Moja Crvena Zvezda
Архива

Čolić:“Ostajem u voljenom klubu“

Marija Čolić - kapitan ŽRK Crvena zvezda

Jedna od najboljih igračica ŽRK Crvena zvezda u prethodnoj sezoni bila je golman Marija Čolić. Marija je i kao kapiten našeg ženskog rukometnog kluba predvodila devojke u ostvarenju najboljeg rezultata u istoriji kluba, a to je plasman i na Evro scenu. O ostvarenom u prethodnoj sezoni, kao i o planovima za budućnost Marija je izjavila:

– Veoma smo sve zadovoljne učinjenim. Ostvarile smo plasman u Evropu. Nismo baš zadovoljne igrom, ali ćemo i to popraviti. Mogle smo i bolje jer smo u prvom delu sezone bile odlične. Drugim delom sezone ne možemo biti zadovoljne iako smo ostvarile cilj. Igraćemo u Čelendž kupu naredne sezone. Drago mi je da ćemo dovesti ekipe iz Evrope u Beograd, pošto ljubitelji ženskog rukometa dugu nisu u Beogradu gledali evropske mečeve.

O budućim ličnim planovima Marija je izjavila:

– Što se mene tiče, zadovoljna sam sobom i kako sam odigrala ove sezone. Ipak, uvek može bolje. Ostaću još vezana za Crvenu zvezdu. Lepo mi je u klubu. Očekujem da mi sledeća sezona bude najbolja do sada. Dvomesečnu pauzu ću da iskoristim da saniram neke povrede. Ambicije su mi jasne. Čim se vratim sa priprema reprezentacije očekujem potpisivanje novog ugovora sa voljenim klubom. Već smo se dogovorili, samo treba da ozvaničimo. Uvek želim sve najbolje i srećna sam kad imamo korist i klub i ja. U sledećoj sezoni svima nam je cilj još jedan stepenik više. Želimo bolji plasman u Super ligi, a u Evropi da doguramo što dalje. Sigurna sam da će uprava dovesti i pojačanja, tako da ćemo biti i bolje i jače.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.