nju imate svaki respekt i to je vise nego dovoljno i fer. Ostalo, e za ostalo mogu reci samo :malo morgen!
Igrac kojeg Partizan iz Teleoptika uzme i potpise ugovor sa FKP sigurno vredi najviseg nivoa. Ostali, koje otpustimo su takodje vrlo dobri svi dobri igraci i oni mogu naravno da grade svoju karijeru kako zele . Neki izaberu i Crvenu Zvezdu i to je OK! Zasto da ne?Pa nismo mi ganci i da maltretiramo coveka zbog toga, Srbi smo. Jokic je dobar igrac, ali nije prosao sito i reseto za prvi tim , kao mnogi od njih Ponekad se i pogresi, to je isto moguce. Ima i sad primera za to, npr. mali Stefan Milosevic, Milan Gajic i Marko Jankovic, Drazic… iz OFK koji, uzgred receno, sve iz Partizana kupi kao lud , i doradjuje ih sa dosta uspeha! Napomenuo bih da ima jos desetak momaka iz Partizana koji vec krecu stazom afirmacije u klubovima JSL i PLS. Neke cemo i vratiti (Milosevic iz Spartaka, Zonjic iz Mladosti, Trujic iz Napretka…, sta da se radi…pa bolje je njih vratiti uz placanje jer barem znas ko je i znas njegov stvarni talenat).
Ima i slucajeva da i neki veliki, navimo ih tako trznu nekog klinca iz Partizan, jednostavno to se ponekad i ne moze prevenirati, ali i da ponekad to za njih bude promasaj (primer Krnete u rupi i sl. Mislim da Jokic nije kao on , i on ce uspeti, verujem da hoce). Neki ,pak, su pod strasnim pritiscima menadzera i nezajazljivih roditelja (Pantic, , Jankovic,Radonjic, nesto pre Stojanovic….ima ih podosta i to je veliki rizik za njih, mnogi se izgube i nestanu.). Primer Radonjica i Pantica naspram Andrije Zivkovica….ko je ispao pametniji! Unistili su svoje karijere, garantovano! Naravno, zelim im svaku srecu, ali glupost je nekad veca od Alpa! Da li se secate Stojanovica, ekstremnog talenta iz Teleoptika, odbio ugovor maticnog kluba i otisao u Sporting Lisabon. I gde je sad pose tri godineÉ

Reply
Delija DBC јул 21, 2013 at 11:53

I ja bih voleo da dodje 😡

Reply
Neca јул 21, 2013 at 11:15

Ljudi, to nisu stranci kojima je svejedno gde ce da igraju. Momci su kao mali nauceni da vole samo jedan klub, e sad sto je igrom slucaja doslo do tiga da on igra u onaj drugi to je druga stvar. Zato je ovog puta ta greska ispravljena i Jokicu ti si dobrodosao u najveci klub na Balkanu!

Reply
Aleksandar-MKD јул 21, 2013 at 11:14

Tako je Milane, nemoj da ga ubedzujes. Samo mu reci gde si dosao, dovedi ga na utakmici i u muzej.
Decko je sigurno pametan i da skonta ko je ko!
I vrabci na grani vide da se sprema nova era FK Crvene Zvezde.
Jos jednom nek ti je sa srecom!

Reply
ZzZ јул 21, 2013 at 12:49

Era sa matorcima Bajkovicem,Lukovicem,Milijasom,Jovanovicem,Pantelicem,i Ninkovic skoro ulazi u tridesetu…A taj Radonjic obozava splavove,nalozen je i dovoljno govori o njemu kao profesionalcu to sto 2 meseca nije dolazio na treninge partizana,a rekao da nece u Zvezdu…

Reply
Goran јул 21, 2013 at 17:37

Pa u Zvezdi ima 16 igraca ispod 21 godinu! I jos njih 5-6 izmedju 21 i 25,a tih nekoliko kako ih ti nazivas matoraca nam trebaju radi iskustva da ovi klinci ne sagore,svaki tim treba da ima 5-6 iskusnijih igraca da klinci uz njih uce i onda postepeno podmladjivati kadar. Pa i groblje ima njih nekoliko preko 27,28 godina,pa Ilic 35!Da nece 11 omladinaca da nam donese titulu i izbori LS?Videces uskoro sta ce da rade matorci sa nekim od tih klinaca…

Reply
Aleksandar-MKD јул 21, 2013 at 17:50

„ZzZ“ a sta mislis zasto je decko 2 meseca zabusavao i nije dolazio na treninge?
Nije budala ba da kaze EJ JA SAM ZVEZDAS i netreniram jer idem u zvezdu! 😛
U svakom slucaju ako je dobar i stvarno DELIJA onda DOBRO DOSAO !

Reply
kupus јул 21, 2013 at 10:35

Pitanje za Ibrahima Gaja taj nas stoper sto neces da kazes kada ce se znati dali dolazi

Reply
Darko јул 21, 2013 at 11:28

http://int.soccerway.com/players/pape-souare/95905/ To je ovaj stoper. Ali jos je on daleko.

Reply
Ibrahim Gaj јул 21, 2013 at 12:09

Prijatelju, odgovorio sam ti na drugoj temi, ona vest vezana za Mrdju. Medjutim, moj komentar ceka moderaciju.
Uspostavljen je kontakt sa Lukovicem! To dosta menja stvari. Znate vec da on nije taj stoper ali ne bih se nimalo bunio da on dodje.
Kombinacija Lukovic, plus Afrikanac koji se ne pominje, mocno!
Izgleda da se odustalo od Nigerijca, iako je Toncev spremio novac za to i pokrio taj transfer. Razlog tome je ovaj Afrikanac.
Ne treba da vas zacudi ako dodju i Lukovic i Afrikanac, dobio sam informaciju da klub pored Arauha zeli da dovede jos dva stopera. Razlog tome je Africka bomba koju ne bi smeli da propustimo, i cinjenica da je Arauho polivalentan igrac.
Po mojim informacijama, Mrdja nije blizu! Covek od koga dobijam informacije mi je samo rekao da misli da nece potpisati.
Kada sam ga pitao za Ninkovica, Arauha, pa da kazem i Laneta bio je jasan i precizan!
Nadam se da ce mi objaviti komentar.

Reply
sof јул 21, 2013 at 12:42

Tu imamo onda problem i nesto se ne uklapa, jer imacemo previse stranaca koji ne mogu da igraju zajedno na terenu. Valjda je dozvoljeno 3+1 stanac, tj 3 stranca u prvih 11, a cetvrti stranac je dozvoljenog da menja stranca a ne domaceg igraca. Po novim informacijama imacemo 2 strana stopera ,dolazi Arauho, taj Afrikanac, vec su tu Pecnik i Dauda. To jedino znaci prodaja Daude.

Reply
Срки јул 21, 2013 at 12:53

Е и ја сам мислио да је тако за странце ал није.Могу 4 у првој постави а у измени не знам колкико може.

Reply
Lazar91 јул 21, 2013 at 16:05

4 sve ukupno moze,ako igraju njih 4 u prvih 11,onda moraju sve nasi da sede na klupi…Ali koliko sam citao pravila,za sada je i dalje da samo 3 stranca mogu da igraju tekme,zato stojadinovic trazi da se poveca broj stranaca.

STARA ŠKOLA јул 21, 2013 at 10:13

Klinci idu gde im je bolje, nema tu mnogo emocija, ovo je čist pokazatelj gde se bolje radi i gde je bolja klima, odakle će se bolje prodavati, gde će se slaviti titule.

Reply
DELIJA BREEEE јул 21, 2013 at 10:10

Prodajte DAUDU, necu vise da ga gledam kako se ne zalaze uopste!!!!!!!

Reply
Mudrinovic јул 21, 2013 at 10:27

PA MORA DA VEZE MAKAR DVE DOBRE UTAKMICE KAO JESENAS DA BI MOGLI DA UBEDIMO KUPCE ! …

Reply
timmy јул 21, 2013 at 10:28

onda mi nismo gledali istu tekmu. vjerovatno si je gledao na rtsu i vise si slusao onog mijaljevica neg sto si sam gledao tekmu.

Reply
DELIJA BREEEE јул 21, 2013 at 11:03

koju si ti tekmu gledao kad ti je Dauda bio dobar??hahhahah

Reply

Leave a Comment