Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Ненад Милијаш за МЦЗ: „Бићемо све бољи и бољи“

milijas_zvezda_ibvКапитен Црвене звезде, играч са преко 150 наступа у црвено-белом дресу, Ненад Милијаш, изнео је своје мишљење за МЦЗ о јуче одиграној утакмици.

„Прва нам је утакмица, нисмо још физички спремни. Мислим да смо првих 20 минута одиграли најбоље. Добар резултат. Лепа атмосфера, амбијент, добра посета. Очекујем да из меча у меч, будемо све бољи. Исланђани су много боља екипа него што је јавност мислила.“

Коментар о жребу? Черноморец је славио 2:0 у првом дуелу, против Молдаваца.

„Мислим да је украјинска лига јака и да Черноморец сигурно није лак противник. Не познајем их, али сигурно нису ту где јесу без потребе. Истина је да смо могли и по именима звучније и јаче противнике да извучемо, али не мислим да је Черноморец лак противник. Пре 3. кола, имамо реванш на Исланду.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

130 comments

lpool јул 20, 2013 at 17:31

Slazem se sa tekstom na rsbg gde ga kritikuju i pricaju da je covek jednostavno preplacen.. Realno treba mu smanjiti platu i ozbiljno individualno raditi sa njim. Ali uvek ima ali.. Milijas je takav igrac,niko od njega ne moze ocekivati da on bude brz kao Mladenovic.. Mozda trener treba da razmisli o njegovoj pozciji u timu (pa ni pirlo nije brz ko vetar al je znalac).. Ako vec hocemo da nam pomogne neka skuplja lopte ispred stopera i kreira napade (nikako one dugo lopte tako ni ribarima ne mozemo da damo gol) neka Kovacevic i Ninkovic trce (fizicki mogu,Milijas ne verujem). Ako nekd bas jurimo rezultat neka bude prednji vezni pa nek sutira iz sve snage.. U svakom slucaju msm da nam jos moze koristiti ali na drugoj poziciji !

Reply
veliki pravi zvezdas јул 20, 2013 at 15:03

Trebalo bi Milijasu malo vise da radite na fizickoj spremi posebno ti Milijasu i Ninkovic treba da malo vise kao iskusniji pokazete kako se gine za dres Crvene Zvezde bilo da je to na Marakani nasoj ili kada nasa Crvena Zvezda igra i u gostima fizicki jak presing na Islandu protiv IBV ,sto se tice Bajkovica Milijasu reci mu da mu se ne desavaju onakvi ispadi ,samo naprijed Crveno beli 😀 😀 😀

Reply
Bogdan јул 20, 2013 at 03:19

Ljudi,voleo bih da ovaj komentar ne citate sa podsmehom i sarkazmom,stvarno bih nesto podelio sa vama a ako se ne slazete nemojte biti ironicni i spustati me sa gore navedenim podmehom..
Voleo bih da cujem vase misljenje o necem o cemu duze vreme razmisljam,a to je da stavim torbu na rame i da se pojavim ispred Marakane i sacekam Covica,Tonceva,Kokezu ili Dzajica,i da ih zamolim za probu! Da me puste 1,2 treninga.. Znam da ce vam biti smesno i da ce vecina,ako ne i svi,da mi lupaju minuse itd..Ali ovako,na prvom mestu ja sebe smatram za najveceg zvezdasa na svetu,idem na gostovanja redovno,za tekme na Marakani necu ni da pricam,ne pamtim kad sam propustio neku..Volim Zvezdu vise od icega,svaki dan po 100x ulazim na ovaj sajt,na RSB,na Sportal itd,da bih video da l’ se nesto novo desava u nasem klubu. Ja sam 91-vo godiste,22 godine,igram fudbal od svoje 6-te godine,nemam neku Bog zna kakvu karijeru ali samo zbog toga jer nema ko da me progura,nemam menadzera niti sam u mogucnosti da ga priustim. Zadnjih godinu dana sam bio u Nemackoj,igrao za Werder II tim,preko strica koji je tamo.. Iskreno,posle godinu dana igranja su mi rekli da nisu zadovoljni i da se vratim u Srbiju. Ali ja znam da igram fudbal,jednostavno tamo se nisam snasao jer sam bio odvojen od porodice,nisam znao jezik,jako mi je bilo tesko,bio sam potpuno sam,stric je 300 km bio od Bremena itd. Kao svoje kvalitete mogu navesti brzinu i dribling,mogu da se kladim da nijedan,ali nijedan igrac koji je sad u Zvezdi nije brzi od mene. Imam gomilu diploma na krosova na kojima sam bio prvi. 100m istrcim za 10 sekundi..Sve ovo vam deluje smesno,ali verujte da meni nije. Ne znam na koji nacin bih drugacije docekao sansu u mojoj Zvezdi nego na taj nacin da se pokupim i odem na Marakanu,cuo sam price da je i Piksi tako uradio (naravno ne poredim se sa njim,nego samo primer)…Garantujem da bi bio veliko pojacanje za Zvezdu,prvo jer volim taj klub vise nego svi igraci zajedno koji su trenutno tamo,drugo jer imam kvalitet,igram u spicu i verujte da bih probijao „autobuse“ po nasoj ligi..Verujem u sebe i znam da bih sve odusevio samo kad bi mi se pruzila sansa..Naravno igrao bih bez dinara naknade,ni dinar mi ne treba..Zelim samo sansu,samo jedan trening,ne znam kako bih drugacije dobio tu sansu nego ovako..AKo se ne slazete sa mnom ne morate me spustati,mozete sve lepo reci,i voleo bih da cujem vasa misljenja ako je moguce,ali iskreno i bez sarkazma,jer ja sam mrtav ozbiljan! Izvinjavam se na duzem komentaru..

Reply
ЦГ јул 20, 2013 at 08:07

Probaj ti brate tako,ako vec znas da igras,sta ima veze.Ali ako prodjes nemoj me zaboravit kad budes birao menadzera i sl.:) salim se ,pokusaj.

Reply
zvezda po ceo dan јул 20, 2013 at 09:25

Sto da ne, odes kod Dzaje i kazes : „Dzajo, takva je i takva stvar“, kad moze Mladenovic mozes i ti a tek Miric :facepalm:
Cenim da si od njega bolji, kad bolje razmislim i ja sam od njega bolji! Samo napred momce.

Reply
Stevan јул 20, 2013 at 13:06

Само напред!!!! Торбу на леђа и правац Маракана!!!! То се цени!!!

Reply
Nemanja bas delija јул 20, 2013 at 13:52

Nemoj da cekas, nego uradi kao sto si i mislo. Nista te ne kosta, samo mozemo svi da budemo na dobitku. Ako to ne uradis pitaces se uvek sta bi bilo da si pokusao. A sad cu ti reci jednu gorku istinu. Svakim danom si sve stariji i manje su ti sanse za tako nesto. Zato ne cekaj, vec torbu i kopacke u ruke, pa pravo na Marakanu.

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јул 20, 2013 at 15:00

ako znas da branis,slazem se za probu.

Reply
Bogdan јул 20, 2013 at 17:35

Hvala vam svima,u ponedeljak uzimam torbu,stavljam na ledja i pravac na Marakanu,obecavam! Ako cujete da je neki nov i nepoznat na treningu,to sam ja,dace Bog da me puste samo jedan trening,nista vise ne trazim 🙂 HVALA BRACO!

Reply
DELIJA BREEEE јул 21, 2013 at 00:54

ajde Bogdane sa srecom,i dosta ce te izvaditi prica da si bio u Verderu,ali nisi prosao itd!!!
Mogu da zamislim kako bi se osecao kad bi te primili u kucu nasu ZAJEDNICKU!!!

Reply
escort јул 20, 2013 at 01:10

Pricajte vi sta hocete, ali Miki je car! Jeste spor, ali zna znanje…ekipa je jos u pripremama, a Islandjani u sred sezone i to je VELIKA razlika u fikoj spremi. Miki je mogao da ode iz Zvezde za DZ (kao i mnogi drugi) i tako sedi obezbedi mnogo jaci ugovor, a on je jedan od retkih koji je produzio ugovor na stetu svoje plate i Zvezdi ulio u kasu 3 milke! Da su tako i drugi radili, da nisu tuzili klub, gde bi nam kraj bio….malo postovanja za to. Milijas da je brz, vredeo bi 20k garant! Ali ne moze sve…ili imas znanje ili snagu i brzinu…setite se, imali smo gumu, Blazica i ostale trkace bez trunke talenta, pa zato sad imamo koeficijent manji od raznih amatera… Milijas i Nine su garancija da sa kvalitetom ulazimo u utakmice LE i meni je draze da oni vode igru, nego levandro, guma, blazic i razne silve i fereire! SAMO NAPRED MIKI!

Reply
marko јул 20, 2013 at 16:35

On da zna znanje ne bi igrao u Zvezdi…

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јул 20, 2013 at 00:36

ne cude me navijaci,ima nas svakakvih,pre bi da crknu nego da priznaju da nemamo golmana,ali me cudi uprava sto ne preduzima nista u vezi bajkovica.ovde kritikovani milijas moze biti kapiten nekog sampionskog tima,zasluzuje to,isto tako bajkovic ne zasluzuje da bude prvi golman sampionskog sastava.ne moze se izgovoriti sampionski tim a poceti sa bajkovicem.nikako,i to treba da shvate i priznaju oni zadrti navijaci kojima je bajko svetinja a ne jedan najobicniji golman.ono je bio gol i to su videli svi na stadionu,treba priznati da je on zesca kiksara od golmana i treba ga menjati,pa makar zbog malera.

Reply
joda023 јул 20, 2013 at 01:22

u pravu si krutov

Reply
aaa јул 20, 2013 at 00:26

ne znam da li se neko slaze , celo drugo poluvreme razmisljam hoce li neko dati loptu ninkovicu koji je svaku dobro odigrao a oni samo prebacuju sa strane na stranu i to preko stopera i nikakav visak tako ne stvaraju

Reply
milos јул 20, 2013 at 02:38

pa ako nisi primetio ninkovic je bio bez daha i snage u drugom poluvremenu,eto zasto bi nam dobro dosao babovic,taman tada da podigne tempo igre ali…

Reply
Igor јул 20, 2013 at 14:19

Bude li nam Babovic dizao tempo, naj….i smo. On zna samo da spusti tempo i doda loptu unazad.

Reply
Levi Brisac јул 20, 2013 at 00:15

Muka mi je vise od ovih pljuvaca! Pa ist ti pljuvaci ce ga dizati u nebo cim bude dao neki gol.Covek se vratio u Zvezdu da pomogne koliko moze,gde su vam sad kad je najbitnije vase legende poput Stankovica,Pantelica,Lukovica…greju klupe ili igraju po par minuta! sto se oni nevrate da pomognu koliko i on,netreba vise.Tako da budite srecni dok mi imamo njega!!!

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 00:27

IMA LI KOGA, KUC…
‘Vratio se u Zvezdu da pomogne’ Je l’ pomogao do sad? Ne. Je l’ i dalje gusi tim sporim kretanjem i katastrofalnim centarsutevima? Da. Je l’ opterecuje klub sa najvecom platom 360k? Da. Briga me je za sve, sad se gleda interes kluba, a to je da mali Vukan zameni Milijasa uz svo duzno postovanje, pocasti i prolazak kroz trijumfalnu kapiju!

Reply
DELIJA BREEEE јул 20, 2013 at 02:00

Levi Brisac ima 15 godina,jer da je stariji pljuvao bi svakog igraci koji ne zna da igra fudbal,a posto je mladji on hvali i one koji ne znaju jer ne zna ni sam ko valja i ko ne valja…Milijas je dosao da pomogne ja mu to ne osporavam,ali u poslednje vreme mnogo gresi,a brzinu sto nema,moze da nadoknadi znanjem i postavljanjem na terenu,a posto ni to nema,jos malo miki prolazi tvoje vreme,mozda jos jednu sezonu i to je to!! 😀 Milijas je veliki Delija i oduvek ponosan sto igra za Zvezdu i nas koji pratimo i ludimo!! 😀

Reply
milos јул 20, 2013 at 02:41

a vukan je bas strasan igrac,decko ce mozda ali smo mozda biti igrac,sad to nije i prekinite vise sa njim,prilicno dosta vremena je provodio u igri,secate li se da je nesto pokazao,ja ne….i nije on vise ni tako mlad,nalazi se na granici kad treba da pokaze da li je ili nije….

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 13:45

PA KAKO DA BUDE IGRAC PORED VAS PAMETNIH KOJI NISTE ZA TO DA IGRA…..KAKO?!?!?!

Reply
Igor јул 20, 2013 at 14:27

Vratio se u Zvezdu samo zato sto ovde ne mora da trenira, za razliku od inostranstva…dodji malo na trening, pa ces videti zasto tvoj miki vec posle 15og minuta ne moze doci do vazduha…i pitaj trenera Batu Radulovica koliko cesto dolazi u teretanu, ako uopste dolazi…

Reply
DELIJA BREEEE јул 20, 2013 at 00:12

Miki brate koliko te gotivim i opet me iznerviras tvojim centarsutevima,primer korner,svaka ide na dru i svaka preskace nase igrace i ide u aut!!
Vesovic dribling vecito u desno,to bi procitala moja keva,promeni malo covece!!
Cernomorec je jaka ekipa,nije slaba,na marakani treba da ih pojede huk sa tribina,a tamo Bog nek nam pomogne!! Nije bas toliko strasno ali ocu da kezem nisu slabi!! Bajko dokle???

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 00:29

Reply
bane јул 20, 2013 at 00:07

pljuvaci taj Milijas je pre prvog odlaska produzio ugovor i doneo Zvezdi 3 mil evra a mogao je za dz da ode… i znacajan je za ekipu koliko god pricali lose o njemu… prosle godine je imao 9 golova i 9 asistencija.. malo li je.. i mladji igraci su govorili da mi mnogo znaci svaki savet njegov i da im pruza podrsku.. jbga jeste velika plata to, ali znaci i igra kod svakog trenera koji je bio ovde…

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 00:32

Reci cu ti kao i svima…protiv Bordoa nije bilo tog dobrocinitelja, igralo se brzo, srcano i desilo se sta se desilo…preksinoc protiv islandjana cim je izasao, tj. cim je usao mali Vukan igra se ubrzala i sve je nekako teklo lakse, brze, FUDBALSKIJE…Za onaj prvi ugovor svaka cast, ali gleda se trenutno stanje u ekipi koja mora da igra brze, a sa njim to nazalost ne moze!

Reply
bane јул 20, 2013 at 13:51

covece ti sve sto pises pises protiv Milijasa… ne mozes na osnovu jedne utakmice da sve zakljucujes.. pa tad je i Mladenovic dao gol, a vidimo kako igra vec neko vreme… rekao sam da mora da se popravi, ali je cinjenica da je znacajan igrac.. nije u redu pljuvati po kapitenu ekipe..

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 14:46

Nije na osnovu jedne pobogu, kritikujem ga vec od onih mlakih pobeda kod Jankovica i da se nesto pitam, Ninkovic bi bio kapetan na ovu ladju!

Reply
Delija јул 19, 2013 at 23:55

Ljudi moja majka nije vracara ili nesto slicno,samo zna da gleda u karte.Karte su se same otvarale i ja sam se jezio kad se karte otvore i pokazu bas onako kako se u nekom trenutku osecam.Pitao sam da li cemo da udjemo u Ligu Evrope,i karte su se otvorile tako,da postoje velike sanse da udjemo,a sto se tice TOP 16 u Evroligi,postoje sanse ali male.Ne lazem,iskreno kazem pa cemo videti sta ce biti.

Reply
gledalac јул 20, 2013 at 00:21

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 😀

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 00:33

Cuti, ovaj je jos dobar.

Reply
Delija јул 20, 2013 at 00:50

Pa pazite,niti sam lud niti se zezam,to je bilo tako a kad udjemo u LE,onda cemo videti da li ce vam biti smesno.

Reply
ЦГ јул 20, 2013 at 01:29

Brate,a gdje ce Abubakar? Ko od stopera dolazi,sta kaze tarot?

gledalac јул 20, 2013 at 01:56

Pa pazi i ti, mi ako udjemo u tu LE ja sigurno necu zahvaljivati tvojim kartama, nego Bogu i igracima tj. onim koji stvarno ucestuju i od kojih zavisi to. 😀

@gledalac јул 20, 2013 at 11:28

Naravno da se neces zahvaljivati meni,ja to i ne trazim nego samo kazem.A za „CG“ ovde ti je cisto nauceno gledanje u karte,niti je laz niti je zena rodjena sa tim,jednostavno je naucila znacenje karti,i karte se same otvaraju.Vama sigurno zvuci sve ovo smesno,zvuci i meni ali je jednostavno tako.

Darko јул 19, 2013 at 23:38

Kako je prosla operacija Rakica.

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јул 19, 2013 at 23:14

imam resenje za milijasa.posto nas kapiten,“mora“ da igra,najbolje da da stavimo na mesto golmana jer istog nemamo normalnog.znaci milijas ostaje kao kapiten u prvom timu a resavamo i pitanje golmana.pritom milijas moze kao cilavert ili rozerio ceni da izvodi penale i slobodnjake.nista necemo izgubiti a dobicemo bolju sredinu terena a za golmana da ne pricam.

Reply
gledalac јул 20, 2013 at 00:22

😉

Reply
DeckyStrasni јул 19, 2013 at 21:48

ti milijasu i ne mozes gore.

Reply
Milos јул 19, 2013 at 21:23

Zna li neko kada ce Milunovic moci ponovo da igra??

Reply
! јул 19, 2013 at 23:58

Kad se oporavi.

Reply
Spartanac јул 20, 2013 at 00:10

cccccc…….

Reply
Djole- Jagodina јул 19, 2013 at 20:58

Nasu bracu DELIJE napali su u Kragujevcu organizovano na tri lokacije pizde iz KG ali to im je bio najpogresniji potez jer neznaju na koga udaraju!!!!NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!!!Zatvorili su vrata BG za sva vremena.PODRSKA BRACI!!!!!ZVEZDA OOOOOOOOOOOO

Reply
Djole- Jagodina јул 19, 2013 at 21:01

Sto se kapitena tice vec sam postao dosadan i sam sebi govoreci o sporosti i slabom trcanju.Na poziciji koju pokriva prosek je 8 km a on to ne ostvari na 3 utakmice!!!Mora mnogo bolje i vise!!!

Reply
otpisani101 јул 19, 2013 at 20:51

posteno govoreci istu pricu slusamo 6 godina…milijas ma koliko ima branioca igra skromno i resavao je utakmice gde nismo osvojili nista…pitam se zasto derbi nije resio…isto se pricalo od istog coveka i prosle sezone da bicemo bolji a bili smo sve gori…islandjani su nivo ispod nase lige ,igrali smo 20 minuta dobro i organizovano i posle -nula…jedino dobro su pojacanja koja se vidi da imaju kvalitet,pa se nadam da ce zaista biti bolje…

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 20:55

Samo cu reci Bordo. Seti se kako smo tad igrali bez njega, i seti se kako smo igrali sinoc kad je izasao. Ponavljam dvadeseti put – NIJE pravi kapiten, USPORAVA igru, salje neprecizne centarsuteve, preplacen je i opet usporava igru..usporava igru…usporava igru…usporava igru.. Protok lopte je u danasnjem fudbalu najbitniji, a on nas GUSI.

Reply
joda023 јул 20, 2013 at 01:30 Reply
joda023 јул 20, 2013 at 01:28

kako nije rešio derbi??? momak jel ti gledaš utakmice crvene zvezde???

Reply
INĐIJA јул 20, 2013 at 01:36

poslednji derbi slepce…poslednji….znas, onaj gde se osvaja titula!

Reply
sof јул 19, 2013 at 20:09

Milijas je najskuplji igrac u nasoj ligi i on mora da pruza mnogo vise. Za tih 360 000 evra koliko ga placamo mozemo da nadjemo duplo boljeg igraca.
Svaka cast Stojanovicu koji je imao hrabrost da ga zameni Savicevicem.
Naidjoh na jednu zanimljivost zbog nasih splavara i da ne treba da potcenjujemo ribare sa Islanda
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:444721-Igraci-Siraka-taksijem-ili-peske-sa-utakmice koji mucenici a oni su razvalili partizan

Reply
marko јул 19, 2013 at 22:51

Za tih 360.000e, ja bi’ realno doveo mnogo boljeg igraca! Ofanzivnog veznog… Ili jednog krilnog igraca, a Pecnika prebaciti u vezu (sa krila)!

Reply
DRagan јул 19, 2013 at 19:55

Milijaš je igrač za primer svim potencijalnim uhlebljivačima koji hrle ka inostranstvu.
Kada je Zvezda prvi put zapala u krizu on je jedan od retkih koji je ostao i svojim transverom pomogao klubu koji voli. Ponavljam VOLI, jer je upravo to nedostajalo malom Jankoviću, još manjem Vilotiću, Veljku Simiću pa su brže bolje gledali da zapale iz kluba. Pitam koji nas je igrač više zadužio od Milijaša u zadnjih par godina i koji igral zaslužuje naše strpljenje ako ne on??? Ja ću vam reći, niko.
Draži mi je Milijaš van forme nego liadijevci, daudijevci koji čim udju u formu gledaju kako da se prodaju
Ni Rakoč nije blistao na svakoj utakmici ali to ne umanjuje njegovu veličinu.
Prs na čelo pljuvači, pljujete u vis

Reply
perica јул 19, 2013 at 20:12

voli on Zvezdu , ali voli i pare…sa ovim demode fudbalom koji on pokazuje , moze da nadje angazman jos samo u moldaviji i kazikistanu…ne zelim nikome da solim pamet, , ovo je moje misljenje

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 20:32

Ma ko zna kad su njemu dali zadnju platu, realno. Nije on tu zbog para sigurno, jer da jeste davno bi otisao u Kinu ili tako nesto (imalo je ponuda).

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 20:48

Je l’ ti ne kapiras da ce on morati da bude isplacen, KAD TAD…kako tako ne razmisljate tim glavudzama!!! Za dve godine cemo mu dugovati milionce, a vi i dalje nastavite da spominjete njegovu ‘ljubav’!

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 21:11

Ma znam da ce morati da bude isplacen, ali ce se sa njim lako dogovoriti oko tempa isplate (ako do toga dodje 🙂 )

INĐIJA јул 19, 2013 at 22:15

Al cemo dugovati alooooo…nekad ce nam mozda zapeti evropa zbog tog tvog tempiranja isplate, pogotovo ako bude rekao da zeli da mu se to isplati ili da nema leba da jede a dugujemo mu…zavrsio sam na temu nese, rekao sam sve sto imam u vezi njega

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 22:53

Vala bas 😀

Nikola јул 19, 2013 at 23:46

Blago tebi, nisi ti nikakav Delija kada ovako blatis mozda i jedinu svetlu tacku iz prosle sezone.Poako, forma ce doci, Bar je Mile zasluzio da se malo saceka.
P.S. Nikada nepljuj velike ljude nase Zvezd a Mile to sigurno jeste.Razmisli malo nezaleci se.

gledalac јул 19, 2013 at 20:31

Bravo za post, sve je tako i sve je tacno, ali se sa njim mora razgovarati da pruzi malo vise. Bar onda iz te ljubavi, pa covek moze bolje, ali stagnira vec 6 meseci, na njemu su se lomila mnoga koplja i bio je glavni ventil (i novcanik) igracima u frci, ali ajde sad kad je bolje da i on bez pritiska i straha odigra. To ja pricam, treba sa covekom da se poprica da bi i on bio jos bolji i sa vise mirnoce igrao. Brza sad, centarsutevi su mu „skraceni“, nesigurnost pri pasu, a na 20m pali odmah, nema potrebe sad za tim tu je Ninkovic da mu pomogne (i na utakmici je mogao da ga proigra za gol), najveci je pritisak bio na Nenadu, ali ga sad treba skinuti sa njega i staviti na primer na stranca (Dauda!) sto je i normalno, jer od stranaca se najvise ocekuje (Pecnik mi je polu-stranac 😀 ).

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 20:46

A vidis meni je draza Zvezda od Milijasa. Sam si rekao da nije u formi, pa on je van forme od kad je dosao. Uz to je najplaceniji IAKO NAM JE PONAVLJAM SVIM DEB#LIMA KLUB U DEBELOM MINUSU!!!!!!!!!!

Reply
Nikola јул 19, 2013 at 23:41

Ajd zaj..i vise sa pametovanjem.Pogledaj malo statistiku i neke druge stvari koje govore o igracima kakvi su a ne kako je odigrao Milijas proslu sezonu u polukonfuznoj ekipi po svim aspektima.Znamo svi sta se sve desavalo u proteklom periodu.

Reply
maxa јул 19, 2013 at 21:20

ma daj molim te gde on da ode,ko ce njemu dati platu vecu od 360 k,pa u wulvsima nije imao vise od 500k a ne kod nas.dobro je sto trener polako pocinje da shvata ko mu je kapiten,mozda pregura jos 1.mec sa cernomorecom,a posle ide na klupu.ranije je mogao da centrira,vise ne moze ni to a sve je to posledica lose pripremljenosti,njemu je dusa u nosu u 20 min.svaki kontakt sa loptom on se gradi,kao basket da igra.svaka njemu cast,ali ovde nema sentimentalnosti,ili znas ili ne znas,a on trenutno niti zna a jos manje moze.

Reply
kobr90 јул 19, 2013 at 19:45

ljudi,a niko ne pominje onu eksplozivnost ninkovica,decko kad prima loptu izbacuje dvojicu,bice ovo sve ok verujte mi!

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 20:33

E vidis nije to toliko u eksplozivnosti koliko u cinjenici da decko zna da primi loptu kako hoce (evropski igrac), on ih vec u prijemu zavrti i odmah je korak u prednosti. Pa da je potrebna neka brzina u fudbalu mislite li da bi Pirlo mogao jos da igra?

Reply
marko јул 19, 2013 at 22:52

I onda kada treba da doda loptu napred dalje… Nema nikog oko njega… Milijas na centru trckara! 😀
Eh da su nam 2 igraca u vezi tipa Ninkovic…

Reply
Delija јул 19, 2013 at 18:52

Citam komentare o Mikiju i ne verujem. Covek prosle godine sa onakvom ekipom da 10 golova i namesti barem jos toliko i vama ne valja. Ljudi, shvatite da Milijas nije tip igraca koji ce da izdribla 5 igraca i da gol, vec igrac koji ume da ‘stane’ na loptu, koji zna fudbal, moze da se zagradi, ima strasnu levu nogu. Milijas nije brz, ali zato brzo razmislja i zbog toga je igrao 2 godine u najjacoj ligi na svetu. Milijas ima svojih nedostataka naravno, ali on ovakav kakav jeste je medju 5 igraca u nasoj ligi i uz Ninkovica, Kovacevica i mozda Milivojevica mi cemo posle duzeg vremena imati odlican vezni red. Samo napred Nenade!

Reply
delija101 јул 19, 2013 at 19:06

Videli smo juce tu njegovu levicu-pljuge su mu uzele sve igracke kvalitete.

Reply
perica јул 19, 2013 at 19:27

druze , ajde sto ne trci i ne zatvara prostor iako je najblizi protivniku nema veze …u duele ne ulazi jer nije agresivan i ne trci ali opet nema veze…u prenosu lepo se video jedan od njegovih retkih duela gde protivnik skace za loptu ali nas nenad i ne pkusava da skoci vec vuce protivnika za rukav ali opet nema veze jer kazete da dosta asistira…ali njegova svaka , ali bas svaka lopta je visoka , balon i ako kojim slucajem i pronadje naseg igraca dok je ovaj ustopuje – ode mast u propast…visoke lopte dosta usporavaju igru..pa vidimo svi kako se igra u evropi lopta po zemlji , trcanje , nesto otprilike kao ninkovic sinoc…ako ima toliko problema sa kondicijom pa neka ne igra nek odmara a i da mi odmorimo od njega , jer 1000 evra na dan nije mala plata …

Reply
aston јул 19, 2013 at 19:48

Bravo ti kapiras fudbal, a ne ovi od utakmice do utakmice menjaju raspolozenje o igracima. Slazem se sa tobom

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 20:57

Da malo pazljivije pratis, nekolicina nas nikad nije podrzavala Milijasa iz vec svima poznatih razloga. Danas sam se raspisao o njima za ceo zivot

Reply
marko јул 19, 2013 at 22:55

On nije mogao da igra u najlosijoj ekipi Engleskog prvenstva! On ne moze da igra iole ozbiljniji fudbal! Gde se zahteva mnogo trcanja! On usporava nasu igru! On prima 360.000e…
On da valja ne bi bio u Zvezdi u ovim godinama! Jednostavno za KVALITET se uvek pronadje kvaitetan i jak klub! Ne racunam tu Ninkovica, jer je covek dugo u inostranstvu!

Reply
Delija јул 19, 2013 at 23:23

Vama je najveci problem taj sto prima 360 000 eura, ako ih uopste prima.

marko јул 20, 2013 at 01:19

Ne ne smeta meni to… Smatram da je samo dLu covek mogao da potpise toliko visoki ugovor!

Lekso јул 19, 2013 at 17:58

Ako svi ostali budete trčali kao Nine,onda hoćemo. I drago mi je što kod ovog trenera neće Milijaš biti u igri svih 90 minuta i nakon 60-te da usporava igru i gradi se kao da igra 2 na 2. Nek pomogne koliko može i klupa,i to sam treba da traži izmejenu kad vidi da ne može.

Reply
sef јул 19, 2013 at 17:41

dobar mec al mora jedan iskusniji stoper i da igramo sa 2 napadaca

Reply
Delija Crvenka јул 19, 2013 at 17:30

A dokle ce vise da pricaju po medijima bicemo bolji sve ide kako tre ekipa se uigrava jaci smo i tako to?! Ono sto sam ja juce video je blaga katastrofa al ipak bio sam na severu pa i nisam previse obracao paznju na igru zbog navijanja al posle su mi pricali je katastrofa! Pa kako moze polu-amaterska ekipa da stvori 3 sanse na mecu?Jes da su lazic i bajko stvorili dve od kojih mi je srce stalo al uopste nismo bili ni blizu dobre igre a pogotovo milijas i dauda! DOSTA price,radite vise trcite bre,Nine nek vas uci kako se igra fudbal

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:35

Nije bilo sansi, samo 2 Bajkoviceve greske i jedna Lazica. Kod prve Bajkoviceve igrac je prosao jednog iz nase odbrane sa leve strane i dodao na drugu stativu, tu je Boban morao da reaguje jer mu je prosla ispod ruka, al’ je srecom tu bio Mijailovic. Drugi kiks si i sam video, cak je bio i gol posto je usla pola metra. Laziceva greska, kao ona u polufinalu protiv Bajerna ’91, samo sto je otisla preko precke… Tako da nista specijalno oni nisu uradili.

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:37

Hocu da kazem da smo sami krivi za njihove sanse. Misljenja sam da moramo da se otarasimo Bajkovica, Mladenovica i Milijasa.

Reply
zvezda po ceo dan јул 19, 2013 at 18:25

prva dvojica obavezno da fly away 😎

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 18:34

Zasto usporenog, preplacenog i ostarelog Milijasa ne bi mogao da zameni ubrzan, jedva placen, mlad Vukan Savicevic? To je ono sto smo hteli, svoju decu?!

Reply
zvezda po ceo dan јул 19, 2013 at 19:00

Naravno da smo hteli. Bice i za njega vremena, polako. Igrace mali ove godine vise nego sto mislis.

jon јул 19, 2013 at 17:18

el to neka svadbajavascript:grin(‘:lol:’) ili ?

Reply
jon јул 19, 2013 at 17:18

el to neka svadba ili ? 😆

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 17:28

jesu ovo Maksimovic i Milivojevic

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 17:40

Ako ne znas ko su ova dvojica „likova“ onda sam stvarno zabrinut za nivo poznavanja naseg tima od strane navijaca. Jedno vreme bili cak i najpoznatiji medju prvotimcima, kuku majko!

Reply
CZv јул 19, 2013 at 19:45

Gde samo iskopa ovo? 😀 Hahahhaah pazi Luke i face 😀 kume izgore ti kesa 😀

Reply
Damir јул 19, 2013 at 16:47

pisao sam već pre ove utakmice da islanđani iz godine u godinu napreduju. to se i pokazalo sinoć a tek na Vestmaneji će biti čupavo, videćete. oni prvo poluvreme grizu dok imaju kondicije a posle igraju grubo i imaćemo sa tim probleme.Biće dobro ako prođemo dalje!

Reply
Delija DBC јул 19, 2013 at 17:09

Pa oni po tvojoj prici ce za 3 sezone sa Barsom egal da igraju,daj bre,ne budi smesan,ekipa tipa Javor,mozda i slabija,ako to ne prodjemo onda ne treba ni da se nadamo nicemu !

Reply
Delija Crvenka јул 19, 2013 at 17:33

Ma kakav javor,ovo neki amateri,glat 4 komada smo im morali dati al nismo licili na ekipu cast pojedincima.

Reply
Goran јул 19, 2013 at 17:36

Ma kakvi ovi su srednja zalost 🙂 Jeste da su imali 1-2 sanse za gol al je zato i Zvezda imala jos 5-6,znaci ako smo im kuci dali 2 gola mozemo i tamo 1..Dati 1 gol i oni treba da nam daju 4 da bi prosli dalje a ako od njih primimo 4 gola onda nismo ni zasluzili prolaz. Smo 1 gol i oni su gotovi 🙂

Reply
moravac јул 19, 2013 at 16:46

Sinoc sam na MARAKANI,kao i svi koji su bili na stadionu,mogao da vidim i konstatujem neke vrlo bitne stvari. Ovog puta,pojacanja su stopostotni POGODAK!!! Kovacevic odlican,Pecnik ce tek da pokaze da je veliki igrac,Mijailovic siguran pozadi i ubitacan u napadu.Na kraju o Ninetu. Sve dok je u igri bio Milijas,Nine je bio sputan,sve lopte je morao da „overi“ Milijas,da okrece desno i levo,da „balonima“ gadja Daudu i one koji su se ubacivali po bokovima. Tek po izlasku Milijasa iz igre,video sam ono sto zelim!!! Brzu razmenu pasova,loptu u dubinu i na kraju i drugi gol u mrezi islandjana. Dauda je promasaj i to je i sinoc pokazao. Jedna stvar je kad dovedes tamnoputog igraca direktno iz Afrike ili Juzne Amerike a sasvim druga, kada takav igrac dodje iz zapadnoevropske zemlje. Spor,mlitav,nezainteresovan… Fofana iz Siraka je IGRAC za Daudu!!! Zakljucak. Sa Milijasem smo prespori u sredini,ne vide se Nine i Kovacevic a sa Daudom u napadu smo bezopasni. Zato bih voleo da sledecu utakmicu pocnu u sredini Vukan Savicevic i u napadu Mihajlovic. Tek tada bi se do kraja videla ideja i „pecat“ trenera Stojanovica. Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 16:47

Kamo lepe srece da svi razmisljaju kao ti i ja. ❗

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 17:30

i ja sam vam istomisljenik ali mi tu samo mozemo da pametujemo a na Stojanovicu je da izabere

Reply
CZV јул 19, 2013 at 16:47

Hahaha cuj Fofana…A sad je Dauda promasaj a do skoro nije bio a ? Dauda je nas najbolji napadac !

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 16:51

Sigurno da ce imati jos sansi, ali do sad nista nije pokazao. Sinoc je treba da umulja makar jedan gol kad je bio sam pred golmanom, o derbiju da ne pricam…utakmica sezone, a on nista nije pokazao…morace vec od sledeceg kola da krene sa golovima, da ne bi trpeo i on i klub ako ga prodamo za pola miliona nekim šerifima…

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 17:31

Dauda je igrao dobro prve 2-3 utakmice e posle ga nigde nije bilo

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 19, 2013 at 17:57

Daj ne lupajte, Dauda je sasvim solidno odigrao, ne kazem da Mihajlovic ne treba da igra,al ipak nema kvalitet kao Dauda, treba jos da sazri !!!!!!!!!!!!!

Reply
Alex Lubura јул 19, 2013 at 23:05

Ako ovako nastavi da igra…nikakve vajde od njega..
jer ako centarfor ima jedan sut po golu za 90 min.
to nije centarfor vec igrac manje za tim 🙂

Reply
aston јул 19, 2013 at 17:03

A ti si verovatno strucnjak i mas zavrsen dif ili si trener sa iskustvom,kad umes i imas takva strucna zapazanja

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:09

Zasto moras da budes strucnjak da bi video da neko usporava igru, ne daje golove itd itd.? Sve je tacno rekao Moravac, osim mozda onog poredjenja sa igracem iz Siraka, Fofanom.

Reply
aston јул 19, 2013 at 17:45

Ako smatras da nemora da se bude strucnjak, e onda si upravu i ti i moravac. I automehanicar moze da operise ljude.
Ko ga sisa sraf tamo sraf vamo, isto mu dodje.

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:49

Ako automehanicar redovno gleda i voli fudbal vec vise decenija onda da, dodje mu na isto. I prekini da pametujes, jer svaki sledeci odgovor ni cemu ne vodi.

aston јул 19, 2013 at 18:00

ma smesni ste strucnjaci

INĐIJA јул 19, 2013 at 18:07

pa sad smo ti rekli da nismo strucnjaci, vec automehanicari koji dugo prate fudbal…prati sta se pise! 🙂

aston јул 19, 2013 at 18:19

Pa to sam ti i rekao da samo nastavite da patite,al samo da pratite i ne dalje od tog. I decenija pracenja fudbala nije nista to znaci da sada imas 17 godina ako si stariji propustio si mnogo u pracenju.

INĐIJA јул 19, 2013 at 20:52

Ti si druze u problemu velikom, ne znam sa kim se svadjas ovde i koja je svrha? Bice da si malo zalutao.

nele јул 19, 2013 at 17:13

Dauda spor…hahahah..pogledaj samo sprint u 80 i nekom minutu..dobio je jednu normalnu loptu…decko je super spic i to ce pokazati..ovi na Islandu moraju malo da se otvore,a onda ce da sevne jedan pas Nineta ka Daudi i to je to..

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:17

Nisam rekao da je Dauda spor, nego je pisano i o Milijasa, tako da se usporenost odnosi na njega, a neefikasnost na Daudu. Citaj malo blago nama pre nego sto se upustis u komentarisanje, nije to za tebe.

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:18

Citaj malo pre nego sto se obratis nekome. Pisano je i o Milijasa i usporenost se odnosila na njega, a neefikasnost na Daudu.

Reply
nele јул 19, 2013 at 17:21

,,Dauda je promasaj i to je i sinoc pokazao. Jedna stvar je kad dovedes tamnoputog igraca direktno iz Afrike ili Juzne Amerike a sasvim druga, kada takav igrac dodje iz zapadnoevropske zemlje. Spor,mlitav,nezainteresovan..“..ne obracam se ja tebi…

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:24

Znam, obracas se Moravcu. Uglavnom bice jos sansi za njega, ali ne doveka jer je tu Mihajlovic kome su potrebne utakmice. U najgorem slucaju bice crnac prodat za pola miliona na nasu i njegovu stetu nekim levatima…

gledalac јул 19, 2013 at 17:23

Ne znam kako ti imas pozitivan odnos +/- jer ovde ne sme da se pise nista lose o Daudi (ne d’o Bog)! Probao i ja par puta al ljudi kazu to je nas Baloteli, nas „mesija“, „Chosen One“, sta ces bolje da cutimo… NOT! (sto bi rek’o Dozet Milan 😀 )

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:27

Uglavnom treba mu dati jos sansi, licnog sam misljenja da ce imati sta da pokaze. Podsecam, doveden je da bi ga prodali za vece pare, koliko god se ja ne slagao sa tom politikom, tako trenutno mora.

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 17:44

Ma OK je sansa, i siguran sam da ce je dobijati u ovim kvalifikacijama, ali cim pocne prvenstvo i cim se zatvore „skautska vrata“ ostalih klubova on se seli na klupu, zapamti sta sam ti rekao. Ovo je njegova poslednja reklama u Zvezdi ako se ne uozbilji i ne shvati pricu koja je pocela ove godine. Sada je tu bar 5 igraca u prvoj postavi koji HOCE da igraju fudbal! To mora da prihvati i usadi sebi u glavu, druga je sad sredina.

Reply
nele јул 19, 2013 at 17:31

ma svako moze da pise sta hoce,fala Bogu…ALI..treba biti realan,ako ti mislis da za 100.000-200.000 hiljada mozes imati spica koji ce svaku j****u polusansu da pretvori u gol,onda ne znam sta da kazem..

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:47

Bolje nemoj nista da mi govoris.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 19, 2013 at 17:59

Indjija ne seri vise !

gledalac јул 19, 2013 at 17:48

U redu su polu sanse, ali on je imao (najmanje) 2 ozbiljne sanse (niski centarsut Pecnika sa leve strane, podseticu da je tako Jagodina primila gol od Rubina, znaci to se daje i ono sa 5m kad je sutirao spolja, nisam gledao reprizu pa mi je secanje zamagljeno mislim da je bila jos jedna ali necu lupati napamet) koje je trebao da postigne, a da ne pricam o njegovoj kretnji iz starog sistema (tu se vidi da nije uigran sa ovom ekipom, jer jos uvek siri i prilazi kao u starom sistemu), trebao je bar u 2 situacije da bude na mestu na kom se nalzaio Mladenovic!

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:51

Nele se izgleda ne slaze. On misli da igrac sa platom od 200 000 sinoc nije imao sanse za gol, tacnije nije bio sam pred golmanom na nepuna 2 metra…

gledalac јул 19, 2013 at 17:58

😉

Delija DBC јул 19, 2013 at 16:40

Mene bi bilo sramota da pricam da sam na tvom mestu,posle one sinocnje utakmice i onakvog zalaganja na terenu !

Reply
Delije-Vranje јул 19, 2013 at 16:38

Ima li nekih vesti o Kasalici?
Nadam se da nije teze povredjen…

Reply
milos јул 19, 2013 at 16:40

nije…

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 16:33

Kako te nije sramota bestidnice usporeni i dotrajali

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 17:34

brate i ja mislim da on nije za Zvezdu ali ipak ne treba tako da se odnosimo prema njemu,za ove pare za koje on igra mogli bismo dovesti duplo boljeg igraca ali sta da se radi,ipak nije uredu da ga vredjas

Reply
INĐIJA јул 19, 2013 at 17:39

Pa bas sad si mi naveo 2 razloga zasto tako treba da se odnosimo prema njemu. I kako se to odnosimo? Samo trazimo da smanji platu na 100 hiljada ili da mu se zahvalimo na saradnji. Covece Zvezda ovde trpi, a covek iz ljubavi (ne)igra za NAJVECU platu u JSL u klubu sa NAJVECIM dugom!

Reply

Leave a Comment